עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי סוני אריקסון w800i.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאי עדיפות לאזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קיבלתי היום את המחשב חדש, הגיע הזמן. רציתי לדעת בכל אופן לגבי התוצאה, קודם כל בביוס זה היה מותקן על IDE שינתי את זה וזה עלה מאוד, מה שהצלחתי להשיג האם התוצאה סבירה? בכל אופן שאלות נוספות, ששינתי ל AHCI כמו שקראתי פה הווינדוס לא עלה, החזרתי ל IDE בביוס והווינדוס שוב עלה וקראתי מדריך לשינוי משהו ברגיסטרי שאיפשר לי להפעיל על AHCI, השאלה שלי היא האם לא עדיף להתקין את כל הווינדוס מחדש בלי להתעסק עם שטויות ברג'יסטרי? שאלה נוספת היא מה בדיוק ההגדרות שצריך לעשות, אני בGIGABYTE GA-H77-D3H, מה בדיוק לעשות בביוס? למשל אינטל ראפיד סטארט להפעיל? איך בדיוק להגדיר שם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by psybrain,

מחפש הארד דיסק מהיר ואיכותי 1TB מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by saarxee,

איזה SSD מהיר ואמין יותר לדעתכם? מיהו ה-SSD המהיר מביניהם? http://www.tms.co.il/product/11671 (יקר מאוד ) http://www.tms.co.il/product/12277

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bennnn,

הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בין Samsung 840 Pro 128GB לבין Samsung 840 Pro 256GB. 840 הרגיל לא בא בחשבון בגלל אורך חיים קצר יותר. עכשיו ראיתי שמהירות הכתיבה גבוהה יותר בגרסאת ה256. השאלה שלי מה זה אומר? איפה בדיוק אני ארגיש את המהירות הזאת בעולם האמיתי? כי אם זה הבדל של שניה אחת, אני כבר אתפשר על ה-128GB ואחסוך לי כמה מאות שקלים. תודה!

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 צורבים למחשב חדש אשר אני עומד לקנות, אני יודע שעדיף צורב DVD, אבל את זה אקנה יותר מאוחר. הצורבים שאני מתלבט בינהם הינם: SONY COMBO CDRW/DVD X 52 X 16 X 32 X 52 - 282¤ LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 320¤ אני חושב ללכת על הסוני, בגלל שהמהירויות שוות והמחיר נמוך.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by tkhvbcht,

אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by iyehuda,

יש לי דיסק 2.5 נייד 40 גיגה מחקתי לו את הpartition ועשיתי new partition בזמן ההתקנה הוא מבקש לעשות פירמוט של רק NTFS ולא נותן לי FAT32 איך ניתן לעשות פורמט של FAT32 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. השחקנית הטאיוואנית מגדילה את ההיצע שלה בשוק האחסון עם דגמים מהירים יותר לכתבה

14. Started by hararim,

אני רוצה להמיר סרטי וידאו ביתיים לדיגיטלי (יש לי מכשיר שעושה זאת). ואני רוצה לדעת איך עדיך לשמור את הסרטים על דיסק קשיק או לצרוב על DVD? ואני מתכוון מבחינה של עמידות תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, ברשותי מחשב HP DC7100 ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס PCI שיש עליו יציאות SCSI לטובת הרד דיסקים והשאלה שלי היא האם אני יוכל לעשות BOOT מההרד דיסקים שיהיו מחוברים לבקר SCSI הנ"ל? תודה רבה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by Yotam.B,

היי, אבא שלי הביא לי את המחשב שלו - HP Pavilion dv3-4110ej על מנת שאעזור לו לפתור איזו בעיה שהתגלה אצלו לאחרונה. הכונן דיסקים שלו פשוט לא קורא את הדיסקים. הכונן עצמו מוצג במחשב. כשמכניסים דיסק, הוא מנסה לקרוא אותו והתוצאה הסופית במחשב היא "דיסק ריק". ברור שהם דיסקים שמלאים בתוכן כלשהו וניסיתי כמה דיסקים. גם DVD וגם CD. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by creed111,

יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by Green,

שלום יש לי מחשב יחסית חדש עם לוח אם של לן פארטי עם NF4 קניתי HD חדש של WD 250MB SATA-II חברתי הכל אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" מה צריך לעשות? תודה

19. שלום נניח שאני צורב DVD DUAL LAYER עם הצורב שלי שתומך בפורמט הזה. האם כדי לקרוא את הדיסק הצרוב אני צריך גם קורא מיוחד או שכל כונן DVD ידע לקרוא את זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מתכוון לקנות צורב חדש, כמובן של לייטאון (אלא אם הפייבוריט התחלף?), ואני רואה שההבדל בין צורב 52x32x52 לקומבו במהירות דומה הוא בסביבות ה-70 ש"ח (לפי המחירון של למיר שגם נותנים שנתיים אחריות ולכן כנראה שאקנה מהם). אין לי צורך אמיתי ב-DVD... זה יכול להיות נחמד ולא אכפת לי להוסיף 70 ש"ח בשביל פיצ'ר כזה (לא הייתי קונה כונן כזה במיוחד), אבל אני לא רוצה שאיכות הצריבה שלי תיפגע או שהכונן יקרא פחות טוב דיסקים בעייתיים... מישהו יכול להאיר את עיני? לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לשאלה הזאת בחיפוש בפורום או באינטרנט... :-\

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. האם הארד דיסק SATA I יכול לעבוד על לוח אם שתומך SATA II?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by MMi,

ניתן לצרוב עם הצורב, כלומר הוא מזוהה ע"י הwindows אבל, בתוכנה LSS כתוב No lightscribe drive found מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by ColdRiot,

יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by idanashh,

מה זה בקר RAID ולמה הוא משמש ואיפה אפשר לימצוא אותו

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by motorishta,

יש לי צורב nec 2510a בערך כבר 3 שנים. בזמן האחרון הצריבות שלו נורא איטיות! דיסק מלא המהירות 8 צורב אותו אחרי 40 דקות פחות או יותר. ה-buffer level שלו נמוך נורא, לא יציב בכלל נע בין 12-60 בערך. הרכבתי היום את הצורב אצל חבר והופתעתי לטובה אפשר לומר, אצלי עבד טוב מאוד, ה-buffer level היה כמעט קבוע על 97%. מה יכול לגרום לבעיה? אני משתמש עם אותה גרסה של נרו בדיוק כמו אצלו. החיבורים הם אותם חיבורים. מבקש את עזרתכם בנידון. תודה ובוקר טוב.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.