אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיסק קשיח חדש עם 1000 GB ויש רק 931 בפועל זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעות על הצורב הנ"ל. הוא שקט? מהיר? יעיל? תומך בדיסקים דו-שכבתיים? במיני-דיסקים? עמיד? אמין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח חיצוני של Maxtor דגם M3 Portable 1TB המכשיר שכב זמן מה עם נתונים עליו, התחדשתי השבוע במחשב נייד חדש, ורציתי להעביר את כל הדברים מהמחשב הישן לחדש, חיברתי את הכונן למחשב הישן והתחלתי להעביר קבצים, לקראת הסוף ראיתי שהעברה נתקעה, עשיתי ביטול וניתקתי את הכונן מהמחשב (כמדומני לפני שחלון העברות נסגר), לאחר מכן חיברתי שוב את הכונן, המחשב רשם שעל מנת להשתמש בכונן עליי לאתחל אותו, מכיוון שהיה עליו קודם חומר כבר לא רציתי לאתחל, הוצאתי והכנסתי שוב ומאז הכונן אפילו לא עולה, נדלקת נורה ואני שומע את המכשיר פועל אך הוא לא עולה, אם הוא מחובר 2 דקות, הכונן מופיע במחשב אך כשאני רוצה לפתוח אותו הוא נתקע ולא עולה, נכון לעכשיו אין לי בעיה לאתחל אותו, ר…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם איזה כונן דיסק קשיח חיצוני 3TB כדי לקנות? מבחינת אמינות בעיקר... כונן קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential Edition 3000GB WDBACW0030HBK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784826 או כונן קשיח חיצוני Seagate 3000GB STCA3000200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833370 או דיסק קשיח חיצוני Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3 - נפח 3TB http://ksp.co.il/?uin=17091אני נוטה לכיוון WD בגלל פונקציות של גיבוי אוטמט וכו' אבל מבחינת מהירות כונן העתקה ואמינות אני לא בטוח... שניהם 7200RPM או 5400RMP ? יש יותר טובים מהם אפילו ב4TB? אבל לא מעבר ל 900 שקל אין תמיכה בUSB 3.0 וחיבור רשת זול? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם יש למשהו מידע על RAID 0 עם 3 דיסקים סמסונג 840 PRO 128 GB מהירות הורדה כתיבה ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ברשותי צורב NEC 3540 ותכנת NERO 6.3.1.12. משתמש בדיסקים של VANGUARD. לאחר צריבת דיסקים (סרטים או מה שזה לא יהיה) הצורב לא מזהה את הדיסקים ונותן הודעת שגיאה. הצורב עבד בעבר ולאחר הפירמוט האחרון הוא לא עובד....התקנתי הכל מחדש (את ה-NERO) ועדיין זה לא עובד. גם עשיתי DATA VERIFICATION והוא לא נתן הודעת שגיאה בתום הצריבה אך הדיסק לא עבד לאחר הצריבה ושוב קיבתי הודעת שגיאה. יש למישהו מושג מה התקלה?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב + כונן קשיח חיצוני. וירוס כופר נכנס לי למחשב וגרם לי לפרמט את המחשב הדיסק קשיח החיצוני לא היה מחובר לכן הוא לא נפגע. שאלות 1. האם אני יכול להגן בסיסמה על הדיסקים הקשיחים (חיצוני ופנימי ) שאין עליהם מערכת הפעלה, כדי שהיו מוגנים בפני וירוסים ותוכנות כופר ?. 2. הדיסק הקשיח החיצוני מופעל מידי פעם ( לגיבוי ) האם אפשר להפוך את הדיסק הנ"ל ללא זמין ולחדש את הפעילות שלו בשעת הצורך במקום לנתק ולחבר את usb ? אשמח לקבל מדריך בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מתאם חצוני ל SSD שהורד ממקבוק פרו 2012 (שידרוג) שנמכר בארץ, לא מצליח למצוא אחד כזה; https://www.newegg.com/riitop-model-ap12ts-stu3/p/17Z-0061-00028
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אז נכון לעכשיו המחשב הנייח שלי מת ואני מתכנן לקנות מחשב נייד ללא כונן אופטי שכנראה גם יכלול USB 3.0 אני מעונין להשתמש בהרדיסק והצורב של המחשב הנייח שלי במחשב הנייד החדש, והשאלה שלי האם יש דרך להמיר צורב DVD רגיל ולהפוך אותו לנייד בתצורה USB או משהו כזה? בקשר להרדיסק הבנתי שזה יותר פשוט וקיימים מארזים לכוננים, לכן אני מחפש מארז לכונן רצוי עם תמיכה לUSB 3.0! וועוד שאלה קצת אולי מפגרת, אבל יש לי כונן CAVIAR GREEN WD הממ.. הוא 2.5 או 3.5 ? תודה מראש בן !
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כשניסיתי לעשות דבל קליק על מחיצה D: קיבלתי הודעה : DATA ERROR CYCLIC REDUNDENCEY CHECK כמובן שאין לי גישה למחיצה. עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי וירוס. כמו כן ב PROPERTEIS הוא כותב שאין לי שום דבר כתוב על הדיסק כאילו הוא לא מזהה מחיצה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש הרבה הבנתי ש לשמונים גיגה יש 8 מגה זיכרון כמה זה בערך עולה והאם זה משמעותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק DVD של אירוע משפחתי זה העותק של דוד שלי . עכשיו אני קניתי צורב DVD ואני רוצה לשכפל אותו. קניתי נרו דיגיטל ושם כאשר באתי לעשות אימייג למחשב הוא אמר לי שהדי וי די מוגן? מה עושים? חוץ ממלכת לחנות כי זה לא די וי די רגיל שהשכרתי ואני רוצה לשכפל אותו. האם משיהו מכיר תוכנה שמתגברת על הנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, יש לי בן דוד ששמר ספר שהוא כתב בדיסקט יש מהישנים 5.25" ... יש למישהוא מושג איך . האם יש שירות לחילוץ המידע מהדיסקט הזה? תודה,שי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים הבדל בין סידירום LG X52 ובין ה-LITEON X52 פשוט הצורב שלי הוא לייטאון ואני כל כך מרוצה ממנו שחבל על הזמן אז חשבתי אולי כדאי להחליף גם את הסידירום כי הוא לא מי יודע מה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך צורב PATA קראתי את רשימת הצורבים המומלצים ואני מתלבט בין שני הצורבים האלה כשהפרש המחיר ביניהם עומד כרגע על 25 שח לגבי החסרונות יש דברים שאני צריך עוד אינפורמציה בשביל להבין מה עדיף לי למשל בצורב של פיוניר רשום שאין אפשרות לשנות את הביטסטינג למדיות מסויימות. אני לא ממש זוכר מה זה אומר... אבל האם זה אומר שאי אפשר להגדיר את המדיות בתור DVD-RAM? מישהו יכול להזכיר לי בשביל מה צריך את זה? (קראתי שזה קשור לתאימות לאחור לנגני DVD ישנים, אבל בתכלס מה זה אומר) ולמשל בצורב של LG רשום שיש איכות צריבה מוטלת בספק על מדיות DVD, וזה נשמע כאילו שזה צורב על הפנים ולדעתי אם הצורב נופל בפעולה העיקרית שהוא אמור לעשות אז אין טעם לחכות לקושחה עתידית שאולי תפתור את הבעיה.…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-