אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא ממש יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום הכי קרוב..... אני מחפש נגן MP3 אשר יכול לשמש גם כזיכרון FLASH(בסיגנון DISK ON A KEY) במקביל ונפח של 256 מגה לפחות. מישהוא מכיר???
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי במסך FHD ואני רוצה לצפות קצת בבלו-ריי ולכן אני צריך נגן. במקרה אני גם צריך צורב דיוידי אז הרעיון לקומבו קפץ ישר לראש. מה דעתם על ה-SH-B083L של סמסנונג? או על כל נושא הצורב המשולב בכלל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נגן מוזיקה, הוספתי לו כרטיס זיכרון מיקרו הוצאתי את הכרטיס מהנגן, כחמש פעמים במשך שלושה ימים על מנת לפרמט אותו באמצעות קורא כרטיסים ברצוני לדעת האם הוצאה מרובה של הכרטיס והכנסתו בצורה נכונה גורמת לשחיקת המנגנון כרטיסים של הנגן או של הכרטיס עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את הנגן שבכותרת ובנתונים שלו כתוב שהוא תומך באמצעות חריץ הSD שלו בכרטיסים של עד ל-2 גיגה עכשיו אני די סגור שכאשר הוא יצא לשוק לא היו עוד כרטיסים של 4 גיגה - אז יכול ליהיות שכתבו 2 כי זה מה שהיה והוא יעבוד עם 4??? אני כמובן מאוד אשמח לשדרג את הנגן מ1 גיגה (טוב 2 - יש בו כרטיס של גיגה כרגע) ל-5.... קצת לא נעים לי לבוא לחנות המחשבים שאני קונה בה ולנסות להעביר לכרטיס 4 גיגה של מוזיקה (כמובן שצריך להביא DVD בשביל זה) ואז זה בכלל בלגן לעבור שיר שיר ולראות שהוא ניגש אליו ויכול לקרוא אותו....
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
היי יש לי 2 דסקים של סיגייט ברקודה SATA 3 , על אחד רשום שמיוצר בתילאנד ועל השני רשום שמיוצר בסין, האם הדיסק שמיוצר בסין הוא לא מקורי? האם יש לי דיסק ברמה נמוכה יותר מזה שמיוצר בתילאנד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי לי משמירת יום העצמאות ולא מספיק זה היה נורא גם ככה, גם כנראה נקעתי את הרגל וכמעט איבדתי את החוגר.. ובנוסף לכל הצרות כשהגעתי הביתה.. גיליתי שהמחשב לא מסכים לעלות.. הוא רצה לעשות Boot כל הזמן בלי סיבה.. עד שהכנסתי דיסק של ווינדוז ואז הוא שאל מה אני רוצה לעשות, להתקין מחדש לעשות ריפייר או לצאת, אז עשיתי ריפייר, ואז הוא רשם שאין כונן קשיח.. האם זה אומר שההרד דיסק שלי, שבק חיים ? :'( כשהוא מחובר הוא כן עובד, מרגישים שהוא עובד, אבל המחשב לא מצליח לזהות אותו.. וניסיתי להחליף כבל Sata וזה לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אתמול הייתי צריך לעשות משהו שכולל חיבור כמה דיסקים קשיחים וניתוק ובשלב מסויים עשיתי איזה טעות בחיבור (יש לי דיסק קשיח 80 על 7200 סמסונג סאטה 1),לא יודע אם אפשר לקרוא לזה טעות - אבל שמתי לב שאחד הפינים (הדברים הדקים האלה שמחברים אליהם תחיבורים הרחבים של הדיסק הקשיח) נכנס לי לתוך הדיסק הקשיח ולא מופיע (אחרי שעיקמתי אותו בטעות) - (כאילו יש שם כמו חור) ואז כשחיברתי את הדיסק הקשיח המחשב זיהה אותו (אחרי הרבה עצבים מצידי) אבל על הדיסק לא היה שום מידע. ניסיתי להתקין ווינדווס אבל עד שזה נכנס להתקנה (חצי שעה) ואחרי זה עד שזה התקין ועשה רסטרט - לא היה כלום,לא היה את השלב השני של ההתקנה באקס פי(שכתוב שבעוד 39 דק' ההתקנה תסתיים וזה) נכון לעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח אחר אבל מעניי…
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש דרך לתקן אותו במחשב אחד הוא לא מעלה את התוכנה ולא נותן להכנס זיכרון במחשב אחר הוא רושם לי שאני צריך לפרמט אותו וכשאני לוחץ לפרמט הוא רושם לי שאין אפשרות לפרמט יש איזה תוכנה לתיקון זיכרונות ניידים?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי יש לי צורב פיליפס PCRW804 שצרבתי איתו די הרבה דיסקים עד עכשיו ... פתאום לפני יומיים, הצורב - חושב שהוא רק סי די רום - והמחשב לא מזהה אותו כצורה (גם אם מכניסים דיסק ריק הוא לא "מרגיש" שהכנסתי דיסק... ניסיתי - לעדכן את הביוס, לעדכן את הפרימוור של הצורב, שינוי הגדרות בwindows (2000) מחיקת הדרייברים וזהויים מחדש, ואחרון להוציא את החיבור של הצורב ולהחזיר אותו שהמחשב יזהה אותו עוד הפעם - וכלום לא עוזר !!!!! מה הבעיה לעזאזל ?!?!? מישהו יודע איך לסדר זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם אפלקציית Apps2SD כדי להעביר חלק מהאפליקציות לכרטיס החיצוני בטלפון. פירמטתי את הכרטיס לפני שבועיים בערך וחילקתי אותו למחיצת לינוקס EXT4 ומחיצת FAT32. מערכת WINDOWS לא יכולה לקרוא את מחיצת ה-FAT32 בגלל שמחיצת הלינוקס היא הראשונה. כרטיס ה-SD נראה ב-WINDOWS כאפור עם נפח של 0MB. הכרטיס לא מזוהה גם בטלפון אחר. עם איזו תוכנה אני יכול לסרוק את הכרטיס ואולי לתקן את ה-File System במחיצת הלינוקס?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :-[ [glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעחה מוזרה. כשאני לוחץ פעם אחת על הכפתור של כונן הדיוידי במחשב שלי, האור הירוק של קריאת דיסק נדלק, והכונן לא נפתח. רק בלחיצה שניה אחרי כמה שניות הכונן נפתח. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לחברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס Firewire למחשב חדש שנרכש בחודש האחרון. ללוח האם יש חיבורי USB2 ו- PCI אך אין Firewire. אני זקוק לכרטיס לצורך לכידת תמונה מהמצלמה. זקוק לסיוע, לא יודע איזה נתונים לבדוק ומה הפרמטרים שיש לבדוק. מבחינת תקציב ראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל- 300 ש"ח פלוס מינוס, לא נראה לי שישנה בעית תקציב, אך לא רוצה לזרוק סתם כסף על משהו שלא נחוץ. המלצות ליצרנים / מוצרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לא מזמן נהרס לי ה HD יש לי אותו שנתיים, ופתאום הוא התחיל להוציא קולות של קליקים והמחשב אל מזהה את הווינוס טוב אז עכשיו אני צריך כונן חדש, אבל אני מפחד שלא ידפק לי הכונן עוד פעם ,כי סך הכל הכונן לא היה אמור להדפק (עבר רק פרמוט אחד, ועשיתי לו בדיקות דיסק פעם בחודש). זה למה אני צריך אותכם.. מישהו יודע כמה זמן כונן מחזיק ? כי זה יעזור בבחירת גודל הכונן ... אני לא אקנה כונן גדול לשנתיים :-\ ובעקרון הלוח שלי זה SATA2 זה הדבר היחיד שאני צריך לבדוק כשאני קונה כונן כדי שיתאים למחשב שלי? ולכונן הקודם שלי היה צמוד מאורר, אבל הוא נדפק אז העפתי אותו. עכשיו צריך בכלל מאורר על כונן? וגם שקונים מאורר מישהוא יודע איך מחברים אותו לספק?:ם ושאלה אחרונה איזה כונן הכי טוב היום בש…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם!. יש לי דיסק קשיח 200 גיגה הוא נהרס לי אין לי מושג למה... עכשיו אני מחפש דיסק חדש ומה שחשוב לי בדיסק זה שהוא יהייה עם נפח הכי גדול שאפשר להשיג במחיר הזה, לא משנה לי גם החברה למרות שעם WD היו לי לא מעט בעיות.. ושיהייה SATA (לא משנה אם SATA I, II)... אני חייב את זה דחוף, אני הולך לקנות אותו היום... תודה.. ועוד משהו... שווה לי לקחת 400GB במחיר של 720 שח?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני כשבועיים. אחרי הפסקת חשמל. היו לי 2. הראשון יותר ישן הלך מהר. ואז גם השני. קניתי חדש. התקנתי הכל. עכשיו אני כל פעם מוצא את עצמי חושב איזה בעסה שאין לי את הישן. בכל זאת 1TB הלך. ש לפחות 800 ממנו היה תפוס. גם אם לא תמיד בדברים חשובים. עדיין באסה. ואיזה מישהו זרק לי שלפעמים זה רק "כרטיס אלקטרוני " ( לא זוכר בדיוק ) , ושאם זה זה, אפשר להחליף אותו, לדוגמא לחפש ב EBAY . יש אמת בדבר ? יש אפשרות לבדוק את זה ? אם כן מה אני בדיוק מחפש ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא כזה חיבור להחליף ב דיסק קשיח שלי יש לי WD my book 500g תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי _NEC DVD_RW ND-4550A הוא עשה הרבה בעיות ובסוף נהרס... אני צריך צורב חדש, התקציב הוא עד 250, איזה צורבים נחשבים לטובים היום? חובה שבצבע יהיה שחור ומהחנות הזו: http://www.pandas.co.il/default.php כמובן חובה צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, איש לי דיסק קשיח חיצוני (כבר לא באחריות) של 160 ג'יגה מהדגם בלינק : WD1600B011 - RNE http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1153&p_created=1073411584 הכבל חשמל נדפק לי ואני צריך אחד חדש .סוג הכבל בלינק : http://westerndigital.com/en/products/accessories.asp?ProdID=176 מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל כזה (יש לו בצד אחד חיבור פינים כמו של PS\2)? בחנות שקניתי אמרו לי שאין אפשרות לקנות בנפרד . חיפשתי גם ברשת במחוזותינו ולא מצאתי . אולי מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, שאלה קצת כללית ובטח שחוקה, אבל פשוט לא עקבתי כבר הרבה זמן ואין לי את הזמן להקדיש כדי לחקור את הנושא; כמה מתקדמים היום כונני SSD, כמה הם מהירים ואמינים? אני שוקל לקנות 80GB של אינטל, אבל מדובר על הוצאה של כ- 1000 ש"ח, השאלה היא האם היא שווה את זה. אם המהירות היא פי 1.5, אז לדעתי לא. אם המהירות היא בסדר גודל של פי 5 או פי 10, אז בהחלט כן. השימושים בעיקר משרדיים, אז השאלה היא האם הניווט בווינדווס יהיה מהיר יותר (ואני מתכוון משמעותית), האם עשרות חלונות דפדפנים יזוזו מהר יותר, האם אופיס יעלה וירוץ מהר יותר, האם פוטושופ יעלה מהר יותר ותוכנות אחרות... השאלה היא פחות לגבי משחקים, זה יכול להיות בונוס נחמד אבל זה לא מה שמעניין אותי, מעניינת אותי מהירות גבוהה במיוחד בכל הניווט…
-
- 71 תגובות
- 8.5k צפיות
-