אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניית צורב DVD... קניתי דיסקים DVD+R...באופיס דיפו... ואני לא מצליח לצרוב בנרו...... זה מתחיל לצרוב....מסיים את הצריבה...והדיסק נשאר ריק.....למה זה קורה? זה בעיה בחומרה? בתוכנה? אני ממש לא מבין את זה.... תעזרו לי בבקשה...! תודה... אלון
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לODK USB 3 עם נתוני העברה טובים בגדול של 16-32G תלוי במחיר תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכה את המוצרים הבאים, אשמח לשמוע חוות דעתכם על המוצר (מומלץ, לא מומלץ, להתרחק מהחברה, כדאיות וכו') : 1. DISK ON KEY של חברת PQI, דגם "COOL DRIVE" בנפח של 128 מגה = 170 ש"ח. 2. מישהו בחן עבורי גם אפשרות של DISK ON KEY + MP3 PLAYER + טייפ מנהלים (הקלטה) שיכול להיות שימושי עבורי, נתקלתי במוצר הבא : MP3 Digital Player שנראה כמו Disk On Key לכל דבר (וגם משמש כמובן ככזה) עם מסך LCD עליו. כלומר, 128 מגה שיכולים לשמש כ DISK ON KEY רגיל במהירות 1 / שמירת MP3 ושמיעתם / טייפ מנהלים - כלומר, הקלטה. המחיר הוא 350 ש"ח. הבעיה היא שלא צויין בשום מקום את שם החברה המייצרת, המוכר טען שזה של Egoteche, אך לא צויין בשום מקום. הבנתי שבמוצר כזה אין חלקים נעים, לכן אם המטרה שלי היא לשים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500GB, שהיה מחולק לכונן C -25GB, שעליו ישבה הויסטה, וכל השאר בכונן D. רציתי להגדיל את כונן C, אז באמצעות הכלים של ויסטה הורדתי 15 GB מכונן D. עכשיו פירמטתי את כונן C - ובאמצעות ההתקנה של ויסטה ניסיתי להוסיף ל-C את 15 הג'יגה שעתה מופיעים כשטח דיסק לא מוקצה - אך תוכנת ההתקנה לא מאפשרת לי לעשות זאת. לכן מחקתי את המחיצה של כונן C - בתקווה שעכשיו יופיעו לי כל ה-40 ג'יגה ביחד כשטח לא מוקצה - אך הם עדיין מופעים בנפרד, וההתקנה של ויסטה לא מאפשרת לי לחבר ביניהם. היא רק מאפשרת לי להוסיף את ה-15GB שהורדתי מכונן D, לכונן D בחזרה. איך אני יכול לחבר את שני השטחים הלא מוקצים האלו למחיצה אחת? למה ההתקנה של ויסטה לא מאפשרת לי לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי חבר'ה, וגם למומחים של הפורום, נא לענות! רציתי לשאול כמה דברים, האם כדאי לקנות מתאם מחיבור USB לESATA? כמו http://reltronics.shopy.co.il/products/130326 והוא יעבוד כמו USB2.0 או מהר הרבה יותר במהירות של ESATA? ולקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25022 או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25023#details או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24512 מה מומלץ??? האם המארזים החיצוניים שכתבתי הם לא מתחממים בכלל או שיש מארזים יותר טובים ששומרים ומקררים את הדיסק הקשיח החיצוני? יש הצעות א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell latitude 7490 , האם הוא תומך בSSD הזה עם NVME 1TB https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-970-evo-nvme-m-2-1tb-mz-v7e1t0bw/ תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי הרד-דיסק קיים, התקנתי נוסף, ה-BIOS זיהה אותו, נכנסתי ליונדאוס גם פה הוא מזהה אותו, אבל ב MY COMPUTER, הוא לא מופיע, איך אני גורם לו להיות אקטיבי?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הכירו את Plug – שירות הענן הפרטי שלכם, ללא הגבלה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, מחשב חדש עם דיסק Samsung ssd 840 250GB והותקן עליו ווינדוס 7. לא התקנתי שום דרייברים או את הדיסק שהגיע עם הכונן, בחנות אמרו לי להתעלם ממנו ולהתקין רק את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך. האם צריך לעדכן Firmware? או פשוט לא לגעת? איזו תוכנה ממולצת לבדיקת המהירות ותקינות הכונן? (לא שיש לי איזושהי בעיה, מן הסתם גם אין לי דרך להשוות למשהו אחר). והאם שימוש בתוכנה כזאת יכול לפגוע בכונן? ושאלה אחרונה, מה מותר/מומלץ בכדי לשמור על הביצועים המירביים לאורך זמן ומה אסור לעשות עם הכונן? (לעומת שימוש בכונן רגיל - נניח פרמוט / דחיסת נתונים וכו') תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ממספר בקורות ודיונים בפורומים השונים עולה מידע מעט לא ברור - האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD שמשמש גם כ CACHE ב Z68 (במחיצה נפרדת ) ? לפי הבנתי את תהליך ההתקנה וממה שכתבו בפורומים אין בכלל אפשרות כזאת . מכיוון שקודם מתקינים WIN7 על ה HDD ורק אחרי זה אפשר להתקין את ה SSD ולקבוע את גודל המחיצה שתשמש ל CACHE ב SRT ואז רק אפשר להתקין תוכנות על יתרת הנפח שנשאר (אם נשאר). במקום אחד אפילו כתבו שניסו להתקין WIN7 על SSD (התקנה חדשה נקיה) ובנוסף היה להם HDD רגיל ו SSD קטן נוסף ל CACHE ומערכת ה SRT בכלל לא אפשרה להפעיל את האפשרות ל CACHE... (בפניה לאינטל נאמר " מהנדסי אינטל לא רואים טעם בCACHE מSSD אחר..." ) מישהו יודע בכל זאת האם יש אפשרות כלשהי להתקנת מערכת ההפעלה על מחיצה…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מצאתי מדיות של fuji ן optodisc ב comp-il יש הבדל? (dvd-ram!!!) ועוד שאלה... מה זה הtype 1 הזה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים שאלתי בנוגע להרד דיסק 160GB אמין עם דגש על זה שיהיה כמה שיותר שקט. הוצע לי לבדוק סיגייט וסמסונג.רק שבמקום בו אני קונה אין סמסונג וחבר אמר לי ש"סיגייט זה דראעק" לי יש WD 160 והוא יחסית רועש. אז אופציה נוספת בחנות היא MAXTOR,איך הוא?ומה דעתכם על מה שנאמר על סיגייט ?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של Seagate שהתקלקל, יש לי עליו מספר סידורי, אבל אני לא ידוע מאיפה קניתי אותו כדי לממש אחריות. (אם היא עוד בתוקף) יש לי דרך לברר? על הכונן רשומים לי מספר סידורי, ומספר חלק של הכונן. (S/N, P/N)
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATA הצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו. לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט. איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם צריך להגדיר שיהיה על IDE או על ACHI? לוח כתוב בצד.. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעוניין לרכוש צורב IDE חדש ובקש ממני לעזור לו למצוא חנויות זולות ברשת. האם אתם יכולים להמליץ לחברי על צורב חדש יחסית טוב, אמין, ואם אפשר אפילו מהיר עד המחיר 500 ש"ח. (אני יודע שהמחיר הזה לא גבוה בכלל אבל זה תקציבו!) תודה חברי'ה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי WD 40G 5400 IDE מחובר כפריימרי... עוד WD 30G 5400 מחובר וריק (כי תוקן ואני עדיין לא משתמש בו)... עוד WD 10G 2800 שרק נמצא במחשב ואינו מחובר חשבתי לקנות עכשיו WD 80G 7200 IDE חדש... [הכל IDE] מה אתם אומרים? הוא יעבוד לי לאט יותר? כי זה על אותו כבל? או עדיין מהיר? ויש כבלים לחיבור HD אם יותר מ-2 חיבורים, נגיד 4+??? תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לוח של ג'יגהבייט ויש לו רק בקר IDE אחד, אז הייתי חייב להתקין בקר IDE PCI. יש לי בקר של MAXTOR ATA 133 שמבוסס על צ'יפ של PROMISE ובעל שניי יציאות IDE זאת אומרת אני יכול לחבר אליו 4 התקנים. הבעיה אצלי היא שחיברתי אליו את הצורב NEC שלי וכשאני צורב ה BUFFER כל הזמן קופץ ואני לא עובר את המהירות X2. אמרו לי שבשביל שצורב יצרוב טוב ויהיה מחובר לבקר PCI חייבים לקנות בקר ממש יקר שרק בקרים אלו יכולים לעבוד עם התקנים אופטיים בצורה תקינה, האם זה נכון? בכל מקרה אם כן רציתי לדעת אם אני יחבר כוננים קשיחים לבקר MAXTOR הזה האם אני יקבל מהירות וביצועים מקסימליים מהכוננים הקשיחים ? (הכונן שיחובר לחבקר הוא WD 200GB 8MB BUFFER).
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-