עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AboveBeyond,

שלום , יש לי הארדדיסק של WD wd3200aaks יחסית ישן . הווינדוס מותקן על כונן אחר , לפעמים שאני פותח את המחשב או שהמחשב חוזר ממצב שינה הכונן נעלם לי ואני חייב לעשות ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? להחליף HD? אני מפחד על המידע שם למרות שהוא מגובה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין או ב750GB או ב 1TB , לפי בדיקה התקציב שלי מאפשר לקחת את ה TB1 אבל אני לא יודע אם הוא בעייתי ,משתלם, בעל אורך חיים קצר משאר הדיסקים, רועש(נושא רגיש אצלי) ובגלל זה פתחתי את הדיון הזה, שתעזרו לי לבחור את מה שאתם, בעלי הידע , הייתם לוקחים. לילה טוב.

3. Started by menis,

העידכונים: Added support for Taiyo Yuden 40X and Verbatim 40X media. Added support for Orange Book part 2 volume 2 version 1.1. Fixed a bug where the drive may hang if burnproof occurred during the writing of the lead-out. Fixed a bug where there may be a comparison error when creating a VideoCD. Fixed a bug where the drive was not recognized when attached to a Workbit ATA-1394/USB1.1 bridge board. Fixed a bug where the drive may hang when scanning a mixed mode CD with CD Creator 5.1.1.102 הורדה מכאן

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  4. מי שמוכר שישלח לי מייל או ישאיר הודעה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. חברת Solidigm משתפת שקפים עם תוכניות מלהיבות עבור שבבי ה-NAND החדשים שלה, שמורכבים מ-192 שכבות פנימיות בתצורת QLCלכתבה

6. Started by ytoledano,

היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA ‎ 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ 133 ₪ DVD±RW …

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. אני מחפש לקנות לעצמי צורב DVD בסביבות ה 400 שקל ועד היום קראתי פה ושמעתי שאתם מאוד ממליצים על ה NEC 3500A.... מצאתי אותו ב 389 שקל ב LogicPC והם נותנים שנתיים אחריות וזו נשמעת עסקה מצויינת אז לפני שאני רץ לקנות מהם את זה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות יותר טובה מ ה NEC או שזה הכי טוב וכדאי לי כבר לקנות אותו מחר...?? לינק למוצר הנ"ל: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4929 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  9. Started by eido300,

הכונן הראשי המקורי שלי די קטן, עכשיו קניתי חדש, יש אפשרות להעתיק את תוכן הכונן (כולל הכל, כולל הוינדוס שמותקן עליו וכו') בין כוננים בנפח שונה? יש לי hbcd, אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shlompis,

היי, קראתי מעט על התקן והיכולות שלו, מצאתי את החלק הבא: "50% more power is provided for unconfigured or suspended devices (150 mA up from 100 mA), and 80% more power is available for configured devices (900 mA up from 500 mA). This means that more power-hungry devices could be bus powered, and battery powered devices that previously charged using bus power could potentially charge more quickly." האם השיפור באספקת החשמל יאפשר חיבור של כונן 3.5 ללא מקור חשמל נוסף ?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by CraZyStyLe,

היי, קניתי לחברה שלי מחשב, זהו המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/c46n8hxy שמתי לה את ההארד דיסק של המחשב הישן שלה, שהוא מחולק ל3 מחיצות, אחת פירמטתי ובשאר לא נגעתי ואחרי התקנת וינדוס 7 הרגשתי שהמחשב לא טס כמו שהוא אמור לטוס בהפעלה הראשונה שלו האם הבעיה קשורה להארד דיסק ? האם לקנות הארד דיסק חדש יפתור את הבעיה לדעתכם ? האם עדיף לקנות ssd זול ולהישאר עם ההארד דיסק 500gb הישן ? זה נכנס בתקציב שלי : http://ksp.co.il/?select=.1033..152.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21931&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SOLET12,

שבוע טוב לכולם, ברשותי מחשב נייח, אשר לאחרונה התקנתי עליו WIN7. במקביל, ברשותי, התקן BLUETOOTH חיצוני (עם חיבור USB) - אשר מאפשר לי להעביר קבצים מהמחשב לנייד. עכשיו, לאחר שהתקנתי את הWIN7 ואני מכניס את ההתקן לחיבור USB, המחשב אומר לי שההתקן לא זוהה בהצלחה, ולמעשה הוא לא עובד. למישהו יש רעיון מדוע זה ככה? האם עליי להוריד תוכנה חדשה? איזה דרייבר חיצוני? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  13. Started by zag_zag,

אני מבין את המונחים שמתייחסים לכוננים, כמו rpm, ata וכו', אבל מה המשמעות המעשית שלהם? האם ההבדל בין 7200 סיבובים לדקה ל5400 הוא משמעותי?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. Started by RAN9500,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  15. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. Started by Knopix,

האם לעתכם דיסק קשיח הזה ישפר משמעותית (נגיד 50%) את זמני הטענה של המשחקים ב Xbox one יחסית לכונן הסטוק שבאה איותו? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST2000DX002&cart=14839826631943547&lang=heb תודה

17. קיבלתי זיכוי בסך 240 ש'ל ואני רוצה לקנות איתו HD נייד בסכום הזה פלוס מינוס (אפשרל להגיד על 300 שקל מוכן להוסיף עוד אם זה שווה... ) צריך USB2.0.. אני מניח שאין כוננים עם ESATA בסביבות מחירים האלה אבל אם במקרה יש עם ESATA בערך במחיר הזה אני ישמח מאד בעיקרון ההתלבטות שלי היא אם לקחת 2.5' עם נפח נמוך יותר או 3.5' עם נפח גדול יותר (ואם יש עם ESATA אז אפילו יותר טוב!) אז בגלל שאני לא מבין בזה אני ישמח להמלצות מ2 הסוגים במחיר הזה ואז אני יחליט מה יותר חשוב לי (אם 2.5' של 320 עולה כמו 3.5' של טרה אז אני יעדיף את הטרה) בעיקרון ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 אבל זה זול בצורה חשודה... מה אתם אומרים עליו? ואיך בודקים אם הוא מהסדרה הדפוק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. איזה מהם עדיף למרות שיש להם את אותם ביצועים לפי אתר היצרן בין http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11286 לבין http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10719 ההבדל הוא 10 שקלים בין שני הדגמים אבל בכול זות איזה מומלץ תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. Started by epichorus,

האם בגלל העובדה שהדיסק הקשיח הנ"ל מחולק לשתי פלטות של 160GB כדאי לחלק את הדיסק לשתי מחיצות של 160GB ? או שאין שום קשר בין הדברים.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by Garbil,

שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב יש לי בבית דיי הרבה סרטי DVD וקניתי לא מזמן צורב DVD שחלק מהמטרה שלו זה לצרוב ולגבות סרטי DVD. אבל ראיתי שכל סרט שוקל יותר מדיסק DVD סינגל לייר וכרגע דואל לייר עולה פשוט יותר מדי.. יש דרך שאני אוכל לצרוב סרטים על דיסק רגיל DVD?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by NIR-T,

תודה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by ORLY9992,

ראיתי שמישהו רשם לי ש SATA 3 מוצה , ואנחנו ב"תקופת מעבר" לפני שמגיעים כוננים בטכנולוגיות חדשות. אני צריכה SDD לצורך קניית מחשב נייח חדש, ולא שידרוג או החלפה של קיים. אני יכולה רק במחיר של 300-330 ל- 120 GB . החדשים גם כן יהיו יקרים כמו אלה שעכשיו ,ולא כל כך משתלמים מבחינת עלות - תועלת ( מחיר יקר לקצת GB )? ידוע מה המחירים וכמויות האיחסון בהתאם לכך? אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: 1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by L1ron,

אפשר בבקשה הסבר קצר של שני המושגים בכתרת? מקווה שזה קשור

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.