עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אשמח לקבל הצעות גם למוצרים שאינם משווקים כאן בארץ... תודה לכולם! ניר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dardar4,

היי לכולם, לפעמים מרוב עצים לא רואים את היער אז אני אשמח להמלצה לגבי רכישה של הארד דיסק חדש בנפח 2TB רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מ-KSP אז אם למישהו יש המלצה למשהו שבמלאי שלהם זה יהיה מעולה. ד"א הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-990XA-UD3 השימוש העיקרי של המחשב הוא לאחסון סדרות וסרטים ולמשחקים (בעיקר FPS) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ראיתי בינתיים של פלקסטור הוא עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה מתי שאר החברות מתכוונות לעבור לSATA? ואם שווה לחכות לזה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני עומד לבצע התקנה כנ"ל, ועל כל המלצה ברשת להגדרה של AHCI בביוס, קיימת המלצה להשאיר אותו IDE. הדיסק הוא SDSSDA-480G של סאן דיסק, ולוח האם והביוס כמתואר במצ"ב. מישהו יכול תרום מנסיונו?

5. Started by ZeppeliN,

אני קראתי המון מאמרים, ביקורות, המלצות ות'רדים וכל מה שזה עשה זה לבלבל אותי עוד יותר יש כמה וכמה דגמים, שכל אחד נראה הטוב ביותר. יש את ה: Optiarc AD-7170A Samsung SH-S182D PIONEER DVR-111Dbk NECים למיניהם, אבל אני אשמע בעצתכם ואתרחק מהם מי הטוב מביניהם? כמה דרישות: אני לא! צריך LightScribe, אם יהיה את זה זה רק יהיה יתרון נחמד. לא! אכפת לי באיזה צבע זה, יש לי דלת על הכוננים ככה שזה לא נראה לעין. חובה שיהיה שקט ואמין! תקציב: עד 210 ש"ח בערך. יש העדפה לכך שזה יהיה מKSP אבל לא חייב. נ.ב: אני גם לא צריך DVD-RAM כ"כ בגלל שהבנתי שדרוש לשם כך דיסקים מיוחדים ככה שאני בטח לא ישתמש בזה, אבל אם כבר אני קונה צורב DVD אז אני מעוניין שיהי…

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by bg1987,

אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=9971

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by galr52,

שלום אני רוצה למחוק את הדיסק הקשיח שלי כך שלא ישאר עליו כלום, כמו כשמקבלים מחשב חדש עם דיסק קשיח נקי מכול איך אני עושה את זה?? בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by tenana,

רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי OCZ VERTEX 2 מ- RSM והתקלקל פעמיים. עכשיו הם אמרו לי שאני אצטרך לחכות שבועיים שיחליפו לי אותו מהיבואן ואני לא מוכן לזה.(המחשב היה יותר בתיקון מאשר בבית). אז הציעו לי להחליף את ה-VERTEX 2 ב- OCZ AGILITY 3 בתוספת של 40 שקל שווה? (או להחליף ל-M4 ללא תוספת). הוא אמר לי להתקשר אליו היום להודיע לו מה נסגר. אני רוצה לדעת האם אחת מהאופציות האלה שווה בכלל, כי אם לא אני אגיד לו שאני לא מוכן לזה ואני רוצה לבטל את הקניה של ה-SSD. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by biodome,

למישהו יש ניסיון עם המדיות לצריבה שמוחרים בזיגזג? BenQ ( ACER ) 250 CDR- 700MB - 80Min - Silver - 24X - CAKE זה יוצא 1.5 ש"ח למדיה. דיי זול הייתי אומר. למישהו יש ניסיון או שמע משהו רע עליהן? או המלצה על משהו אחר זול גם כן ואמין.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, אני בזמן האחרון עוסק בהרבה צריבת וכשיש לך כונן של 60 ג'יגה מלא אתה מתחיל להבין כמה ש-700mb זה לא מספיק. לכן אני בחיפוש אחר המדיה בעלת הנפח הכי גדול שאפשר לעושת לו over-burn. עד כמה שידוע לי - 900מ"ב. עכשיו חוץ מזה, אני גם רוצה שיהיה כמה שיותר מהיר, כי אני מתכנן על צורב חדש בקרוב, כי X24 זה פשוט לא מספיק מהיר, זה יוצא המתנה של איזה 7 דקות, כש-X48 אמור לצאת בסביבות ה-2:30 דקות. עד כמה שידוע לי המדיה הכי מהירה כרגע היא X40. וזהו, צריך שיהיה אמין כמובן. מצאתי בינתיים רק את זה בפלונטר, מה דעתכם? למישהו יש ניסיון?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by gurzeev,

שלום היה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים. ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא). חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור). את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...) הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD! שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אתמול קיבלתי מסקיי פיסי את הארד דיסק החדש שהמלצתם לי עליו ויש לי כמה בעיות: א) משום מה שלחו לי אותו באריזה של ספק כוח HIPER530 ולפני שפתחתי אותה חשבתי שהם טעו בהזמנה אבל לאחר מכן ראיתי שם את ההארד דיסק, שהגיע בלי שום כלי עזר אחרים(לא מחברי SATA, לא הוראות הפעלה) מזל שהיה לי מחבר SATA נוסף שהגיע עם המחשב פעם, היו שם רק את ההארד דיסק בתוך שקית מבודדת חשמל סטטי וזהו, הייתי בהלם. ב) ניסיתי לאחר מכן להתקין אותו במחשב וזה פשוט בלתי אפשרי לחבר אותו 100% לכלוב של ה-AURORA 570 אז החיבור עד עכשיו לא מושלם. ג)חיברתי אליו את הספק כוח ואת המחבר SATA ויש שם עוד שקע של 8 פינים שאני לא יודע למה הוא משמש אז השארתי אותו לא מחובר. ד)את הקצה השני חיברתי לשקע SATA בלוח האם. ה)פירמטתי את…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי שאלה אם אני הולך לקנות מחשב חדש אם הר דיסק SATA2 אז הבנתי ש חלונות לא מזהה אותו השאלה היא איך אני מתקין את הר דיסק לפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק התקנה של הלוח אם בהתחלת התקנת מערכת הפעלה אפישהו קראתי שאתה מקבל דיסקט 1.44 ובמחשב שאם כבר אני יקנה לא היה כונן דיסקטים איך אני מתקין את הר דיסק ושמערכת הפעלה תזהה אותו אם דרך דיסק הדרבריים של לוח אם מבצעים את התקנה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. לפני כשלוש שנים קניתי לי כונן קשיח של WD בנפח 1 טרה 3.5 אינץ'. חיברתי לחשמל בהתלהבות והעברתי אליו את כל המידע הרלוונטי מהמחשב (לא כגיבוי לצערי). לאחר כשבועיים ביקר אצלנו חשמלאי, וככל הנראה הוריד את החשמל מספר פעמים כדי לבדוק משהו, כשהגעתי הביתה, הכונן נהרס, התחילו תקתוקים והוא לא נפתח בשום מחשב. עברתי סיוט עם חברות ואנשי מחשוב בנוגע לשחזור וגיליתי שהמחירים מרקיעי שחקים וויתרתי על השחזור. ככה חלפו להן שנים בלי שהסכמתי לגעת בכוננים 3.5 אלא רק עם 2.5 שאני מחבר למחשב, מעתיק אליהם מידע ומחזיר אותם למגירה. כעת הגיע הזמן לכונן קשיח 3-4 טרה כדי לגבות המון המון מידע (אני צלם ומעצב גרפי) ואני זקוק לזה נואשות. אני מחפש כונן קשיח 3.5' עם כפתור כיבוי ותוכנת גיבוי שתדע לסנכרן בין המח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kobibo,

רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. Started by Lavelle,

שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Enable,

אני צריך דגם מקביל [מבחינת ביצועים] לדיסק של SAMSUNG HD103SJ שיהיה של חברת HITACHI [1TB נפח] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. תודה רבה לכל מי שעזר לי (בעיקר נייק) לקבל את ההחלטה אם לקנות חיצוני או פנימי, ובסופו של דבר איזה פנימי לקנות. הוא כרגע מותקן במחשב שלי. בBIOS שני ההארדיסקים שיש לי (WD 250 שעליו נמצא למעשה כל מה שהיה במחשב עד עכשיו), והחדש, מופיעים כmaster, שניהם מחוברים בחיבור SATA2 ישר ללוח אם. הWD מופיע כmaster 0 והברקודה כmaster 2 יש גם master 1 שהוא ריק, ויש 3 4 5 ריקים, 6 שהוא הדיוידי, ויש לו slave שהוא הצורב. זה בסדר, או שאני אמור לחבר אותם אחד לשני ולהגדיר slave? עוד שאלה קטנה, שמעתי איפשהו שלהארדיסק חדש עדיף לתת שירוץ עם המחשב איזה יומיים שלושה ורק אז לפרמט אותו ולהתחיל להעביר אליו דברים. זה נכון או זה שטויות? תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by light7,

לפני כשנה+- היה לי וירוס מסוים במחשב [לא זכור לי איזה היות ואחיין של חברה הרס לי דאז את המחשב] גיבוי של תמונות ושירים היה לי על דיסק און קי, אממה כל קטעי הפרוזה שכתבתי - הלכו , יש לציין שזה דבר שמאוד קרוב לליבי ולצערי עד היום חיפשתי בכל מקום איחסון אחר אם יש סיכוי לחלקיק גיבוי מסוים - ואין שום דבר. האם יש סיכוי להחזיר את הקבצים? מדובר בכמעט 100 קבצי word תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by tal h,

-למחוק-

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.