אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הSATA על הלוח או לפחות איזה גירסא ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קנית היום את ההארד דיסק של סמסונג יש לי לוח אם של גיגה בייט עם חיבור SATA (כבל צהוב) הבעיה שלי היא איפה החיבור של החשמל על הכונן???? בכל שאר הכוננים יש חיבור שמגיע מספק הכוח והוא של 4 חוטים שצד אחד אדום וצד אחד צהוב. איפה מכניסית את הכבל של המתח לכונן של סמסונג ואיזה כבל צריך? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כמובן שדגש על מהירות שקט אמינות ומחיר נ.ב כצמה מקום צריכה מערכת הפעלה ווינדוס 7 כדי לעבוד כמו שצריך? על מנת לדעת מה הכונן SSD המיניאמלי האפשרי שיריץ מערכת הפעלה בצורה סבירה (רק מחשבה כרגע)
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לשאול אתכם שאלה בזמן האחרון הארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים יכול להיות שהרעש הזה נובע איך שהוא מחוסר בצריכת חשמל? שההארד דיסק לא מקבל את כל החשמל שמגיע לו.. הייתכן הדבר?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתמול קניתי צורב SAMSUNG SH S223C ומאז רק צרות הצלחתי לפרמט איתו את המחשב אבל בווינדוס עצמו הוא לא נותן לי לעשות כלום לא צורב ולא קורא דיסקים כשאני מנסה לצרוב אז התוכנת צריבה פשוט נתקעת ולא מתקדמת שאני מנסה סתם להפעיל דיסק אני מקבל מסך כחול וריסט נסיתי להוריד דרייבר של הכונן אבל לא עזר חברתי אצל אח שלי ועבד כמו גדול HELPPPPP ד'א אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לנסח מכתב באנגלית שאותו אני אשלח לתמיכה של סאמסונג
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כאילו אני לא יודע מה נתן לי ה סריאל ATA הזה שקניתי אני לא מרגיש ממש שינוי אפילו פחות ביצועים איך אני יכול לבדוק את זה ב PC MARK2002 קיבלתי 1400 ומשהו .... אבל איך אני יכול לדעת שהתקנתי אותו טוב ושהוא עובד כמו שצריך אני מצטער שיש לי הרבה שאלות בזמן האחרון בפורום בפוט יש לי בעיות במחשב ... תודה רבה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר כונן קשיח ישן של פנטיום 3 ממחשב נייד למחשב רגיל (IDE SATA)
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום על הארדיסק אחד עם שתי מחיצות C: E: 1. יש מניעה מהתקנת משחקים על E: כאשר הWINDOWS מותקן על C:?? 2. מדוע כברירת מחדל המחשב ואו תוכנת ההתקנה תמיד מציעים ליצור את התקיה בכונן C:??
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע במה לבחור מבין שני HDD האלו WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ביניהם? מי יותר מהיר? מי יותר אמין ( מחזיק יותר זמן )? ואם HDD של 320GB מחזיק יותר זמן מ500GB כי אני ראיתי בפורום שלמישהו מת פה איזה 2 HDD של 500 בשנתיים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בפורום הזה יש די הרבה שקראו את התרד והסברים שונים על ה DVD RAM אבל עדיין לא מבינים כל כך מה הוא עושה . אני אחד מאלה, אני מבקש שמשהו יסביר בברירות מה עושה בדיוק ה DVD RAM וכל מה שצריך לדעת עליו. והכל יהיה רשום ומסודר כאן ולא צריך לחפש את זה בין 300 תגובות זה יהיה תחת נושא אחד ומי שרוצה לדעת נכנס לכאן וקורא... תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מאז ומתמיד מפרמט עם הדיסק של ווינדוס בדרך הרגילה עכשו אני לא יודע אם זה כול כך טוב יש לי שני מחיצות ואני מעונין לפרמט רק אחת מהם בדרך הכי טובה מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי צורבים ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לצרוב לשתיהם בו זמנית הכוונה שבמקום שיצא דיסק אחד אחרי 7-8 דקות של צריבה אני רוצה שיצאו לי שתיים תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 1T חשבתי על ה WD או Seagate ה - Seagate קצת יותר זול, שקט ומהיר במספר פרמטרים. אבל הוא נותן רק 3 שנות אחריות יחסית ל WD עם 5 אשמח לקבל את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ns=p_OVER_ALL_RATE|1&ipp=100&ci=6543&N=4294542383+4291237751+4291116701+4291227156+4289950565+35+4294949651+4253041063&srtclk=sort אני צריך טרה, סמסונג ווסטרן דיגיטל וסייגיט יודועים כהכי טובים.. ולעתיד תמיכה של USB3.. איזה מהם הכי טוב או הכי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, :-\ אני מתכוון לקנות מחשב עם הלוח הבא: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שנכנסתי לאתר DFI לבדוק פרטים עליו. לא ראיתי שום הזכר לכך שהוא תומך ב- SATA-II.... למעשה אפילו שם הלוח רשום כך: Infinity NF4 Ultra ללא ה SATA-II........... זקוק לעזרתכם בפיתרון לבעיה.... תודה מראש.... "צעיר". נ.ב אם הוא אכן תומך אשמח להמלצתכם בנוגע איזה הארד דיסק תומך SATA-II כדי לרכוש..... והאם זה שווה בכלל..? :-\
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. אני רוצה לצרוב דיסק DVD, אני מכניס דיסק ריק לכונן, בתוכנת נרו - הוא לא נותן לי לצרוב כי הוא לא מזהה דיסק ב"מחשב שלי" - אני מנסה להיכנס אל התיקייה של הדיסק, והוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן ניסיתי כמה דיסקים ריקים, ובכולם התוצאה הייתה זהה מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסקים Xerox DVD-RW 4X . ממה שהבנתי דיסקים אלו הם דיסקים רב פעמיים כלומר דיסקים שאני יכול לצרוב עליהם פעמים רבות. הכנסתי מדיה ריקה למחשב ובאמת הוא קורא אותו כדיסק DVD-RW . צרבצי עליו קבצים בעזרת נרו והכל תקין עד כאן. לאחר מכן, ניסיתי להיכנס בתוכנת Nero לאפשרות Erase Disc אך משום מה פתאום הוא קורא את הדיסק כדיסק DVD-R ולא נותן לי "למחוק" את הדיסק. יש לציין שניסיתי זאת כבר על 2 מדיות שונות ויש את אותה הבעיה. מה אני עושה? תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדיות איכותיות ביותר (לא משנה המחיר) ראיתי שיש ורבטים באופיס דיפו אבל הם לא של TAYO YUDEN אלא של MCC. מצד שני כתוב שהם מיצרים ביפן והבנתי שרק TY מייצרים ביפן. אני מחפש את ה BEST. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שמרתי את המידע בכונן לוגי מסוים( מערכת ההפעלה בכונן לוגי אחר) ופתאם אין בו מידע והוא מוצג ככונן לא מפורמט והמחשב שואל האם לפרמטו. אות הכונן קיימת "במחשב שלי" אך בסייר WIN וכן בכלים של הכונן הוא אינו קיים. יש לי מע' הפעלה XP PRO. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש, וכרגע המחשבים שברשותי הם רק IDE. חבל לי לקנות דיסק IDE ולכן אני זקוק לבקר SATA-2 זול לתקופת ביניים עד שאקנה מחשב עם SATA. מצאתי רק בקר SATA-1 ב-150 ש"ח. מישהו מכיר בקר SATA-2 זול? אני רוצה לעשות השקעה מינימלית, לכן פתרון של בקר ב-400 ש"ח הכולל RAID לא בא בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-