עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by death_star,

יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by ma4351,

הזמנתי את ה640 של wd ורציתי לשאול אם אני צריך לשים לב למשהו ..פשוט ראיתי פה שיש גירסה ירוקה בסוגים מסוימים של hdd ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ולבדוק את מה שהביאו לי אם הוא ה640 שהמליצו פה כוללם..

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by yossiso,

בהנחה שמהירות לא מעניינת אותי ו DVD RAM גם לא עושה לי את זה (הצורב מיועד בעיקר לצריבה של סרטים ומעט מאוד DATA) מבחינת איכות מה עדיף? יוסי

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. כותרת, תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. השבוע רכשתי את ה 2TB 64MB SATA3 - 7K3000 (לפי ההמלצות שקיבלתי כאן) ולפני מספר דקות קיבלתי מסך כחול ב WIN7 64 ביט, מה שהיה מאוד מפתיע כי לא זכורה לי הפעם האחרונה בה קרה לי הדבר... האם ש קשר בין הוספת הדיסק לתופעה זו? כיצד ניתן לשלול/לאשר את הקשר? (נדמה לי שקראתי פעם שניתן לקרוא את ה DUMP של התקלה ולפרש אותו אבל אני כבר לא זוכר) באיזו תוכנה כדאי להשתמש על מנת לבדוק את הדיסק (שחצי ממנו מכיל מידע) לתקלות ו/או לבדיקת מאמץ (strese)?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  6. שלום לפורום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שWIN7 מתריע לי עלייה כי הHDD שלי עלול להיפגם בקרוב ועליי לגבות את המחשב. ניסיתי לבצע איחוי (מה שאני מבצע על בסיס שבועי),ועוד שלל אופציות כמו התקנת WIN7 חדש אך אלו עלו בתוהו. לכן אני מחפש HDD (עדיפות לביצועים גבוהים),ההתלבטות שלי היא האם ללכת על HYBRID או על רגיל (דוגמת 7200 וכו')? הדגם המדוייק הינו SEAGTE MOMENTUS XT או להזמין מחו"ל (או אם קיים בארץ) את גרסת הXT2 המשופרת עם נפח 750GB מכיוון שאיני רוצה להתפשר רבות על נפח וגם על ביצועים מקסימליים. אז מה לרכוש בנפחים של עד 1TB לרגילים ועד 750 ל HYBRID ומאיפה? בנימה אחרת האם ניתן לבצע משהו ע"מ "לסדר" את הHDD הנוכחי? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by ccc,

זה רק אצלי או שההארד דיסק הנ"ל ממש מעצבן ? הוא עושה רעש צרוד כזה כמו הארד דיסק 20 ג'יגה לפני עשור וממש מעצבן בלילה אם משאירים את המחשב להוריד... ההארד דיסק חדש והמבחנים מראים שהוא בסדר, SMART, סנדרה, וכו'... אין תקתוקים או משהו פיזי, זה פשוט הצרידה הזאת כשהוא חושב, הוא קצת יותר רועש מכוננים אחרים של WD שהיו לי. זה נורמלי לסיגייט הזה או שקיבלתי מוצר דפוק ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by אריה7,

שלום, אני צריך לקנות צורב DVD. חשוב לי שיהיה SATA (ושיהיה שחור). על איזה צורב הייתם ממליצים (רצוי שיהיה זול...) תודה,

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. למה כוננים מכאנים מכילים נפחים בגדלים "עגולים" כמו 250, 400, 500 , 750 וכו' לעומת שכונני פלאש מכילים נפחים במכפלות של 8ביט? (גם זכרונות הראם נכנסים לקטגוריה זן)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by sahargt,

אני חושב לקנות קשיח חדש הגודל היה 160 SATA איזה חברה את ממלצים מה הכי טוב והכי מהיר ודבר נוסף האם כדי לפצל את הקשיח ?? זה יעבוד יותר מהר אם מפצלים?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by Thug Love,

שלום אני מאז ומתמיד מפרמט עם הדיסק של ווינדוס בדרך הרגילה עכשו אני לא יודע אם זה כול כך טוב יש לי שני מחיצות ואני מעונין לפרמט רק אחת מהם בדרך הכי טובה מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by niv251,

אז ככה אני מחפש הארד דיסק 500 GB או 320GB עוד לא החלטתי תלוי בהפרשי מחירים.. יש לי לוח אם Intel DP35DP. אני לא מבין בזה כלום אז אני סומך עליכם שתמליצו לי משהו טוב.. חשוב לי שיהיה מהיר ושקט.. (לא יודע אם זה קשור כל כך להארד דיסק אבל אני מעביר הרבה קבצים דרך המודם ממחשב למחשב). התקציב שלי זה עד 300 שקל.. בינתיים ראיתי את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560 מה אתם אומרים עליו כדאי ללכת עליו או שעדיף משהו אחר ולמה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by orengore2,

שלום רב מאחר ולא עונים לי בפורום אחר פה!!! מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי. יש לי תקלה מוזרה בצורב DVD של סמסונג. עבד יופי עד עכשיו אבל עכשיו משום מה הוא עובד נורא לאט, גם בקריאה, גם כשאני מעתיק וגם בצריבה. הוא עובד בסדר, כלומר - לא נתקע באמצע או דופק דיסקים, פשוט עובד נורא לאט. מה יכולה להיות הבעיה? * צורב SATA דרך אגב. תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. DVD די חדש של ASUS (שנה וחצי בערך על הכביש) הפסיק לקרוא CD צרובים (לא DVD צרובים) היש מדריך לניקוי תיקון כונני CD / DVD ???

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by _Amaterasu_,

הכירו את Plug – שירות הענן הפרטי שלכם, ללא הגבלה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר מבצע גיבוי באמצעות raid. אני מעוניין לפרמט אותו ולבטל את ה - raid. האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני יודע שצריך לדעת כל מיני נתונים לגבי איזה סוג raid וכו... אשמח אם תגידו אילו נתונים צריך לדעת כדי לבטל את הraid. האם ברגע הביטול כל המידע נמחק? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by 3emi,

יש לי כונן חיצוני WD של טרה הכל עבד מעולה עד לפני שעה ויש לי אותו כמה שנים ועכשיו פתאום הוא קורא נתונים ב 500K לשניה אי אפשר לנגן סרטים אפילו במידה ואני ירצה להעתיק חומר שיושב עליו למקום אחר זה בגדר בלתי אפשרי במהירות הזאת ניסיתי את זה הוא אמר לי 3 שעות על קובץ של גיגה למה זה קרה לי יש לי שם טרה של מידע משחקים סרטים 1080 מעצבנים החברה הזאת האם אפשרי לעשות משהו הורדתי את הכלי שלהם של הבדיקה והבדיקה לא מסתיימת רשום שאמורה לקחת 5 דקות וב 20 דקות לחצתי ביטול הוא נראה כאילו נתקע באזור ה 95 אחוז בבדיקה לעזאזל עריכה" אגב המהירות כתיבה בצורה מוזרה עדיין תקינה אני מנסה עכשיו להעביר קבצים לכונן וזה עובר ב 30 מגה לשניה איך יכול להיות שכתיבה בסדר וקריאה לא :\

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. יש לי תצורב הזה- DRU510A http://sony.storagesupport.com/dvdrw/dru510adwn.htm#dwns הכשיו מהקופסה הוא לא יכול ליצרוב שיכבה כפולה ורציתי לדעת אם עדכון לתוכנה הפנימית הוא יוכל ליצרוב שיכבה כפולה או שזה חומרתי? פשוט כרגע יש לי רק דבר אחד ליצרוב בשיכבה כפולה אז אני לא רוצה לקנות צורב חדש רק בגלל זה בקיצור זה עניין חומרתי או בתוכנה?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by artv8,

שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by alia,

שלום לכולם-יש לי התלבטות כבר זמן מה בנוגע ל wd 80 gb 7200/8 jb לעיתים(לא תמיד)שומעים נקישות קלות ביותר,וכבר אמרו לי כאן בפורום כי הדבר מעיד על סופו הקרב של הארד דיסק. יש לי עדיין אחריות עוד 4 חודשים מתוך 3 שנים,אך מלבד הנקישות הדיסק עובד מצויין ומהיר ביותר ומה גם שהוא בתפוסה כמעט מלאה ואני חושש לשלוח אותו לתיקון. בתכ'לס-עשיתי בדיקת בנצ'מרק וקיבלתי: seqeuntal write 21 seqeuntal reade 22 bufered write 30 bufered read 30 אינני מבין כלום בתוצאות אשמח מאוד לקבל חוות דעת כללית והאם התוצאות תקינות תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Starsky,

שלום, קניתי ווחיברתי היום דיסק קשיח 250GB SATA2... הדיסק כמובן ריק לגמרי, אני מכניס את תקליטור הווינדוס אקס פי הום אדישן ושאני מגיע לעמוד שבו אני יכול לחלק מחיצות הוא רושם לי שיש רק 130000 מ"ב. למה? מה ההבעיה? המחשב שלי הוא P4 2.0GHZ 512ddr לוח אם של asrock 486 משהו כזה אני לא בטוח. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by yaron1000,

אני מתבלט בין WD5000AAKSוWestern Digital לWD5000KSוWestern Digital שלא הבנתי מה הבדל שלהם לפי ZAP הם זהים אולי משהו בנותנים שלא כותבים בגדול ויש גם את הכונן הזה וST3500320ASוSeagate שיתרון שיש לו אחריות של 5 שנים ו 32 מגה בופר (הוא יותר יקר ב50 שקל בחניות באזור של הבית שלי)(ואני לא רוצה להתעסק אם אייבורי או אם KSP) לפי מה שנראה הכונן האחרון הוא הכי טוב רק שמה שמפחיד אותי שראיתי פה בפורם דיבורים על זה שלחברה Seagate יש הרבה תקלות ועדיף לא להתקרב

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים