עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Lurkers,

אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  2. אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by gilboag,

הי יש לי מחשב בעסק שעובד עם מערכת בקרים ואני צריך לגבות את הDATA BASE שנמצא כקובץ בכונן הראשי(שוקל כ 20MB+-). עד היום היתי מגבה מספר פעמים בשבוע (כל פעם שהיה לי רגע זמן וזכרתי..) - דרך התוכנה המובנית של המערכת שמותקנת אצלי לDOK שאני שומר במגירה .. .המערכת עובדת 25/7 והקובץ עובר שינויים בכמה פרקי זמן במשך היום וכדי לגבות כמו שצריך אני למעשה צריך לגבות 3 פעמים ביממה בשעות מסויימות שהמערכת לא כותבת לקובץ. מכיוון שהמערכת גם מחוברת לרשת (חיבור רגיל דרך ראוטר ביתי) 24/7 חשבתי למצוא שירות רשת כלשהו כמו ה GOOGLE DRIVE / DROPBOX וכו' שיאפשר לי לבצע את הגיבוי בצורה אטומטית לחלוטין (אפשר פעם ביום בשעה מוגדרת - ורצוי גם 3 פעמים ביום..) השאלה אם למישהו יש רעיון איך לבצע את זה בדרך הפש…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. Started by kobibo,

מחפש דיסק קשיח בנפח של 160GB חשוב לי מאוד שיהיה: א. יתמוך ב SATA II . ב. שיהיה מאוד שקט וקריר . ג. לא פחות חשוב שיהיה אמין. מתלבט בין כמה סוגים: 1. Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 2. Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 3. Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 4. Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.

6. Started by heaventear,

שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במחשב חדש ועל מנת להעביר את הקבצים החשובים שלי אליו צרבתי אותם על שני dvdים,כששאני מכניס אותם למחשב החדש זה מראה לי שיש נפח תפוס בdvd כאילו משהו צרוב עליו אבל כשאני מנסה לצפות בקבצים שנמצאים בו על מנת להעתיק אותם למחשב החדש זה מראה שאין כלום מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  7. יש דרך לדעת אם הכונן הקשיח שלי הוא Re-certified בניגוד לחדש? אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  8. הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. כמו בכותרת, הלוח אם שלי הוא Epox 8KDA3J ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש (כנראה אחד מהאלה של 640GB, של סמסונג או WD) ואני מעוניין לדעת האם כונן קשיח שהוא SATA2 (הסמסונג הוא SATA2, נכון? גם ה-WD?) יתאים ללוח אם שלי. אני יודע שעקרונית SATA2 תואם לאחור, אבל בכל זאת חיפוש בגוגל העלה שהיו אנשים עם בעיות בחיבור של SATA2 ללוחות אם ישנים תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by dani,

איך הצורב הזה? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1741&catcode=177 תציאו לי משהו טוב אם לא זה יש לי תקציב עד 800 שקל

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, וראיתי את הכונן Seagate 1500GB ST315005EXD101RK, שמחירו (540 ש"ח) לא גבוהה בהרבה ממחיר של כוננים עם 1TB. לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ לי, האם כדאי לקנות אותו או שמדובר בדגם לא מוצלח? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741935

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. מה גירסת הקשוחה הכי מעודכנת לצורב Teac מדגם CD-W540E כרגע יש לי את הקשוחה: 1.0K האם היא הכי מעודכנת ? תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי צורב כמתואר ואני נתקל בבעיה מוזרה איתו הוא צורב לאט מהרשום. אני צורב על דיסקים של נגיד כפול 8 והצורב מזהה אותם ככפול 8 ואומר שהוא צורב אותם כפול 8 אולם לפי הזמן שלוקח לו הצריבה היא כפול 2.4 ולא כפול 8! כ 30 דקות לדיסק. ניסיתי דיסקים של חברות שונות ותמיד אותה בעיה ניסיתי גם דיסקים של כפול 4 ואותו הדבר. עידכנתי את הקושחה של הצורב אתמול וזה לא פתר את הבעיה, לא שינה כלום בעצם... בקיצור מה שהצורב אומר זה שהוא צורב נגיד כפול 8 במהירות 11 ומשהו מגה לשנייה ובפועל צורב ב 3.2 מגה לשנייה בערך.. וזה מרגיז... יש הצעות או רעיונות מה יכול לגרום לבעיה הנל?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by moranhoresh,

יש לי 2 כוננים, אחד בגודל 1TB, והשני בגודל 300GB. אני מעוניין להתקין 2 מע' הפעלה (XP ו-UBUNTU). עיקר השימוש יהיה ב-XP. מע' ההפעלה השניה (UBUNTU) מיועדת רק כגבוי במידה ו-XP לא עולה מסיבה כלשהיא (וירוסים וכד'). 1. כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות? 2. היכן לשים את ה-SWAP FILE, והאם להתקין לו מחיצה נפרדת (גודל ה-RAM שלי הוא 4 GB)? 3. האם לשים מחיצה נפרדת ל-My Documents? 4. האם לשים מחיצה נפרדת ל-Temporary Files? תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. Started by asmon,

מה זה ומה זה נותן לי? האם כל לוח תומך ב SATA? קראתי בדף השאלות שיש דרך מיוחדת להתקין וינדווס שיתמוך ב SATA ומה אם אני לא מוצא את הדרייברים בדיסק ואין לי אותם על דיסקט?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני 1TB לצורך גיבויים בעיקר. שמתי את עיני על הדגמים הבאים: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22661 ועל: Seagate External Desktop Drive 1TB ST310005EXD101-RK http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25447 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם, איזה דגם מומלץ והאם הדגמים האלו הם הדגמים עם בעיית האמינות שדובר עליה בפורום. בנוסף, אם יש לכם המלצות על דגמים נוספים, אשמח לשמוע... תודה רבה, נפתלי.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. Started by d0s,

אני מעוניין לקנות זכרון נייד , כרגע אני חושב על 8GB או 16GB, האם יש לכם המלצות לגבי דגמים מסוימים או חברות מסוימות ? תודה .

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. האם יש הבדיל משמעותי בביצועים במשחקים בין sata לide?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by DarkSight,

אני מחפש צורב DVD במחיר בין 300-400 שקלים קצת עברתי על הודעות בפורום ולא מצאתי משהו שבאמת הוכיח את עצמו חשבתי אולי על הNEC 3520A אבל ראיתי שיש כאלה שיש להם בעיות איתו.. אני צריך המלצות בבקשה! תעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. אני מעדיף את הפנימי כי אין לי סיבה להוציא אותו מהבית. אלא אם כן חיצוני יותר מהיר אז אני אקח חיצוני. אני מעוניין לקנות טרה-בייט.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. יש הבדל במהירות שמירת נתונים? במהירות גישה? אני רוצה לקנות כרטיס CF 256MB למצלמה דיגיטלית.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by JohnClark,

היי יש לי את ההרדיסק הזה בסביבות שנה, ורוב הזמן הוא היה במגירת הרדיסק שהייתה מיועדת לIDE וחתכתי אותה קצת שתתאים לSATA (היא לא מאווררת) עד לפני שבוע הוא עבד מעולה בלי שום בעיות, ולפני שבוע התחילה בעיה של מסכים כחולים כאלו + ריסטרט (אחרי שזה קורה הוא מפסיק לעבוד והוינדואוס לא עולה) כשאני מוציא אותו מהמגירה ומחבר מחדש הוא פועל, ואז אני שם עוד פעם במגירה והוא פועל יכול להיות שזו בעית התחממות אבל זה מוזר כי עד עכשיו זה לא קרה במשך שנה... בינתיים שמתי אותו על רצפת המארז וזהו מקווה שתוכלו לעזור..

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by avi215,

מבקש לדעת היכן ניתן למצא כונן של WD מסוג RAPTOR 36GB ?.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים