עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sxs,

האם דיסק SATA II יתאים ללוח של SATA רגיל? האם אפשר לחבר דיסק SATA בנוסף לדיסק שקיים בATA100? המלצות לדיסק קשיח חדש מארה"ב, בסביבות 200$? תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אוקי אז ככה... אני רוצה לקנות כונן חדש חיצוני בגלל שאני רוצה שהוא ישמש אותו גם כגיבוי... אז לדעתכם קודם כל עדיף לי חיצוני או פנימי? אני ראיתי את הכונן הזה, מה אתם אומרים עליו? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1020&CatCode=405 אני יקנה מאייבורי ניראה לי כי בשאר החנויות הטובות הוא עולה 430-500 וזה כבר הבדל רציני... דבר שני, איזה חיבור עדיף? USB, ESATA? תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by itayze,

סתם לצורכי ידע , גלשתי קצת באתרי קניות בחו"ל ונתקלתי בHd חיצוניים , המחיר הוא די זהה , אך רציתי לדעת מה יותר טוב , מהם המהיריות , כי לא ממש הבנתי מהמפרטים שלהם באתר . מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by NotClear,

ברצוני לקנות כונן חיצוני לנייד (בממשק USB2). מכיוון שאני מסתובב הרבה עם המחשב (ועם הכונן) רציתי לדעת אם יש איזשהו מנגנון אבטחה על הכוננים ואם לא, האם יש דרך לאבטח את הכונן. תודה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by coil,

שלום קניתי היום דיסק קשיח של maxtor SATA ויש לי בעיה לחלק אותו אני רוצה לחלק אותו ל 35 גיגה ול 43 גיגה (סה"כ יש 78 גיגה או משהו כזה) הבעיה שלי היא שבזמן התקנת הווינדוס המחשב שואל על המחיצות ואני יוצר שתי מחציות אבל רק את המחיצה הראשונה (35 גיגה) הוא מפרמט ומתעלם מהמחיצה השנייה היא פשוט לא מופיעה. יש משהו שאני עושה לא נכון? או איך אני מפרמט את D?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Tal-T,

תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by barartzi,

קניתי דיסק נוסף של 1tb למחשב שלי ויש לי את הדיסק הראשי של 640gb שמחולק עכשיו לשתי מחיצות אחת הראשית שבה יש ווינדווס והיא 200 והשנייה השאר עכשיו אני רוצה להעביר מהשנייה לראשית 100gb בערך ויש לי מקום פנוי בשנייה אז זה לאא בעייה אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני משתמש בפרגון והדבר היחיד שהוא מאפשר לי זה להקטין את המחיצה הראשית ואני רוצה להגדיל איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by BuNKeR,

שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי סופית הכונן הקשיח שלי Wd 80GB 8 MB Buffer החלטתי לקנות חדש אני צריך המלצה איזה HARD DRIVE כדאי אני מחפש מבחינת גודל 120GB - 160GB אני דיי מתלבט בין ה MAXTOR לבין WD מה עדיף ?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by lesForce,

ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by vic1234,

ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by kobibo,

מחפש דיסק קשיח בנפח של 160GB חשוב לי מאוד שיהיה: א. יתמוך ב SATA II . ב. שיהיה מאוד שקט וקריר . ג. לא פחות חשוב שיהיה אמין. מתלבט בין כמה סוגים: 1. Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 2. Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 3. Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 4. Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ו דיסק קשיח בגודל 320GB. הביוס מזהה לי את ה H.D בצורה תקינה אבל בזמן התקנת WINDOWS XP הוא מזהה לי רק 130GB הנסיונות שלי: 1.חיבור H.D כ SLAVE למחשב אחר וע"י magic partition הצלחתי לזהות אותו כ 320GB חילקתי אותו ל 100GB + 220GB וביצעתי פירמוט NTFS חיברתי בחזרה את H.D למחשב החדש ועדיין בזמן התקנת XP הוא מזהה לי רק 130GB 2. נסיתי גם להתקין את XP על H.D בזמן שהוא מזהה רק 130GB ואז לנסות להשתמש ב magic partition ולשנות את הגודל, אבל ללא כל הצלחה הוא מזהה את הדיסק כתקול (BAD ) האם לא ניתן לעבוד עם H.D מעל גודל של 130GB (האם אני חייב לחלק למחיצות של 130GB ) ? מסכים שזה נשמע קצת מוזר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by segevgabay,

ראיתי שיש כמהה שקנו הרדיסקים גדולים ועוד הרדיסק קטן מאוד רק לווינדוס ושמו אותו בRAID-0 משהו כזה. מזה RAID-0 והאם יותר טוב לשים רק את הווינדוס בהרדיסק קטן ונפרד?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by smily58,

יש לי כונן קשיח עים -20GB-מחולק ל-C-ו-D-,איך אני מבטל את ה-D-כדי להפוך את כל הכונן ל-C-???? תודה א ש ר

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by wais,

אוקי מצטער על השאלה הטיפשית... אבל לא עשיתי את זה בעבר... איך אני מגבה DATA על דיסק DVD? ובאיזו תוכנה הכי נוח להשתמש?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. Started by zoman,

ישנו התקן לחיבור דיסק קשיח דרך ה- USB ששמו USB 2.0 to IDE Adapter Cable ,האם ההתקן הוא שווה או שהוא בעייתי בצורה כל שהיא? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by nanu,

שלום, קראתי את הסטיקי בנושא של כוננים חיצוניים. אני מחפש כונן חיצוני לסטרימר, האם עדיף לי 2.5 או 3.5 כלומר שקט וגודל לעומת נפח ומהירות. אני מבקש המלצה לכונן ספציפי מאנשים שיש להם ועל פי הנסיון שלהם אל תגידו לי זה עניין שלך. האם מישהו ממליץ על דיל עכשווי או ממליץ להימנע מחברה מסויימת - על פי נסיונו. תודה למגיבים. ירון

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by dominic16,

שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by santana42,

היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. עכשיו אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? תודה.!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by Thug Love,

שלום אני מאז ומתמיד מפרמט עם הדיסק של ווינדוס בדרך הרגילה עכשו אני לא יודע אם זה כול כך טוב יש לי שני מחיצות ואני מעונין לפרמט רק אחת מהם בדרך הכי טובה מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by eyahalom,

שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by erbrt,

הסתדרתי, אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים