אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות צורב כבר בתחילת שבוע הבא ורציתי לדעת מה עדיף.. מבחינת מהירויות ראיתי שהפיונייר עדיף אבל השאלה שלי היא באיזה מין הצורבים האיכות צריבה יותר טובה ואם יש הבדל גדול לטובת אחד מהצורבים? והם אחד מהצורבים תומך ב DVD-RAM? ההבדל של 50 שקל במחיר לא ממש משמעותי מבחינתי אז אל תיחסו לזה חשיבות.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי HD פנימי SATA אני חושב בין 3 שניים .. אני די מרוצה ממנו (שקט) שאלתי עד מתי אני יכול למשוך איתו את המחשב .. ואיזה מדדים באמת נותנים לי אינדיקציה שזה כבר לא בטוח לעבוד איתו (אם יש כאלה..?)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כשבוע הדיסק SATA שלי (120 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל) החליט שלא מתחשק לו לעלות והוא נותן תסמינים של וירוס. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנות טובות למקרים כאלה שישחזרו את המידע הזה, שמתאימות בוודאות ל-SATA ! תודה רבה רבה לכולם על השקעת הזמן ונקווה שגם על פתרון מתאים. ערב טוב. נ.ב להערכת אבא שלי שבדק את העניין הבעיה היא ב: Location Table.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לחבר אותו כ-SLAVE או כ-MASTER? ואחרי שאי מחבר מאיפה אני מוריד FIRMWARE? ואיך אני מתקין את זה?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שמתלונן על כך שכאשר הוא מנסה לפרמט את ההארד דיסק שלו, מופיעה הודעה שחסר לו משהו כדי להמשיך את הפרמוט וכשהוא ניסה לפרמט במחשב אחר הוא הגיע ל83 אחוז ונתקע... אני יודע שהשאלה שלי כללית מדי, אבל אולי בכל זאת למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה...? תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
היה לי צורב פיוניר 07A יותר מ 4 שנים, שצרב כמות דיסקים שאף צורב לא יכול לעשות (רכשתי אותו בזמנו ב 1500 שקל). התחיל לעשות בעיות ורכשתי עכשיו פיוניר 112D. הוא צורב טוב אבל יש 2 בעיות מרגיזות: 1. הוא לא קורא דיסקים. יש לי המון גיבויים שצרבתי על DVD, והוא פשוט לא מזהה אותם. 2. לא מצליח לצרוב על מדיות CD רגילים. 3. לוקח לו 10 שניות לזהות דיסק ריק שנכנס. הבעיה הראשונה הכי מפריעה לי. זה בעיה ספציפית אצלי? האם יש עדכון קושחא שיכול לעזור? יש לי נסיון טוב עם פיוניר ולכן רכשתי אותו. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1741&catcode=177 תציאו לי משהו טוב אם לא זה יש לי תקציב עד 800 שקל
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף הרדיסק של 500GB למערכת שלי ומתלבט בין הרדיסק פנימי לחיצוני - לפנימי מדובר ב SEAGATE BARRACUDA 32MB BUFFER ב330 ש"ח ולפנימי WD MYBOOK ESSENTIAL 500GB USB 2.0 ב 395 ש"ח בגדול אני מתכוון לשים בעיקר מוזיקה וסרטים בהרדיסק החדש אבל אני רוצה גם להריץ ממנו תוכנות ואולי אפילו משחקים. השאלה שלי היא האם ההפרש בביצועים יהיה מורגש בין הפנימי לחיצוני או שבמחיר כזה כבר עדיף חיצוני וההבדלי מהירויות זניחים? תגובה מהירה תתקבל בברכה אני פשוט מחר הולך לקנות
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הזמנתי את ה640 של wd ורציתי לשאול אם אני צריך לשים לב למשהו ..פשוט ראיתי פה שיש גירסה ירוקה בסוגים מסוימים של hdd ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ולבדוק את מה שהביאו לי אם הוא ה640 שהמליצו פה כוללם..
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני 1TB לצורך גיבויים בעיקר. שמתי את עיני על הדגמים הבאים: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22661 ועל: Seagate External Desktop Drive 1TB ST310005EXD101-RK http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25447 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם, איזה דגם מומלץ והאם הדגמים האלו הם הדגמים עם בעיית האמינות שדובר עליה בפורום. בנוסף, אם יש לכם המלצות על דגמים נוספים, אשמח לשמוע... תודה רבה, נפתלי.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם שני אלה יעבדו ביחד ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16827248004 ו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817387028 ו.. האם זו הבחירה הנכונה ? האם במחיר הזה יש משהו שאני יכול לקנות והוא יותר טוב? מה שאני צריך בגדול זה צורב חיצוני דק נישא עם מארז שיוכל לפעול ללא חשמל חיצוני אלא רק על ידי ה USB של המחשב הנייד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב ולהוסיף לו מקום אז אני צריך הצעות לארד דיסק טוב שיהיה שקט ומהיר לא משנה לי החברה כל כך רק שיהיה אמין. כמה שהמחיר יהיה יותר נמוך יותר טוב(450 שקל במקסימום) כמובן שזה לא יבוא על חשבון מהירות או אמינות. תודה לכל הממליצים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את ההארד דיסק הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCDataStation400 אני רוצה להתקין עליו XP כך שישמש אותי כשאני מתקלט (על ה-XP אני אתקין את התוכנות והשירים וכו'), אז השאלות הן כאלה: 1. האם באמת ניתן להתקין עליו XP כך שהמחשב יזהה אותו כ-boot? האם זה תלוי בלוח האם? הוא אמור לזהות אותו כ-usb ב-?boot 2. האם "מהירות גישת נתונים" היא המהירות שקובעת עד כמה מהר הכונן הזה יגיב כשאני מפעיל תוכנה המותקנת עליו? אם כן, מהי המהירות של הכונן הזה, כי זה נתון שחסר שם. ועוד דבר בהקשר לזה, האם זוהי מהירות "טובה"? כלומר כזו שמספיקה להפעלת תוכנת תיקלוט (שלא יהיה מצב של "freeze" או "השהייה" בזמן התגובה של ההארד דיסק). תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
האם הוא הולך למות בקרוב? או שזה פשוט אומר עליו שהוא איטי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מבקש לדעת היכן ניתן למצא כונן של WD מסוג RAPTOR 36GB ?.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-