עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מישהו פה שחזק בתחום יכול להעריך מתי נתחיל לראות את הSSD מתחיל לעקוף אותו בסיבוב ? והאם יש חסרונות מהותיים כמו אורך חיים או אולי מהירות ? ועוד שאלה חצי קשורה שסקרנה אותי... האם אפשר לעשות BOOT ובעצם להתקין מערכת הפעלה מDISK ON KEY ? תודה, אוהד.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Pancakes,

מאז השיטפון בתאילנד המחירים הם פי 2 ממה שהם היו פעם,יש איזה השערה או מידע לגבי מתי מחירי הHD שוב יהיו נורמאליים?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. ראיתי בינתיים של פלקסטור הוא עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה מתי שאר החברות מתכוונות לעבור לSATA? ואם שווה לחכות לזה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. עליית המחירים שמסרבת לרדת מביאה אותנו למחירים חסרי תקנה בעבור HDD.... האם אתם מכירים חנות או דרך כלשהיא לרכוש HDD מבלי לשלם את הסכום המטורף הזה ? הייתי שמח לרכוש 1GB או 2GB הרדיסק פנימי אבל אין לי להוציא כלכך הרבה כסף

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. מתי יוצא כונן DVD שיהיה אפשר לצרוב עליו עד 40 ג'יגה בלוריי משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. אני רוצה לקנות צורב DVD חדש. קראתי את האשכול עוגן עם כל הצורבים ואני נוטה לכיוון ה-LG SUPER MULTI.. אני סבבה עם LG יש לי מסך שלהם, טלויזיה שלהם, צורב שלהם, ואני מרוצה. אבל לסופר מולטי הזה אין LIGHT SCRIBE, ומכיוון שהבדל המחירים לא כזה גדול חשבתי כבר לזרוק עוד איזה 10 שקל בשביל הפונקציה המגניבה הזאת.. אבל אני רואה שכמעט אין כאלה אני קונה את הצורב מ-SKYPC [אלא אם כן יש לכם מקום זול יותר באיזור השרון] יש הצעות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מתי יצאו הVertex 3 והחדשים של אינטל וכמה יעלו

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by yoncih,

מתי יצאה תקן הSata 2 להארד דיסקים וכדומה ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. עדיף יותר ???

14. דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה

15. יש איזושהי הערכה? והאם יש חברה שלא ניזוקה מהשטפונות שמחיריה עדיין שפויים? או שכולם מיוצרים באותו איזור ובאותה מדינה תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. מתי להערכתם המחיר של הHD החיצוניים יתחיל לרדת בעבקבות מה שקרה בתאילנד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מתי לעזעזל יהיו HD שלא יאטו את העברת קבצים בין USB לHD במחשב שאני מעביר במקביל לדוגמא שאני מכניס את הפלאס USB שלי למחשב כדי להעביר שירים כדי לשמוע במערכת באוטו ואני מעביר במקביל כמה תיקיות באותו זמן זה מאט את ההעברה פי 50,אם אני מעביר תיקיה תיקיה זה לוקח 2 דק' ולא 25 דק'. יש תקווה שהקטע הזה יפתר ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץ מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MiD,

ולמה אין RW? :-\

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by swg,

השאלה בכותר מאד מעצבן העסק הזה של המחיר

22. אני מניח שגם כונני CD ROM, צורבים, וDVDs יעבדו עליו. זה יהיה מצויין........

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. רוצים כונן בתצורת 2.5 אינץ' שכולל 4 טרה-בייט של אחסון ויכול ללכת אתכם בתיק לכל מקום? סדרת ה-My Passport המעודכנת היא כאן בשבילכם לכתבה

24. שלום , הינה כונן אחד : http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=407 כונן שני : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=687385 מה יותר עדיף אני רוצה המלצה בבקשה לפני שאני ממהר לקנות . תודה רבה לכם . חג שמח !

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …

דיונים חדשים בפורומים