עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yaron86,

יש לי מספר מחשבים בבית וחשבתי לשים NAS ביתי כזה ולחבר אותו לרשת הביתית בבית שיהיה אפשר לגשת למידע מכל מחשב אשמח להמלצה על NAS ביתי, (יש גם קטנים עם nvme m.2? מאשר דיסקים 2.5/3.5 אינץ'?) ולשאלה הכי קריטית, יהיה אפשר לגשת אליו גם עם מק וגם עם פיסי? כי בכל זאת זאת תצורת מבנה שונה, יש פתרונות משהו?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. 1. מה זה dual layer ו-dual sided, ומה ההבדל ביניהם? 2. יש דיסקים רב פעמיים (RW) של לפחות 8.5 ג'יגה (DVD9)? אם כן, איפה אפשר לקנות? 3. רוב נגני ה-DVD תומכים ב-DVD9/10 וכו'? או שאלה פורמטים שנחשבים "נדירים" ורק נגנים מסוימים תומכים בהם? 4. הבנתי שהדיסקים של VERBATIM הם הכי איכותיים - למה? ולמה רק אלה שיוצרו ביפן? זו עדיין אותה חברה גם אם הדיסקים יוצרו בסין, לא?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. אז כמו שכבר אמרתי, אני אישית לפחות, חיכיתי לכונן הזה לא מעט זמן. וסוף סוף מתפרסמות להן ביקורות ראשוניות ברשת ! סקירה 1 מ Game PC סקירה 2 מ Extreme Tech הדיסק בסקירה הוא בנפח של 750GB, הגדול ביותר בסדרה, הכונן עובד עם 4 פלטות, מה שמביא אותנו לדחיסה של 188GB לפלטה ! אני אישית מחכה לסקירה של ה 200GB כי ממה שהבנתי הוא יהיה בעל פלטה אחת ! אבל המידע מסיגייט אומר שלכונן הזה יש 2 פלטות ! בשורה התחתונה, הכונן הזה נותן ביצועים מטורפים !, מתחיל מ 80 MB/S ב Hd Tach !! ושומר על מהירות כתיבה/קריאה ממוצעת יפה מאד. יהיה מעניין :-)

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by Yaniv11,

צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. Started by aviv00,

המהירות והקיבולת הכי חשובים לא אוהב את הפייצרים מסביב ‏SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) U3‎ ‏Kingston DataTraveler 4GB‎ אלה הכי מהירים בשוק ה MAINSTREAM ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by eviatarp,

אני מתלבט בין הדיסק הזה http://1pc.co.il/seagatebarrcuda1tb357200rpm60gbs32mbsata3-p-10640.html הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5800 וזה http://1pc.co.il/westerndigital1tb35sataiicaviargreen64mb-p-11138.html

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו HD של WD של 160G אני רוצה להוסיף לו עוד כונן של 500G אז השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לו כונן של Seagate בלי שהיו בעיות והאם כונן של Seagate עדיף על של WD?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. ראיתי שיש מס' דגמים של Samsung SH-S223 אחד SH-S223 והשני SH-S223F רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ???

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. הדיסק הקשיח שלי נקנה לפני שנתיים, (Western Digital 160GB 7200RPM (WD 1600 AAJS. הוא נכשל בשלב של הBIOS כבר מספר פעמים בעבר אך בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות רציניות, של תקיעות, לא מזוהה על ידי המערכת, ולא לדבר בכלל על מספר ההכשלויות בשלב הBIOS. הומלץ לי להשתמש בתוכנה HDD Health אך כשרציתי להוריד אותה היא לא דורגה כתוכנה טובה במיוחד. בנוסף בדקתי בפורומים של אתר זה אם ישנן תוכנות אחרות, אך לא מצאתי. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה שהתנסתם בה וראיתם שהיא באמת טובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by The Ripper,

אני מחפש כונן קשיח שיהיה המאסטר, כלומר למערכת ההפעלה. חשוב לי כמובן שיהיה בעל ביצועים טובים (משחקים ומוזיקה)אך לא פחות חשוב שיהיה שקט! נתונים נוספים- 160G-250G - 7200rpm - SATA II - למעשה הלוח-אם שלי תומך בישן כך שאפשרי גם 150Mb/s, אבל אתן עדיפות ל-300 בהתאם לביצועים ושקט. - NCQ חשבתי על ה- samsung p120 הנה שתי סקירות עליו: http://www.silentpcreview.com/article258-page3.html http://www.tomshardware.com/storage/20050427/spinpoint-07.html אני לא יודע אם יש אותו בכלל בארץ אבל אם זו הבחירה הטובה אז לא חסר אתרים אמינים בחו"ל

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by amircx22,

היי . מאז שהתקנתי הארדיסק SATA אני לא מצליח לעשות גיבוי לכל C שלי באמצעות GHOST... מישהו יודע איך מסדרים את זה? הוא פשוט יוצא לדוס בשביל לעשות את הגיבוי ואז נתקע ....

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. NEC 3500 אין לי מושג איזה גירסת פירמוור יש לי SLVER LINE PRO RITEKG04 נצרב במהירות X2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. יש לי מחשב די ישן, AMD 5000 2.6 GHz, הוא אמור לעבוד באופן סביר, אבל כל פעולה במערכת הפעלה לוקחת הרבה מאוד זמן. גם למערכת הפעלה לוקח הרבה זמן לעלות (5~ דקות). יש לי מחשב טיפה יותר "משוכלל", AMD 5600 2.8 GHz, עובד מעולה בלי שום בעיות. במחשב הראשון יש יותר מעשר מחיצות. האם זה יכול לגרום לבעיות בדיסק הקשיח שתיארתי? בנוסף לזה יש עוד דבר חשוד. הטמפ' של המעבד מחזירה תמיד 25 מעלות. כלומר, החיישן כנראה פגום. הדבר הזה יכול לשבש את פעולת המעבד?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. שלום, קניתי מחשב נייד חדש ומתוך הכונן כולו הקציתי מחיצה חדשה של 500GB באמצעות ACRONIS. החלוקה הייתה רגילה. עכשיו אני רואה שיש USED SPACE של 105MB. איך ולמה ? האם עשיתי משהו לא נכון ? לא שזה עקרוני אבל אני לא מבין. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. בתודה, קיריל

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by oz25,

אהלן המחשב שלי כל הזמן עושה רעשים וכשהעליתי סרטון של הרעש אחד המשתמשים העלה שהרעש מגיע מהצורב שלי ואכן הוא צדק, כשאני פותח את הצורב הרעש מפסיק וכשאני סוגר אותו הרעש ממשיך. מישהו יכול לנחש ממה הרעש הזה קורה ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  16. האם יש הבדיל משמעותי בביצועים במשחקים בין sata לide?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  17. כמובן שאני מדבר על SATA מה צריך לעשות לפני הניתוק של הכבלים שלו תוך כדי זה שהמחשב דולק ושלא ייגרם לו נזק?! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות היום כונן SSD של 120 GB . את שני הכוננים מצאתי באותו מחיר . לפי מה שהבנתי - הסמסונג - יותר איטי אבל יותר אמין. OCZ - הרבה הרבה יותר מהיר (במהירות כתיבה במיוחד) , פחות אמין. חשוב לציין שאת הכונן לא ארכוש בארץ ולכן אין מצב להתעסקות מיותרת עם אחריות . הדגם המלא של הסמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III internal Solid State Drive (SSD) MZ-7TD120BW הדגם של ה OCZ : OCZ VTX3-25SAT3-120G Vertex 3 Solid State Drive - 120GB, 2.5", SATA III נשאלת השאלה - האם ה OCZ הזה אמין ? המהירות קריאה / כתיבה שלו בהרבה יותר מהירה ולכן זה השיקול היחיד. תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. LACIE d2 Quadra 1TB 7200 RPM 3.5" USB 2.0 / IEEE 1394a / IEEE 1394b / eSATA Mac Storage Model 301442U איך הדגם הזה מול ה-ST31000528AS של Barracuda 7200.12 של Seagate או WD1001FALS מסדרת Black של Western Digital??

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. יש לי פה דיסק קשיח פתוח אני מעוניין לראות את המכניזם בפעולה איך אני עושה את זה? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by e.s,

אני רוצה לצרוב כמה סרטים לתוך דיסק dvd והבעיה היא שהסרטים עושים בעיות כמו :בעיות בתצוגה, דילוג על קטעים, סרט תקוע ושאין סאונד איך אני פותר את הבעיה- הסרטים מקודדים ל-xvid, ערכתי אותם ב-virtual dub , סוג הקובץ הוא avi בבקשה אני כבר שנים מנסה לפתור תבעיה הזאת!!

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by Lavelle,

שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  24. שלום חברים. יש לי מחשב ישן שננטש במחסן לפני שנתיים בערך כשקניתי מחשב חדש. אני זוכר שהיו בו כמה קבצים שרציתי לשמור אבל בגלל שהוא עבד אז ולא פירקתי אותו הנחתי שאוכל לעשות זאת גם מאוחר יותר. היום אחרי שנתיים אחסנה ניסיתי להפעיל אותו, חיברתי הכל כמו שצריך וברגע שלחצתי על ON , "טוק טוק טוק".. איזה כיף :-[, נקישות מטליות מכיוון ה HD שמלווות בהודעה "please insert boot disk" או משהו כזה, אפילו לא מגיע ל windows כמובן והנקישות לא מפסיקות. מה? הלך? או שיש מה לעשות? האם HD יכול להתקלקל מעצמו כשישב באחסנה? :-\

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים