אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , יש בידי צורב של LG שניקנה לפני כ 8-9 חודש ובזמן האחרון הוא יוצר רעש חזק בזמן שהוא קורא דיסקים רגילים ודיסקים של דוידי ואפילו בצריבה . השאלה שלי היא האם הצורב כבר לא טוב וצריך להחליף אותו בצורב חדש ?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
3 פלטות בלבד ל1TB להלן הרוויו http://www.tomshardware.com/2007/11/21/samsung_overtakes_with_a_bang/index.html
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ל-Western Digital יש מוצרי אחסון מתקדמים חדשים עבור חובבי גיימינג - גם כאלו שאין להם מערכות אשר תומכות ב-PCI-Express 4.0 בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הגדולה שלה Seagate הבטיחה לספק לנו כונני 16 טרה-בייט לפני סוף השנה הנוכחית - ובינתיים אנחנו מקבלים שיא חדש בדמות כוננים מכאניים בנפח 15 טרה-בייט, או שבעה אחוזים יותר ממה שהיה זמין עד היום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי HTPC עם HDD אחד של 500GB המחולק ל-2 מחיצות. מחיצה אחת של מערכת ההפעלה (ווינדוס ויסטה) ומחיצה אחרת של כל הקבצים (סרטים, תמונות מוזיקה וכו'..). ה-HDD הוא של WD, 16MB באפר ופועל בקצב של 7200RPM. בנוסף לזה (לא מחובר למחשב, יושב בצד בכלל..) יש לי HDD של 40GB. יש לו 8MB באפר ופועל גם ב-7200RPM. השאלה שלי היא בעצם מה עדיף, להישאר ככה (מחיצה ל-OS ועוד מחיצה לקבצים) או לעבור למצב של מערכת הפעלה על ה-HDD הישן יותר וHDD שלם לכל הקבצים. מה אתם ממליצים? אין לי בעיה של מקום. ה-80GB (תוספת של עוד כונן של 40GB וגם עוד 40GB של מערכת ההפעלה יתפנו מהכונן של ה-500GB) הנוספים האלו לקבצים לא ישנו לי הרבה. השאלה שלי היא מה עדיף מבחינה של יעילות...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את הכונן ssd samsung 470 בעלות של כ 1800 ש"ח, רציתי לדעת האם משתלם להשקיע בכונן הזה במחיר כזה עכשיו או שכדי להמתין לדגם כל שהוא שאמור לצאת בקרוב??
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת MyDigitalSSD משתפת פעולה עם מפתחת הבקרים Phison בכדי להעניק לנו סדרה טריה מסקרנת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה לעזור לחבר שהפך כונן שעליו מותקנת XP לכונן דינאמי (דרך ניהול הכוננים) והמערכת לא עולה מאז... מה ניתן לעשות ??
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם עושה רושם שהגירסה הסופית תצא ב29 ליוני מקור: https://www.neowin.net/news/synology-ds ... ing-later/
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי WD 80 GB 8MB-Cache (אינטגרל, אם אתה קורא את זה, עשית לי עין רעה : ) היום פירמטתי אותו, הוא אמר שהכל עבר בהצלחה, אבל מאז הדוס על פנטיום 3 לא מזהה בכלל את הכונן והאביט NF7 מזהה את הכונן אבל לא מצליח לגשת אליו, גם לא עם FDISK או פורמט. קראתי איפשהו שניתן לאפס לגמרי את ההרד דיסק, להחזיר אותו שיהיה כאילו נקי הרגע הגיע מהמפעל, מישהו יודע איך עושים את זה? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה. (המוצר היה 13 יום סגור בקופסא) מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע. השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש. עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום. אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום שנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיכום שנת 2017 הפומבי של יצרנית השבבים חושף מוצר חדש ומבטיח שיהפוך לזמין בשנה הקרובה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שהוא קיים כמעט בכל חנות מחשבים בארה"ב , אבל פה בארץ אני דיי מתקשה למצוא . זה בעצם פלאג שמתאם בין HD של mp3 נייד 1.8" לבין 3.5 שולחני . איפה אני מוצא אותו ?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חברים, אני מחפש מתאם שאוכל להתקין "SSD/HDD 2.5 בתא סטנדרטי של "3.5, מישהו יודע איכן ניתן לקנות בזול (עדיפות לאחד שבא עם קיט נגד זעזועים ורעשים) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא ממש קריטי, אבל יש ב-TMS שני מתאמי 3.5 ל-2.5 של Agestar באותו מחיר (29 ש"ח) מתכת 2T3SI פלסטיק 2T3SP מה עדיף? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שמתכת מוליך/מפזר חום טוב יותר? (לפלסטיק יש מקום למאוורר 80mm אבל אין לי כוונה לשים בכל מקרה..)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מתאם 5.25 ל- 3.5 משהו איכותי וזול שלא יהיה מסובך ולהרכיב. תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד עם אופציה לחיבור cardbus. חיפשתי מתאם usb3 שיתחבר משם, אולם המתאמים היחידים במצאתי שהיו "שקועים" ולא בולטים בהגזמה, היו מסוג ExpressCard. ראיתי שניתן לקנות מתאם שיעביר מחיבור cardbus לחיבור ExpressCard (כאן לדוגמה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24762&catid=) תהיתי האם המתאם הזה הוא דבר יעיל, והאם אני חווה בו איבוד מהירות משמעותי או שאין בעיה להשתמש בזה. תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להפוך הארדיסק ישן שלי לנייד. שמעתי שיש חיבור IDE-USB ויש לי כמה שאלות: מאיפה הוא מקבל מתח? ממקור חיצוני או כמו התקן USB מהספק? האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה יכול להיות שיש מתאם מ IDE ל SATA? http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 מישהו ניסה את זה? האם שווה לקנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם כזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOIDEPRO כדי להעביר מידע מה80 ג'יגה הישן שלי למחשב החדש. אבל הבנתי מהאתרים של המכירות האלה שזה לא תומך בווינדוס ויסטה, או משהו כזה... האם יש לזה פתרון אחר?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-