אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה להוסיף הרדיסק של 500GB למערכת שלי ומתלבט בין הרדיסק פנימי לחיצוני - לפנימי מדובר ב SEAGATE BARRACUDA 32MB BUFFER ב330 ש"ח ולפנימי WD MYBOOK ESSENTIAL 500GB USB 2.0 ב 395 ש"ח בגדול אני מתכוון לשים בעיקר מוזיקה וסרטים בהרדיסק החדש אבל אני רוצה גם להריץ ממנו תוכנות ואולי אפילו משחקים. השאלה שלי היא האם ההפרש בביצועים יהיה מורגש בין הפנימי לחיצוני או שבמחיר כזה כבר עדיף חיצוני וההבדלי מהירויות זניחים? תגובה מהירה תתקבל בברכה אני פשוט מחר הולך לקנות
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה ההבדל, בין אריזת הריטייל, לOEM/בולק? בתודה, גבריאל.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התחדשתי במארז חיצוני של טרמלטייק MAX4 ודיסק קשיח של סיגייט SATA 500 GB. האם צריך להוציא את הג'מפר ב-HDD לפני הפרמוט והעבודה בכלל?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הי, למחשב חדש אני מחפש קורא כרטיסים טוב פנימי בעד 100 ש"ח. אם בנוסף יש לו עוד כל מיני חיבורים, יכול גם לעניין, אבל שקודם כל יתמוך במגוון כרטיסי זכרון ושיהיה מהיר ואמין. אני עוד לא יודע איזה צבע יהיה המארז כך שאם אפשר להמליץ על מספר בצבעים שונים זה יעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי אפשרות להשיג כונן SSD מהאתר Newegg, אין לי שמץ לגבי אילו נחשבים טובים יותר או פחות. הלוח-אם שלי http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Extreme4 תומך ב-SATA III. על הכונן אני אתקין את מערכת ההפעלה שלי וכמה משחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה160$, אפשר לחרוג במקרה וההפרש ביצועים מצדיק. מעדיף 120 ג'יגה ומעלה, אני חושב שפחות לא יספיק לי. אשמח לכונן שהוכח כבעל ביצועים מעולים ועם כמה שפחות בעיות. אעריך כל עזרה שאקבל, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי צורב ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8? מה זה אומר DVD+-R? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לא מצליח להכניס קובץ שהוא מעל 4 ג'יגה ! ...מה הבעיה ?<? יש אפשרות לסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה האופציה הזאת למטה שלא מסומנת בעצם עושה ולמה היא כולכך מסוכנת כמו שכותבים שם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שאני צורב שירים, סיפורים (גיבוי) בכדי לשמוע ברכב, המערכת שלי לא קוראת כל CD, את הפשוטים שאני מכניס אני מקבל CD ERROR. משהו יודע למה? (ניסיתי את כל מהירויות הצריבה אני מקבל אותו תוצאה). לגבי ה-CDים שהיא קוראת, קניתי את TDK XG והמערכת קוראת אותו, בעיה 7 ש"ח למדיה.. משהו מכיר: 1. היכן ניתן למצוא את ה-CD הזה יותר בזול? 2. CD עם איכות מקבילה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניסיתי להדפיס תמונה בצורב החדש שלי - צורב Asus Lightscribe - וזה אומר לי להכניס דיסק שכביכול מותאם לצריבת הלייטסקרייב אז אני צריך לקנות מדיות לצריבה 'מיוחדות' ללייטסקרייב אם אני ירצה להשתמש בפונקציית ההדפסה? ואם כן, זה קצת מאכזב ולא נראה לי אפילו שהמוכר בחנות ידע את זה :s05: או שיש אולי תוכנה שניתן בעזרתה להדפיס על גבי כל דיסק... קצת מידע בנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי סורי על הבורות אבל לפני שאני רוכש את הכונן SSD הזה http://www.amazon.com/gp/product/B00RQA6M5Y/ref=br_prlt_slcty_pdt-1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=1DJ9KR01FJAPJ6C3N0SN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=39186d6d-2191-4fb7-94f6-eefa0d9b37a7&pf_rd_i=13431004011 מה אני צריך לוודא במחשב שלי על מנת לבדוק תאימות? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD IDE JB 8MB buffer בזמן כיבוי המחשב יש רעש במשך חצי שניה בערך מהדיסק הקשיח אבל רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. (רעש דומה למנוע חשמלי קטן). האם זה נורמלי? במידה ולא, יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הדיסק תקין? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! ברשותי dok usb 3.0 בנפח של 64gb מהירות הקריאה שלו היא 225mb והכתיבה 135mb העברתי קובץ במשקל של 28gb מהמחשב אל ה-dok והמהירות כתיבה עמדה על 78mb ומ-הdok למחשב המהירות קריאה עמדה על 80mb האם המהירויות תקינות?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים Serial ATA שמחוברים ב-RAID-0 האם אני יכול לחבר דיסק קשיח רגיל נוסף שלא היה קשור לשני הדיסקים האחרים אני צריך אותו לאחסון
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזו תוכנה תאפשר לי (רצוי בקלות) להוסיף פס קול נוסף ל-DVD שאני צורב?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק חיצוני שמיועד למחשב ביתי ולא נייד. אני צריך 500GB בסביבות ה-400 שקל. ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון די רע איתם תמיד,איך המקסטורים ואיך הלאסיי החדש שיש בבאג? ועד כמה ההבדל בין חיבור FIREWIRE לבין USB2.0 הארד דיסק מיועד למוזיקה וסרטים,לא למשחקים או משהו שדורש ביצועים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי דיסק בן 7 שנים שיום אחד הפסיק לאפשר לעשות BOOT מעליו אך היה אפשר לגשת לקבצים, ואחרי כמה חודשים שבק חיים כליל אני מעוניין בשחזור נתונים אך המחירים שהם מבקשים גבוהים מדי בשביל בעיה שהיא די פשוטה - כנראה צריך רק להחליף את הפלטה האלקטרונית מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים של הדיסק?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מתקין FREE NAS על מחשב ואשמח לקבל קצת תמיכה ממישהו שכבר עשה את זה. הצלחתי להריץ את והתקין כונן - אבל יש לי בעיות בגישה לHD שלו בISCSI
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי תצורב הזה- DRU510A http://sony.storagesupport.com/dvdrw/dru510adwn.htm#dwns הכשיו מהקופסה הוא לא יכול ליצרוב שיכבה כפולה ורציתי לדעת אם עדכון לתוכנה הפנימית הוא יוכל ליצרוב שיכבה כפולה או שזה חומרתי? פשוט כרגע יש לי רק דבר אחד ליצרוב בשיכבה כפולה אז אני לא רוצה לקנות צורב חדש רק בגלל זה בקיצור זה עניין חומרתי או בתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי DOK שתיארתי בכותרת, המכשיר בן שבוע וחצי וניתקלתי בתקלה מאוד מוזרה: כאשר אני מנסה להעתיק מידע שהנפח שלו 3 ג'יגה ומעלה במהלך ההעתקה ה-DOK פשוט מתנתק מהווינדוס באופן עצמאי ואז על מנת שאני אוכל להמשיך להשתמש בו אני צריך לשלוף אותו מכונן ה- USB ולחברו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם מישהו מכיר תוכנות ניתור שבאמצעותן אוכל לבדוק את רכיב הזיכרון שב- DOK ? תודה, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים באייבורי את Maxtor OneTouch IV 500GB ב-350 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? איך מקסטור מבחינת אמינות דיסקים? (אגב משום מה לאחרונה המחירים של 500GB עלו לסביבות ה-400 ש"ח... לא ברור לי למה)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי צורב Philips שהמהירות שלו היא 48x16x40 בזמן האחרון הוא לפעמים מסכים לצרוב רק על מהירות x2 מתי שהוא מסכים לצרוב כרגיל (מx40 ומטה) בתחילת הצריבה המחשב אומר שא"א לצרוב על המהירות הנוכחית והוא יורד ל x2 ומיד אח"כ יש ארור והוא מפסיק את הצריבה... זה בעיה בנרו או בצורב ? נ.ב. הצורב בן 3 וחצי שנים +- הנרו זה 6 v 6.3.0.3
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-