עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by golo,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD מהדגם הבא: http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=107 נדפק לי המארז שלו, ואני רוצה לשחזר את המידע שיש על ה הארד דיסקים.הבעיה שאני לא יודע איזה RAID זה (אם בכלל). כשאני מחבר את אחד ה HD למחשב, המחשב מזהה את זה אך לא ניתן "לסייר" בדיסק. צירפתי תמונה שתעזור ( בתקווה שתראו אותה, לא ראיתי אפשרות להעלות תמונה ) אני משתמש ב WIN 7 32 במחשב נייח. אשמח לעזרה תודה מראש http://mail-attachment.googleusercon...vtI_8&sadssc=1

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by tavor21,

היי לפני שבועיים קניתי את הDVD מקליט של פיליפס ואני ממש מרוצה ממנו רציתי לשאול איזה עוד דברים אפשר לעשות איתו ??

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. DVD די חדש של ASUS (שנה וחצי בערך על הכביש) הפסיק לקרוא CD צרובים (לא DVD צרובים) היש מדריך לניקוי תיקון כונני CD / DVD ???

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. אני עושה הכשרה לטכני מחשבים מוסמך ושאלתי את המורה שלי אם הכונן מוגבל עד כמה פירמוטים. והיא ענתה לי שכן(תשובה שלה:הוא "נישחק עם כל פירמוט חדש יותר ויותר..עד שהוא לא יעבוד) אז השאלה שלי היא כזאת:כמה פירמוטים הכונן יכול לישרוד?

5. Started by arkadur,

אני מעוניין לשדרג את מערך RAID 0 שלי המורכב מ2 ראפטורים אני לא בקיא בתחום הSSD, לכן אשמח לקבל פרטים נוספים עבור כוננים מומלצים - אני מחפש נטו ביצועים מכיוון שצמד הכוננים ישבו בRAID 0 , אני אסתדר מסתפק בנפח מינימלי של 64GB לכונן, כך שבסוף יהיה לי 128. אני יודע שיש לנו כאן פונקציה של תקציב, ולכן אשמח לקבל 2 -3 המלצות עבור כל קבוצת מחיר 1. מחיר מינימלי למערך 2. הצעה של עלות\תמורה 3. הביצועים הטובים ביותר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  6. וכו' יש לי כונן NTFS 37.2 GB ויש בו את כל התקיות Program Files WINDOWS Documents and Settings אני רוצה שהוא יהיה ריק. רק להורדות זה אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. היי, אני נמצא באזור דאלאס ואהיה פה כמה שבועות. רציתי לדעת האם משתלם לקנות פה חומרה כגון - כוננים קשיחים פנימיים/חיצוניים (500-1000GB), זיכרונות, וכו'... (דברים קטנים שלא קשה להחזיר לארץ). האם מישהו מכיר חנות/רשת זולה פה באיזור? בנוסף מה דעתכם על החנות הזו: http://www.frys.com הייתי בה היום - חנות ענקית - התאפקתי לא לקנות שום דבר (חוץ מכבל רשת ב-1.77$). תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר מבצע גיבוי באמצעות raid. אני מעוניין לפרמט אותו ולבטל את ה - raid. האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני יודע שצריך לדעת כל מיני נתונים לגבי איזה סוג raid וכו... אשמח אם תגידו אילו נתונים צריך לדעת כדי לבטל את הraid. האם ברגע הביטול כל המידע נמחק? תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by alia,

שלום לכולם-יש לי התלבטות כבר זמן מה בנוגע ל wd 80 gb 7200/8 jb לעיתים(לא תמיד)שומעים נקישות קלות ביותר,וכבר אמרו לי כאן בפורום כי הדבר מעיד על סופו הקרב של הארד דיסק. יש לי עדיין אחריות עוד 4 חודשים מתוך 3 שנים,אך מלבד הנקישות הדיסק עובד מצויין ומהיר ביותר ומה גם שהוא בתפוסה כמעט מלאה ואני חושש לשלוח אותו לתיקון. בתכ'לס-עשיתי בדיקת בנצ'מרק וקיבלתי: seqeuntal write 21 seqeuntal reade 22 bufered write 30 bufered read 30 אינני מבין כלום בתוצאות אשמח מאוד לקבל חוות דעת כללית והאם התוצאות תקינות תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by avner_s,

יש לי הרדיסק sata וכפי שאני הבנתי אי אפשר להיכנס לfdisk ושם לחלק אותו כפי שרוצים או שאני טועה? איך אפשר לחלק אותו ? כי יש לי 80 ג'יגה, אני יודע שאפשר לחלק אותו מתי שמתקינים את הווינדוס, אבל אפשר גם אחרת ?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. (שאלה בכותרת)

14. Started by dbzu,

שלום אני רוצה לשחזר קבצים יותר נכון סרט שצילמתי במצלמה על dvd-rw איך אני עושה זאת? הקבצים נמחקו בטעות

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום ברשותי הכונן הקשיח seagate freeagent בנפח של 1.5 טרה בייט, בזמן האחרון הכונן מתחיל לעשות לי בעיות ומראה סימנים שלא נשארו לו עוד הרבה זמן, ברצוני לשאול האם זה אפשר פשוט להחליף את הכונן קשיח עצמו בדגם חדש יותר וגדול יותר ? לא יודע אם זה משנה אבל אציין שזו הגירסא עם estat

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

חיברתי HD וכונן CD וFD ועכשיו המחשב לא עולה אמרו לי צריך לעשות ג'ימפור משהו כזה מזה בכלל ואיך עושים?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. אני מחפש צורב DVD הכי מומלץ היום בסיסבות 200 שח והרדיסק נייד (חיצוני)בעל נפח גדול ומהיר בערך ה 600 שח יש לי בשביל שתי הדברים האלה800 שח

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. אוקיי חברים, לפני כמה זמן התחילה בעיה מוזרה. בכל הפעלה של המחשב (עדיין בדוס) הוא מחפש boot from cd מסיבה לא ברורה. הוא לא מוצא, כותב הודעת שהוא נכשל בboot, וללחוץ אנטר להפעלה מהcd. ברגע שלוחצים הוא ממשיך לעלות כרגיל. יש לי שני הארדיסקים. שניהם מאותו דגם בדיוק, רק שאחד 80 ג'יגה לו נקרא c ואחד 120 ג'יגה לו נקרא h. עשיתי ניסוי, ניתקתי את h והכל עלה כרגיל. יש לציין שהווינדואוז מותקן בc. מה אתם אומרים? ד"א, החלפתי כבר כבל ide. עריכה: הוא גם כותב במסך שהוא בודק את כל נתנוני המחשב (המסך שממנו מגיעים לביוס בליחצה על delete) אחרי שהוא מזהה את שני ההארדיסקים, שלא חובר כבל ide ללוח אם או משהו כזה (מה שכמובן לא אפשרי).

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Holy,

ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by bullman,

שלום לכולם. קודם כל הבעיה היא אצל חבר שלי ולכן אין לי את כל הנתונים מה שאני יודע הוא שיש לו צורב LG שמצליח לצרוב CD אך ברגע שמנסים לצרוב על DVD המחשב נתקע. הוא משתמש בXP SP2 ובנרו גירסא אחרונה. כמו כן הוא ניסה מדיות שונות וגם תוכנות צריבה שונות אך הבעיה חוזרת בכל המקרים. אם מישהו יודע מה הבעיה ו/או דרכים לפיתרון.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by Tal-T,

ראיתי בינתיים שניים http://skypc.co.il/pl_product~SDCZ6-8192-E11~25~0.htm זה הראשון ולעומת זאת, יש ב-8 ש"ח פחות DOK של סמסונג שהזמן קריאה כתיבה שלו טובים בהרבה, ויש לו אחריות 5 שנים לעומת הסנדיסק: http://skypc.co.il/pl_product~MEMKEY8R~25~0.htm מה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by bozi,

חברה שלום יש לי מחשב של DELL GX520 קניתי לאחרונה ארד דיסק חדש! W.D 80G SATA2 ,לאחר הפרמוט וההתקנה, יש רעשים מהארד-דיסק כאשר המחשב עולה,וכאשר מבצעים פעולות קריאה\כתיבה מולו. במצב מנוחה הוא לא מרעיש,הרעשים נשמעים כמו ארד-דיסק ישן עם מעין "חרחורים" חזרתי לחנות והחליפו לי 2 ארדיסקים נוספים,כאשר אחד מהם דגם אחר[160G W.D SATA2 ] עדיין אותם רעשים פחות או יותר בשניהם. מה כדאי לעשות??? יש לי במחשב השני W.D 40G SATA1 בן 3 שנים ולא שומעים אותו בכלל. איזה ארד-דיסק הכי שקט?? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by snirf,

ראשית-כונן קשיח חיצוני ודיסק נייד זה אותו הדבר,לא? אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לשימוש תדיר(כי נגמר לי המקום במחשב...),נפח בסביבות ה200-500 GB,שיהיה במחיר לא יקר ממש (נגיד 200-300 ש"ח). קיים כונן כזה שהוא טוב אבל לא יקר כפי שציינתי? זו לא בעיה להתקין אותו,נכון? זה ע"י חיבור USB? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by udi,

שלום לכולם לאחר קריאה מעמיקה בנושא { ותודה רבה לכל אלו אשר השקיעו בהסברים } אני מעוניין לקנות HD חיצוני שישמש לגיבוי תמונות וסרטים בלבד כרגע יש לי כ- 1T של קבצים כפי שהבנתי הHD החיצונים מגיעים ככונן לכל דבר שאשר נמצא בתוך מארז כך שבמידה ויגמר לי המקום אוכל להחליף את הכונן בכונן חדש וליצור HD חיצוני חדש אני כרגע מתעניין בHD של 1T פשוט ה 2T מעוד יקרים כך שעדיין אין הצדקה לקנות אותם האם אפשר לקבל המלצה על HD חיצוני של 1 { אפשר אפילו 1.5 } T עם חיבור USB 2 { שוב זה לא HD שיזוז הרבה } בתודה מראש על העזרה עריכה : האם תחנת עגינה ל HD בחיבור USB 2 לא יותר מתאימה ומומלצת ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16551 פשוט לקנות כונן ולחבר אותו כל פעם מחדש למחשב

• 3 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים