עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שאלתי בחנות ולא ידעו להגיד לי (אפילו לא הציעו שיבדקו עבורי ). חיפוש של חמש דקות באינטרנט נתן לי יותר מידע על הנייד מאותו איש מכירות דביל שסיבב אותי חצי שעה...(הדרך שלי לדעת עם מסובבים אותי או לא היא לגשת עם כמה שיותר מידע שאני יכול להשיג על המוצר ו"לשחק" אותה טמבל בחנות ...) עובד בכל פעם...

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by diablo4u,

200 גיגה ראיתי שזה לא יקר העיקר שיהיה שקט sata וגם חשוב לי אחריות אם זה אפשרי

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by most,

שלום, אני מחפש מדיות איכותיות ביותר (לא משנה המחיר) ראיתי שיש ורבטים באופיס דיפו אבל הם לא של TAYO YUDEN אלא של MCC. מצד שני כתוב שהם מיצרים ביפן והבנתי שרק TY מייצרים ביפן. אני מחפש את ה BEST. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Gico,

אני רוצה לקנות דיסק חדש, וכרגע המחשבים שברשותי הם רק IDE. חבל לי לקנות דיסק IDE ולכן אני זקוק לבקר SATA-2 זול לתקופת ביניים עד שאקנה מחשב עם SATA. מצאתי רק בקר SATA-1 ב-150 ש"ח. מישהו מכיר בקר SATA-2 זול? אני רוצה לעשות השקעה מינימלית, לכן פתרון של בקר ב-400 ש"ח הכולל RAID לא בא בחשבון.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by adam777,

קודם כל נתחיל בשאלה הדבילית - האם התקנת HD במארז חיצוני מבטלת את האחריות באיזשהו אופן? (ברור לי שזה דבילי, אי אפשר "להוכיח" איפה היה מותקן, אבל סתם מעניין אותי). השאלה הזו באמה מכיוון שהשיקול העיקרי שלי לבחור ב-HD רגיל + מארז לעומת HD חיצוני יעודי היא תקופת האחריות הארוכה יותר באופציה הראשונה. שאלה שנייה - מכיוון ש-FireWire לא רלוונטי כרגע (נייד ללא חיבור ואני לא מתכוון לקנות כרטיס בקרוב), מן הסתם נלך על USB2. ראיתי בעקרון את שני הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1689&products_id=9786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1688&products_id=5726 על הדגם של Vantec קראתי ביקורות לא רעות בכלל, כשהדבר שהכי הפתי…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Ron1999,

על הלפטופ שלי יש כונן של 11 גיגה, כשאני בודק מקום פנוי עליו בעזרת לחצן ימני ומאפיינים - בווינדואוז הוא כותב לי שיש 4 גי'גה פנויים. אם אני בודק כמה שטח תופסים הקבצים על כל הכונן [sELECT ALL ובוחר PROPERTIES] הוא כותב שהם תופסים, כולל חבויים ונסתרים ומערכת - 3 ג'יגה. לאן נעלם לי שאר המקום הפנוי שכביכול אמור להיות? רון.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by kobibo,

יש לי תופעה משונה בויסטה לגבי זיהוי disk on key ואודה לעזרתכם. יש לי שני disks on key מדגם sandisk u3 micro 1GB אחד מהם מזוהה במהירות איך שמכניסים אותו למחשב כאשר אני מנתק אותו ומכניס את השני,מע' ההפעלה מחפשת דרייברים ולא מוכנה להתקין אותו. נסיתי לחבר אותו בכל מיני יציאות במחשב גם מקדימה וגם מאחורה אך תמיד מע' ההפעלה מחפשת דרייבר עבורו. לקחתי את הבעייתי וחיברתי למחשב XP והכל עובד חלק.פירמטתי אותו וניסיתי להחזירו לויסטה ושוב אותה תופעה. אודה לעזרה. הציין שוב ש disk on key אחר מאותו הדגם בדיוק עובד יפה בויסטה.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  11. החברה הטאיוואנית משיקה מספר דגמים חדשים שעשויים להפוך לזולים ביותר בתחומם במורד הדרך לכתבה

12. Started by primo,

שלום לכולם, ברצוני לקנות צורב dvd... התקציב זה 200-250 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג... אשמח להמלצה ואם אפשר גם את שם החנות שהוא נמצא או לינק... תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. ראיתי שיש מס' דגמים של Samsung SH-S223 אחד SH-S223 והשני SH-S223F רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ???

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by shuy,

<נושא>? שמעתי על הרפטור 36G שהוא מהיר מאוד, האם יש מהירים ממנו? (למטרת שידרוג הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה אצלי המחשב).

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by moranhoresh,

יש לי 2 כוננים, אחד בגודל 1TB, והשני בגודל 300GB. אני מעוניין להתקין 2 מע' הפעלה (XP ו-UBUNTU). עיקר השימוש יהיה ב-XP. מע' ההפעלה השניה (UBUNTU) מיועדת רק כגבוי במידה ו-XP לא עולה מסיבה כלשהיא (וירוסים וכד'). 1. כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות? 2. היכן לשים את ה-SWAP FILE, והאם להתקין לו מחיצה נפרדת (גודל ה-RAM שלי הוא 4 GB)? 3. האם לשים מחיצה נפרדת ל-My Documents? 4. האם לשים מחיצה נפרדת ל-Temporary Files? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. Started by tk4,

יש את WD6400AAKS של Western Digital‎ ויש את HD642JJ של Samsung‎... איזה מהם יהיה יותר טוב? הסמסונג עולה 60 שקל פחות...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

לחבר שלי יש צורב מדגם GCE-8525B הצורב תמיד היה עושה לו בעיות ועכשיו אחרי הוספת Ram למערכת (בעבר חשבתי שזה יכול להיות הגורם) אני רוצה לרדת לשורש העניין. הבעיה היא כזאת, הצריבה מסתיימת בהצלחה ( Nero 7 ) אבל בפועל בדיסק יש הרבה בעיות כשמנסים לקרוא את אותו לאחר מכן. באודיו השירים קופצים וב Data יש המון בעיות בקבצים לדוגמה אין אפשרות לצרוב CD ולאחר מכן להעביר את כל ה 700 מגה לכונן הקשיח, ההעברה תתקע באמצע תמיד. בנתיים ניסיתי את הדברים הבאים: התקנת XP Pro Sp2 חדש) פלאש לכונן לגירסה החדשה ביותר לאותו דגם (1.05) , סגירת כל התוכניות ברקע, החלפת מדיות (TDK, Silver Line וכו') כמו כן הכונן קשיח והצורב, שניהם על Master (ראשי ומשני) בצמה נפרדת. ניסיתי כמה גרסאות של נרו אך עם אותה תוצאה…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  19. השאלה בכותרת, כמו כן הכונן יועד כתוספת מקום ולא לעבודה שותפת. הכונן הראשי כמובן בחיבור SATA.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by Doorman404,

היי ... אני מעוניין לקנות למצלמה שלי זיכרון CF סביר - לא במחיר גבוהה ומצאתי זיכרונות די זולים של PQI ... איך הם לדעתכם ? לא יעשו לי יותר מדי בעיות ? בכל מקרה הם הכי זולים שמצאתי - אז בטח יש להם איזה חסרונות ... אגב, איזה חברות טובות (ולא כל כך יקרות) יש לזיכרונות CF ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי כונן ישן שאני רוצה לדעת אם הוא יפעל על הלוח אם הזה: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp ראיתי שיש על הכונן 2 כבלים -אחד לבן רחב וגדול והשני נראה כמו מולקס רק יותר קטן- אני מניח שזה לחשמל... איך אני יודע עם הם יעבדו יחד ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by sigma,

1. כמה פעמים אפשר למחוק קבצים מ- DiskOnKey של 4GB או 8GB מבלי לפגוע באמינותו ? 2. איזה דגם של DiskOnKey עדיף מבחינת אמינות איחסון מידע ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by coil,

שלום קניתי היום דיסק קשיח של maxtor SATA ויש לי בעיה לחלק אותו אני רוצה לחלק אותו ל 35 גיגה ול 43 גיגה (סה"כ יש 78 גיגה או משהו כזה) הבעיה שלי היא שבזמן התקנת הווינדוס המחשב שואל על המחיצות ואני יוצר שתי מחציות אבל רק את המחיצה הראשונה (35 גיגה) הוא מפרמט ומתעלם מהמחיצה השנייה היא פשוט לא מופיעה. יש משהו שאני עושה לא נכון? או איך אני מפרמט את D?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by הוגו היד,

קראתי כאן שהוא יכול לשמש גם לכונן קשיח וגם לצורב ל-DVD, אבל בחנות אמרו לי שזה לא יתכן בגלל הבדלי הגודל האם יש סוג מסוים שבו זה מתקיים? אני מחפש חנות שבה יש שנתיים אחריות לצורב NEC D, יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. Started by aleXtazi,

יש לי הרדיסק 250 פה בצד והוא סאטא... הבעיה שלוח שלי ישן ולא תומך ב SATA ... יש איזה מפצל אולי ?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים