אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי במלנטלפים צורבי DVD וכוננים בכלל שברגע שהם מחליטים לקרוא דיסק הם עושים רעש כאילו הם ממריאים.. אז רציתי לחסוך ממני בעיה זאת ולהתייעץ לפני הקניה המחודש שלי בכונן צורב DVDשלא עושה בעיות מסוג זה ובנוסוף לא מבייש את עצמו...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב השתגע! אמנם ה-HP 9100 כבר בן 3 ,אך עד לאחרונה עבד בסדר גמור... הבעייה כעת היא שהמגש משתולל- יוצא כל הזמן החוצה ולא רוצה להשאר בפנים![ כשאני לוחץ אותו חזק פנימה הוא נשאר, אבל הנורה שאמורה לדלוק כשיש דיסק בפנים לא נדלקת. חוץ מזה- חלונות לא מזהה שיש דיסק ריק ממתין לצריבה ואומרת לי : "הכנס דיסק" מה לעשות? האם לזרוק לפח ולקנות כבר צורב DVD (למרות שעדיין יקר ולא ממש מגובש באמינותו)? תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם אתם מכירים משהו טוב וזול? כרגע אני חושב לקנות את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28763 האם הוא נראה לכם טוב? האם יש מוצר עדיף באותו סגנון ומחיר של עד 10$?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה עדיף ? SP3204C http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 או HD321KJ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 ובכלל איך SAMSUNG בדיסקים קשיחים? ולמה המחירים שלהם כל כך זולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
זה אותו דגם? קניתי תh22n ליד הבית זה הגיוני לרמאות?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף הרדיסק של 500GB למערכת שלי ומתלבט בין הרדיסק פנימי לחיצוני - לפנימי מדובר ב SEAGATE BARRACUDA 32MB BUFFER ב330 ש"ח ולפנימי WD MYBOOK ESSENTIAL 500GB USB 2.0 ב 395 ש"ח בגדול אני מתכוון לשים בעיקר מוזיקה וסרטים בהרדיסק החדש אבל אני רוצה גם להריץ ממנו תוכנות ואולי אפילו משחקים. השאלה שלי היא האם ההפרש בביצועים יהיה מורגש בין הפנימי לחיצוני או שבמחיר כזה כבר עדיף חיצוני וההבדלי מהירויות זניחים? תגובה מהירה תתקבל בברכה אני פשוט מחר הולך לקנות
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה יש לי צורב Dvd שבקושי השתמשתי בו הצורב עבד לי מצוין צרב דיסקים וקרא דיסקים ולאחרונה הוא פשוט הפסיק לצרוב לי דיסקים(הוא קורא דיסקים של Dvd מצוין או דיסקים רגילים אין איתו בעיות) אני משתמש בנרו 7 ומנסה לצרוב קבצי סרטים שקודדו בשיטת Diax(אני מנסה המון סוגי קבצים Iso Bin שום דבר לא הולך) יש לציין שניסיתי שני סוגים דיסקים אחד של Dvd R+ Dvd R- הדיסק של Dvdr+ הוא של Sky Pro X4 צבע ירוק למי שמכיר עד 120 דקות (זה מה שרשום אליו) הדיסק של Dvdr- הוא של Silver Line X8 עכשיו אני מצרף תמונות של השגיאות ולוגים וכמובן את פרטי הDVD אשמח לדעת מה הבעיה(אם זה אפשרי לדעת..) לדעת באיזה סוגי דיסקים אני צריך להשתמש ואם לא רשומה הבעיה איך לדעת אולי החיבור לא טוב?(למרות שהסיכוי נמוך כ…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה להכין מוד מסוייים אשר יכיל את הצורב שלי במאונך - האם זה אפשרי? דרך אגב - הכונן הוא נק 3500
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפי דף ההמלצות נראה לי אני אלך על זה LG GSA-H22N יש לי IDE על הלוח האם זה יתאים? והאם לא יהיו בעיות אם אני יחליף את הת הצורב הנוכחי שלי ויחיף בחדש? יש ל LG GSA-H22N דרישות מיוחדות כלשהם? אשמח לתגובות והמלצות נוספות
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למארז חיצני לדיסק שקיח IDE+SATA, ובעל יציאות USB+FIREWIRE 3.5" תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים של 80GB שעובדים ואני רוצה להוסיף עוד אחד מהיר עם לוח תומך SATA. אפשר להפעיל את המחשב כשמערכת ההפעלה מותקנת על HD SATA והרגילים משמשים כאיחסון?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
התחדשתי במארז חיצוני של טרמלטייק MAX4 ודיסק קשיח של סיגייט SATA 500 GB. האם צריך להוציא את הג'מפר ב-HDD לפני הפרמוט והעבודה בכלל?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב (כמובן שגם ישמש ככונן DVD) רציתי לקבל ממכם המלצות אם אתם מכירים את הנושא. ראיתי אשכול של המומלצים כל מיני מושגים כמו lightScribe, סריקת טעויות וכאלה שקצת איבדתי את עצמי אז אם אתם יכולים להסביר מושגים שצריך לדעת, ואיזה חשובים למשתמש ממוצע... וגם להגיד איזה חברה עדיפה: LG NEC Asus Sony Samsung Philips Pioneer LiteOn Plextor לגבי מיקום הצורב, מה יותר כדאי: פנימי או חיצוני? מה היתרון של כל אחד מהם? מבחינת מהירויות: איזה מהירות צריבה DVD מומלצת? איזה מהירות היא סבירה? 20 X 18 X 16 X 12 X 8 X 4 X גם מבחינת מהירות שכתוב DVD: 8 X 6 X 4 X 12 X ועוד פרמטרים בקשר למהירות כמו: מהירות קריאת CD ו-מהירות צריבת CD פרמטרים שקשורי…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה יש די הרבה סרטים על המחשב ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק ורציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך לקנות שיתאימו לדיוידי אחשמח אם תעזרו לי תודה...
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הצורב והוא לא מוכן לצרוב לי דיוידי מעל למהירות 12 (למרות שהוא תומך ב 18 ולדיוידי זה ספציפי הוא יכול לצרוב 16). מעניין שהבעייה נמצאת רק במחשב שלי משום שבמחשבים אחרים זה צורב ללא בעיות. גם דיסקים רגילים נצרבים רק במהירות 36. מישהו יודע את הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ה-FIRMWARE הרשמי באתר SAMSUNG הוא R701 אבל ניתן להוריד ברשת את R702. האם יש למישהו נסיון עם 702 ויודע אם הוא אמיתי? האם הוא תואם לכונן שנמכר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש דיסק קשיח של 1TB שמטרתו אחסון וגיבוי בלבד [ של וידאו ותמונות ] ואני די סגור על ה ST31000528AS אבל ראיתי את ה ST31000520AS שיותר זול ממנו אבל יותר איטי [אין לי כל כך הרבה כסף וכל שקל שאני אחסוך יהיה טוב] אז השאלה שלי היא האם ההבדלים של הדיסקים ST31000520AS ו ST31000528AS הוא הבדל ב RPM בלבד או שקיים עוד איזשהוא הבדל? אם כן, מהו? ועוד שאלה, האם הבדל במהירות [ 7200 לעומת 5900 ] יורידו את הביצועים ברמה שאני ארגיש אותם? [להזכיר עוד פעם שה 1TB מיודע רק לאחסון וגיבוי סדרות סרטים תמונות וכו' ולא יהיה חלק ממערכת ההפעלה] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של SATA2 האם אוכל לחבר ארדיסק לא SATA2??
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... אני רוצה לקנות כונן חדש חיצוני בגלל שאני רוצה שהוא ישמש אותו גם כגיבוי... אז לדעתכם קודם כל עדיף לי חיצוני או פנימי? אני ראיתי את הכונן הזה, מה אתם אומרים עליו? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1020&CatCode=405 אני יקנה מאייבורי ניראה לי כי בשאר החנויות הטובות הוא עולה 430-500 וזה כבר הבדל רציני... דבר שני, איזה חיבור עדיף? USB, ESATA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזו תוכנה תאפשר לי (רצוי בקלות) להוסיף פס קול נוסף ל-DVD שאני צורב?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ביצעתי לחבר שלי פורמט, והיה לו חומר ממש חשוב. האם אפשר לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD של WD 80GB SATA מלפני שנה בערך. עכשיו בספיר פאן הוא רשום שהטמפ' על 60 מעלות מה שאומר שאם אני נוגע בו עם היד הוא אמור להיות דיי חם? בקיצור, כשאני שם את היד, הוא בכלל לא חם שאי אפשר לגעת בו, האם יכול להיות שהחיישן שלו מזייף? ניראה לי מאז שיש לי אותו רוב הזמן בספיד פאן הוא על 61 אבל כשנוגעים בו הוא לא ממש חם... ועוד משהו ( אם אפשר ) אני רוצה המלצה ל HD טוב של 160GB במחיר סביר. תודה מראש, יניב
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-