עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. כמו שכתוב בכותרת הדיסק הקשיח בנייד שלי מת. אחרי מספר לא מבוטל של ניסיונות לדלות ממנו פיסות מידע הוא שבק לחלוטין. יש לי נייד של HP מדגם DV5 עד עכשיו הקשיח שהיה ומת היה במהירות של 5400rpm השאלה שלי אין בעיה טכנולוגית / חומרתית כלשהי לשים לדוגמא קשיח במהירות של 7200rpm. במידה ואין כל בעיה לשים קשיח של 72K אשמח להמלצות בעדיפות עליונה על אמינות ואחכ מחיר, טווח המחירים הוא גג 400 שח. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by חיקיים1,

http://www.guru3d.com/news_story/10gbps_usb_3_5_chips_in_development.html USB 3.0 יקבל בקרוב גרסה חדשה שישפר את החיבור ביותר מ- 50% זה יצריך כנראה חיבור חדש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by dmanbuhnik,

ערב טוב, אני כבר כמה שנים משתמש בRAID "ורטואלי" מעל הצ'יפסט שלי (NF4), אבל הבעיה שלי היא שרק הפצת SUSE תומכת מהקופסא בבקר הורטואלי הזה, אז אמרתי לעצמי ש:"למה לא לרכוש איזה בקר חצי איכותי שיחזיק לי לאיזה ~4 שנים טובות?" אבל אני כבר מחפש המון זמן ולא ראיתי מקום בארץ שמוכר בקרים רציניים הדרישות שלי: מחיר עד 100$ 4 חיבורים SATA-II לפחות תמיכה בלינוקס המזל זה שאני עוד חצי חודש יוצא לטיול לבוסטון וגם יהיה בניו יורק ואין לי מניעה גם להזמין באינטרנט מהצד השני של ארה"ב מכיוון שיש לי לאן לשלוח את זה ואני יוכל לאסוף אחר כך יש למישהו המלצה לבקר שעונה על הדרישות? (אם יש משהו ששווה את זה אז תוספת של 50$ לא תהרוג אותי ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

עם איזה צורב ואיזה מדיות?

5. קניתי דיסק קשיח חיצוני נייד. ואני מעוניין לפצל אותו לשתי מחיצות כאשר אחת מהן תהיה במערכת קבצים FAT32, לשם חיבור ל-DVD. הבנתי שהמחיצות של ויסטה הינם ייחודיות, האם אני יוכל להפוך אותן בעתיד ל-FAT32? ואם כן, כיצד? כרגע חשבתי לפרמט ל-FAT32 באמצעות פקודת דוס שהורדתי בשם FAT32FORMAT, אבל אני אף פעם לא השתמשתי בה בסביבת ויסטה עדיין. כמו כן, מהי מערכת הקבצים eXFAT אשר ויסטה מציעה לפרמט גם אליה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום אני מחפש כבל SAS http://zimply.com/StarTechcom-18-Sas-29-PIN-To-Sata-Cable-SAS729PW18-SCSI-Cable.html?z=/sf-1/pid-54728781 חנות בארץ, מישהו יכול לכוון אותי? לא מצאתי אחת כזאת... הזמנתי לפני חודש מאיביי ועדיין לא הגיע המחיר של 2 כבלים כאלו עלה לי 5 דולר כולל משלוח אבל נראה לי גם שלא יגיע....המוכר באיבביי הינה חנות עם ציון ותו תקן אמינות של איביי... תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. Started by ShaharSi,

כמה באמת שווה לשדרג מחשב נייד בSSD אם הוא מגיע עם דיסק היברדי? כשמטרת המחשב היא משרדית, סרטים ומעט משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by .nimiking.,

מצטער על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום וחבל לי סתם להוציא כסף על טכנאי. אפשר בבקשה לקבל ממישהו הסבר מפורט איך מחברים דיסק קשיח חדש למחשב? ז"א, לא איך מחברים, אלא איך מתקינים אותו וכל זה. אני רוצה גם ליצור שתי מחיצות. ממה שהבנתי אמורים גם לשנות משהו על הכונן עצמו, זה נכון? ועוד שאלה, יכולה להיות בעיה עם הספק אם אני אחבר עוד דיסק או שזה לא משנה כלום? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. Started by Marvelace,

8) מעוניין להעביר את סרטי הוידאו הביתיים לCD או DVD האם יש תוכנות שעושות זאת? אם כן האם צריך גם חומרות מיוחדות? אורי

10. שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by CrackPot,

לאחרונה הייתה את החדשה באתר, שבה פורסם מוצר שקורא גם דיסקטים וגם כרטיסי Flash. אז תמיד רציתי לדעת מה זה? ויש גם דבר הנקרא Zip Drive. מה זה אומר? תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. Started by קרול,

שלום. עשיתי מפסק על כבל החשמל של כונן אחד, וחברתי אותו, כרגיל, לכניסת SATA על לוח האם. זאת כדי להגן מפני וירוסים, הכונן משמש רק כגיבוי. יש לי חלונות XP. בהתחלה זה עבד אפילו כשהמחשב היה דלוק: כשהרמתי את המתג, הופיע הכונן בסייר. עתה הוא לא מופיע אפילו אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. ב BIOS אני רואה שהוא מזוהה, ולמרות זאת לא קיים. כאשר אני מנתק אותו-ה BIOS אומר שקיים פחות כונן.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. לאחר שהבנתי שאבי לא זקוק לטייפ לצורך גיבוי, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח חיצוני עד 700 ש"ח (ניתן להגדיל במידת הצורך). הוא לא צריך דיסק קשיח גדול במיוחד (500 ג'יגה יספיקו).

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. שלום לכולם; לאחרונה גובר הצורך להחליף הת הDOK של ה256mb שלי במשהו טיפה יותר רציני עם דגש על נפח\עלות. ראיתי DOK של 8GB ב157 ש"ח, האם שווה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 האם קיימים DOK's עם נפחים גדולים יותר במחירים דומים (בוא נאמר שעם חריגה של עד 200, אבל רצוי פחות)? מה הכי מומלץ? תודה לעונים עריכה: DOK אף זול יותר בנפח 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=19231

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. אני זקוק לצורב DVD אמין, צורב שיצרוב כל מדייה במהירות המוצהרת שלה ללא בעיות/נפילות בזמן הצריבה. כרגע יש לי שני צורבים, הראשון הוא אסוס DRW-2014L1T והשני הוא תוצרת LG מדגם HD-DT-ST GH22NS50 כאשר רכשתי חבילת מדיות של "סילבר ליין" במהירות 16 (וגם מספר פעמים בעבר) קרתה לי תקלה מוזרה עם ה LG וקיבלתי הודעה של "Power calibration error" אך כאשר אני מנסה לצרוב את המדיה באסוס אז אני מצליח כך שאני מניח כי הבעייה אינה במדיה. כאשר רכשתי את האסוס לפני כשנה הוא עבד היטב ומהר אבל לאחר מספר חודשים הוא נהפך להיות מאוד איטי, לצרוב את המדיה באסוס במהירות של 16 לכאורה לוקחת לו 55 דקות (!) . כאשר רכשתי את הצורב לא הייתה בעייה זו ולאחר שהיא הופיעה אז כיבוי והדלקה מחדש פתרו את הבעייה אבל היום (…

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  16. Started by מר מקלדת,

נחוץ בימנו? למה בכלל צריך את זה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. למה תמיד אני מסתבך עם הג'ימפורים שלהם?

18. מבקש המלצה למארז חיצוני לדיסק, כך שאוכל לשים בו דיסק SATA רגיל על 500GB, ושיהיה אפשר לגשת אליו גם ב-SATA גם ב-USB2 ואולי גם ב-FIREWIRE. מה דרוש ממארז כזה כדי שיחשב כמארז טוב? האם רצוי כזה עם מאוורר? תודה, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by lokation,

בעקבות אחד הדיונים פה על הזמן הגישה בRAID רציתי לשאול האם עדיף שאת מערכת ההפעלה להתקין בכונן רגיל ואת המשחקים או קבצים גדולים להתקין בRAID שאז אני ארוויח את מהירות הקריאה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. מה דעתכם עליו? כמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by popop,

זה הכונן שיש לי: http://srv1.jpg.co.il/8/544642c385d0a.jpg וזו השגיאה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין את התיקון: http://srv1.jpg.co.il/7/5446422a3527c.jpg הכונן אכן התחיל לעלות בצורה איטית בשבועות האחרונים ויש לי אותו קרוב לשנה. חלונות מזהה אותו וניתן להתקין עליו תוכנות/למחוק וכו' אבל נראה שלפי השגיאה התוכנה לא מזהה אותו. תודה לעוזרים

22. כמה יעלה לי הארדיסק פשוט כאילו טוב של 120 או 80 ג'יגה שלא יתמוך בSATA ושטויות כאלה כי יש לי פנטיום שלוש אלף משהו שמתאים לו אם אפשר תענו מהר למה זה עניין של יום יומיים לקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by alex188,

שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by iSolt,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 האם הכונן יתאים לטורנט? 8TB מהירות מדווחת היא 5900 כרגע יש לי כונן 4TB WD GREEN (מהירות 5400) שעובד מצויין מול טורנט. מאפשר גם הורדה על מקסימום רוחב הפס וגם הזרמה אל מחשבים בבית (רשת ביתית) בדרך כלל ביחד אלא אם הרוחב פס של הסרט גבוה מדי (אני מוריד כמעט רק REMUX) עוד משהו אמרו שיגיע בקרוב כונני 10TB אבל לא ראיתי באף אתר למכירה כונן כזה. והאם כבר יש כתבות שמוודאות את האמינות או את תנאי העבודה והמהירות של הכונן 8TB הזה? כי לא קראתי עליו עדיין אף סיקור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yoyo1040,

שלום יש לי מחיצה שהחליטה פיתוםלא להפתח יש דרך לגשת אילה יש לי שם קבצים חשובים שאני צריך אותם דחוף תמונה : תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי למצוא דרך לגשת אל הקבצים יותם

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.