עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by elior021,

היי יש לי מחשב עם הרדיסק IDE ואני רוצה לקנות עוד הרדיסק SATA יש חיבור של SATA בלוח השאלה אם זה אפשרי ששניהם יעבדו ביחד או שתיהיה בעיה???

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by SABman12,

שלום לכולם, אני בהתלבטות קשה לגבי איזה מבין 3 הכוננים הנ"ל יותר מומלץ. Samsung 840 Evo http://www.amazon.com/Samsung-120GB-2-5-Inch-Internal-MZ-7TE120BW/dp/B00E3W15P0/ref=sr_1_6?s=pc&ie=UTF8&qid=1417180416&sr=1-6 OCZ Vector 150 http://www.amazon.com/dp/B00G4E2IRE/?tag=userbenchmark-20 Crucial MX100 http://www.amazon.com/Crucial-MX100-adapter-Internal-CT128MX100SSD1/dp/B00KFAGD88/ref=sr_1_9?s=pc&ie=UTF8&qid=1417180416&sr=1-9 חשוב לי עמידות לאורך זמן כלומר שיחזיק כמה שיותר זמן. אני מתכוון להשתמש בSSD ובנוסף בHDD שיש לי כבר SEAGATE BARACUDA 1TB. ה-SSD ישמש מן הסתם למערכת ההפעלה וכו'. הנה השוואה רשמית בין ה-2 הראשונים: http://ssd.userbenchmark.com/Com…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Holy,

ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by evy,

קניתי עכשיו צורב בחיבור SATA ,וחיברתי את הכבל מהצורב ללוח אם,אבל הצורב לא עובד,הוא לא מקבל חשמל אפילו. צריך לחבר גם כבל חשמל? כי אני רואה בצורב עוד כניסה,שהיא לא כניסה רגילה של חשמל מהספק. או שיש צורך להגדיר משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של ה SATA בכלל.?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. שלום HWZONE יש ברשותי 3 הארדיסקים ישנים עם מידע חשוב עליו ואני רוצה לשחזר אותו מבלי לפתוח תמחשב ולהתעסק עם הלוח אם לפני שנים ראיתי אצל חבר שלי מין מכשיר כזה שהוא פשוט מכניס לתוכו את ההארד דיסק ואז ההארד דיסק נטען מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לשלוח לי לינק לקנייה של דבר כזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by urich,

טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבון אבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחרים חוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by Predator,

אני מחפש לקנות את הHD המהיר ביותר בממשק עבודה IDE. אני מתלבט בין הWD Special Edition 8MB buffer לבין ה Segate בעל נתונים דומים. כמו כן MAXTOR אני חייב לציין שיש לי את ה - WD 120G אבל אני לא מיודע מה מרוצה. ני חושב שאולי הנפח שלו הוא הגורם לבעיה (זמן גישה גבוהה) - לכן אני מחפש HD בנפח של עד 60G. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by guy_intel,

בהנחה שה-500GB מגיע עם 2 פלטות וה-320GB עם פלטה אחת בלבד - האם זה אומר שהביצועים של ה-500 יהיו פחותים יותר ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by idan_sharabi,

שלום לכולם . השאלה שלי היא : אם אני רוצה לצרוב סרט וידאו מכל פורמט שהוא (לא בהכרח DIVX ) לפורמט DVD , שכל DVD יקרא אותו , כיצד אני עושה זאת ? האם תוכנת ה- NERO מספיקה או שאני צריך תוכנה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  12. היי, הגעתי למסקנה שבמקום לצרוב כל דבר על דיסק כדי לפנות מקום במחשב הגיע הזמן לקנות איזה HD נייד חיצוני. http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=391 מה אתם אומרים עליו? ראיתי ב KSP שהוא עולה 430 ש"ח, שווה את זה? ראיתי אותו המחיר גם באייבורי... יש חשש מקניה בשניהם? המקום הכי קרוב אלי הוא ב"ש בגלל זה השיקול. האם יש משהו אחר בגודל הנ"ל יותר מומלץ? בעיקר הלכתי על הסוג הזה כי בנוסף לקיבולת הגדולה שלהם הם ממש ממש יפים, העיצוב שלהם מהמם במיוחד בצבע האדום. אגב, האם בכלל יש אפשרות להזמין את שאר הצבעים? באתר מפרסמים בדרך כלל את הרגיל שזה השחור. שווה?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by WhiteLen,

בנתונים על ה motherboard שלי רשום 2 UltraDMA/100/66/33 Bus Master IDE channels (supporting up to 4 ATAPI devices) 2 IDE channels supporting ATA33/66/100/133 האם אני יכול לחבר אליו SATA ? לפי מה שהבנתי הבדלי המהירות בין SATA ל IDE לא כאלו גדולים השאלה היא האם ניתן לחבר פיזית את הכונן? או שכדאי לי לקנות כונן IDE ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  15. Started by goldi19,

האם יש הבדלים בין הדגמים של חברות שונות באות נפח ואיזה DOK 16 GB מומולץ במחיר הכי נמוך אבל בשמירה על המהירות (אין לי USB 3 במחשב) תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by idanohh,

קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב, כי הקודם נדפק (הקודם היה של Maxtor, אם זה חשוב).. אני מתלבט בין שני אלה: WD6400AAKS 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 מחיר: 340 ש"ח HD753LJ Spinpoint F1 750GB 32MB 7200RPM SATA II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151_973&products_id=19412 מחיר: 400 ש"ח לשניהם יש אחריות של שלוש שנים. האם שווה לשלם עוד 60 ש"ח בשביל עוד 110GB שלא נחוצים לי בכלל, ובשביל באפר של 32MB במקום 16MB. אם יש הבדל מורגש במהירות בין 16MB לבין 32MB, אני אקח את היקר יותר. תודה! אייל

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by kurpos2008,

מה דעתכם עליו? שמעתם עליו דברים טובים? תודה!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. איך ה"RAID" של הלוח "Gigabyte GA-M85M-US2H"?? והאם בכלל עדיף לקנות כרטיס PCI של RAID?? ואיזה RAID הכי מומלץ לעשות??

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  21. ערב טוב, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי כונן SSD מדגם Intel 330 בנפח 120GB. רציתי להתקין עליו את מערכת ההפעלה מחדש, אולם הייתי שמח להכוונה לשם צורת עבודה נכונה ומיטבית עם החומרה שברשותי ושימושי במחשב. להלן המפרט הקיים: מעבד: Intel Sandy-Bridge i5 2500k 3.3GHz@4.5GHz לוח אם: Asrock Z68 Pro3 זיכרון: 4x Kingston 4GB 1600MHz כרטיס מסך: Sapphire 6950 2GB@6970 כוננים קשיחים: Western Digital 1TB 7200RPM (עליו מותקנת כרגע מערכת ההפעלה) Western Digital 2TB 5400RPM (סרטים, שירים ותמונות) Samsung 2TB 5400RPM (סדרות) - אחחח, איך לפני פחות משנה הוא עלה לי 280 ש"ח... * הכוננים פועלים באופן אוטונומי ולא כחלק ממערך RAID כלשהו * א. האם עלי לבצע הגדרות מיוחדות לפני התקנת מערכת ההפעלה (כמו שינויים…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by sasha_iq,

מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ISmile4U,

מדריך חדש של פיסי מגזין סקירה מקיפה של 23 צורבי DVD חיצוניים ופנימים וכן סקירה של תוכנות לעריכת DVD בתווך מחירים שכל אחד יכול להרשות לעצמו. למדריך: http://www.pcmag.com/article2/0,4149,1321971,00.asp ???מוזר: איך הצורב שלי PIONEER DVR-A06 לא זכה שם לציון מי יודע בעוד שהמומרקס שזכה לבחירת העורכים הוא בעצם צורב תוצרת PIONEER לפחות כל החלק המכני בו. :

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. ישש לי מחשב נייד וזה הדגם של ה צורב Optiarc DVD rw ad-7530B איך אוכל לדעת אם הוא מהסוג שעושה את ההדפסות על הדיסקים ...באיזה תוכנה עושים את זה כי אולי אפשר להכנס לנרו ולבדוק אם האופצייה פעילה..! תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by נדיה,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.