עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן חברים, אני מעוניין להחליף את ה-Crucial MX300 275GB שלי (הוא בחיבור M.2 SATA), ל-SSD בחיבור M.2 NVME (הבנתי שהוא מהיר הרבה יותר). אז קודם כל - זה לוח האם שלי: Gigabyte B250M-D3H קישור לעמוד שלו: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B250M-D3H-rev-10#kf האם בכלל אפשר לחבר אליו NVME? אם כן, אז אני מתלבט בין שני דגמים כרגע: 1. Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 2. ADATA XPG SSD 512GB SX8200 PRO M.2 2280 מה עדיף משני אלה? והאם יש עוד SSD NVME שכדאי לקחת בחשבון? אודה לעזרתכם!

2. Started by ShOw-Time,

יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  3. חברי הפורום שלום. קודם כל - עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה מתאימה (למעשה יש תשובות מלפני חודשיים או שלושה, אבל מן הסתם יש כבר ציוד טוב יותר בשוק ממה שהוצע בהן). ברשותי צורב Philips במהירות X16 שמשמש גם בתור קורא הדיסקים שלי, ובזמן האחרון שמתי לב ש"קשה" לו לקרוא דיסקים - לפעמים צריך להכניס ולהוציא את הדיסק כמה פעמים עד שהוא מזהה אותו, אז החלטתי לבחון את האפשרות להחליפו. המהירות לא כל-כך חשובה לי (לחכות עוד דקה לדיסק זה לא נורא), מה שיותר חשוב זה האמינות וכמובן תמיכה בטכנולוגיות יותר מתקדמות. לפיכך, אבקש את עזרתכם במתן תשובות למספר שאלות שיש לי: 1. האם עדיף לקנות צורב DVD או צורב רגיל? הנטייה היא כמובן לכיוון צורב DVD מכיוון שהמחירים הם דיי נמוכים וניתן לצרוב עליהם הרבה יו…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by JudgeHeshi,

למישהו יש לינק לתוכנה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by stingeR-,

אני משתמש כרגע בקושחה גירסא 1.W5 וראיתי שיצא 6-7-8.. אבל מכיוון שאני לא מבין את הסינית שמדברים בcdfreaks פניתי אליכם שתמליצו לי על הקושחה הכי טובה לצורב הנ"ל מLD...

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. שאלתי בחנות ולא ידעו להגיד לי (אפילו לא הציעו שיבדקו עבורי ). חיפוש של חמש דקות באינטרנט נתן לי יותר מידע על הנייד מאותו איש מכירות דביל שסיבב אותי חצי שעה...(הדרך שלי לדעת עם מסובבים אותי או לא היא לגשת עם כמה שיותר מידע שאני יכול להשיג על המוצר ו"לשחק" אותה טמבל בחנות ...) עובד בכל פעם...

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום, לאחרונה עשיתי מעבר מXtreamer Pro ל Xtreamer Prodigy Black, ומאז הhdd מתנהג מוזר. כשאני מעביר קבצים, הוא מעביר אותם, וכשאני מכבה אותו ופותח בחזרה, הקבצים לא נראים לעין( אם כי ניסיתי להעביר את אותו קובץ מהמחשב רשם לי שיש כבר קובץ בעל אותו שם, והוא לא נראה לעין). כשאני מוחק תיקיות, הם לפעמים נמחקות ולפעמים מבקשות הרשאות Unix, וגם כשהן נמחקות, לאחר כיבוי והדלקה הן חוזרות. מה הפתרון? כרגע הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לפרמט את הארדיסק דרך הסטרימר. מה הפתרון? כמובן שהכול עבד חלק ויפה באקסטרימר פרו

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by spatz,

ה-CD-Rom שלי לא רוצה לעבוד ב-DMA למרות שבביוס DMA מאופשר לכונן הזה ובוינדוס אקספי האופציה DMA if available בחורה. למה הכונן מתעקש לעבוד ב-PIO?? אגב, זה כונן Acer x52 שפעם עבד ב-DMA ולא יודע מה קרה, פתאום שמתי לב שהוא עובד ב-PIO. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Regev,

אני חוזר - אחרי YAMAHA ו-PLEXTOR

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by viper_sb,

יש לי לוח אם שלא תומך בRAID מישהו יכול לעזור לי איך לבצע RAID?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום ברשתוי כונן 160GB של W.D הוא היה מחולק 50 גיגה למחיצה של ווינדוס 7 100 גיגה למחיצה של XP לאחר חודש שראיתי שהכל עובד כראוי, רציתי לצמצם את תיקיית ה-XP למינימום (6 גיגה) ואת כל השאר להעביר לווינדוס 7. מכיוון שה-UNALLOCATED SPACE היה משמאל לתיקיית הווינדוס 7 נאלתי לבצע זאת באמצעות תוכנה חיצונית ולא דרך ווינדוס (שאינו מאפשר זאת). ביצעתי את הצמצום וההרחבה בעזרת תוכנת Easeus Partition Manager עליה קיבלתי המלצות. הכל עבר כראוי וכיום יש לי תיקיה של 150 גיגה לווינדוס 7 ותיקייה קטנה ל-XP. הבעיה - ההארד דיסק כל הזמן עובד, כל הזמן שומעים אותו "טוחן". עברו מאז כמה ימים, ביצעתי דיפרגמנטציה עם AUSLOGICS וגם ביטלתי את שירות האינדקס, אך הבעיה נשארת... אשמח מאד לעזרתכם, אביעד

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום , אני צריך צורב דיוידי בסביבות ה200 ש"ח אני אודה למי שיוכל להמליץ לי על אחד טוב.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by yagelk,

מעוניין לייצר אפשרות לאחסון רשת ביתי שאליו אוכל להוריד את הקבצים מכל מכשיר שמחובר לרשת ולקרוא ממנו. באחסון יישמרו כל התמונות מהמכשירים וכך אוכל לראות אותם מכל מכשיר. בנוסף, באחסון יישמרו קבצי וידאו שאוכל לעשות מהם סטרימינג מבלי להוריד את הקבצים לכל מכשיר בנפרד. אלו אפשרויות עומדות בפניי? קראתי קצת על שרת NAS, קצת יקר. יש אפשרות לייצר צורת אחסון כזו בצורה איכותית ויחסית זולה? תודה

15. שלום, אני מחפש לקנות דיסק און קי של 8GB לצורך גיבוי של המחשב. ורציתי לקבל המלצה, כאשר הדבר הכי חשוב לי זה עמידות\אמינות, מכייון שאני צריך לסמוך על זה לגיבויים. תודה רבה!!!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Urix,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI ל USB3.0 , משהו טוב. אולי אפילו בשילוב של יציאות SATA 6 GB/S .. הלוח אם שלי הוא- INTEL DP55WB הכרטיס הזה לדוגמא יכול להתאים? : U3S6 של ASUS לינק:http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#specifications מה הפירוש של PCI Express x4 interface ? יש לי יציאת PCI EXPRESS 2.0 . זה בסדר? וגם הם טוענים שזה מתאים רק ללוחות אם ASUS מדגמים מסוימים, אצלי זה לא יעבוד? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by dennis14,

לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7091 השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. Started by Sango,

ערב טוב , מצאתי בביוס את האפשרות 0 OnChip IDE Channel ו OnChip IDE Channel 1 . מי יכול להסביר לי מה זה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  21. היי חברים יש ברשותי PS3 ועליו אני מחבר דיסק חיצוני בפורמט FAT32 (רק כך מזהה ה-PS3 דיסק חיצוני) אני עכשיו מנסה להעביר מהמחשב שלי סרטים שגדולם יותר מ-4GB אבל אני מקבל הודעה שאין מקום בדיסק למרות שכולו ריק. ניסיתי לפרק את הקובץ ב-WINRAR לקבצים קטנים של 700MB כל אחד אבל אחרי שחזור כל הקבצים ב-99% אני מקבל שוב את אותה ההודעה. יש למישהו אפשרות לעזור לי בנושא הנ"ל? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. האם הארדיסק Maxtor 6 Y120P0 SCSI 8 MB ATA יותר מהיר מWD 250 16MB SATA2? אולי הוא יותר מהיר בגלל הSCSI?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. גם מתאם ה-PCI-Express לארבעה כרטיסי NVMe במערך אחוד יהנה משדרוג לדור החמישי של הטכנולוגיה, עם הכפלה פוטנציאלית של מהירויות ההעברה האפשריות בדרך לקבל נתונים שנשמעים פשוט דמיונייםלכתבה

24. Started by jamush,

לפני כחודש נשרף לי המחשב(ספק,לוח,זכרונות,ה.דיסק,CD,CDRW..) הכל הלך... אבל הכי חשוב לי ההרדיסק המידע נחוץ לשחזור מה לעשות וכמה זה יעלה לי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. טוב אז ככה קניתי צורב של ASUS 32X ורציתי לדעת באיזה מהירות כדאי לצרוב וגם עם איזה תוכנה אני צריך לדעת מהירות לצריבת AUDIO וגם לצריבת DATA וכמובן תמליצו לי על דברים בקשר לצורב (שכחתי תודה) בברכה אלכס ניסנוב alexii86@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.