עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי אנשיםםם יש לי דיסק קשיח ישן מהמחשב הקודם.. 40GB..EIDE.. אממ ואני רוצה להשתמש בו בתור כונן לגיבוי.. אז חשבתי לקנות מין התקן נשלף כזה.. שאני לא יצטרך כל הזמן לפרק את המארז ולחבר את הדיסק.. מישהו יכול להמליץ לי על מגירות כאלה? לדיסק קשיח נשלף.. אתם יודעים כמו שיש לשרתים.. שמעתי שצריך לזה כרטיס SCSI? זה נכון? תודה..

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by Guy232425,

אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  4. אז ככה כרגע בגלל שיש לי DVD PLAYER אני צורב סרטים לאחרונה ופשוט הבנתי שזה בזבוז כסף, אני צורב כל סרט על שתי דיסקים בגלל שאין לי צורב DVD בכל מקרה. אין לי כל כך מושג מהם החברות המומלצות בעסק הזה אז נכנסתי לnewegg(בכוונה, אני גר בארה"ב) ופה אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד. הצרכים: אני בעיקרון ישתמש בו להכל, לקראיה של דיסקים גם רגילים, וגם DVD. לצריבה של DVD וCD. ואני לא רוצה ללכת על משהו מופרז, משהו סביר. http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=10 תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. החלטתי סוף סוף לרכוש לי צורב DVD אחרי שמכירי הדיסקים לצריבה ירדו ואחרי שיצאו צורבים עם תמיכה לDUAL LAYER. אין לי כל הרבה הרבה מושג בנתונים ובהבדלים בין הצורבים בשוק אבל המליצו לי על DVD ND3500A NEC ובאמת קראתי ביקורות ששיבחו אותו. על איזה צורב אתם ממליצים?

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. הגיע גם זמני לקנות צורב DVD. אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים. אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף? ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  7. שלום לכולם אני עורך וידאו מעוניין לקנות צרוב בלו ריי שיעשה את העבודה ושיהיה זול. לא חשובה לי המהירות אני בכל מקרה צורב לאט. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nehmia,

או קי אז אבא טס לחול וחשבתיל נצל את זה... איזה צורב די וי די להגיד לו לקנות לי? אני רוצה משהו טוב אבל לא יקר מידי....

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. ההורים שלי נוסעים לחול בעזרת השם עוד שבועיים ונכסנתי לסאקאל דיוטי פרי ומצאתי את זה... http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=863&CategoryID=108&Page=1 שווה? או שמה לקנות בחנות פה למשל כמו לוג'יק פיסי... תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי בעיה ענקית עם הצורב שלי, יש לי YAMAHA SCASI 16*10*40 והמהירות ממש לא מפריעה לי, מה שכן הוא עושה רעש ענק, שגם על זה לפעמים אני מוכן להתפשר, אבל קודם כל בתור CDROM של 40 הוא עובד ממש איטי ולא מצליח לקרוא מהר כמצופה, ושנית הוא דפק לי יותר דיסקים ממה שאני יכול לספור, יש לי דיסקים מסוימים שאני עובד איתם, עם אני מחליף הוא פשוט לא קורה ודופק אותם, וזה לא מהרגל לשלי, פשוט הדיסק נתקע שם ואי אפשר להוציא אותו עד שמכבים את המחשב, RESET אפילו לא עוזר. וגם הטעינה של ה CDRW הכול איטי, והוא הורס חלק גדול מהדיסקים, ולא סתם אלה חלק של SILVERLINE וכאלה, אני משתמש רק ב MCD ואני מאוד מרוצה אבל אני לא יכול לצרוב על אחרים! וגם בצריבה יש לי בעיה!, עם אני צורב דיסק מ MP3 והופך אותו לדיסק מע…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  12. שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים כי פשוט לא ידעתי לאיפה זה מתאים : אז ככה החלטתי שאני קונה צורב חדש אבל אני צריך תעזרה שלכם ... אז ככה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות כי אין לי ממש מושג בזה האמת שרציתי לקנות של sony בקיצור חברים תנו הצעות לצרוב סוס ללא בעיות וכו' אשמח לקבל הצעות תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Lupin,

שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום, לכל מי שלא מבין את הנושא שרשמתי שיכנס לאתר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=30865 טוב זה הולך ככה, בהתחלה לא היה לי מושג מה אני צריך בצורב, איזה חברה כדי לקנות, מהירויות, ומה זה מחיר סביר לצורב, בזכותכם עכשיו אני יודע את כל מה שהייתי צריך לדעת, אבל יש לי עוד שאלה אחת..... מאיפה אני יכול לקנות צורב של Lite-on????? הלכתי למס' חנויות מחשבים ולא היה להם, היו אפילו כאלה שלא ידעו על מה אני מדבר. נכנסתי גם לכמה אתרים וגם שמה לא מצאתי כלום.... יש למישהו איזה מקום או אתר שש בו את מה שאני מחפש??? אם כן, אני אשמח לקבל אותם. תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום לכולם: אני מעוניין לקנות שתי כוננים קשיחים חדשים התקציב טוטאל להכל 700-750. לא משנה לי כל כך 5400 או 7200 rpm הם נטו לאיחסון מידע. יש לי במחשב שתי כוננים כרגע מבין כולם: אחד 160Gb כונן מצויין כבר בין 5 שנים, אבל כל ה6 היציאות שלי בלוח כבר תפוסות ואני מעדיף במקומו להביא אחד יותר גדול. ויש לי עוד כונן 250gb כבר בן 7 שנים עוד מעט עם 89% בריאות כבר מרעיש עומד למות ואני רוצה להחליפו גם. בקיצור מעניין אותי רק גודל איחסון במינימום מחיר כמו שציינתי 700-750 רק הנפח מעניין אותי,מצידי שיהיה שנתיים אחראיות על המוצר. צריך את המלצתכם חברים,תודה לממליצים !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני מחפש לרכוש: 1. דיסק קשיח חיצוני 3.5" 2TB בחיבור USB-3 (שיתמוך גם ב-USB-2). 2. דיסק קשיח חיצוני נייד 2.5" 1TB בחיבור USB-3 (שיתמוך גם ב-USB-2). 3. דיסק קשיח פנימי SSD למחשב נייד בסביבות ה-120 ג'יגה. מבחינת תקציב - חופשי, כמובן כמה שפחות. חשבתי על אלו: למחשב נייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12435 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11595 אלה יתאים למחשב נייד? (אני צריך בסביבות ה-120 ג'יגה, זה מיועד למערכת ההפעלה, קצת תוכנות ובערך 50 ג'יגה של מוזיקה... ושיהיה טיפה ספייר). חיצוני 1TB נייד 2.5": http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12110 חיצוני 2TB לא נייד 3.5": http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13282 אין…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pchoresh,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש HD חיצוני ואני לא מבין כלל בתחום . ביצעתי סקר שוק ובדקתי במספר חנויות בארץ לגבי הנושא יש לציין כי כולם הצליחו לבלבל אותי עוד יותר כי כל אחד מהם נתן הצעות לכוננים שונים וכל אחד מהם אמר על הדגמים הקודמים שהוצעו לי שלא כדאי לקנות אותם ושהדגם שהוא מציע טוב יותר. חלק מהחנויות הציעו לי אופציה נוספת שהיא בעצם לרכוש HD פנימי + אריזה על מנת להפוך אותו לחיצוני אך נראה שזה פחות משתלם בכלליות אין לי הגבלת תקציב אבל כמובן שאני לא מתכוון להוציא יותר מ-1000 שח על העניין למרות שלא נראה לי שזה יגיע לסכום כזה לפי ההצעות שקיבלתי. גודל הכונן צריך להיות 1 טרה ומעלה (לא מעניין של איזה חברה חשוב האיכות) מטרת הקנייה היא אחסון של מידע,סרטים ומוזיקה (ויש המון מהכל)…

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by X7-007,

אני רואה את ה SSD החדשים מעוניין לקנות אחד על מה אתם ממליצים ? אפשר להגיד שאלו הכי מהירים נכון ? Corsair Force Series GT 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail CSSD-F240GBGT-BK Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail SDSSDX-240G-G25 Intel 180GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW180A3K5 Retail SSDSC2CW180A3K5 מבחינת המספרים שהם רושמים ב IOPS כלומר אין לי בעייה של השקע 1500 בערך על SSD שיהיה מעולה מכל הבחינות, גם מקום גם ביצועים למשחקים וכו' אני אתכנן אולי מערך RAID0 אז אולי אני אקנה עוד אחד, השאלה אם כדאי לקחת אחד יקר ומהיר או 2 במחיר של 1, שאלה מאוד קשה כי בסופו של דבר יהיה יותר מקום אם אני אקח 2 אבל הביצועים יהיו יותר טובים בהשוואה לאחד. ואם אפשרי לרכוש או…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by Dorr,

שלום לכולם, כרגע במחשב מותקנת המערכת הפעלה על HD של סיגייט. על מנת להפיח בו חיים מחדש (בכל זאת עברו שבע שנים) חשבתי לרכוש SSD על מנת שהמחשב יחזור לרוץ מהר. אשמח להצעות. תודה, דור

23. שלום, אני רוצה לקנות SSD חדש. מצאית כמה מועמדים שאשמח אם תעברו עליהם רגע בבקשה. 1. ה-SSD הבא, של חברת SANDISK : שנמכר כאן , מכיל בקר MLC , שככל הידוע לי נחשב למעולה. המחיר חשוד מאוד: 285 שקל ל-480GB. האם יש כאן מלכודת? 2. האם יש מישהו שיש לו היכרות עם הדגם הזה? אשמח לחוות דעת. 3. אשמח להמלצות על דגמים של 500GB. הניסיון האישי שלי: ב-2014 קניתי את הדגם של של CRUCIAL מסוג MX100 בנפח 256 GB. עלה לי ב - קיי אס פי 575 שקל (בין היקרים ביותר שהיו בארץ לנפח הזה!). מגלה לאחרונה סימנים מחשידים של סוף החיים. ה-SSD הזה היה מהיר מאוד, ומאוד נהניתי ממנו. הבקר: MLC. פועל כיום במחשב …

24. ראיתי שמדברים כאן על מחירים של פחות מ-800 ש"ח, בעוד ב-ZAP מצאתי ב-880 ש"ח וצפונה. אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש את הדיסק במחיר הזול ביותר (ישראל או חו"ל) תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לרכוש את הכונן Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB מskypc בהתחלה התלבטתי בין ה Samsung HD642JJ שעולה 404 ש"ח אבל אז שמתי לב שהseagate עולה 435 ש"ח ויש בו נפח של 750GB לעומת הsamsung 5 שנים אחריות ו32mb cache הבעיה היא שקניתי פעם את הseagate 500gb 32mb והיה לי איתו בעיות כנראה הכונן היה תקול מהתחלה וזה גרם להרבה ריסטרטים פתאומיים וקפיאות של המחשב אז החליפו לי אותו ל wd5000aaks אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לדעת שאני לא יקבל הפעם הארד דיסק תקול .. ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים