אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי, אני אוטוטו קונה HD חדש ועד עכשיו רציתי לקנות את ה SEAGATE 500GB 32MB המדובר. אבל התחלתי קצת לחשוש לפי תגובות בפורומים שהסידרה הזאת כנראה דפוקה. ואז הבנתי שמתחילים להגיע דיסקים של 640GB שהם למעשה 2 פלטות של 320 והבנתי שהם גם מהירים יותר ושקטים יותר וחיכיתי ל SEGATE 640 , לא מצאתי חנות שמוכרת. האם משיהו מכיר חנות שמוכרת והאם למישהו יש ביקורת עליו לבנתיים ראיתי את ה Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM שמחירו 450 ש"ח , יש למשהו ביקורת עליו . יהיה ממש נחמד לראות השוואה בינו לבין ה SEAGATE 640 תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 37.2GB מחולק בין 2 כוננים. אני מעוניין לרכוש לפחות עוד 100GB למחשב, רציתי לדעת בערך כמה זה יעלה לי ובעיקרון כל המידע שצריך לדעת.. עוד משהו, יש לי גם זיכרון RAM של 256MB והייתי מעוניין לשדרג את זה למשהו יותר טוב, מעבר ל512.. תסלחו לי אם לא הסברתי את עצמי הכי טוב, אבל השתדלתי למה אני לא הכי מתמצא בתחום. תודה מראש, אלי.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן, דגש על מהירות, מחיר - עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ב- DOK 32GB USB2 עם מהירויות נורמליות בסביבות ה-100 ש"ח. בזאפ יש המון דגמים במחיר הזה ולמשל ה-SanDisk Cruzer Blade 32GB רשום עליו שהוא נורא איטי עם כתיבה של 5MB. אני מעביר הרבה סרטי בלוריי לכן מעוניין ב-DOK עם מהירות כתיבה גבוהה ככל האפשר במסגרת התקציב (120 ש"ח גג) ויש את Transcend JetFlash 530 32GB עם מהירות Read 32 MByte/s, Write 10 MByte/s (32GB) ב- 85 ש"ח, אלו מהירויות אמיתיות? או תיאורטיות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים של 1TB כ"א, אבל אני לא מתכוון לעשות להם RAID. אני מתלבט בין ארבעה דיסקים קשיחים (אפשר להמליץ גם על אחרים): SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ב-780 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 SEAGATE ST3100340NS 1TB SATA2 7200RPM 32MB RAID ב-1,205 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3075 Samsung HD103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM ב-875 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1011 Samsung HE103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM RAID ב-1,099 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21854 מה ההבדל בביצועים ובאמינות בין הדיסקים הקשיחים מהסדרה הרגילה לבין הדיסק…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לדגם של כונן קשיח חיצוני מובנה לצרכי איחסון והשמעת מוזיקה. הכונן יעבוד עם מחשבי MAC ו PC. כמו כן אני יכול לרכוש את הכונן בארה"ב, האם עדיף? בעתיד אני מתכוון לרכוש NAS, האם ישנו איזשהוא שיקול שצריך לקחת בחשבון? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לדגם ספציפי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא הייתי פה זמן רב אבל המקצועיות כאן זכורה לי היטב.. אני מחפש כונן קשיח בנפח 1 TERA, חשוב שיהיה מהיר וכמה שיותר שקט. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD ויש כל כך הרבה דגמים שזה מבלבל... אני מבקש שתי המלצות: ל-SSD 60 גיגה ול-120 גיגה. אני קונה בחו"ל. חשבתי ע להדגמים הבאים: Corsair Force GT 120 / 60 OCZ Vertex 3 120 / 60 OCZ Agility 3 120 / 60 Patriot Pyro SE 120 / 60 Patriot Wildfire 120 Crucial M4 64 / 128 מי הכי מומלץ? (המספרים הם הנפחים הקיימים הרלוונטים להשוואה) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכונן לנסוע להודו ל-3 חודשים. אני צלם חובב. מאחר שכך, אני אצלם לא מעט ואני מעוניין לקנות כונן חיצוני מוקשח (rugged) כדי להעביר צילומים מכרטיס הזיכרון אליו. כמובן מאליו, אמינות התוכן חשובה מאד ולכן אני מחפש אחד מוקשח, כדי שגם אם הוא יפול על הרצפה בטעות התוכן לא יפגע. גודל: 250GB. האם כדאי לקנות SSD? אם לא, האם כדאי להשקיע בכונן עם 7200RPM? חשוב לי שהוא יהיה קטן וקל ככל האפשר אבל מאחר וציוד הצילום בלבד ישקול כ-2.5 ק"ג לא צריך להתקטנן על גרמים ספורים. יש אחד שעמיד במים? המחיר חשוב, אבל פחות מנושא התאמה לצרכים. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה זה DMA,ULTRA DMA,PIO....וכול מה שיש באזור של זה אני מאמין שהבנתם אותי.... וגם איך אני משנה מצבים ואיך אני יכול לדעת באיזה מצב הכונן עכשיו....? תודה רבה ......
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מה שנקרה ענן לשימוש ביתי/ או HARD DISK עם גישה דרך הראוטר. המטרה היא סך הכל ביתית - אחסון סרטים, סדרות מוזיקה וכו' על כונן. נראה לי פשוט נח שזה מתבצע אלחוטי. ראיתי בבאג את MY DITTO. מצורף קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10336 מישהו מכיר ? אפשר לקבל חוות דעת. ראיתי גם עוד אופציה שיש ל- WD. מצורף קישור http://support.wdc.com/product/download.asp?wdc_lang=en&fid=wdsfMyBook_Live מישהו מכיר את המכשיר? באופן כללי, אפשר לקבל חוות דעת על המכשירים האלו? האם משתמשים בהם ? תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
דעתכם על ביצועיו ואיכותו במחיר של 300 שקלים... תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
טוב, אז קראתי את הת'רד על הצורבים של NEC ובתור הבעלים המאוכזים של ND-3520AW (אחרי עדכון קושחה) אני מתחבר לתלונות של כל האנשים וגם הצורב שלי לא קורא דיסקים מסויימים... אכזבה.. אני שוקל להחליף אותו לצורב של LG .. רציתי לדעת מה דעתכם על הצורבים שלהם באופן כללי ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם צורבים של LG (בעיקר על תקלות שלהם) *על בעיית המגש שנתקע כבר קראתי* (: חשבתי בעיקר על שני דגמים: GSA-H10A GSA-4167B
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של Samsung 80G 2mb buffer... ואתמול, הצלחתי לגרום ל-XP לזהות את הסנסור שיש בו. הכונן עומד על 51 מעלות במנוחה, רציתי לבדוק מה אפשר לעשות, אז הבאתי מאורר יחסית יחסית גדול, כיוונתי על מהירות מקסימלית, כאשר המאורר מכוון ישירות להארדיסק והגעתי ל-35 מעלות, זה משנה משהו?(לא נראה לי משפיע על מהירות) האם כדי לקנות קירור להארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הבנתי שרצוי לקנות מודל אחר במקרה ויש לי רק SATA 2 ולא SATA 3? בנוסף, איפה כדאי לקנות כונן כזה? אני מעוניין להוסיף את הכונן לPC שלי ולעשות מיגרציה של מערכת הפעלה לכונן הSSD. הבנתי שהכונים האלה באים עם תוכנות למיגרציה? אז איפה לקנות ומה כדאי לקנות בדיוק בהנחה ויש לי SATA 2 ולא SATA 3?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מאחר ואני רואה שגם ככה רוב הכוננים בנפח הזה נעים בין 500-600+ ש"ח, ההעדפה היא לכונן שיתן את הביצועים הכי טובים לטווח המחירים הזה. ההעדפה היא לקנות בIQPC כי אני קונה שם גם את המחשב, אבל זו לא חובה במידה ויש חנות אחרת עם כונן טוב במלאי. מה שכן, בIQPC יש להם מבצע(?) בקניית מחשב חדש בו מוכרים את ה-ADATA SSD XPG SX900 128GB במחיר של 550 ש"ח במקום 600 ש"ח, ובהשוואות של ANANDTECH הוא מציג ביצועים שנראים לי מקבילים או אפילו קצת יותר טובים מה-M4 והניוטרון באותו נפח (עם תוצאות לכאן ולכאן כתלות במבחן): http://www.anandtech.com/bench/Product/703?vs=605 מישהו מכיר את הכונן הזה ורוצה לחוות דעה, או מצא במקרה איזה ביקורת ממליצה/פוסלת? אפשרות אחרת היא ללכת על הSamsung 840 שאני רואה בKSP ב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי. אני צריך 1TB חיצוני בתצורת 2.5, ואני מוצא את עצמי, במקום להתרכז במה אני רוצה-אני מתרכז בחשש שלי ליפול על משהו שאני לא מעוניין בו. ןבמה אני לא מעוניין בדיוק? בכונן של SEAGATE. אין לי כוח. שומע רק תלונות ותקלות על הכוננים שלהם, ולהפתעתי הלא נתפשת, הבנתי שבהמון כוננים חיצוניים של כל מיני חברות-מותקן SEAGATE. כלומר, יש מצב שאתה קונה כונן חיצוני שבחוץ כתוב-WD, אבל בפנים מחכה לך כונן של SEAGATE מועד לפורענות. מה הקטע בדיוק עם זה ש-WD זו חברה של דיסקים קשיחים, ובעצם יש שם דיסק של חברה אחרת?- אני לא מבין מה ההיגיון פה......אבל כל מה שאני כן יודע, זה שאני רוצה להתחמק מזה. מה עומד על הפרק? ובכן, נראה לי שהכוננים של iOmega עשויים להוות אלטרנטיבה טובה. 3 שנים אחריות גם: …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. בהתחלה רציתי לרכוש DOK על מנת לעבוד עם תוכנות בגרסאות PORTABLE.שהן ניידות ונוחות לאחרונה גילית שאפשר להתקין על כוננים קשיחים ממשק שניקרא PSTART ויש את רוב תוכנות התחזוקה של המחשב גם בגרסאות ניידות שאלתי היא האם הכונן ההייברידי של סמסונג בעל ה 256 מגה באפר יהווה בחירה טובה או כל כונן למחשב נייד (יש לי דגם נוסף של סמסנוג שאני כבר כמה זמן מתעניין עליו HM250JI ) זה ההיברידי http://tms.co.il/product/3173 וזה הרגיל http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 יש הבדל בנפח כמובן אבל זה לא עקרוני כל כך. שימוש הכונן יהיה כמו זיכרון נייד ולווא דווקא איחסון מסיבי. האם הבאפר 256 ישפר עבודה ??? והאם כדאי לוותר על ה 250GB לעומת 160GB עם באפר 256 התוכנות הניידות לא תופס…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB, תמיכה בUSB 3.0 (כמובן שיתמוך לאחור בUSB 2) ובגודל 2.5 אינץ'. השוק מלא בכוננים קשיחים חיצוניים אך אני מחפש כונן אמין, מהיר ועמיד לאורך זמן. לכן אני פונה אליכם חברי הפורום בבקשה להמלצה על דגמים איכותיים אשר יעשו את העבודה. התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. דגמים אשר עוררו בי עניין: HTOLMX3NA10001ABB HDTB110XK3BA תודה לכם! נ.ב: עיינתי בנעוץ לגבי כוננים מומלצים ובקטגוריה של החיצוניים אין זכר לדגמים מומלצים..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-