עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Zadu,

איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by koindoubles,

חברים יקרים! יש לי נייד DELL 3560 i7 אני מעוניין לשדרג את הדיסק סיסטם שלו לSSD השאלה היא-איך להעביר את המערכת ההפעלה OEM לדיסק החדש? זאת אומרת הוא מגיע עם מערכת restore ואין לי אפשרות להתקין את הווינדוס לכונן אחר. תודה מראש, יובל

3. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by parker,

היי, לאחרונה התחדשתי ב samsung galaxy s3 ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס זכרון. מבדיקה שטחית שעשיתי ראיתי מיליון יצרנים, סוגים ומהירויות גישה והאמת שאני לא יודע מה כדאי. האם תוכלו להמליץ על כרטיס micro sd בגודל 32GB? תודה :]

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. ענקית הטכנולוגיה מדגימה את הכוננים הראשונים שיבוססו על טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית, עם מהירויות כתיבה שמתקרבות ל-2GBps לצד הטעימה הראשונה מדור שבבי ה-Apollo Lake, כנס המפתחים של אינטל בסין סיפק לנו עוד הצגה מרשימה ומבטיחה עבור העתיד הלא רחוק – עם הדגמה נוספת ליכולות של כונני האחסון ממשפחת ה-Optane של אינטל, שיהיו הראשונים בעולם כולו להשתמש בטכנולוגיית ה-3D Xpoint של אינטל, אותה היא חשפה לראשונה בשנה שעברה. הפעם, באינטל בחרו לבצע הדגמה של העברת קובץ וידאו בגודל של כ-25 ג'יגה-בייט בין שני כוננים, בהתבסס על חיבור USB Type C תומך טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 – פעם אחת ההעברה הודגמה בין שני כונני SSD מבוססי תקן SATA סטנדרטי וותיק, ובפעם השנייה בין שני כונני O…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מאיפה אני קונה אחד כזה? לא מצאתי בארץ ולא מקום ששולח לארץ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by yoram111,

בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!

12. Started by erbu,

שלום לכולם, יש לי מחשב שולחני פנטיום שלוש בן 4 ונייד סנטרינו די חדש של IBM. השולחני מחובר לאינטרנט ומשמש כמאגר קבצים, מכשיר פקס ונגן ומחובר לנייד דרך כרטיס תקשורת אלחוטי על מנת שהנייד שעליו אני עובד כל הזמן יהיה בעל יכולת גלישה. עכשיו אני רוצה להוריד קצת חומר משני המחשבים ולכן מעונין לקנות צורב DVD. העניין הוא שאם אני אחבר אותו לשולחני אז אני אצטרך להעביר מהנייד כל מה שאני רוצה לצרוב אל השולחני וה די איטי, כך שברור שצורב חיצוני הוא אידיאלי. אולם זה מייקר את העסק. השאלה שלי פשוטה- המארז שמוכרים לכוננים פנימיים הרי בסופו של דבר ממיר את חיבור הIDE שבצורב לחיבור USB2. אי אפשר לעשות קומבינה ולעשות את לבד? האם קיים סוג של מתאם שימיר IDE ל-USB? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש ואני מתכוון להתקין עליו מערכות הפעלה (דואל בוטינג) - גם וינדוס "נקי" וגם לינוקס (בנוכחי אין מספיק מקום לזה). בעתיד הוא ישמש כדיסק קשיח הראשי. איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים ככה שהנוכחי (שממנו אני עובד עכשיו) ישמש אחסון/גיבוי ואני יוכל להעתיק את מדיה (שירים/סרטים וכו') שיש בו לחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי צורב רגיל.. פעם אחת ניסיתי לצרוב על דיסק של 900 מגה והצורב שלי לא קיבל אותו. פשוט לא צרב (זה לפני הרבה זמן עם אותו צורב). היום מצאתי מדריך לשנות את ההגדרות של הצורב שלי ככה שהוא יוכל לצרוב ב900 ו800 מגה... הנה המדריך: http://reborn.atspace.com/nero%20burning%20rom%20%20guide.htm#overburn רציתי לדעת אם זה מקלקל את הצורב בכך שאני משנה את ההגדרות שלו. רציתי לדעת אם תוכלו להסתכל שניה במדריך ולהגיד לי אם כדאי לי לשנות את ההגדרות של הצורב או לא לשנות. :s05:

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  15. אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by totemk,

קניתי לא מזמן LiteOn 52x, ואני צורב עם nero כשאני צורב משהו ונותן לnero לקבוע את המהירות, הוא רושם "speed if source data is too slow", ואז צורב ב16x במקום 52x כשאני לא מסמן את הקביעת מהירות, הוא רושם שהוא צורב ב52x אבל לוקח לו 10 דקות לצרוב.... (16x שוב) חיפשתי קצת בgoogle על הבעיה הזאת, מתברר שזה לא קשור לצורב, ולא למדיה, אבל עדיין אין תשובה חשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי? :-\

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by tamos,

כותרת ^^ מה האפשרויות שנתונות בפני?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. כרגע ה80GB מלאים ומחולק ל15GB לווינדוס בכונן C והשאר כונן D(מלא) עכשיו ה250GB החדש עדיין ריק... עדיף להשאיר את זה ככה או לעשות איזה שינוי?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  20. להשאיר HD חיצוני מחובר למחשב 24 שעות ביממה זה לא בריא או שזה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. אני יכולה ששני HD ישמשו לי ככונן אחד למשל כונן D יהיה משני HD?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  22. בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by h_yoav,

נעלמו לי מלא שירים וכמובן כל אחד אומר אני לא מחקתי... יש איזשהי דרך לבצע שיחזור לקבצים שנעלמו?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by RazorJunior,

סוף סוף אחרי 3 שבועות של המתנה הגיע הצורב DVD החדש שלי (NEC ND2500A) למישהו יש המלצות\טיפים מה לעשות\לא לעשות ? ועל איזה מדיות לצרוב?? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בכוונים קשיחים אבל אני יודע שחלק מהנתונים החשובים זה מהירות הסיבוב וגודל החוצץ של כונן. שאני מסתכל על כוננים קשיחים תמיד הנתונים האלה מופיעים אבל לאחרונה התחלתי לחפש כונן קשיח חיצוני ונתון הBUFFER לא מופיע. אני זוכר שכדאי 7200RPM ו16MB BUFFER רציתי לדעת מה חשיבות נתונים אלו והאם יש איזה סיבה שיצרניות לא יפרסמו את נתון הBUFFER בכוננים קשיחים חיצוניים. לדוגמא: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=356 http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=null&vgnextoid=b4de26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=03d5368407f70110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model תודה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.