עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ophir555,

ברשותי מחשב חדש עם הצורב שלעייל משום מה הצורב לא מצליח להראות סרטים שנלקחו מספרית הוידאו מה יכולה להיות הסיבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנט…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by urich,

http://www.amazon.com/gp/product/B00OTY083M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER יוצא 65 דולר עם משלוח ומיסים (שאין) האם משתלם? מדובר בדגם חדש עם ביצועים טובים בקריאה (כתיבה פחותחשוב לי) עור מחשב נייד מזדקן (toshiba protege r705). האמת שאני מצטער שפיספסתי את הדיל מKSP בבלאק פריידי.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. איך אני יכול לשנות את האיזור של ה DVD שלי? אם זה ווארז אל תענו ותגידו לי שזה ווארז. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם הזיכרון שיש בהארדיסקים לדוגמה 8 מגה או 16 בחדשים הוא זיכרון מטמון או זיכרון באפר? וכדי להיות בטוח שאני יודע זיכרון מטמון זה זה זיכרון ששומר בתוכו את המידע שנכנסים אליו הכי הרבה כדי לקצר את הכניסה לזיכרון ובהארדיסק זה יכול לקצר את החיפוש בהארדיסק והקריאה מהארדיסק ובאפר זה אזור בזיכרון שהמידע מועבר אליו קודם ומשם להתקן השני וזה כדי לשמור על העברה יציבה ללא נפילות, אם ההתקן השני איטי מידיי המידע "יחכה" בבאפר אם זאת האפשרות הנכונה מילוי הבאפר לוקח זמן מסויים אז זה לא מאיט את הארדיסק?

7. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by DaMn18,

היי, לאחרונה קניתי HDD נוסף (120gb sata) וזהה לדגם שכבר היה לי.. רציתי שיהיו לי 240gb במחשב, האם כדאי פשוט לחבר אותם בצורה רגילה (ואז יהיה לי כונן C וכונן D) או לחבר אותם ביחד ב RAID 0 , כך שיהיה לי כונן אחד של 240gb וצורת עבודה מהירה יותר ? מה אתם אומרים ? האם יהיו לי יתרונות משמעותיים אם אחבר ב RAID 0 ? אולי כדאי פשוט ללכת ולקנות דיסק אחד של 250gb וזהו ? קראתי כאן ת'ראד אחד בנושא הזה ממש והבנתי שאני לוקח סיכון שאם אחד נופל, הכל הלך... השאלה היא אם אני מחליט עוד שנה ללכת ולקנות HDD אחד ורוצה להעביר את כל החומר משני הכוננים ... איך אני עושה את זה ? האם זה יהיה אפשרי ב GHOST ? אני קצת מבולבל ואשמח אם תוכלו לעזור.. תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD של LG. אני רוצה לצרוב דיסק DVD, אני מכניס דיסק ריק לכונן, בתוכנת נרו - הוא לא נותן לי לצרוב כי הוא לא מזהה דיסק ב"מחשב שלי" - אני מנסה להיכנס אל התיקייה של הדיסק, והוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן ניסיתי כמה דיסקים ריקים, ובכולם התוצאה הייתה זהה מה אני עושה?

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  10. לפני כחודש שידרגתי את המחשב (P4 2400 MHZ,MSI GeForce 4 TI 4400 128mb, 256 mb ram samsung ) וכשלקחתי את המחשב מהחנות לאחר השדרוג שמעתי בחנות רעשים של "טק טיק" מההארד דיסק כאילו הוא מנסה לקרוא ולא מצליח. המוכר אמר לי שבקרוב מאוד ההארד דיסק "ימות" ומאז התחלתי לדאוג. חוץ מההארד דיסק הזה (WD 20 GB) יש לי הארד דיסק חדש לגמרי (WD 40 GB 7200). כשהגעתי הביתה וניסיתי את המחשב לא היה שום רעש אפילו לא קטנטן, אבל היתה בעיה של איטיות שהיתה לי בפנטיום שלוש במשחקים כגון BattleField 1942 שהמשחק במשך 10 דקות היה איטי רצח ובקושי יכולתי לכוון את הנשק למטרה ורק לאחר 10 דקות זה פעל נורמלי, ואני חושב שגם בכמה משחקים אחרים זה פעל קצת איטי. בגלל תופעות אלו רציתי לדעת איך ניתן להריץ בדיקה לראות ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ronitav,

יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by johnplon,

שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hachling,

בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי 2 מחשבים בבית .. אחד ישן מעפן ואחד די חדש .. החדש אבא שלי לקח והישן אחי .. עכשיו אני רוצה להחליף תהארד דיסקים ביניהם מהמחשב החדש לישן ומהישן לחדש . לא צריך פירמוט נכון ? יש קבצים כאלה שאתה סם ב SYSTEM32 ואז לא צריך לפרמט ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. Started by LRa,

שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני של טרה למטרות עריכת וידאו. אשמח לקבל 2-3 המלצות תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היי אני רוצה לקנות היום או מחר צורב ומתלבט בין הסמסונג 182M, הLG H55 ופיוניר 112\115D. השימושים שלי בצורב יהיו בעיקר צריבה של DVD DL וצריבה של DVD רגיל. מי מהם עדיף?

17. Started by cha_had,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם, אם יש דבר כזה בארץ שאני קונה מחשב נייד מחנות, אני מבקש להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל ל-SSD בתוספת מחיר? תודה על העזרה, חיים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nir47,

למערכת חדשה מבוססת I5 4690K למטרת גיימינג ושימוש כללי. Crucial mx100 256GB עלות באזור 590 ש"ח. SAMSUNG EVO 850 500GB עלות 1160 ש"ח. מטרת הSSD התקנת מערכת הפעלה ומשחקים(FAR CRY 4,בטלפילד 4 ,WITCHER 3ׂ ועוד...). השאלה אם כדאי ל"השקיע" בSSD מהיר יותר וכפול בנפח (ובמחיר) כמו EVO850 או להסתפק בMX100 האיטי וקטן יותר ולחכות לירידת מחירים כדי לרכוש עוד SSD כשהMX100 יגביל. אשמח לדעתכם. תודה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. שלום. יש לי מחשב נייד (Dell inspiron 11z) ויש לו רק 2GB של RAM. ברצוני להוסיף לו כרטיס SD שישמש לשיפור המהירות עבור תוכנות רעבות לזיכרון, ויש לי SLOT לכרטיס SD. איך יודעים שכרטיס SD מתאים במהירותו לREADYBOOST? אשמח ללינקים לאתרים בהם ניתן לקנות את הכרטיסים המומלצים על ידכם. אני מניח שגודל רצוי של כרטיס יהיה 4GB או 8GB. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Aviad56,

היי, הגיע אליי היום הEVO 850 שקניתי מאיביי, לא קיבלתי איתו ציוד התקנה (הוא סגור בקופסא המקורית, עם דיסק, והמדריכי התקנה). הבנתי שאני צריך כבל SATA, ומשהו שיחזיק אותו, כרגע מה שעשיתי היה לנתק את ה-HDD הנוכחי לגמריי, לקחתי את החיבורים שלו וחיברתי לSSD, המארז של המחשב כרגע פתוח והSSD רופף באוויר P: התקנתי ווינדוס, העברתי למצב AHCI, התקנתי את Samsung Magician, הFirmware מעודכן, OS Optimization על Maximum Performance, ווידאתי שהסיריאל הוא אכן מקורי בתוכנה, אז, לשאלות: 1. ה-SSD כרגע בהתקנה זמנית (כמו שאמרתי, המארז פתוח והוא רופף) - מה אני צריך לקנות בשבילו? יש לי את הרבה מהדברים האלה שמחברים לצדדים של ה-HDD אבל זה לא תופס ל-SSD ממה שניסיתי.. 2. האם הבדיקת מהירות יצאה ת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה ההרד דיסק הכי טוב, מהיר, איכותי, משתלם שאפשר לקנות היום עד 400 ש"ח מעדיף קרוב יותר ל 300 אני תאכלס צריך 250 ג'יגה אבל היום אפשר לקנות כבר 500 אם לא יותר ברק עשרות שקלים יותר... ו32 זכרון אלה אם אין הבדל ממשי מ 16 חיבור רגיל לא RAID

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  24. Started by za-david,

עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. היי, מה דעתכם על תחנת העגינה הבאה: http://dealextreme.winwin.co.il/p/usb-3-0-dual-bay-2-5--3-5--sata-hdd-docking-station---black-104256 שווה הזמנה?

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.