עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Domovoi,

היי,קניתי דיסקים לצריבה dvd r והם לא עובדים. :-\ אני מכניס את הדיסק לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותו . קניתי את הדיסקים ב office depot וגם כתוב עליהם office depot

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by MoAv,

קניתי השבוע צורב חדש , האסוס המומלץ כאן בסטיקי. הכל הלך טוב ב-5 דיסקים ראשונים (של TEAC) והחלטתי לנסות אם הצריבה שלו ב-X4 אולי תהיה יותר טובה ותשמור על הדיסקים לאורך זמן רק יותר. אחרי הצריבה הכונן לא מראה לי מה יש בדיסק, כאילו דיסק שנצרב עם 0 מידע. גם אחרי שחזרתי לצרוב ב-X8 הוא עדיין לא מראה את מה שיש בכונן. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעונים, פרס כספי וירטואלי מובטח לעונה הראשון עריכה : הוא גם לא מראה דיסקים ישנים יותר, בני יומיים, שהוא צרב קודם לכן וגם הראה מה נצרב ...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. אז ככה אמא שלי מילאתה טופס של החזרת מס או משהו כזה (אני גר בארה"ב) ויצא לנו שאני מקבלים 5,000$ עכשיו אני רוצה לקנות כמה דברים ואני צריך המלצות : הארד דיסק אני יודע שWD חברה טובה אבל אני לא ממש בטוח אם אני רוצה WD כרגע יש לי MAXTOR 40GB ATA והוא החזיק לי כמה שנים טובות והוא עדין עובד כמו גדול אבל אני גם בספק עם MAXTOR.... עכשיו שמעתי פה שHITACHI חברה טובה וחיפשתי בNewegg והנה כמה תוצאות שחשבתי שהיו טובות... חשוב גם לציין שאני משתמש בהארד דיסק בעיקרון לאיחסון מידע (סרטים, משחקים בעיקרון) אז אני מסתכל על הטווח של 200-300GB (אולי אני מגזים בגלל הכמות הקטנה ש"גרתי" איתה כל השניחם האלה). 1) HITACHI 2) Seagate 3) Maxtor 4) Western Digital צורבי DVD חשבו לציין שאני ישתמש בצ…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. שלום לכולם הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי כבל סקאזי שאני לא מכיר להלן התמונה שלו האם מדובר בחיבור 1) 68-pin for LVD SCSI או 2)68-pin VHDCI for LVD ואיזה חיבור נקבה יש לחיבור זה, איך הוא נקרא ? אשמח לקבל עזרה תודה רבה אמיר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by lion03,

1. המליצו לי על הHD הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm מה אתם אומרים עליו 2. אני רוצה להעביר את כל המידע מהדיסק הישן לחדש איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by berner,

חברים שלום אני יודע שהמון פעמים עולה נושא איזה HD לרכוש אבל מתברר שלא תמיד יש את התשובה לכן אבקש תשובות ל: מה המשמעות של הסיומות של כל דגם הHD אם יש הHD שמתאים לשרת וגם למחשב נייח האם כל הHD מהדור החדש מגיע עם מאוור או צורת קירור כל שהיא האם הHD חצוני מגיע עם תוכנת גיבוי אשמח לקבל המידע בברכה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by EGarchmorph,

שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי בכמה בעיות של מקום איחסון מוגבל על המחשב שלי, אז החלטתי להתפנק בטרה בייט... בשביל זה אני מחפש שני הארדיסקים של 500GB כל אחד כדי לחבר אותם יחד ב RAID 0... מה שאני צריך ממכם, אם תעשו מצווה ותקדישו לי דקה מזמנכם, זו המלצה על ההארד דיסק הכי טוב שאני אוכל לשים את הידיים שלי עליו במחיר סביר (עד 700 שקל ליחידה) בעיקרון התלבטתי בין http://tms.co.il/product/3843 לבין http://tms.co.il/product/4982 מה יתן לי ביצועים יותר טובים בעיקרון? זה שמיועד לרייד, או זה עם ה 32MB? ומה ההבדל בעצם בין ההוא שמיועד לרייד לבין http://tms.co.il/product/3400 שב 150 שקל יותר זול ממנו? זה באמת משמעותי? אלה כוננים שבחרתי ממש בשניה משליפה מהשרוול בלי הרבה מחשבה, אני לא מקובע עלי…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. Started by BENNY-L,

הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by okarmi,

שלום לכולם, חברתי עורכת סרטים וצריכה צורב DVD שיצרוב את הסרטים באיכות גבוהה. היא רוצה גם אפשרות לצרוב תמונה על המדיה אז דרוש גם צורב שתומך בלייטסקרייב או לייבלפלאש. לוח האם הוא ישן אז צריך חיבור IDE. בעקרון עברנו על רשימת המומלצים והזמנו מחנות אינטרנטית את הLiteOn. הנבלות שלחו את הגרסא הרגילה ולא את הLS אבל לא על זה באנו לקטר. כרגע אנחנו רוצים לקנות מחנות אמיתית אבל לא מצליחים למצוא חנות המוכרת את ה LiteOn המדובר. בקיצור - נשמח לקבל המלצה לצורב IDE, תומך LS או LF, צורב סרטים איכותי תקציב באזור ה400. מחנות מסודרת ולא חנות וירטואלית. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by veredgf,

הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. ראיתי שני דגמים של WESTERN DIGITAL : WDH1U3200 WDE1U3200E מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? ויש עוד דגמים טובים? (לא דווקא של WESTERN DIGITAL ) תודה הנה השוואה בין 2 הדגמים http://www.zap.co.il/compare.asp אבל משום מה לא ידוע על המהירות של אחד מהם,אז אם מישהו יודע משהו..

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. האם אתם עוזבים את המחשב בזמן הצריבה? התשובה בטח קשורה לחוזק המחשב. אם הוא דואל קור 2 טוב אז אין בעיה? כבר הרבה זמן שאני עוזב את המחשב בזמן שהוא צורב דיסק. האם ניתן להקשיב בכול זאת במקביל לMP3 בזמן צריבה? ענן לבן

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  14. שלום לכולם, הלך לי ההארדיסק. עשרים גיגה של מאקסטור. אני רוצה ללכת מחר ולקנות חדש. מאה עשרים גיגה של מאקסטור או של ווסטרן דיגיטל. פנימי ו- ATA. לא סאטא. ראיתי בזאפ שהיטאצ'י וסאמסונג יקרים יותר. האם הם גם טובים יותר? מהמעט שידוע לי ווסטרן ומאקסטור נחשבות מעולות בתחום, לא? ומה באמת ההבדל בין ווסטרן WD1200JB מהירות 7200 עם זיכרון נדיף 8 מגה לאותו ההארדיסק רק WD1200BB? הראשון, מחיר המקסימום שלו 750 ש"ח והשני מחיר המקסימום 600. האם זה משהו מורגש שאני באמת צריך לקחת בחשבון לפני שאני קונה או שמספיק לי לדעת שאני רוצה שם מסויים ונפח מסויים? ושאלה בעניין כונן הדי.וי.די. למיטב ידיעתי, מדיות צרובות מינוס אמורות לעבוד גם על כוננים ישנים קצת [סביבות השלוש שנים] ומשום מה כונן הדי.וי.די …

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by orental5,

1. מה ההבדל בין שתי הגירסאות של הדיסקים 2. מה מומלץ יותר למחשב HTPC 3. והאם יש צורך/כדאי להוסיף דיסק נוסף של 160GB עבור מערכת הפעלה ותוכנות

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. לחבר שלי יש בעיה הוא בדק את ארדיק שלו ורושם לו שיש לו בעיה מה הבעיה ומה לעשות? http://img522.imageshack.us/img522/4084/96129640.jpg

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by B.D.B,

yet another story of a fucked up NEC. I know it used to burn RWs, it did before, now whenever I try to burn RWs (DVD-RW) it says invalid command could not perform start disc at once. note that it work perfectly with CD-Rs and DVD-Rs media type: verbatim any ideas? I'm thinking about trying a different firmware but I don't know which... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון : 1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ? 2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ? 3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ? אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by kobi434,

קניתי את צורב די.וי.די.של סמסונג לפני שנה וחצי ומלפני חודש בערך כל פעם שאני בא לפתוח אותו הוא רק עושה קולות של נפתח אבל רק בנסיון העשירי בערך הוא עושה לי טובה ונפתח.די אין לי כח עוד פעם לקנות צורב .מה עושים????

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by JekylHyde,

על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS ‎ 405 ש"ח ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX‎ 410 ש"ח ‎2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003‎ 395 ש"ח ‎2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI‎ 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by avram,

שלום מה נשמע מה שלומכם? אני בעליו הגאה של easy disk 128 MB כבר איזה שנה וחצי, לאחרונה לא השתמשתי בו ועכשיו כשאני רוצה לעבוד איתו , הXP מודיע לי שהוא לא מפורמט , ניסיתי לפרמט אותו דרך הXP והוא לא מסיים את הפירמוט לכן פירמטתי אותו עם התוכנה שבאה איתו והכל נראה בסדר אבל שוב הXP מודיע לי שהדיסק לא מפורמט ??? ניסיתי פורטים שונים ושוב אין שינוי :-[ הלך לי הדיסק? :'( מה אני יכול לעשות? אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by yariv2007,

ברשותי שני כוננים מסוג ATA ישנים הכונן הראשון מחובר כ-primary master כלומר מחובר ל- IDE1 כ-master. ומותקנת עליו מערכת הפעלה אקספי מסומן כ- c .התקנתי כונן נוסף ב- IDE2 כלומר ב- secondry כ- salve ,מאחר ויש לי צורב ב- IDE2 המוגדר כ-salve רציתי לדעת האם היתי צריך לשנות ל- master את הכונן הנוסף ? ולהגדירו בביוס בתפריט "IDE HDD AUTO DETECTION" ,אלי לציין שאין לי כל בעיה הכונן הנוסף מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כ- e אבל מאחר ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה עתידית יתכן ותהיה בעיה ב- mbr שאלה שניה מה אומר תפריט ה-" standard cmos setup" בביוס והאם יש לשנות ל- aut ב- type וב-mode ל-aut, את הכונן הנוסף במקרה שלי scondary salve לביצוע סריקה בזמן האתחול של המחשב? אודה לכל תשובה לפחות על השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by wallace,

לאחרונה הגיעו לידיי זוג כוננים של סיגייט זהים, שניהם 2.5" במהירות 5400RPM ונפח 160GB. חשבתי על משהו יצירתי לעשות איתם, ותהיתי אם יהיה חכם להשתמש בהם במחשב הראשי שלי (נייח) ב-RAID0, כך שארוויח כונן של 320GB, שזה כבר הרבה יותר מכובד, וגם ארוויח שיפור בביצועים (אני עובד הרבה עם קבצי וידאו גדולים ותוכנות שעושות הרבה HASHING לקבצים, וביצועי הדיסק הקשיח מאוד חשובים לי). השאלה אם זה רעיון טוב. מה דעתכם? שווה אולי לנסות ולראות, או שלא שווה בכלל לטרוח?

25. Started by smily58,

יש לי כונן קשיח עים -20GB-מחולק ל-C-ו-D-,איך אני מבטל את ה-D-כדי להפוך את כל הכונן ל-C-???? תודה א ש ר

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.