עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by WarMachine,

לאור השימוש ההולך וגובר שלי במדיות כאלה לאחרונה(בינתיים רק Verbatim) ולאור זה שאני צריך לחדש את המלאי שלהם אצלי אז אני זקוק להמלצות מהיכן הכי כדאי לקנות את הדיסקים האלו, אני הולך לקנות כמו תש למינימום 20-30 ופה בארץ זה עסק יקר כך שגם הזמנה מחו"ל באה בחשבון. כרגע אני מכיר רק את הדיסקים של חברת Verbatim והם לא עשו לי בעיה אחת כך שאני אעדיף להמשיך לעבוד איתם(DVD+R DL) אבל אם קיימים בשוק דיסקים אחרים באותה רמה ובמחיר עדיף אז לא יהיה איכפת לי ללכת גם עליהם. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by lion03,

1. המליצו לי על הHD הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm מה אתם אומרים עליו 2. אני רוצה להעביר את כל המידע מהדיסק הישן לחדש איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by doker,

ההרדדיסק מזוהה בביוס ומזוהה בווינדוס אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by amit1242,

שלום,אני מתכנן בקרוב לקנות ת500GB של סייגיט עם ה32MB ...הוא SATA אז תגידו,איך מתקינים אותו? יש איזה מדריך או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by integral,

http://www.plextor.jp/product/px605a/index.php

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by sha1823,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק הזה Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 עכשיו הלוח אם שלי תומך sata1 והכונן הזה הוא sata2 האם בכל זאת ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי ושהוא יעבוד ? הלוח האם שלי asus p4s800d תודה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by iyehuda,

יש לי כונןן DVD של טושיבה M1912 וצורב של נק 3500 ב COPY DISK אני מקבל את ההודעה הבאה :

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. ראיתי שני דגמים של WESTERN DIGITAL : WDH1U3200 WDE1U3200E מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? ויש עוד דגמים טובים? (לא דווקא של WESTERN DIGITAL ) תודה הנה השוואה בין 2 הדגמים http://www.zap.co.il/compare.asp אבל משום מה לא ידוע על המהירות של אחד מהם,אז אם מישהו יודע משהו..

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by iveco,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4TB יש לי אפשרות לקנות יחסית בזול כונן קשיח של WD סדרה BLUE השאלה אם ה 5400RPM יפגע בצורה קריטית בביצועים ? כי אני רוצה לאחסן שם גם משחקים

11. רכשתי דיסק קשיח נייד transcend 25M. חיפשתי בכל מקום אפשרי מידע על המחיצות ומערכות הקבצים ואיך לחלק. רק דבר אחד לא הצלחתי למצוא. אני רוצה להקצות נגיד 420 GB ל - NTFS, ואת השאר להגדיר למערכת שתומכת ב- MAC, מכיוון שאני זקוק לפעמים להעביר קבצים מMACS. בכל מקדום אפשרי מצאתי רק אופציות להפוך את הדיסק ל- NTFS איך אני עושה זאת בדיוק? באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. חיפשתי באינטרנט, אני מדבר על 256 מ"ב. רוב החברות שמצאתי נראות לי ג'נריות, חוץ מאחת geil, שמוקרת מתחום הזכרונות למחשב. יש לכם איזה המלצה לחברה מסוימת? או משהו מיוחד? אגב, 256 מ"ב של גייל עולה 340 ש"ח, ככה שאם יש לכם יותר זול אז תודה...

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by yosi-m,

שמתי לב שיש על הכרטיס סקזי שלי חיבור חשמל (כתוב עליו גם + - - + ככה שאני בטוח שזה חשמל) . זה חיבור חשמל כמו של כונן דיסקטים פשוט. למה מיועד החיבור הזה ? אם אני יחבר אליו חשמל הביצועיים יעלו ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by pringles,

אני חושב להוסיף עוד הארדיסק כנראה את ה WD ספיישל אדישן 8 מגה באפר 40 ג'יגה אחשיו יש לי הארדיסק WD 40 7200 האם יורגש הבדל בהעברת נתונים?? בין שניהם ו איך הארדיסק (בהנחה ואני מפצל אותו) יעביר נתונים בין אצמו

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by eladbu,

האם ניתן וכיצד לצרוב בצורב DVD סרט ולהדביק לו אכשיהו תרגום ללא צריבתו על הסרט עצמו אלא דרך הדבקה המניו

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלום, כשאני צורב מוזיקה מהמחשב לדיסקים רגילים לא אמ פי שלוש, אז כשאני מתחיל את הצריבה הבאפר עומד על 98%.. אני לא יודע מתי בדיוק אבל לפני האמצע בערך ב 20 אחוז משהו אני חושב, הוא מתחיל להשתולל בטווח האחוזים שבין 93%-98%... עכשיו בדרך כלל אני צורב DAO, אולם צרבתי היום גם ב TAO וזה יצא אותו דבר בטראקים הראונים החוזים היו 98 ואחר כך זה השתולל בשירים הבאים.. אני תמיד בודק אחר כך בסידי ספיד שבא עם נרו (גרסא 6++) ואו שיוצא בהתחלה איזה 50אלף משהו c2 errors או שהגרף נראה ממש מוזר לא קו ליניארי.. משהו מבולגן כזה.. ובכל זאת אני יכול לשמוע בסדר את הדיסקים.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אם למישהו יש תמונה של כבל SATA תפרסמו פה בבקשה ... ותענו לי גם על השאלה שבכותרת של האשכול ..... תודה מראש . !!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, יש לי זכרון נייד של סמסונג בנפח של 320 GB. חיברתי אותו למחשב עם USB, והוא פשוט לא עובד... שומעים שמשהו מסתובב שם בפנים, אבל שום דבר לא קורה. הנורית לא נדלקת, והוא לא מזוהה על ידי המחשב. איך אפשר להציל את הקבצים שבפנים? האם ישנה דרך לפתוח את הקייס עצמו (על ידי מומחה כמובן) ולהציל אותם? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by avram,

שלום מה נשמע מה שלומכם? אני בעליו הגאה של easy disk 128 MB כבר איזה שנה וחצי, לאחרונה לא השתמשתי בו ועכשיו כשאני רוצה לעבוד איתו , הXP מודיע לי שהוא לא מפורמט , ניסיתי לפרמט אותו דרך הXP והוא לא מסיים את הפירמוט לכן פירמטתי אותו עם התוכנה שבאה איתו והכל נראה בסדר אבל שוב הXP מודיע לי שהדיסק לא מפורמט ??? ניסיתי פורטים שונים ושוב אין שינוי :-[ הלך לי הדיסק? :'( מה אני יכול לעשות? אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by ben_amitai,

בזמן האחרון כל משחק חדש שיוצא, לא פחות מ7GB ו250 GB פשוט לא מספיק יותר... אני זוכר בתמימותי עוד כשקניתי את ה250 חשבתי שאני בחיים לא יצליח למלות אותו בקיצור עבדתי וחסכתי לי קצת כסף ואני חושב לקנות איזה דיסק קשיח, עכשיו ראיתי כמה דגמים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=76 סמתי לב שהחנות הזאות זולה בהרבהה מחנויות אחרות, למשל בפנדס אותו דגם עולה 650 ש''ח היא אמינה? אולי הם התבלבלו עם הדגם של ה400 GB?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by yariv2007,

ברשותי שני כוננים מסוג ATA ישנים הכונן הראשון מחובר כ-primary master כלומר מחובר ל- IDE1 כ-master. ומותקנת עליו מערכת הפעלה אקספי מסומן כ- c .התקנתי כונן נוסף ב- IDE2 כלומר ב- secondry כ- salve ,מאחר ויש לי צורב ב- IDE2 המוגדר כ-salve רציתי לדעת האם היתי צריך לשנות ל- master את הכונן הנוסף ? ולהגדירו בביוס בתפריט "IDE HDD AUTO DETECTION" ,אלי לציין שאין לי כל בעיה הכונן הנוסף מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כ- e אבל מאחר ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה עתידית יתכן ותהיה בעיה ב- mbr שאלה שניה מה אומר תפריט ה-" standard cmos setup" בביוס והאם יש לשנות ל- aut ב- type וב-mode ל-aut, את הכונן הנוסף במקרה שלי scondary salve לביצוע סריקה בזמן האתחול של המחשב? אודה לכל תשובה לפחות על השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by bimbim,

אהלן, מחפש המלצות לכונן שקורא וצורב בלוריי בחיבור SATA. האמינות מאוד מאוד חשובה לי, כיוון שאני קונה בEBAY ואין לי כוח (ורצון) לשלוח לארה"ב בגלל בעיות. שקט וצריכת חשמל נמוכות, גם יעזרו. תודה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אז ככה יש לי כונן WD 40G IDE מאתמול המחשב התחיל לזוז לאט הוא עשה ריסט פתאומי לא קשור לכלום והראה לחצי שנייה מסך כחול של שגיאה לא הספקתי לראות כלום רק שזה היה מסך כחול שכולנו מכירים. מאז התחילו הבעיות הדלקתי את המחשב הנורה של ההארד דיסק דלוקה כל הזמן!!! לא נכבתה או הבהבה לשנייה!! והמחשב לא עלה פשוט לא רצה לעלות פחדתי שההארד דיסק הלך לעולמו הרצתי chkdsk וזה זיהה כמה בעיות אבל לא תיקן אותם. בקיצור עכשיו התקנתי שוב ווינדוס והכל פועל סבבה עכשיו המטרה שלי לתקן שגיאות בהארד דיסק ולבדוק שהוא תקין וכאן אני צריך את עזרתכם נכנסתי לcmd>chkdsk וזה אמור לעשות 3 בדיקות בבדיקה ה2 הוא אומר שיש שגיאות ולא יכול לתקן אותם מקווה שהסתדר תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים