אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לפני שלושה שבועות בערך במקום שאני עובד בו קנו 2 מערכות מחשבים זהות רק שבמחשב אחר שמו HD של Seagate 160GB בחיבור SATA ו HD נוסף עם אותם נתונים רק של WD בחיבור SATA גם הוא (מכיוון שלא היה לחנות במלאי Seagate נוסף הבוס שלי קנה WD במקום הסיגייט). המחשב השני עם ה WD בהתחלה עבד כמו שצריך (מע' הפעלה הגיעה מותקנת) עד שיום אחד המחשב הזה לא הפסיק לעשות רסטארטים אוטומטים. חשבתי שאולי יש בעיה של דרייברים או בעיית חום כלשהי כי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי חדש אבל זאת לא הייתה הסיבה מכיוון שביטלתי את הרסטארט האוטומטי (לפני שהבעיה התחילה) ועדיין XP סירב לעלות והמשיך ברסטארטים האוטומטים. לא הייתה לי ברירה מלבד לפרמט (מה שהיה לוקח פחות זמן מאשר לעלות על התקלה), אחרי הפרמוט הכל עבד כמו שצריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מאייבורי כונן קשיח של סמסונג 1 טרה. באתי הביתה חיברתי אותו למחשב,ו"במחשב שלי" הוא לא מופיע, הסתכלתי המנהל ההתקנים וראיתי שהוא מופיע שם,א ך אני לא מצליח לעבודה איתו...מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשותי שני כוננים מסוג ATA ישנים הכונן הראשון מחובר כ-primary master כלומר מחובר ל- IDE1 כ-master. ומותקנת עליו מערכת הפעלה אקספי מסומן כ- c .התקנתי כונן נוסף ב- IDE2 כלומר ב- secondry כ- salve ,מאחר ויש לי צורב ב- IDE2 המוגדר כ-salve רציתי לדעת האם היתי צריך לשנות ל- master את הכונן הנוסף ? ולהגדירו בביוס בתפריט "IDE HDD AUTO DETECTION" ,אלי לציין שאין לי כל בעיה הכונן הנוסף מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כ- e אבל מאחר ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה עתידית יתכן ותהיה בעיה ב- mbr שאלה שניה מה אומר תפריט ה-" standard cmos setup" בביוס והאם יש לשנות ל- aut ב- type וב-mode ל-aut, את הכונן הנוסף במקרה שלי scondary salve לביצוע סריקה בזמן האתחול של המחשב? אודה לכל תשובה לפחות על השאלה ה…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תיאור הבעיה:יש לי DOK של kingstone 16gb , שאני מנסה להעביר קבצים אליו הוא נתקע שנה ב"מגלה פרטים" ואני לא מבין למה פעם זה לא היה עושה את זה מערכת הפעלה:Windows 7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי:Restart למחשב , ניסיתי לחבר את הDok מאחורה תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות: צירוף תמונה:
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
האם הוספת כונן קשיח שלישי תפגע בביצועי המחשב? תכביד על המעבד? המעבד: Q6600 לוח האם: ABIT IP35 PRO תודה, ארז.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום ידידי. אני צריך עזרה לתקלה מאוד מוזרה שקרתה לי. יש לי שלושה דיסקים קשיחים. דיסק א. 80 גיגה SATA. מחיצה 1, 20 גיגה מחיצה 2, 60 גיגה דיסק ב. 30 גיגה IDE מחיצה 1, 15 גיגה מחיצה 2, 15 גיגה דיסק ג. 10 גיגה IDE. מחיצה 1, 5 גיגה מחיצה 2, 5 גגה אני רציתי לפרמט לעשות fdisk לדיסק ב. לכן חיברתי את דיסק א. ו- דיסק ב. ועשיתי גיבוי בעזרת GHOST של המחיצה 2 של ב. למחיצה משנית של א. לאחר מכן כיביתי את המחשב ונתקתי פיזית את א. העלתי את FDISK מכונן פלופי, עשיתי מחיצות ופרמטתי את ב. הכול בסדר. כעת חיברתי את שלושת הכוננים ביחד והעלתי בדוס. תוכנת ה- GHOST של דוס היתה לי על כונן א. באחת הסיפריות שבמחיצת המשנית. אך לרוב תדהמתי כאשר ניסיתי ליכנס לספריה קיבלתי הודעה בנוסח: the labrery has ba…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחפש לקנות צורב dvd עד 300 שקל וחייב שיהיה בצבע שחור מחכה להמלצות תודה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי חבריה הביוס מוזהה אותו 32 gb וינדוס מזהה רק 17 גיגה יש פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר שלהארדיסק הקודם שלי (של WD 320 GB לא זוכר את הדגם המדויק) היו הרבה מאוד בעיות (מלא סקטורים מתים, ניתוקים וכולי)ת החליפו לי אותו ב-KSP ב- Hitachi HDP725032GLA360. מיד לאחר שחיברתי אותו למחשב היו איתו בעיות-לאחר שהאיתי מעמיס עליו הוא הייה עושה Disconnect ואז חוזר לאחר כמה דקות אם שגיאה. העיניין המוזר הוא שהיחלפתי את הכבל הSATA שלו והוא החל לעבוד טוב בלי שום תקלה, אך עכשיו הבעיות חזרו עוד פעם ואני מקבל שגיאה דומה. הסיבה שהמערכת לא קורסת בכל העיניין היא משום שהיא מותקנת של הארדיסק אחר שעובד מצויין. אשמח לקבל עצות מה לעשות... אני יבדוק עכשיו טמפרטורת העבודה שלו, כדי ליראות שאין עליו עומס חום...
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי... לפי דעתי הצורב שלי נדפק... (הוא צורב לא טוב + דברים שהוא צרב טוב הוא לא מצליח לקרא) רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה / בדיקה שיכולה להגיד בוודאות אם הצורב דפוק או לא... תודה אני צריך צורב חדש... עד 150 שקל מKSP תודה :]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD אבל ההבנה שלי בנושא כמעט ולא קיימת שמעתי שה NEC הוא דיי טוב התפקיד העיקרי 99% של הצורב יהיה לצרוב סרטיי DVD יש לכם אוליי המלצות בשבילי ומדריכים בעברית להכרת כול המושגים והתאמה ושמעתי שצריך לפרוץ אותו שיהיה MULTI ZONE ואיך בכלל צורבים DVD זה כמו צריבה רגילה? (כן עד כדיי כך אין לי מושג) נ.ב: אח שלי בניו-יורק אז אני אקבל המלצות לקנייה בחול
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הצורב והוא לא מוכן לצרוב לי דיוידי מעל למהירות 12 (למרות שהוא תומך ב 18 ולדיוידי זה ספציפי הוא יכול לצרוב 16). מעניין שהבעייה נמצאת רק במחשב שלי משום שבמחשבים אחרים זה צורב ללא בעיות. גם דיסקים רגילים נצרבים רק במהירות 36. מישהו יודע את הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות לגבי הרד דיסק IDE, בגודל 250 גיגה. השימוש המיועד הוא העתקה אחת לחודש של כל השרת ולאחר מכן אחסון בארון של ההרד דיסק. לכן דרושה אמינות של החומרה מחד וחיי מדף ארוכים מאידך. אודה על טיפים בנוגע לרכישה, כגון חברה מייצרת, דגם וגם מקום שידוע במוניטין שלו (לא רוצה לקנות בזול מאיזה אלטע-זחן). באיזור המרכז. תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את ההארד דיסק הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCDataStation400 אני רוצה להתקין עליו XP כך שישמש אותי כשאני מתקלט (על ה-XP אני אתקין את התוכנות והשירים וכו'), אז השאלות הן כאלה: 1. האם באמת ניתן להתקין עליו XP כך שהמחשב יזהה אותו כ-boot? האם זה תלוי בלוח האם? הוא אמור לזהות אותו כ-usb ב-?boot 2. האם "מהירות גישת נתונים" היא המהירות שקובעת עד כמה מהר הכונן הזה יגיב כשאני מפעיל תוכנה המותקנת עליו? אם כן, מהי המהירות של הכונן הזה, כי זה נתון שחסר שם. ועוד דבר בהקשר לזה, האם זוהי מהירות "טובה"? כלומר כזו שמספיקה להפעלת תוכנת תיקלוט (שלא יהיה מצב של "freeze" או "השהייה" בזמן התגובה של ההארד דיסק). תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
אפשר לנעול כונן שלא יהיה אפשר להתקין עליו? אם כן איך? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני 250AAKS ב RAID0 בשתי מחיצות, אחת של 80GB והשניה של כ-380GB. אני מקבל היום את ה 1TB F1 של סמסונג ומעוניין להעביר את כל המידע משתי המחיצות הללו - אל ה F1, כנראה לתוך שתי מחיצות, אחת של 80GB, והשניה של השאר(840 בערך). יש לציין שאני אח"כ מפרמט ומממש אחריות על המערך, כיוון שיש בו סקטורים פגומים. השאלות שלי הן כאלו: 1: איך אני עושה זאת(האם דרך GHOST זה אפשרי?). 2: האם עקב כך שיש סקטורים פגומים, אך המערכת הפעלה יציבה(יחסית), יכול לגרום לבעיה בהעתקת ה IMAGE? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
http://www.plextor.com/english/news/press/716SA_pr.htm לא רע,לא רע.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-