עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by YOR8,

נא המלצתכם בין האפשרויות הבאות: (1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS (2) SEAGATE 500GB SATA2 7200 RPM 16MB . תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. אתמול נדפק לי ההרדיסק של SEAGATE 1TB . עושה קלאקים ולא נדלק . הכונן במסגרת אחריות, אבל מה שמתריד אותי זה המידע .... האם ניתן לשחזר מידע מההרדיסק השני במערך ? או שאין מה לעשות... [offtopic] שונא את SEAGATE !!!!! כבר כונן שני שהולך לי ב 3 חודשים לא יאמן .[\offtopic] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. Started by ISmile4U,

מדריך חדש של פיסי מגזין סקירה מקיפה של 23 צורבי DVD חיצוניים ופנימים וכן סקירה של תוכנות לעריכת DVD בתווך מחירים שכל אחד יכול להרשות לעצמו. למדריך: http://www.pcmag.com/article2/0,4149,1321971,00.asp ???מוזר: איך הצורב שלי PIONEER DVR-A06 לא זכה שם לציון מי יודע בעוד שהמומרקס שזכה לבחירת העורכים הוא בעצם צורב תוצרת PIONEER לפחות כל החלק המכני בו. :

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. האם צריך להגדיר שיהיה על IDE או על ACHI? לוח כתוב בצד.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום לכולם, חברתי עורכת סרטים וצריכה צורב DVD שיצרוב את הסרטים באיכות גבוהה. היא רוצה גם אפשרות לצרוב תמונה על המדיה אז דרוש גם צורב שתומך בלייטסקרייב או לייבלפלאש. לוח האם הוא ישן אז צריך חיבור IDE. בעקרון עברנו על רשימת המומלצים והזמנו מחנות אינטרנטית את הLiteOn. הנבלות שלחו את הגרסא הרגילה ולא את הLS אבל לא על זה באנו לקטר. כרגע אנחנו רוצים לקנות מחנות אמיתית אבל לא מצליחים למצוא חנות המוכרת את ה LiteOn המדובר. בקיצור - נשמח לקבל המלצה לצורב IDE, תומך LS או LF, צורב סרטים איכותי תקציב באזור ה400. מחנות מסודרת ולא חנות וירטואלית. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  6. שלום, רציתי לשאול איך הכי טוב לחלק כונן של 320GB למחיצות? אני הבנתי שכדאי לשים את מערכת ההפעלה במחיצה אחת ומחיצה אחרת לכל מיני סרטים ומשחקים. אני מדבר על מערכת הפעלה של WINDOWS 7. כדאי לי להקדיש 70GB רק למערכת ההפעלה ואת ה 250GB האחרים למחיצה נפרדת?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by zoboomafoo,

יש לי HD 80G של WD, בן שנתיים בערך שעשה לי בעיות לפני כמה חודשים. ממש עשה רושם שהוא קורס לגמרי (מסכים כחולים ורעשי "קליקים"). אח"כ הוא חזר לעבוד רגיל (אולי קצת איטי יותר). עכשיו בדקתי אותו ע"י תוכנת בדיקה של WD ושם הוא נמצא תקין. מצד אחד אני שמח, מצד שני אני רוצה לממש את האחריות לפני שיעברו ה-3 שנים. יש איזה תוכנה יותר אגרסיבית לבדיקה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. יש אפשרות לחבר למחשב כונן FLASH (נגיד של 5GB) ולהתקין עליו XP? האם זה יאפשר למחשב "לעלות" מידית? (מאחר וFLASH לא מאבד את המידע בחוסר חשמל)

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. זה הקשיח:http://img651.imageshack.us/i/1604111847.jpg/ זה החיבור: http://img225.imageshack.us/i/1604111849.jpg/ http://img97.imageshack.us/i/1604111850.jpg/ מהו החיבור ואיך אני יוכל להעביר את המידע למחשב שלי שיש בו SATA וIDE?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. בהמשך לפוסט מלפני חצי שנה בערך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158122.0 במהלך השבוע שעבר הסתיימה הרכישה של חברת מקסטור על ידי סיגייט והיא תוכרז מחר בבורסה בניו-יורק. הדבר פורסם באתר של Maxtor וספציפית פה: http://www.shareholder.com/maxtor/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=197408&reltype=Corporate&maxtor_section=press

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by al83,

שלום בגלל רצון לחסוך בחשמל וברעש הרהרתי בדבר כיבוי הארדיסקים לאחר בערך שעה וחצי של חוסר עבודה, כמה שאלות, 1.עד כמה זה מזיק להארד דיסק (הדלקה\כיבוי)? 2.האם רוב האנשים שמדווחים על תקלות בכונן הקשיח הן תקלות שקורות תוך כדי עבודה או בזמן הדלקת המחשב? 3.האם כיבוי הכוננים מכניס אותם למצב stand by(הכוונה לזה שעדיין מגיע אליהם זרם חשמל אך נמוך משמעותית)או ממש מנתק אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by ORrrr,

שלום, כשאני צורב מוזיקה מהמחשב לדיסקים רגילים לא אמ פי שלוש, אז כשאני מתחיל את הצריבה הבאפר עומד על 98%.. אני לא יודע מתי בדיוק אבל לפני האמצע בערך ב 20 אחוז משהו אני חושב, הוא מתחיל להשתולל בטווח האחוזים שבין 93%-98%... עכשיו בדרך כלל אני צורב DAO, אולם צרבתי היום גם ב TAO וזה יצא אותו דבר בטראקים הראונים החוזים היו 98 ואחר כך זה השתולל בשירים הבאים.. אני תמיד בודק אחר כך בסידי ספיד שבא עם נרו (גרסא 6++) ואו שיוצא בהתחלה איזה 50אלף משהו c2 errors או שהגרף נראה ממש מוזר לא קו ליניארי.. משהו מבולגן כזה.. ובכל זאת אני יכול לשמוע בסדר את הדיסקים.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by IRIVERMAN,

ניתן להשיג כאלו במהירויות 8X ו-6X (בהתאמה) בארץ? אם כן אז איפה? אם לא אז מה האלטרנטיבה?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by edoa2,

מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמתמחר (או מוכר) חומרה לניידים? וביתר פירוט: אני צריך מחיר של הארד-דיסק של נייד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by דניאל99,

היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. שלום לכולם. שאלתי היא האם הכונן http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148784 Seagate Constellation ES ST1000NM0011 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive Bare Drive יתאים ללוח אם gigabyte ga-ma770t-ud3 http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3297#sp אני שואל משום שהכונן הוא Interface SATA 6.0Gb/s ובלוח אם רשום 6X SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices האם הלוח אם יעבוד עם הכונן הזה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by kapland,

שלום לכולם קניתי את המוצר ואני מגבה איתו את המחשב שלי באמצעות הקישור שיש בתיקייה. " WDSync.exe" השאלה שלי היא אם אני מחבר אותו למחשב אחר ורוצה למשל לגשת למידע (נגיד לראות תמונה או קובץ מסויים) איך אני ניגש לנתונים בעצם לפי מה שבדקתי נוצרות המון תיקייות מ-1 ועד Z ובתוך כל תיקייה יש המון קבצים שהסיומת שלהם היא DML האם הקבצים האלו זה בעצם הקבצים שעל המחשב שלי אותו גיביתי? איך קוראים את אותם קבצים ממחשב אחר? יש אפשרות להשיג חוברת הדרכה בעברית ? תודה רבה רבה על העזרה ניר

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. Started by Swimmer,

אתמול התקנתי RAID 0, ל-3 הארדיסקים: WD 80GB 8MB BUFFER 2X WD 250GB 16MB BUFFER עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שההארדיסק הקטן יותר מהווה רגל שלישית? Lanparty ultra-d, DC 3800+ @ 2.4ghz, RAID 0 128kb

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. שלום אני עומד לרכוש מחשב. במקור חשבתי לרכוש דיסק קשיח יחיד (עוד לא החלטתי אם סיגייט 320GB או 500GB). מישהו אמר לי שעדיף לרכוש שניים קטנים יותר (למשל 250GBX2 או 320GB + 160GB), וזאת מאחר שהם נותנים יותר ביטחון למקרה שאחד מהם יתפגר. הבעיה היא שיש הפרשי המחירים משמעותיים בין רכישה של כונן גדול יחיד לבין רכישה של שניים קטנים. אם אפשר להשיג היום 500GB באיזור 400 ש"ח, הרי ששניים של 250GB יעלו כ- 550 ש"ח. וההפרשים דומים גם אם יורדים בנפח. רציתי לשאול לדעת חברי הפורום עד כמה לדעתכם העניין הזה קריטי?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  20. יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. ראיתי את השרשור הדביק עם המלצות אודות כוננים קשיחים פנימיים; מה לגבי המלצות על חיצוניים? (אני חושב לקנות אחד כזה במקום להחזיק את אוסף הסרטים התופח שלי על DVD'ים).

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

היי חברתי לאחי HD IDE 160GB חדש אבל הWIN לא מזהה אותו, הביוס מזהה אותו,שיניתי את הJUMP לSLAVE והגדרתי אותו כSLAVE בביוס אבל בכול זאת הWIN אינו מזהה אותו, עזרתכם דרושה בברכת שנה טובה ומאובזרת G.A

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by shira234,

** אני לא בטוחה שזה מתאים לפורום הזה אך אני משערת שבמידה ולא המנהל כבר יעביר אותי לפורום המתאים** אז הבעיה שלי היא כזו ??? ??? : יש לי שני כוננים קשיחים על המחשב C ו E כאשר E גדול משמעותית מC. מאחר והמקום כמעט ונגמר בכונן C (גודלו רק 20 G) ברצוני להעביר חלק מהקבצים עליו לE. אך מכיון שייתכן שזה יכול לסכן התקנות מסויימות או רכיבים מסוימים במחשב אסמך אם תייעצו לי מה מותר להעביר ומה לא: APPLICATION DATA LOCAL SETTINGS (4 ג'יגה!!) כל דבר שקיים בPROGRAM FILES: java,office, כדומה.... וכמובן תייקינת windows שבה אני משערת אסור לגעת אשמח לעצות, תודה ושלום

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by unknown man,

תראו את הדגם של הלוח אם הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3207&catcode=169 כתוב בתיאור "SATA דור 3!" זה אומר סאטה 2 או סאטה 3?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. הביאו לי 2 כרטיסי MICROSD של סנדיסק מסין, כל כרטיס 16GB. כאשר הכנסתי אותם למחשב, היה כתוב 16GB, אחרי פורמט כתוב 905M(כלומר 1GB) --- כבר שראיתי את הכרטיסים, עלה בי חשד. המדבקה היתה קצת מחוקה, שרוטה ובהירה מדי. הכרטיסים באו באריזה סגורה "מקורית". מה אתם אומרים? חח.. ממזרים אלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים