אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
כונני Crucial T705 יגיעו אל השוק בקרוב עם מהירויות העברה מרשימות במיוחד של עד 14,500MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
השינוי בתנאי האחסון של חברת הענק אמור לאפשר לה להתחרות ישירות בהצעות של גוגל ודרופבוקס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צריך מידע בכול הנוגע לההבדלים שבין מחיצות מערכת מחיצות NTFS לבין FAT32 . בבקשה ... ותודה לכול העוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות רציתי לדעת איך התהליך אף פעם לא הזמנתי מאמזון
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך דיסקים במיידי, ואין לי זמן לחכות עד שמשלוח יגיע מlira וכו'. אז האופציה היחידה היא לקנות באופיס דיפו. יש להם שם את הדיסקים של Philips ושלהם. מישהו התנסה בדיסקים שלהם? תודה. נ.ב אני מודע שכדאי לקנות מדיה איכותית כמו הverbatim, אבל אני צריך משהו זול.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי זכרון פלאש מזויף מסין, ואני מעונין להחזירו לנפחו המקורי, ולפחות להשתמש בו בנפחו הקטן, ולא לחשוש לאיבוד חומר. מישהו התנסה בתוכנה כזאת? שמעתי שיש תוכנות שמסוגלות להרוס אותו מבלי אפשרות שימוש כלל. אשמח להתעדכן! - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי מאמר באתר שכל עיסוקו הוא חשיפת זכרונות מזויפים ומלחמה במזייפים, ויש שם מאמר שלם בכתובת הבאה: http://flashchiptech.wordpress.com/2011/07/13/fixing-fake-sd-sdhc-cards-is-it-possible-what-are-the-problems-and-challenges-what-software-to-use-to-test-for-flash-memory-fake-chips-is-there-a-free-download-to-check-flash-drives-and-memory-car/ המסקנה של הדברים שהדבר כמעט ובלתי אפשרי. בדיסקונקי הדבר עוד יתכן, אך בזכרון פלאש זה כמעט ולא אפש…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
7200RPM, 600 שקלים באופיס דיפו
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חבילה ("עוגה") של מדיות של TEAC (החבילה הכתומה). בזמן האחרון אני רואה שיש המון חנויות שמשווקות את המדיה הזו וגם אפשר למצוא אותה במחירים ממש טובים. עם זאת אני לא בטוח מי מיצר אותה ויש לי כמה השערות. שתי ההשערות העיקריות שלי: CMC או MAM-E (לשעבר Mitsui המהוללת). אז CMC זה דרעאק וMAM-E ידועים באיכות המשתנה שלהם מאז החטיבה באירופה נרכשה מחדש. למה אני משער שהיצרן הוא MAM-E? ע"פ האריזה כתוב Ultra Silvergold Reflection שזה נשמע מאוד כמו הפטנט של MAM-E.. אז אני בטוח שיש לפחות שלושה משתמשים בפורום שמתנסים במדיה הזו ולכן אני מעוניין לדעת: מי היצרן, איך התאימות של המדיה עם הצורבים (שלכם), ומה האיכות של המדיה (Kprobe או Nero CD-Speed). תודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ספציפית הדגם של ה 40/12/48. לא ידעתי בכלל שיש כזה צורב לפנסוניק.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
וזאת על מנת לבדוק איך הוא מתמודד עם עומס עבודה גבוה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא מזמן התקלקל לי nec 3550 או משהו כזה שחכתי כבר, היום החליפו לי לצורב אחר וזה מש שמצאתי ב everest Optical Drive PIONEER DVD-RW DVR-110D (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) מישהו יודע איך הוא בהשוואה וnec ובכלל? הנה עוד כמה פרטים אולי ידבר אליכם: Field Value Optical Drive Properties Device Description PIONEER DVD-RW DVR-110D Manufacturer Pioneer Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Interface ATAPI Writing Speeds DVD+R9 Dual Layer 8x DVD+R 16x DVD+RW 8x DVD-R9 Dual Layer 8x DVD-R 16x DVD-RW 6x DVD-RAM 5x CD-R 40x CD-RW 32x Reading Speeds DVD-ROM 16x CD-ROM 40x Device Manufacturer Company Name Pion…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתיקינים טייפ גיבוי לרשת? איזה סוגים של טייפים של גיבוי יש, איזה תקנים יש, על איזה רשתות הם אמורים לפעול ? אם מישהו יודע אז בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לוח B760 של גיגהבייט , איך פותחים את הקליפ פלסטיק הזה ? חיפשתי בכל הרשת לא מצאתי פלסטיק סוגר דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא מצליח למצוא את זה... תודה, אלי
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש אתר או מקום כולשהוא שאפשר להזמין דיסקים קטנים (עגולים ולא מרובעים) לצריבה? שיש שמה עד ל230 מגה או פחות? ועם למישהו יש מידע בעברית לאיזה צורבים הם תאימים וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
חבר'ה הגעתי למצב שאני בא לנתק את ההארד דיסק ולהעביר אותו למחשב של החברה שלי כמו כל סופ"ש אבל מסתבר שבשני הדיסקים של ה500 יש בערך 10 אחוז פנוי בכל אחד. חייב דיסק דחוף, עדיפות לסיגייט 7200.11 500 גיגה אבל במצבי הנוכחי מוכן להתפשר מה שכן אני כרגע בת"א ומחר אני באשדוד... בתודה מראש לכולם ובברכת שבת שלום. שי ביטון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<נושא>, תודה.
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
למה תמיד אני מסתבך עם הג'ימפורים שלהם?