אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בגודל של 80 גיגה. יש לי מחשב חזק, אם דרוש מפרט אני ארשום פה בהמשך. העיניין הוא שאני לא לגמרי מבין איך העסק עובד. אם אני מתקין חלונות 7 על ה SSD ואת כל שאר התוכנות אני אתקין על HDD רגיל שיש לי עכשיו, אני בכלל ירגיש בהבדל כל שהוא ? או בגלל שאני מתקין תוכנות ב HD הרגיל אני לא אראה שום הבדל? האם בכלל משתלם לקנות SSD? תודה מראש ושבת שלום !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית ממקאו שהייתה מוכרת עד עכשיו בעיקר משוק כרטיסי המסך והמיני מחשבים מנסה לצבור תאוצה גם בעולם האחסון עם מוצר מסחרי ראשון שמבוסס על בקר ה-Phison E7 החדש שוק כונני ה-SSD מהדור החדש, שמבוססים על חיבורים עםממשק PCI-Express ישיר למעבד ועל תקן ה-NVMe שפותח ונוצר למען יישום זה בדיוק, ממשיך לצבור תאוצה בימים אלו כאשר עוד ועוד מחשבים ניידים מתבססים עליו ומותירים מאחור את כונני ה-mSATA וה-2.5 אינץ' הוותיקים. עתה, נראה שאנחנו בדרך לראות התקדמות בתחום גם בשוק החומרה למחשבים נייחים – תודות למוצר החדש של חברת Zotac. ביצרנית שמגיעה אלינו מחצי האי מקאו (Macau) הציגו רשמית את כונן ה-Sonix אשר הוצג באופן אנונימי בתערוכת CES 2016 בחודש שעבר – שיגיע בנפח של 480GB ויהיה ככל הנר…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סידירום רגיל של חברה טובה שיהיה בסביבות 200 שח יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש HD חיצוני , שני המעומדים הסופיים הם: Seagate FreeAgent Go 320GB 2.5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8034 385 ש"ח - 5 שנות אחריות. My Passport Essential 320GB 2.5 Western Digital http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5931 350 ש"ח - 3 שנות אחריות. השאלה שלי היא, איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ואיכות הבנייה? -תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום... אולי "תקלות חומרה" (אבל זו לא תקלה של ממש) או אולי מערכות הפעלה (שונה בלינוקס אולי?) ו/או תוכנה? מזה כמה ימים הדיסק הקשיח שלי טוחן ללא הכרה ללא כל סיבה נראית לעין (אחד מהשלושה - לא יודע איזה כי אני קצת מתעצל להוציא את המחשב מהנישה ולפתוח). לא מצאתי קורלציה ברורה בין ה"טחינה" הנ"ל לבין אפליקציה או שימוש ספציפי יש תוכנה שיכולה להראות לי מי טוחן לי את איזה דיסק בזמן אמת? עדיף כמובן חינמית וללא התקנה אם אפשר... לחלופין, יש דרך לדעת מתוך מערכת ההפעלה (XP PRO) בצורה פשוטה? רב תודות, גונן. עריכה2: מצאתי חלק ממה שחיפשתי - DriveGLEAM. חינמית, פיצפונת וללא התקנה. לפחות אני יודע את מי טוחנים. http://www.dirtcellar.net/software/drivegleam/drivegleam.p…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם יש יודע מי בארץ נותן אחריות ל-SSD של ?CRUCIAL האם מישהו יודע על האמינות של היבואן?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, תחילה אציין שקראתי את ההסבר הבסיסי בסטיקי של הפורום שכתב בעבר RK.. עיינתי גם בכתבה של CDFREAKS (לא ממש הבנתי הכל..) הבנתי את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות והבנתי (אם אני לא טועה..) שצריבה ב שיטת ה + עדיפה על ה - .. אבל לשאלה שלי עדיין לא מצאתי תשובה : נניח שיש לי קובץ IMAGE מסויים שעשיתי לסרט /משחק מחשב/ משחק PS2 וכו' מקוריים שברשותי (קבצי ISO, MDF וכו') ואם וכאשר אני רוצה לצרוב דיסק גיבוי - האם זה הכרחי לצרוב אותו באותה שיטה שהוא תוכנן להצרב בה ? ואני אסביר עם דוגמא- האם זה משנה נגיד ל PS2 / נגן DVD ביתי/ מחשב באיזה שיטה צרבתי את הגיבוי ? האם הם ייקראו את הדיסק כרגיל בשתי השיטות ? תודה לעוזרים ..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
הארדיסק קוואנטום שרוף שעדיין באחריות, יש עליו מדבקה שכתוב עליה G.A, זה קשור?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מישהו במיקרה יודע? שם? כתובת? מספר טלפון? תודה מראש לכל העוזרים. :-)
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע מי היבואן של WESTERN DIGITAL בארץ ? יש לי דיסק דפוק וככל הנראה החנות ממנה קניתי אותו נסגרה או הלכה לעולמה בצורה אחרת. אז אני רוצה לנסות להחליף אותו ישירות מול היבואן. תודה
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אני שואל כי אני רוצה לדעת מתי סדרת ה F3 תגיע לארץ 500G ו 1T וזה לא חיון! HD502HJ , HD103SJ ברור לי שהיבואן לא ימהר להכניס לשוק את הדגם החדש כל עוד יש לו סטוקים של הדגם הקודם, מה עוד שאפשר לנצל את השוק הישראלי ברמת המחירים הנוכחית בזמן שבשאר העולם שהיתה ירידת מחירים. למרות זאת מישהו יודע על יבוא מקביל ? מי שלא יודע בדגם החדש יש רק 2 פלטות (בדגם 1T) של 500G שזה אומר מהירות...לפי מבחני ביצועים הם עולים על אלו של סיגייט.
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך ההרדיסק WD 80GB, 8MB, והאחריות אצל KSP הנב*ות פגה לפני חודשיים... ממה שאני מכיר להרדיסק הספציפי הזה יש אחריות יבואן למשך 3 שנים, האם נכון הדבר? אצל מי אפשר לממש את האחריות ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי DOK שלהם מKSP , יום אחד שבק חיים, איבדתי את הקבלה והם לא מוכנים להחליף לי קיוויתי שאולי היבואן יאפשר זאת מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם קיימת כיום בשוק טכנולוגיה מהירה מ-SCSI בתוספת בקר? אם כן איזה הכי מהירה?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי, תעזרו לי…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-