אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדבר על אלו: http://www.zam.co.il/category.asp?cat_id=53 (100 יח' ב-3 ש"ח ליח', 250 יח' ב-2.94, 25 ב-4.5) הם החזירו לי אימייל בסופשבוע האחרון ואמרו שמדובר אכן בריטק הרגיל, והאמת היא שאני צריך לקנות מדיות דחוף אז אני רוצה להזמין משם 100 יח', אבל אני מפחד להתקע עם מדיות גרועות. מישהו ניסה אותם כבר? למישהו יש ניסיון עם האתר הזה בכלל, לא רק עם מדיות? (אגב, מישהו מעוניין לארגן הזמנה גדולה משותפת (האמת שהיא שה"רווח" בהזמנת של 250 יח' הוא בסה"כ 15 ש"ח לעומת ה-100, ככה שזה לא סוף העולם))...
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז היום נפל והתרסק למוות הדיסק החיצוני שאיתי עוד מ2007. שירת אותי נהדר, אבל צריך למצוא מחליף. מה תופס היום? למה חשוב לשים לב? דרישות: * 1Tb * Usb3 ב-KSP יש כוננים של Silicon Power ב-315 ש''ח, איך הם (לא שמעתי על החברה הזאת קודם)? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=404 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר ככל הנראה אני קונה צורב DVD חדש.. והמליצו לי על NEC 3500A.. קראתי פה את הת'ראדים ובכל זאת יש לי כמה שאלות (מן הסתם.. אחרת לא הייתי כותב ) שהייתי רוצה (ברשותכם כמובן) תשובה ממוקדת יותר: 1) Firmware- איך מעדכנים את זה? מישהו יודע מה הFW הכי חדש של הצורב הזה? (ראיתי פה 2.17..) 2) מולטיזון.. .ראיתי באותו אתר שלמעלה תוכנה שאיתה ניתן לראות מכל איזור.. בטוח שלא צריך עדכון FW בשביל זה? כי ראיתי שמישהו כתב פה שכן.. (למרות שכתוב באתר שלהתוכנה שלא צריך ) מישהו כבר התנסה? 3) זה נכון שלכונן הזה יש קשיים נוראיים לקרוא דיסקים טיפה מלולכים? כלומר קשיים שלא נתקלים איתם בכל כונן אחר? 4) מה הפרוצדורה של צריבת סרטים מהמחשב לצפייה בנגן DVD רגיל? אני משתמש בנרו 6 אם זה…
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למחשב שלי מכיוון שה250 כבר לא מספיק. רציתי לדעת מה עדיף WD 640AAKS אוSEGATE 750 שמעתי שלSEGATE יש בעיות אמינות והם נופלים הרבה. והWD יותר מהיר. זה נכון? מה אתם ממליצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לדוגמא אם קונים הארד דיסק שה-Cache שלו זה 8MB אז במה זה יותר טוב מהארד דיסק בעל 2MB Cache ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD2000JB. מדובר למי שפחות מכיר בסדרה שאמורה להיות טובה יותר עם ה-8Mb Cache. אתמול קרס לי דיסק שלישי כבר. :pissed: כל פעם אני ניגש ליבואן ומחליפים לי ללא בעייה, אבל ממש נמאס לי כבר מהסיפור הזה. כל פעם אותה בעייה. פתאום אני מתחיל לשמוע כמעין נקישה או תקתוק חד פעמי מהדיסק הקשיח ואז אני יודע שהחגיגה הולכת להתחיל. אתמול בערב שמעתי את הנקישה הראשונה. מצאתי בבוקר את המחשב קפוא (מקור?). המחשב כבר לא עולה יותר בכלל. מזל שבמקרה בדיוק אתמול גיביתי. אבל מה עם כל העצבים להתקין הכל מחדש :'( מה עם אובדן זמן העבודה העצום על התקנה מחדש? אני עובד עם מארז וספק כוח של Enermax בפירוש מהמשובחים בשוק. אחד המאווררים של המארז מאוורר ישירות את הדי…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לכתוב למחוק לפרמט כלום, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td]שלום. יש לי במחשב מין מתאם כזה שהוא מתחבר ל 2 חיבורים SATA וחשמל ויש לו ביציאה חשמל ו 2 חיבורי ESATA (תמונה) עכשיו אני צריך לחבר לזה דיסק קשיח ואין לי כבל ESATA וגם נראה לי שהוא לא יתאים לחיבור בדיסק. השאלה שלי כזאת: אם אני אקנה כבל ESATA לSATA ויחבר דיסק למחשב דרך מתאם הנ"ל האם תהיה לי מהירות העברת נתונים ירודה כמו SATA1? או שעדיף יותר לקנות כבל SATA לSATA ארוך ולחבר דיסק ישירות ללוח אם ולא להשתמש במתאם הנ"ל? [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי בתצורת USB. אני מחפש את התוכנה המתאימה ביותר להשתמש כדי לבצע גיבויים של חומר מהמחשב. אני מחפש תוכנת גיבוי שתהייה מסוגל לבצע גיבוי בצורה אוטומטית בכל פעם שאני מחבר את הכונן אל המחשב (בסגנון AutoSync של ה IPOD...) מישהו מכיר תוכנה מומלצת שמוסגלת לבצע את זה ? תודה, נועם
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח של SATA שקיבולו 80GB. כשניסיתי להשתמש בדיסק הקשיח הזה המחשב לא קרא אותו. אני מחבר אותו היטב וכלום. לאחר מכן ניסיתי לחבר אותו במחשב של אחי והוא עובד ואף התקנתי עליו windows xp. עכשיו מה יכול להיות הבעיה של הכונן קשיח הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שיט שיט שוב נקרע לי הכבל נתונים !!! :-\ למה זה כלכך קשה להכניס ולהוציא את החרא הזה אה ? זה כלכך עדין שזה מעצבן ! אז בקיצור הכבל נתונים שלי נקרע ויש רק "תקע" אחד על הכבל במקום שניים אז רציתי לשאול כמה שאלות פשוטות 1.האם אפשר להשתמש בכבל כשיציאה אחת קרועה ? 2.כמה עולה כבל חדש ? 3.אמרו לי שיש אבדלים בין סוגי כבלים שונים חלק אמרו שכן וחלק אמרו שלא אז אני מניח שאתם יותר מקצוענים ותגידו לי את התשובה (יש לי R-disk 30 GB 7200 rpm brakoda + DVD + burner )
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שחתכתי ורידים על התקנת הרייד זה מה שיצא לי: אני לא הכי מרוצה מהתוצאה, הMS די גבוהה לא? וראיתי אנשים מגיעים ל2000 איך? עם HD 10000RPM? מה אתם אומרים על התוצאה? נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי בזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך. רוני
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B009NB8WRU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER או זה http://www.amazon.com/gp/product/B00E3W1726/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 36 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבנות הארדיסק נייד של לפחות 2 טרה (אשמח לקנות כמובן יותר, כמו 3). עד עכשיו יש לי הארדיסק 1 טרה של Seagateת והוא סבבה. ביום-יום אני עובד עם הארדיסק מחובר למחשב. אני עורך סרטים, וכל חומרי הגלם שלי נמצאים על ההארדיסק ואני צריך משהו שעובד מצוין ויש בו מספיק מקום (ו1 טרה כבר ממש לא מספיק לי). ראיתי ב-KSP שיש להם הארדיסק דומה לשלי, רק שהוא טרה והוא עולה 435 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=18813 רציתי לקבל המצלמה על הארדיסק חיצוני טוב אבל לא יקר מדי. לא ממש בא לי להשקיע 500 ש"ח בהארדיסק. מה שכן, חשוב לי שזה יהיה הארדיסק שמתחבר רק עם USB למחשב, בלי כבל חשמל, כי אני צריך להיות נייד עם הארדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הורדתי משחק ל XBOX בשביל חבר שיש לו את המכשיר. הקובץ בפורמט ISO. לצרוב אותו רגיל עם alcohol או שצריך לעשות עוד משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-