עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. אני מנסה להבין אם תוכנה מסוימת מעמיסה על הכונן הקשיח (ופחות על המעבד).... בויינדוס 8, ה task manager מראה את פעילות הכונן הקשיח בזמן אמת. יש תוכנה כזאת לווינדוס 7? תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by boss,

יש לי Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB אבל ביצוע מהירות שיא תמונה יש בעיה 103424K ,צריך להיות 1024 איך שינוי 1024? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. היי, פירמטתי בטעות (בפירמוט מהיר) את אחת המחיצות בכונן. הצלחתי בינתיים לשחזר את הקבצים באמצעות התוכנה recuva אבל הבעיה היא שהתוכנה שומרת את הקבצים מחדש בתפזורת ולא בתיקיות מסודרות כפי שהיה קודם לכן. מישהו מכיר איזו שהיא תוכנה שיודעת לשחזר את המחיצה בדיוק כפי שהייתה? אגב, את הקבצים המשוחזרים שמרתי מחדש בכונן אחר ואני מקפיד לא לשמור כלום על המחיצה שפורמטה עד לשחזור מלא של כל הקבצים. תודה, תומר

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by lipa,

חיפשתי באתר אם יש עידכון Firmware ולא מצאתי ? יש לי את Firmware 2.16 האם זה אחרון ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Rudebox,

היי .. חשבתי לקנות את הכונן הקשיח של סמסונג HD103SJ אבל שאלתי בנדאם אחד ואמר לי שסמסונג לא מומלצים רק WD אז ראיתי משהו דומה לו WD1001FALS ממה שהבנתי WD קצת פחות שקט , יותר אחריות (5 לעומת 3) מה שחשוב לי זה מהירות קריאה / כתיבה מי מבינהם לוקח ובכמה ההבדל גדול ? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by elad-r,

מה ההבדל בניהם? לא כל הצורבים תומכים בשניהם? איך אני יודע איזה דיסקים לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  8. במחירי שוק היום עדיין יקר לקנות טרה ? או שהרבה יותר משתלם כבר מחצי טרה ? ובבקשה המלצה על דגם טוב , שיהיה פנימי רצוי.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. הי, מתכוון לרכוש כונן חיצוני שרוב הזמן יהיה מחובר למחשב ופה ושם יהיה נייד. האם חיבור eSATA (שיהיה בנוסף ל- USB 2) עדיף באופן משמעותי על פני USB 2 או שהדיסק מוגבל במהירות מסיבות אחרות וזה בעצם לא משנה ? תודה, shenig

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by shon,

איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by drbrain,

עבור X-DUDE - חבל שנעלת את הנושא שלי כל כך מהר יכולת לתת מידע לקרוא ואכן קראתי אותו והבנתי הכול דבר אחרון שנשאר לי זה איזה צורב לקנות על פי המודעה הקודמת אני מחפש צורב אמין ואיכותי עם מינימום שגיאות זה הכול !!! לא צריך להתעצבן וישר לנעול יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by cateye,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !

15. Started by erangarubi,

הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. יש לי דיסק און קי 64GB וSSD 64GB שבוא נמצאת מערכת ההפעלה WIN8 עכשיו הייתי רוצה לעסות רייד במערכת ההפעלה ואני לא מוצה את האפשרות לUSB. עשיתי כבר רייד 0 לשני HHD לנפח כולל של 1.5TB והייתי רוצה לעסות אותו הדבר עם הSSD והדיסק און קי עכשיו האם לקנות בגרושים מתאם USB נקבה לנקבה וכבל USB לSATA והאם זה יעבוד או שיש אפשרות לUSB בWIN8 לעשות רייד 0. אם אין אפשרות בWIN8 אז אולי אם יש לי רייד בלוח האם P55-US3L 2.0. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by dabaz,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by 114508534,

אז ככה מצאתי דרייברים חדשים לDVD שהם הדרייברים האחרונים, לשמחתי הכל עבד והDVD כאילו חזר לחיים וצרב לי דיסקים עכשיו ניסיתי והוא שוב פעם כמו מת בדקתי בהגדרות של ה IDE וזה מה שמוצג שם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום משהו שממש מרגיז אותי .... קניתי מחשב עבודה בהרבה כסף, הלכתי עם המלצות לחנות וקניתי את הדיסק הנ"ל אני עובד עם וינדוס 7 64 ביט ו6 גיגה של זיכרון הדיסק כל הזמן קורא (בהפסקות של כמה שניות) כשאני רק גולש באינטרנט.... וזה עוד לפני שאני עובד או משחק . האם זה נורמאלי, מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שהדיסק תקין תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by A_D,

יש לי דיסק קשיח בנפח 40 גיגה ואין לי מה לעשות איתו לכן החלטתי לקנות מארז חיצוני. אבל אין לי מושג איזה מארז היה הכי טוב. איזה מארזים אתם מציעים לי בתקציב עד 200 שח?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ערב טוב. לפני כשנה רכשתי כונן קשיח - WD 1TB 10EZEX אשר יוצר ב22 ליוני 2014. הרעש שלו לא היה חזק יותר/שונה מכל הארד דיסק מהשנים האחרונות (יש במערכת גם סיגייט. גם הוא די שקט). כמובן שאני מדבר על רעש "רקע/מנוחה" ולא תקתוקים/משהו לא תקין. לפני כמה ימים רכשתי זוג כוננים חדשים, גם הם 10EZEX, אשר יוצרו ב7 לאוקטובר 2015. לשני הכוננים, באופן זהה, יש רעש רקע חזק משמעותית מהוותיק יותר. ללא ספק רועש יותר משאר המערכת (מאוררים וכו'). מה יכולה להיות הסיבה? האם פס יצור תקול? משלוח תקול, או שאם הכל בפועל תקין, פשוט מזל רע - רועש ותו לא? אשמח לעזרה, בעיקר מאנשים שיש להם כוננים זהים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by smack,

שלום לכולם יש לי מחשב (ומארז) מעולה שקניתי לפני 2-3 שנים . הבעייה שאין במארז התאמה לusb3.0 , ולפני שאני קונה הארדיסק חיצוני שתומך באותו התקן - רציתי לבדוק האם ומה אני יכול לעשות כדי שאוכל להעביר נתונים בהתקן הנ"ל... בתודה מראש ..

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. יש מחשב שלא רוצים שיעתיקו אותו לחומרה דומה. יש משהו שיעזור למנוע העתקה מלאה של הכונן לכונן זהה אחר ליצירת העתק מחשב ?(חוץ מנעילה פיזית). נעילה פר מספר סידורי של מעבד או של מספר סידורי של כונן קשיח\רעיון דומה ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.