עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. חשוב לציין כי מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני מעוניין לקנות 2 הארדיסקים של 250GB כל אחד ולהריץ אותם ב raid 0 בנוסף אני מעוניין לקנות איזה הארדיסק שיוכל להחזיק מערכת הפעלה כגון VISTA ו XP אני מעוניין שההרדיסקים יהיו שקטים וכמובן שינתו ביצועים טובים. התקציב הוא עד 1000 בשביל שני ההארדיקסים של ה raid 0 ו 250 שקל להארדיסק שיכיל את מערכת ההפעלה. כמה שאלות: 1)האם זה נכון באמת להריץ את מערכת ההפעלה על הארדיסק שאינו במערך ה raid 0? 2)בנוגע להתקנת הraid 0. לפי הבנתי כל מה שצריך לעשות הוא לעשות לאפשרות "enable" בביוס. לאחר מיכן שנמחשב עולה ללחוץ על CTRL s או f10 או מה שלא יהיה ושם לבחור את ההארדיסקים שרוצים לעשות להם raid 0. א…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

מישהו מכיר את החברה הזאת? הם נמכרים ב20$ עכשיו באמאזון בשעה הקרובה...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by oba3k,

אחותי שידרגה תכונן הקשיח של מחשב שלה, ויש לי כונן של 20GB 2.5INCH. איך אני הופך אותו לDOK?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by simonldj,

שלום, אני רוצה להוסיף כונן קשיח למחשב שלי, אז דבר ראשון איזה (קראתי את הדיון של המומלצים אבל בכל זאת אני לא יודע איזה..) של 500G לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, אני רוצה לשים עלו וינדוס 7 והעיקר שיעבוד מהר... זה מה שיש לי עכשו לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI דיסק כשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD (הדיסק שיש לי עכשו טוב בערך?) כמו שאמרתי לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, מעדיף לחסוך כסף, זה משהו כמו 200+ יוצא לא? אם אפשר גם המלצה איפה לקנות בחיפה ותגידו זה בעיה להוסיף אותו לבד או שעדיף שהחנות תעשה את זה? אין לי בעיה לחבר את ה SATA וכזה, אבל צריך להתקין את הכונן או משהו? או שהמערכת קולטת הכל ישר? תודה!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by iyehuda,

שלום את השאלה הזאת אני שואל בכל הפורמומים האפשריים כי אני כבר נואש קניתי השבוע צורב LG 40X12X40 יש לי CDROM X52 ASUS ב MASTER והצורב LG ב SLAVE בזמן הצריבה לאחר 4% צריבה הבפר יורד ל 50% והצריבה או שהיא נתקעת או שהיא מאד איטית לקחתי את הצורב של אחי ASUS 40X10X32 איתו לא היה שום בעיה למחרת החלפתי את הצורב LG בצורב חדש LG מאותו סוג והבעיה שוב חזרה על עצמה אני כבר נואש :'(

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  6. היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם , לפני שנה רכשתי בתום לב מחשב עם הרדיסק כאמור 320גיגה של היטאצי ברשת KSP המהוללת. שנה עברה, וכיום ההרדיסק מתחיל לעשות תיקים...בכל משחק, שהווינדוס עולה..בכל פעולה של העברת קבצים וכאשר עשיתי בדיקה למשל ע"י HD TUNE, ועוד תוכנות להרדיסק.. כל פעם שיש תיקים בום יש ירידה בגרף של קריאת הסקטורים.. מה שאומר לי, שאוטוטו הההרדיסק הזה קרוב לסופו?, יש לי אחריות 3 שנים. מה אוכל לעשות... אם אחזיר לקייאספי עוד יגידו לי שה"תיקים" האלה תקינים וההרדיסק עובד... מחכה לתשובתכם המקצועית תודה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  9. אהלן, יצרתי מחיצה בכונן דינמי כדי לנסות את Windows 7. בעת ההתקנה אני מקבל את ההודעה שאין לי אפשרות להתקין במחיצה כיוון שהיא דינמית. מה הכוונה? מדוע אין אפשרות להתקין? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

קניתי לפני שלושה חודשים צורב LG 40X12X40 , כשאני צורב מההרדיסק לדיסק, זה אמור לקחת (לפי אנשים אחרים בעלי אותו צורב ) - משהו כמו 3-4 דקות לדיסק מלא, לי זה לוקח קרוב ל 8 דקות ! - מה יכולה להיות הסיבה ? (יש לי הרדיסק מהיר, 80 ג'יגה, עם 8 CASH של WD, ממש מעולה, אני לא חושב שהבעיה נובעת ממהירות קריאת החומר מההרדיסק..) :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by RX7,

יש לי צורב של LG 52-24-52 רציתי לדעת איזו מהירות הכי מומלצת לצריבה? (בעיקר צריבת שירים) (X1 X2 X4 X8 X16 X32 X52) תודה מראש עומרי

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  12. הדירושות: 7200 סיבובים לדקה 8 מגה באפר כמה שיותר גיגה אפשריים רצוי חברה בעלת שם טוב(MAXTOR WD) אני רוצה מוצר איכותי בתקציב של: 450 שקל עם זה לא אפשרי אז תוריד בדרישות את הדברים הפחות חשובים תודה מראש! איתי

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כמהה ימים הייתה לי הפסקת חשמל ומאז המחשב עולה לי רק במצב בטוח.. המחשב שלי כבר דיי ישן 5 שנים אבל הוא מצויין כי אני לא צריך אותו לדברים מעבר לגלישה באינטרנט ולהורדות. החלטתי להחליף את הארד דיסק כי זה כבר לא פעם ראשונה שזה קורה ואחרי פירמוט הוא ממשיך לקרטע. קניתי דיסק קשיח חדש 250GB של WD בטכנולוגיה SATA2... והדיסק קשיח הישן הוא 80GB IDE.. יש לי המון דברים על הארד דיסק שאני רוצה להעביר לחדש אבל אני לא יודע איך.. יש לציין שעדיין לא חיברתי את החדש ולא התקנתי עליו כלום ושהישן עולה רק במצב בטוח. אודה לכם על העזרה מה בידיוק אני צריך לעשות.

14. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות כבל SATA חדש למחשב שלי אבל ראיתי שיש שלוש סוגים SATA I SATA II SATA III איך אני יודע איזה כבל אני צריך לקנות ללוח אם שלי? הדגם של הלוח אם הוא asus p4p800 נ.ב דיברתי על כבל SATA נתונים לא חשמל למי שלא הבין

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by toppy,

שלום, האם הצורב הנ"ל מומלץ? SOHW-160P6S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. ככה, זה כבר בעיה שיש לי אותה פול זמן, לא יודע אם זה מאז שקניתי את הצורב או לא. הבעיה היא שאני מכניס דיסק לצורב, לא משנה דיסק ריק או שכתוב עליו, אני שומע באוזניות/רמקולים את הסאונד של הצורב. כלומר, אני שומע את הפעולות של הצורב, הסיבוב של הדיסק? אני שומע אותו, הצורב חושב? שומע אותו... אין לי מושג מה הבעיה :< תעזרו

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by erez.kr,

שלום, יש לי הארד דיסק ישן (בן 6 שנים) - אני מעוניין לקנות לו מארז וחברו למחשב חדש ככונן חיצוני. האם אני יכול לקנות לו מארז של 2.5 או שאני חייב 3.5? תודה! ארז

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by kobi1984,

אהלן חבר'ה מה אתם אומרים על זה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~silicon64gbssd~179~0.htm שווה את הכסף ? איך המוצרים של SP ??

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by Gil28,

יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  20. ynetshops עוד פעם החליטו לשבור את השוק. עד היום המחיר לכונן חיצוני של 1000gb היה בארץ כמעט 800 שח. ועכשיו ה-HXMU010EA של סמסונג נמכר במחיר של פחות מ-650 שח! (מחיר זול מרוב המקומות בארה"ב אפילו) ותוסיפו לזה עוד 3 שנים אחריות שאין כשמזמינים מחו"ל. מדובר במחיר פתיחה של 559 שח, כשחבר טען שהוא קנה את הכונן בפחות מ-650 שח http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737098&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=samsung יתרונות: גודל - הרבה יותר קטן ביחס לכונן 3.5, והרבה יותר נייד. חשמל - לא דורש Power adaptor כמו כונן 3.5 אינצ' שקט - כונני 2.5" שקטים לרוב מכונני 3.5" חסרונות: חיבור - ללא חיבור eSata (אבל מצד שני לרוב ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by HajB,

מה הולך אנשים? יש ברשותי מחשב עם MB יחסית ישן, ללא USB3 Header ולכן אני מעוניין לרכוש בקר שיאפשר לי לחבר את הUSB3 שבמארז. יש למישהו המלצה על משהו מסוים? האם בכלל זה מומלץ בכללית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by beauty_hk,

LITE-ON CDRW -does it works with Mac too?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. אהלן , יש לי דיסק חדש בנפח של 640 . אני רוצה להקצות כונן חדש בנפח 150 (עשיתי את זה)... ולהשאיר את השאר כ"לא מוקצה". השאלה: כשאני יצטרך להקצות עוד , זה יגרום (אפילו בסיכוי קלוש) לפגימת ההארד דיסק? או לכונן 150 שהקצתי בעבר? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. דיסק קשיח של seagate נכשל בבדיקת SMART ולאחר בדיקה נמצא שיש בו סקטורים פגומים. יש אפשרות לתקן את זה על ידי תוכנה מסויימת או להגדיר את הדיסק קשיח בצורה כזו שלא ישתמש בסקטורים הפגומים שלו? או שהדיסק קשיח שווה לפח?

• 8 תגובות
    • 9.4k צפיות
  25. יש לי מחשב מאוד ישן (8 שנים) שיש בו כונן 30GB של Seagate וכונן בן שנתיים בערך של WD 200GB. שני הכוננים מחוברים דרך IDE כמובן. הזמנתי מחשב חדש, עם כונן 500GB SATA II, והייתי רוצה לשים בו גם את הכונן של ה-200 מהמחשב הישן שיש לי בו המון דברים. איך אני יכול לבדוק אם הכונן יכול להתחבר ב-SATA מבלי לפתוח את המחשב ולהסתכל? הדגם של הכונן הוא WD2000JB, ניסיתי לחפש בגוגל וגם בדקתי ב-EVEREST אבל אני לא מצליח למצוא את זה בנוסף, האם הכונן הזה יאיט את העבודה המחשב החדש או בכונן הקשיח החדש? האם מומלץ לא לחבר אותו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.