עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by psybrain,

מתלבט בין 3 צורבים .. תמליצו לי Sony ‏AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ‎ LG ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail)‎ Pionner ‏DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash‎

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Royz,

שלום. אני קונה מחשב חדש ואיתו גם צורב. על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  3. אני מחפש צורב DVD עם חיבור SATA ואפשרות LIGHT SCRIBE מצאתי רק דגם אחד שנמכר בארץ שמגיע עם שני האפשרויות האלה והוא דגם DRW-1814BLT של חברת ASUS אבל אני מעוניין לדעת האם יש דגמים אחרים שאפשר להשיג בארץ למיטב ידיעתי לא קיימים הרבה דגמים של SATA + LIGHT SCRIBE בחבילה אחת

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. חבר שלי הוא צלם אירועים וצורב כ 50 דיסקים בממוצע לחודש. הוא קנה את רוב הצורבים המומלצים כאן (SATA) וכולם פשוט נדפקים לו אחרי שימוש של כמה חודשים המאפיין הכי חשוב מבחינתו זה איכות הצריבה ואורך החיים של הצורב. יכול לבוא בחשבון גם צורב חיצוני מקצועי אם הוא עונה על הדרישות. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. נדמה לי שהכונן שלי מתחיל להראות סימנים של הגיל שלו, מתקין משחקים לאט, מעתיק לאט ולא בעקביות... (לדוגמא מעתיק מהכונן לדיסק הקשיח ב 5-7MB בלבד) אגב יש תוכנה לבדיקת התקינות של המהירויות? זה LG דגם GSA-H62N. אני לא מכיר את הצורבים החדשים ולא יודע מהן מהירויות כתיבה וצריבה סבירות לצורבים של כיום, אבל צורב עם מהירויות כמו של הצורב הישן שלי בהחלט יספיקו. הוא מלפני 4 שנים כמעט. אני מחפש צורב DVD ו DVD DL מחברה אמינה עם מהירויות קריאה וכתיבה סבירות לצורבים כיום, ב כ 200 שח. תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by assaf990,

ורצוי מאתר http://ksp.co.il/ כי מה שמומלץ כאן בפורום אין להם

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שימוש עיקרי: צריבת תמונות לדיסק DVD רצוי: חברת סמסונג (כי החנות ליד הבית עובדת עם סמסונג) האם הצורב samsung sh-s223f יעשה את העבודה למרות החסרון שכתבו עליו במומלצים? החסרון: - איכות הכתיבה יכלה להיות טוב יותר למדיות CD-R ו- DVD+R המומלצים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by The Ball,

מחפש צורב בתקציב הנ"ל. חשוב שיהיה שחור, תמיכה ב DL, בעל חיבור sata, ושקט כמה שאפשר בזמן קריאה. הצורב הקודם שלי samsung 203 היה מאוד רועש לטעמי בזמן קריאת דיסקים וזה ממש עיצבן אותי.. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by ori-silver,

המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. קראתי את ההמלצות, מה שהסקתי זה שהצורב הזה מומלץ: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4770&catcode=80&AdCat=&parentid= יש לכם הצעות אחרות? לא מחפש משהו מפלצתי (אם יש כזה מושג בצורבי DVD) אבל גם לא משהו שלא יתפקד או שלא יקרא לי דיסקים רגילים כמו הצורב המעפן של TEAC שיש לי פה. אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר אז גם חנויות טובות וזולות שדרכן ניתן לרכוש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  12. יש המלצות? משהו יותר מומלץ מלייטאון? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. אני מחפש צורב dvd טוב שיהיה אמין ומבחרה טובה, וכמובן יצרוב באיכות טובה אני לא יודע אם זה מחיר נמוך סביר או גבוה כי אני ממש לא מבין בתחום הזה, אבל אני מניח שאפשר לקנות משהו טוב נכון? בכל מקרה לא הבנתי מה זה dual layer הזה שכולם מדברים עליו או כל המושגים האחרים, אז הסבר קצר יהיה נחמד (ניסיתי למצוא הסבר לרוב המושגים במרוכז אבל לא מצאתי). ואיזה עוד נתונים מראים שהצורב הוא טוב? וכמה שאלות די חשובות מבחינתי... 1. כשאני אשכיר סרט בספריית הוידאו ואצרוב אותו, האם הדיסק הצרוב יוכל לנגן גם באיכות סאונד דומה? אני מדבר עם dolby digital ו- dts (הפרדת צליל). 2. כמה עולה מדיה לצריבה? 3. מה היא התוכנה הכי מומלצת לשימוש היום? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by lior46,

ראיתי את האשכול של המומלצים אבל לא הבנתי איזה כדאי לקחת אני מתלבט בין ה ASUS 1814BLT ל lg GSA-H62NB והפייוניר 212DBK (אני מקווה שכלום SATA)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by yuval1101,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD Dual Layer בתקציב של סביבות ה-150 ש"ח אך אם יש צורך, אני מוכן להוסיף עד 200 ש"ח. מחפש צורב שיהיה איכותי, הדרישות שלי מסודרות ככה לפי חשיבות: 1. הכי חשוב שיהיה שקט. 2. שיהיה מהיר בזמן קריאה ועבודה. 3. שימוש עיקרי לצריבת סרטי DVDR. כמובן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה ויהיה אמין ולא יפסיק לעבוד תוך שנה.. תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by arkadur,

קראתי את הת'ארדים, ולמדתי קצת את הנושא, והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בעניין יש לי נסיון לא מעט עם חברות, חבל שטובים באמת לא מיוצרים כיום (HP, יאמהה) יש לי צורב DVD של LG, ואני די מאוכזב ממנו, הייתי רוצה צורב טוב, ברמה גבוהה, לאורך זמן שמעתי על הפיליפס, אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליו פלקסטור - מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדגם עם החיבור SATA?

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by Pundag,

שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by gjook,

שלום אני רוצה לקנות אותו מt.ms .הבעיה שנראה לי עדיף sata , ואני לא מכיר כל כך את הsata שיש שם.. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה הצורב הכי טוב שם ?... http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 ראיתי שהמחירים די דומים אז זה לא כזה משנה...

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  20. שיצרוב CD וDVD שיקרא אותם טוב. לא כמו הNEC שיש לי עכשיו צורב משהו ואח"כ לא רואים אם צרב. כתוב 0 מקום פנוי 0 מקום בשימוש. תקציב 215 גג.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by swg,

אני מעוניין לרכוש צורב DVD חדש. יש לי כבר אחד בבית, הבעיה איתו שהוא מהראשונים שהגיעו של טושיבה. לוקח לו לצרוב דיסק אחד קרוב לשעה, אם לא יותר. התקציב שלי גמיש, כעקרון התקציב הוא 300 + -. אני רוצה שיהיה מהיר ככל האפשר{בהתחשב למה שיש לי עכשיו},תומך DUAL, צורב גם + וגם -, גם רב וגם חד פעמי. אשמח מאוד אם תיתנו כמה תגובות רציניות ותעלו כל מיני דגמים. כמובן שאני רוצה את המילה האחרונה בתחום, אבל אי אפשר לקחת את המילה האחרונה בתקציב שלי, אז תיתנו לי את המילה האחרונה בתקציב הנ"ל. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כמו כן, אני נתקל בבעיה (שאני לא יודע אם זה הפורום הנכון לכך- אנא תקנו אותי אם אני טועה) בצריבה עם תוכנת NERO 8.0.3.0 כאשר יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה, עם שמות ארוכים, התוכנה מסרסת לי את שם התיקיה, והדבר גורם לבעיות רבות שכן נמחק רוב רובו של השם. האם יש הגדרה שתתן את האפשרות לצרוב עם שם במלואו ? מה גם, שלעתים העומק של התיקיות גורם לכך שבמצתבר נוצר מסלול ארוך למדי, ולכן התוכנה בתחילת הצריבה, מזהירה על הדבר. השאלה כפולה בעניין, האם ישנם הגדרות בגרסא הזו שתאפשר צריבה עם שמות מלאים או האם יש גרסאות מתקדמות יותר, אשר איתם הבעיה נפתרת בקלות יותר (יש לי אפשרות להתקין גרסאות מתקדמות יותר). בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מתעניין בקניית צורב למחשב חדש, ומתעניין מן הסתם בצורבי SATA בעיקר. lightscribe לא חשוב לי ואני גם לא צורב בכמות שמצריכה צורב מקצועי. חשובים לי בעיקר השקט שבהפעלה והשקט הנפשי שהדיסק יצרב מהר וכמו שצריך. ראיתי כאן בפורום את הצורב של LG מדגם H30N בין המומלצים ומצאתי אותו במחיר באזור ה210 ש"ח. לעומת זאתף גיליתי ממש במקרה גם צורב SATA של סמסונג מדגם SH-183 שנמכר רק בחנות אחת שמצאתי בזאפ, במחיר של 177 ש"ח: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SH-S183&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he את המפרט שלו מצאתי כאן: http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=1806&Search=Search&list=2#comments ובמבט ראשון הוא נראה בסדר גמור. מישהו מכיר איזה ב…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by WarMachine,

לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שלום אני צריך שתמליצו לי על צורב די וי די נבחר עם חיבור SATA מהירות X18 בצריבת דיסק DVD-R ואפשרות חריטה על הדיסק LIGHTSCRIBE קראתי את האשקול באתר לגבי צורבי הדי וי די המומלצים מעודכן לחודש מאי אך אף צורב מהם לא משך אותי כל כך שמעתי שיצא לפני שבועיים צורב חדש ומומלץ של LG מדגם: GSA-H62LI הבנתי שהדגם הזה עדין לא הגיע לארץ אשמח לדעת אם מישהו שמע על הדגם הזה או שיוכל להגיד לי מתי הוא יגיע לארץ???

• 1 תגובה
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים