אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם קונרו E6300 ולוח של ABIT וניסיתי להתקין ווינדוס והוא כותב לי אחרי שהוא מריץ כמה דברים ובכלל לא מגיע לשלב שיוצרים מחיצה. הוא אומר שהוא מנסה להגן על המחשב מפני תקלה או ווירוס וזה מין מסך כחול כזה עם הרבה נתונים בחנות אמרו לי שאני צריך לעשות דיסקט עם הדיסק המקורי של ABIT בשביל להפעיל אימולטור או משהו כזה לSATA מה צריך לעשות ואיך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
גם הכונן הפנימי וגם הכונן החיצוני שלי מתחילים להשמיע קולות גסיסה ואני רוצה להחליף את שניהם. חשבתי להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולקנות כונן חיצוני גדול שישמש ככונן אחסון ראשי ונייד (מערכת הפעלה מותקנת על SSD בכל מקרה). האם כונן חיצוני (חיבור USB בלבד, ללא חיבור מתח נוסף) יכול להתאים? אני מניח שאחסון סרטים/סדרות/מוזיקה לא יהווה בעיה, מה לגבי טורנטים? הכתיבה/קריאה התכופות יכולות ליצור בעיות? אם זה אכן מומלץ יש דגמים כדאיים? USB 3, ללא חיבור מתח חיצוני - שיהיה באמת נייד.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לחבר שלי נהרס הבקר של הקשיח (סיפור הזוי) אבל יש עליו מידע חשוב, מנסה למצוא קשיח זהה בשביל לקחת ממנו את הבקר
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נייד 500 גיגה של WD ,ובהכנסה ראשונה של הדיסק קשיח ,מתבצעת התקנה של הדרייברים שלו באופן אוטומטי,ואז מופיעה לי שגיאה שההתקנה לא בוצעה בהצלחה (יש תמונה). דרך אגב הדיסק קשיח תומך ב usb 3.0 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מחשבה להוסיף למחשב דיסקקשיח של 1TB פנימי במהירות 7200 של סיגייט . וחבר הציע לי לקחת בהפרש קטן דיסקקשיח של סיגייט מדגם SSHD בנפח של 1TB אבל יש בתוך הדיסקקשיח SSD של 8GB והדיסק וא במהירות של 5400 סיבובים. בכמה הוא יותר מהיר מהדיסק של 7200 ? אשמח לגרפים והשוואות בין הדגמים ולמה זה טוב דיסקקשיח עם SSD בנפח כזה ? מה זה נותן לביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ממנו 2 עותקים. עלייה לתורה בכותל של אחי הקטן. מה שנקרא PRICELESS. לא יודע מי מהמשפחה טיפל בדיסקים, אבל הם במצב נורא. המזדיין ששילמנו לו לצלם את הכל גם כן לא יצא בסדר- אחרי הורדת ההדפס המודבק של אחד הדיסקים, עליתי על היצרן- אני עוד התכוננתי להרים לו טלפון ולצעוק עליו למה שמצלם אירועים ישתמש רק בוורבטים במקום בTY, אבל התבדתי, הדיסק בכלל של HP. 2 דיסקים. כל אחד רמה שונה של דפיקות. איפה משחזרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לאחרונה הייתה הרבה פעילות בכונן, העברתי לכונן בחודש האחרון משהו כמו 200GB בערך 10GB ביום...היום הוא התחיל לקפוא שפתחתי rars , פתחתי את sentinel ואני רואה פתאום 9%........עשיתי: the error check was good for some reason... Dfrag and check errors אוףף...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחי עובד בתעשיה הזו, והוא אומר שיכול להיות (בסבירות גבוהה למדי) שזה לא יקרה בכלל, ואם זה יקרה, זה לא יהיה להרבה זמן.... ואני רוצה להדגיש שאני רק מביא דעה של מישהו "מבפנים", זו רק דעה, ללא ביסוס חוץ מנסיון....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה דיסק שצרבתי עכשיו אני מכניס אותו לכונן והוא לא פועל (לא מזהה את הדיסק) הכנסתי למחשב הנייד שלי והנייד מזהה את הדיסק ואני רואה את הקבצים שצרבתי ויכול להפעיל אותם אז העברתי את הקבצים בדיסק למחשב הנייד וצרבתי שוב.. שוב הכנסתי את הדיסק החדש שצרבתי אבל המחשב עכשיו מזהה שהדיסק ריק מה לעשות, בבקשה עזרה.. הה והדכנתי קשוחה של firemaer משהו כזה, מהאתר של nec
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR ואני אשמח לשמוע תגובות ממישהו שמכיר וניסה את זה. נוסף על כך, לתוך הSC מכניסים כוננים קשיחים IDE/ATA והוא לא תומך בSATA, עד כמה זה בעיה והאם עוד מעט יעלמו הכוננים האלו מן העולם ואני תקוע עם משהו לא כל כך שימושי. תודה, הדר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאתם צועקים עלי, טורפים אותי, מחסלים אותי וקוטלים אותי תדע שחיפשתי בכל הפורום וגם באתרים בחו"ל אבל אני עדיין לא מבין אז אל תכעסו בבקשה טוב אז ככה יש לי כרגע דיוידי רום (כמו אידיוט לפני חודשים קניתי אותו ואמרתי לעצמי שאני לא צריך צורב דיוידי ועכשיו התבדתי ואני אוכל את עצמי) וכונן רגיל. אז אני רוצה להכניס במקום הכונן הרגיל צורב דיוידי כולל קורא דיוידי וכו'. מה שאני חשבתיע שאני אלך עליו לפי מה שראיתי פה זה "צורב DVD דו שכבתי BENQ DW1620" : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1160&scat=271&tcat=34 עכשיו מה שאני לא מבין זה כל הסימני פלוס מינוס וכל מיני דברים שאני לא מבין שם מה הם אומרים אם תוכלו להסביר לי. דבר שני רציתי לדעת אם הכונן הזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות SSD אמין לשרת שפועל 24/7. אין צורך ביותר מ 120GB (אני מודע לזה שאין הרבה דגמים בגודל הזה אז גם מעבר לזה יהיה בסדר כל עוד אין קפיצה גדולה במחיר). כרגע יש לי SSD שהוא בלי חברה (משהו סיני ככל הנראה) ובגלל זה אני מעוניין לשדרג למשהו אמין וטוב בלי לקרוע את הכיס. המהירות הנתמכת היא עד 500/800 (לא זוכר בדיוק) אז מעבר לזה אין צורך גם כן. הסתכלתי פה על כמה דגמים: https://www.newegg.com/p/pl?N=100011693 601193224 8000&Order=1 בן משפחה יכול לרכוש עבורי בארה"ב ולהביא לי בביקור קרוב. אין בעיה גם לרכוש בארץ אם ההפרש זניח. איזה מבין החברות עדיפות? * TEAMGROUP MS30 * Team Group MP33 * Silicon Power * Kingst…
-
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סי.די.רום חדש למחשב היחסית ישן שלי (פנטיום 2 350 עם 128 מגה זיכרון) כי הסידי רום הישן שלי מת. רוב השימוש במחשב שלי הוא לצריבות של מוסיקה לכן מה שחשוב לי הוא שהסידי רום יוכל להעביר בצורה טובה מ- cd של מוסיקה ל- wav בהרד דיסק. האם יש הבדלים בין הסידי רומים השונים או שכולם אותו דבר? בכל מקרה, אשמח להמלצות על כונן תקליטורים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ככה, יש לי כבר מפרט מוכן והכל, רק מתלבט בקשר לכונן הקשיח. דיברתי עם חנות אצלי בעיר, והבנתי מהם ש SeaGate ו Samsung חוזרים אליהם לא מעט פעמים לתיקונים...ולעומתם Western Digital עמידים בהרבה בפני תקלות. הדגמים המדוברים שאני רוצה הם: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... אני שוקל לקנות צורב DVD, אחד השיקולים הוא אם אפשר יהיה לנגן את הדיסקים שאני צורב במכשיר DVD מסוים שיש לי, אמרו לי שפעם ניסו להכניס לו דיסק צרוב...אין לי מושג איזה סוג ואם זה היה בכלל DVD, ושהדיסק נתקע בפנים... מישהו ניסה, יודע על דיסקים שנתקעים? יודע איך אפשר למנוע את זה? ויודע אם המכשירים הישנים יכולים לנגן דיסקים צרובים חדשים? תודה
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אם למישהו או למישהי יש צורב של LiteOn, ספרו האם אתם מרוצים ממנו, האם הוא עושה בעיות ? וכד' מה אתם אומרים על צורבים של LG ? ואיזה צורבים תומכים בצריבה של דיסקים של 90 או 99 דקות ? לפי מה ששמעתי (אני לא בטוח) הצורבים שתומכים בזה הם של : LG, LiteOn, Plextor, TEAC האם יש עוד ? מצפה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-