עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gil_k,

המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?

2. Started by XpdX,

האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב DOK אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by asafgolan,

התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by motint,

איזה דיסק קשיח אמין יותר לצורך רכישה למחשב קיים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by fofo66,

קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by ARMIN,

ראיתי באתר של מקסטור תוכנה שמותאמת רק להארדיסקים שלה אז השאלה שלי היא כדי להתקין אותה ? היא עושה בעיות ככל שידוע ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by kovar2,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורוצה להתקין בו גם כונן SSD של 120 ג'יגה. ראיתי שיש הרב דגמים במחירים יחסית דומים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת הכונן המומלץ ביותר. הכוננים הם: 1) A-DATA SSD 120GB Premier SP550 2) Kingston SSD 120GB SSDNow UV400 3) OCZ TRION 150 SSD - 120GB 4) Corsair SSD 120G Force Series LS MLC 2.5" 5) SanDisk SSD Z400s 128GB mSATA המחירים כאן מאוד דומים, לכן אני מעדיף לקחת את הכונן עם הביצועים/אמינות הכי גבוהים. תודה רבה!

9. Started by DL,

טוב, יש לי כרגע Maxtor 120GB S-ATA ו Asus P4P800 Deluxe אני מתכנן לקנות עוד כונן כזה של מקסטור בדיוק, ולעשות איתם RAID 0 זה מה שאני מתכנן לעשות, אף פעם לא עשיתי את זה עוד אז תגידו לי אם זה נראה לכם בסדר: 1)להוריד את המחיצות מהכונן שיש לי עכשיו 2)לפרמט 3)לקנות את הארדיסק החדש (דרך אגב, אם אני אבקש מ PCH להתקין אותו עם RAID (רק את הצד של החומרה שאותו אני לא יודע) ואני גם קניתי שם את המחשב והדיסק החדש, הם יקחו כסף בשביל ה 5 דקות האלו?) 4)לבקש מהם\לנסות לבד להתקין את הארדיסק עם החוטים בינהם והכל אוקיי, עכשיו זה החלק שאני לא בטוח בו 5) לעשות בביוס Configure S-ATA as Raid ולבטל את ה VIA Controller כי אני רוצה להשתמש ב ICH5R . 6) בהפעלה מחדש לפי מה שהבנתי יעלה מסך שישא…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by Gangster,

יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. אהלן, יש לי כונן חיצוני של WD Elemets 1tb, ברצוני להוציא את הכונן מהקופסא שלו, לנתן את הזנת הכוח שלו עם USB, ולחברו באופן תמידי למערך הכוננים של המחשב? האם הדבר אפשרי? והאם קיים מדריך בנושא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AlphaX,

היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לחבריי הפורום, איש לי דיסק קשיח חיצוני (כבר לא באחריות) של 160 ג'יגה מהדגם בלינק : WD1600B011 - RNE http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1153&p_created=1073411584 הכבל חשמל נדפק לי ואני צריך אחד חדש .סוג הכבל בלינק : http://westerndigital.com/en/products/accessories.asp?ProdID=176 מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל כזה (יש לו בצד אחד חיבור פינים כמו של PS\2)? בחנות שקניתי אמרו לי שאין אפשרות לקנות בנפרד . חיפשתי גם ברשת במחוזותינו ולא מצאתי . אולי מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה בקשר לדרייבר של הארדיסק סאטא ניסיתי להתקין במחשב מסויים וינדוס(כבר היה בו וינדוס והוינדוס עבד חלק) פשוט כמו שאתם יודעים XP זה חרא של מערכת הפעלה לכן מידי פעם צריכים לפרמט. תכנית ההתקנה לא זיהתה כונן קשיח שאפשר להתקין עליו וינדוס אבל הוינדוס כן עולה. מה זה אומר שצריך דרייבר לסאטא? ואם כן באתר של WD אין משהו שנקרא דרייברים לHD.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by SugarFreeBoy,

אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by shay_koral,

הורדתי איזה דרייבר של העידכון ביוס עכשיו אני צריך להתקין זה קובץ אחד של מגה וחצי לצרוב אני לא יכול זה קובץ "rom" יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה fat32 וכמובן שהמחשב שלי קורא מהבוט עכשיו שמתי את הקובץ בdok הפעלתי את המחשב והגדרתי בביוס שיעלה usb מהבוט אבל משום מה זה לא מתקין פשוט רואים קו לבן בצד שמאל מהבהב חיכיתי וחיכיתי וכלום מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מאחר ואני רואה שגם ככה רוב הכוננים בנפח הזה נעים בין 500-600+ ש"ח, ההעדפה היא לכונן שיתן את הביצועים הכי טובים לטווח המחירים הזה. ההעדפה היא לקנות בIQPC כי אני קונה שם גם את המחשב, אבל זו לא חובה במידה ויש חנות אחרת עם כונן טוב במלאי. מה שכן, בIQPC יש להם מבצע(?) בקניית מחשב חדש בו מוכרים את ה-ADATA SSD XPG SX900 128GB במחיר של 550 ש"ח במקום 600 ש"ח, ובהשוואות של ANANDTECH הוא מציג ביצועים שנראים לי מקבילים או אפילו קצת יותר טובים מה-M4 והניוטרון באותו נפח (עם תוצאות לכאן ולכאן כתלות במבחן): http://www.anandtech.com/bench/Product/703?vs=605 מישהו מכיר את הכונן הזה ורוצה לחוות דעה, או מצא במקרה איזה ביקורת ממליצה/פוסלת? אפשרות אחרת היא ללכת על הSamsung 840 שאני רואה בKSP ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kknd,

שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by at,

לא יודע כיוונים (גם בכונן וגם בלוח), איפה PIN1 אם בכלל יש כזה? האם יש 3 סוגי חיבורים על גבי הכבל (אחד רחוק ... זה בטח ללוח אם, שניים יותר קרובים אבל נראים שונה) מה הבדל? נכון בסיסי! אבל לא זוכר! HELP טל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by kartik,

שלום, אני קצת חדש בתחום אז בבקשה עזרו לי... קניתי מחשב ללא מערכת הפעלה כיוון שדיי פשוט להתקין חלונות על IDE אבל לא ציפיתי לכזה סיבוך על SATA אם מישהו יכול להסביר לי מה הולך ואיך... איך המחשב מזהה אותו ומה צריך לעשות עד להעלאת ההתקנה של הWUNDOWS. תודה.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. יש לי מחשב כבן 3 שנים שהתחיל פתאום לבצע REBOOT באמצע העלייה של מערכת ההפעלה (XP SP3) מסרתי אותו למעבדה והאבחנה היתה שהדיסק נדפק ללא תקנה. מדובר בדיסק של סמסונג מסוג SATA בגודל 320GB. התקינו לי דיסק חדש וחלונות 7 נקי. הייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לנסות להוציא מהדיסק הדפוק את המסמכים שהיו בתיקיית MY DOCUMENTS. תודה מראש למי שמוכן לעזור.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Delux,

חבר שלי אומר שלASUS יש צורבים מצוינים אבל אמרתי לו שASUS אולי טובים ללוחות אם אבל לא לצריבה ואמרתי לו שTDK וPLEXTOR הם חברות מצוינות של צורבים והוא ממשיך להתעקש אז אני רוצה את הדעה שלכם אם גם אתם חושבים שאני טועה

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by shibby15,

היי אני מתכנן את המחשב הבא שלי בימים אלו. ככל הנראה יהיה לי שני הארד דיסקים של 80 ואחד של 250 או 320. עכשיו ממה שאני מבין לביצועים הכי טוב רייד 0, מה לגבי ירידה באמינות/איכות שמירת המידע אם בכלל? כדאי להשתמש במערך זה לצורך התקנת מערכת הפעלה ומשחקים? במילים אחרות כל מה שמשתמש במשאבי מערכת ודורש מהירות? או שעדיף שהמערכת תהיה על הארד דיסק נפרד ובנוף שני הארד דיסקים נפרדים? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.