עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם יש לי צורב קומבו של LG 4120B בעבר הייתי מכניס דיסקים וצורב בלי בעיות ב X8 יום אחד המחשב החליט שאותם דיסקים שהיו טובים ל X8 לא טובים יותר והוא לא איפשר לי X8 יותר אלא רק X4 אמרתי בסדר זרמתי איתו בימים האחרונים התחלתי לצרוב על DVD-RW במהירות X2 והיום על אותו דיסק הוא החליט שגם את זה הוא לא נותן לי ומאפשר לי רק X1 על אותם דיסקים ניסיתי גם את נירו 7 וגם את נירו 6 למישהו יש מושג מה הבעיה? כל הצעה לפיתרון תתקבל בשמחה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by pringles,

אני חושב להוסיף עוד הארדיסק כנראה את ה WD ספיישל אדישן 8 מגה באפר 40 ג'יגה אחשיו יש לי הארדיסק WD 40 7200 האם יורגש הבדל בהעברת נתונים?? בין שניהם ו איך הארדיסק (בהנחה ואני מפצל אותו) יעביר נתונים בין אצמו

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by ValooMaster,

שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה כתוספת לזה שיש לי. לפי כל אינדיקטור במחשב ההארדיסק אכן נמצא והוא קריא לחלוטין (לפי ה-SETUP של הביוס, לפי ה-DEVICE MANAGER של ווינדוס וכו') אך איני רואה אותו בMY COMPUTER ולכן אין באפשרותי להשתמש בו. מה לעשות? כמו כן ניסיתי להעלות אותו דרך COMMAND PROMPT אך אני משער שגם דרך שם איני מצליח למצוא אותו מאחר ואף כונן תחת אות חדשה אינו נמצא. מה הבעיה לעזאזל?:\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. שלום כולם ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל טוב ויפה עד שחיברתי את ההארד דיסק הישן למחשב, אני פשוט רוצה להעתיק כמעט את כל המידע (עשרות ג'יגה) למחשב החדש. אני לא יודע אם יש לזה חשיבות, אבל בעקבות מידע שקראתי על NTFS שלא קורא FAT32 אני מציין את זה בכל זאת, ההארד דיסק החדש (SATA2 דרך אגב) הוא NTFS והישן הוא WIN32. חיברתי את הישן והוא לא הופעל באופן אוטומטי ... נכנסתי ל disk management, אני רואה את ההארד דיסק הישן שהוא כאילו לא פעיל, "unallocated", שאני לוחץ עליו קליק ימני עם העבר יש לי אפשרות לעשות NEW PARTITION, אבל כאמור אני חייב את המידע שיש עליו ואסור לי לפרמט ..... מה עליי לעשות ? תודה מראש !

5. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. דרך אגב שחכתי לציין שהמחשב החדש הוא מחשב נייד בגלל זה לא אוכל לחבר אותו ישירות. תמונה של הכונן: '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/26c8b5b977.jpg '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/2790519957.jpg תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by RayZ,

צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני HD של 60 ו80 הHD של ה60 הוא למדיה (סרטים ומוזיקה) היום הוא התמלא לי לגמרי ויש לי בHD של ה80 מחיצות עם פול מקום שאני לא משתמש יש דרך להעביר את הגיגות מהHD של ה80 לHD של ה60? יעני נגיד מD לG כשD וG לא באותו HD?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. יש לי 2 כוננים SATA WDC WD2000JS-00MHB0 (WD-WMANL1047648 WDC WD5000AACS-00G8B1 (WD-WCAUK0066782 ואחד שמחובר דרך USB כונן חיצוני ST3500320AS (5QM27SZT) ועוד כונן רשת של MAXTOR-1TB המס סיראלי שלו הוא 5E1F-0959 הכל עבד יפה וטוב עד שקניתי את הכונן רשת...הכל היה מהיר ולא היו תלונות מאז שחיברתי אותו הכונן של WDC WD5000AACS-00G8B1 מונע מהמערכת לעלות ונתקע במסך של הטעינת זיכרון אם אני מוציא תחיבור SATA של הכונן ועושה ריסט אז המחשב עובד כרגייל...ואחרי שהוינדוס עלה אני מחבר תחיבור SATA אליו בחזרה והכונן עובד והכל טוב ויפה מה הבעיה ?! ניסתי לעשות תיקון שגיאות דרך הוינדוס והוא נתקע ולא מגיב וגם דרך ההפעהל מחדש של המסך הכחול הזה..וגם זה נתקע חיקתי איזה שעתיים כלום לא זז מה צריך לעשות?…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by tk_mc,

איך מגדירים ארדיסק בביוס?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש (למחשב חדש יחסית - בן פחות משנה) בתוספת להרדיסק (160G) שנקנה ביחד עם המחשב,מחיר בסביבות ה- 300 ש"ח, גודל ההרדיסק שאני מעוניין בו הוא 250G, לא חושב שאזדקק ליותר מזה. . אין שימושיים קיצוניים במחשב - בעיקר אינטרנט, סרטים,WORD וקצת תוכנות ללימודים אם אתה מכיר -ORCAD , MATHEMTICA, MATLAB החנות שאני מתכוון לקנות בה היא : http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399. תודה עדי

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מארז להרדיסק חדש שקניתי שהוא IDE עכשיו אני רוצה שהמגירה תתמוך ב SATA גם !!.. ראיתי שיש בזאפ אבל אני לא יודע מה הכי ממולץ?? מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. זה הבקר: http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=138# עד לפני יומיים הבקר הנ"ל היה בזאפ דרך מספר חנויות ומשום מה איננו עוד. מעדיף לינקים לחנויות לקנייה און-ליין (בארץ). לא משנה, מצאתי.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by ivry,

שלום צורב הLG שלי מיומו הראשון היה רועש במיוחד ולאחר חצי שנה החליט לצאת לגמלאות מוקדמות מאחר שמימוש האחריות עליו מסובכת החלטתי לקנות צורב זמני בחנות השכונתית הצורב היחיד שהיה להם היה של סוני חיברתי אותו והצבעים שקיבלתי בצפייה היו מזעזעים צבעים פלסטיים לא חדים ומרוחים החזרתי אותו לחנות והם אמרו לי שזה מוזר אבל יש להם במקרה צורב של טושיבה לקחתי זה נראה בערך אותו דבר ידידי טוענים שזה לא הגיוני שלצורב אין שום השפעה על צבעים שזה אחד ואפס בלבד בכל אופן איך זה שסרטים שצולמו במייטב הטכנולוגיה נראים כמו שצולמו ממצלמת פוקט הייכן הבעיה שלי אני על 3770K ללא כרטיס מסך שאר המדיה כמו תמונות נראים סביר והכל מעודכן תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. הי, למחשב חדש אני מחפש קורא כרטיסים טוב פנימי בעד 100 ש"ח. אם בנוסף יש לו עוד כל מיני חיבורים, יכול גם לעניין, אבל שקודם כל יתמוך במגוון כרטיסי זכרון ושיהיה מהיר ואמין. אני עוד לא יודע איזה צבע יהיה המארז כך שאם אפשר להמליץ על מספר בצבעים שונים זה יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by ashkenazone,

זה נורא משנה אם אני קונה דיסקים DVD באיכות נמוכה כמו silverline, אילו בעיות עלולות לצוץ לי?! כי נגיד בין 25 יח' של vebratim ל50 יח' של silverline יש הבדל של 20 שקל, אז עדיף לי silverline או vebratim?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. .השתמשתי במדיה של LG כפול 8 R+ בעזרת CLONE DVD2 וגם בDVD SHRINK העתקתי לHARD DISK ורק אחרי זה צרבתי הצריבה עברה ללא כל בעיות,אך לאחר שניסיתי לקרוא אותו בצורב DVD,הוא לא קרא אותו. ניסיתי גם בDVD שיש לי עם DIVX וגם הוא לא זיהה כלום! כאשר אני מנסה להיכנס לדיסק בצורב דרך MY COMPUTER ,זה מה שאני מקבל (תמונה מצורפת) אמנם הייתי על FW 101 (אין לי מושג אם זה משנה),אבל גם אחרי ששידרגתי לFW 103לא השתנה כלום! הצורב חדש לחלוטין! מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  17. יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרה S2 לבין G2 של סמסונג? ואם ניתן לומר איזה מהסדרות יותר מוצלחת. למיטב הבנתי G2 זה USB 2 ו- S2 זה USB3 תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  21. לדוד שלי נכבה המחשב וכשלקחתי את ההארדדיסק אלי אז ב WINDOWS הוא אומר ש1 הכוננים לא מפורמט אבל היה שם מידע ומידע חשוב האם יש דרך לשחזר את המידע הזה??? צריך עזרה מהר תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by rosesr,

קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. אני זוכר שלפני שנה קראתי על כך שלאט לאט יעלמו ההארד דיסקים המכאנים שכולנו מכירים מן העולם, ויחליפו אותם SSDים, יש חדש בנושא הזה בעולם? אני כבר לא מעודכן. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by bonobi,

האם יש הבדל משמעותי ברכישת כונן קשיח עם 8MB לבין רכישת כונן דומה עם 16MB זיכרון... תודה...

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  25. הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים