אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
טוב אז נכנסה המשכורת לכיס והארד דיסק הקודם הלך אז אני צריך לקנות אחד חדש(אני עכשיו עם מאקסטור 120 GB של חבר -זמני...)יש לי אפשרות ללכת או על מאקסטור או על WD ......הלכתי לברר מחירים והגעתי להחלטה שאני קונה 160 GB החלטתי להביא את הדגם WD1600JD ....הוא הגיע אליי שהוא פגום אז החנות בנתיים מזמינה חדשים אז יש לי התלבטות כי אני יכול להחליף למקסטור וע"פ הכתבה שX-BIT LABS עשו הווסטרן לא יוצא טוב מהכתבה אז מה אתם ממליצים......אני רוצה הארד דיסק הכי מהיר שיש לחברות הנ"ל בדגם של 160 GB כמובן עם SATA שקט הוא גם אפשרות אבל לא מוכרח......תודה ! ד"א הכתבה של אקסביט לאבס: http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/21hdd-160_2.html
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה. רכשתי מחשב חדש והתקתנתי עליו חלונות 7 במהלך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח לשתי מחיצות הבעיה היא שאני לא מוצא את המחיצה השניה אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב, האם כדאי לקנות כונן קשיח של 1TB מבית SEAGATE קישור : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730223 יותר נכון לקנות 2 כוננים קשיחים כאלו ולעשות מהן RAID 1 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אמממ... לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה את הצורב כדי לגבות כמה דברים... איזה צורבים מאלה שיש בKSP הוא הכי טוב? קראתי את ת'רד המומלצים אבל מופיע שם רק הLG... דעתכם? המון תודה! נ.ב אם אני משלם באשראי כמה זה עולה שם? כי כל המחירים זה בכסף מזומן...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! נראה שיש לי בעיה מוזרה מאוד ולא ידעתי אם לשים את זה פה או המחלקת OC כי זה מעורב כזה... כפי שהכותרת אומרת, כאשר תדר הבאס של המעבד שלי גדול ב-50 מהמקורי (OC של 25%), כשאני מנסה לצרוב או לעשות סימולציה בנרו הוא אומר לי "Communication Failure" וזהו, אם אני מוריד את תדר הבאס חזרה לתדר הנורמאלי שלו הצורב עובד כמו שצריך. מה קורה?! תודה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB אותו אני רוצה לחבר לראוטר הבא בחיבור רשת: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ האם יש אפשרות כזו? יש מתקן כזה? או שאולי אפילו כבל יספיק? העדיפות כמובן לאיזשהו מפצל, במטרה לחבר מוצרים נוספים במידת הצורך בעתיד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מעוניין להבין מה זה והבנתי שיש באתר מאמר כזה אבל לא מצאתי אותו. מישהו יכול להסביר או לתת לינק למאמר? רק לא מאמר באנגלית כי זה לא יעזור לי בכלום. תודה מראש למסייעים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר בבעיה שיש לו במחשב- כשמדליקים את המחשב, המסך בכלל לא מגיב ונמצא בסטנדביי תמידי. שמתי לב שנורית ה-HD במארז לא עובדת בכלל- האם יש לזה השלכה על תצוגת המסך? אם הדיסק הקשיח תקול אז המסך לא עובד בכלל? ניסיתי להחליף את הכבל של המסך מ-DVI ל-VGA וזה עדיין לא עובד. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ורציתי לקבל המלצה על דגם + המחיר שלו (כדאי שהדגם הזה ישווק גם בצבע שחור) ואשמח אם תענו לי על שאלה קטנה, אני יודע שזאת שאלה טיפשית, אבל אני חייב להיות בטוח בזה, האם צורב DVD מסוגל לצרוב גם דיסקים רגילים ? אם כן, איך ניתן לדעת את כל מהירויות הצריבה שמספק המכשיר לפי סוג המדיה ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי , לא הבנתי ככ אם הוא מעדוכן או לא אני רוצה לקנות 500gb דיסק פנימי איזה דגמים הכי מומלצים כרגע ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
"כשמדליקים את המחשב הוא מגיע עד לטעינה של הווינדוס ונותן מסך כחול עם הודעת שגיאה: unmountlbe_boot_volume. זה קורא כל הדלקה וזה התחיל אחרי הפסקת חשמל. אז יצאתי מתוך הנחה שזה ההרדיסק.. הלכתי לריקוברי קונסול ומשם עשיתי chkdsk עד שלא הופיעו לי סקטורים שובבים. אחרי זה פירגנתי גם פקודת fixboot וקיוויתי שהכל יעבוד. ותנחשו מה? זה לא.. עזרה בקשה?" קשיח של WD בחיבור SATA..אין לו כוח לבדוק את הדגם המדויק תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום.. מחקתי בטעות חומר חשוב יש איזו תוכנה שאני יכול לשחזר איתה את התמונות?! (הארד דיסק של ווסרטן דיגיטל 160 גיגה) תודה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מה דעתכם עליו? 195 ש''ח מ KSP.. נראה לי לא רע, אם יש משהו יותר טוב אתם מוזמנים להמליץ במחיר של 195 -:P230 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אפשר לבדוק מהירות כתיבה וקריאה של זכרון נייד USB וכרטיסי זכרון למצלמות
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! ברצוני לרכוש דיסק קשיח נוסף למחשב שלי (p4 1.6GHZ 865PE SATA RAID0/1 ) כיוון שמדובר במחשב מיושן יחסית אבקש המלצה להארדיסק משני בקיבולת של 160GB , נכון לעכשיו קיים WD 8 מגה באפר ו80GB קיבולת. אני מתלבט אם אני אקנה דיסק חדש SATA (תמיכת SATA 2 לא זמינה אצלי כנראה) ואחבר אותו כראשי זה ישנה משהו, ובמידה וזה לא משמעותי ההבדל אעדיף להפוך הדיסק למשני ובו כל גיבויי קבצי המסמכים והמוסיקה החשובים. אני צריך דיסק מהיר ושקט ובעל אמינות גבוהה אשמח להכוונה בהתאם. כמו כן יהיו כבר 2 דיסקים במארז ורק 3 מאווררים , האם כדאי להוסיף עוד אחד , מה מומלץ להוסיף אם בכלל? ***עריכה: האם ניתן לחבר דיסק התומך בSATA 2 לללוח אם התומך אך ורק בSATA רגיל? תודה רבה מראש והמשך לילה טוב , SPID…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם ניתן לחלק הארד למחיצות אחרי שהתקנתי את מ.ההפעלה? (XP)
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח לסטרימר (EcoGreen Samsung), אבל עקב בעיות התחממות של הסטרימר (מאוד מאוד חם) אני רוצה להוציא אותו למארז חיצוני. יש לי מספר שאלות בקשר למארז חיצוני לכונן קשיח: האם יש למישהו נסיון עם מארז לכונן קשיח של Dynamode? ראיתי בKSP דגם עם USB 3 האם כדי לי לקנות למרות שכרגע אין לי חיבור כזה במחשב? האם כדי לקנות דגם הכולל מאורר למניעת התחממות הדיסק? האם יש דגם ממולץ אחר? תודה רבה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-