עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by YOR8,

נא המלצתכם בין האפשרויות הבאות: (1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS (2) SEAGATE 500GB SATA2 7200 RPM 16MB . תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by ronitav,

יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Bori4ka,

שלום נשרף לי הצורב הישן ואני רוצה להביא צורב עם LightScribe יש המלצות לדגמים מסויימים? תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. תשמעו אני מתכונן להתקין את ההארדיסק 80ג'גה החדש שקיבלתי ובינתיים מותקן לי על המחשב דיסק של 60גיגה ואני רוצה להעביר את הכל מה60 ל80 ושיעבוד כרגיל עם הווינדוס והכל...יש אפשרות או שחייב להתקין הכל מהתחלה על הכונן החדש?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  5. 36 מעלות? thnx

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by mystikal,

חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  8. אני מחפש אמצעי גיבוי אמינים. יש לי את ההארד דיסק הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KKEX25HDD160GB אבל מה קיים היום לשוק המקצועי, משהו שבאמת מבטיח גיבוי אמין.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by bagetrek,

אוקי ..אז ככה ...אני רוצה לגבות כמה וכמה דברים מהמחשב שלי על גבי דיסק דוד ( DVD ) עכשיו כשעשיתי זאת צרבתי דרך DATA DVD הכנסתי כל מה שיכלתי וצרבתי , 3.8 מתוך ה- 4.7 עכשיו כשהכנסתי את הדיסק שוב לצורב ורציתי להכניס עוד קבצים ( כלומר שהדיסק אמור להיות פתוח ) אז הצורב לא זיהה לי אותו ...ז"א שנדפקתי עם זה אז מה שאני רוצה לעשות פה אם אפשר בכלל , שאחרי הצריבה הדיסק יהיה פתוח ככה שאני יוכל לגבות עוד קצבים ..האם יש מישו שיודע מזה משו אני אודה לו מאוד תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. גוטן איוונינג אני מחפש כבל כזה : תמונה נוספת : כבל SATA ל eSATA . בחיפושי במקומות שונים מצאתי קדחת, נאדה, גורנישט. הדבר הכי דומה שמצאתי נמצא בגולדטופ. תודה ( רבה רבה ) מראש

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. שלום כולם ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל טוב ויפה עד שחיברתי את ההארד דיסק הישן למחשב, אני פשוט רוצה להעתיק כמעט את כל המידע (עשרות ג'יגה) למחשב החדש. אני לא יודע אם יש לזה חשיבות, אבל בעקבות מידע שקראתי על NTFS שלא קורא FAT32 אני מציין את זה בכל זאת, ההארד דיסק החדש (SATA2 דרך אגב) הוא NTFS והישן הוא WIN32. חיברתי את הישן והוא לא הופעל באופן אוטומטי ... נכנסתי ל disk management, אני רואה את ההארד דיסק הישן שהוא כאילו לא פעיל, "unallocated", שאני לוחץ עליו קליק ימני עם העבר יש לי אפשרות לעשות NEW PARTITION, אבל כאמור אני חייב את המידע שיש עליו ואסור לי לפרמט ..... מה עליי לעשות ? תודה מראש !

12. Started by Gamer4Life,

איזה CASE יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by alon4256,

המחשב שלי כל הזמן עושה לי גיבוי וזה תופס לי מלא מלא מקום ואני לא רוצה ולא רציתי לעשות גיבוי, עכשיו כל פעם שאני מוחק את הגיבוי הזה זה חוזר על עצמו ועושה לי שוב ושוב.. וזה מטריף אותי ! איך אני אמור לבטל את זה ושהמחשב לא יעשה לי יותר גיבוי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. Started by m0sh,

:'( אני ממט טמבל אבל החלפתי מחשב והסתכבתי עם הRAID כי זה עניין חדש בשבילי והסתבכתי ומחקתי את הפארטישן של ההארדיסק הישן שלי ומחקתי איזה 40 ג'יגה של מוזיקה ועוד כמה דברים מאד חשובים....יווו איך אני אמור לשרוד עכשיו זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות :'(

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  15. שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח נייד בגודל של טרה-בייט, והסתכלתי על דגמים שונים אבל אני לא ממש מבין אז יש לי מספר שאלות. 1. ESATA וFIREWIRE - הבנתי שאלו חיבורים שהמהירות העברת קבצים בהם תהיה מהירה יותר. איך אני יכול לדעת איך יש לי במחשב את החיבור התואם לזה? 2. יש המלצות בנוגע לכונן טרה בייט טוב? בינתיים הסתכלתי על הדגמים של WESTERN DIGITAL, אבל העדפתי לשאול פה. אה יש לציין שנכון לעכשיו אני לא מחפש כוננים קשיחים ניידים עם חיבורים של ESATA וFIREWIRE. אני יכול להסתדר אם יהיה רק USB 2.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by MtAk,

שלום! יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש בלוח-אם שלי יש 6 חיבורי sata. אם אני שם 2 צורבי די-וי-די + 1 כונן די-וי-די שכולם עובדים על sata, ז"א אני נשאר רק אם 3 חיבורי sata לדיסקים הקשיחים האם ישנה אפשרות לחבר עוד דיסקים קשיחים או שאני יהיה מוקבל רק ל -3?? תודה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. זה הבקר: http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=138# עד לפני יומיים הבקר הנ"ל היה בזאפ דרך מספר חנויות ומשום מה איננו עוד. מעדיף לינקים לחנויות לקנייה און-ליין (בארץ). לא משנה, מצאתי.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. ראיתי בחנות בת"א 100DVDR Memory 8X 180 שקל וראיתי מגדל צורבים יצרן:Memory Computers מגדל צורבים DVDRW Tower 7 + HDD- יצרן:Memory Computers מחיר מבצע ¤5,490.00 שווה? אני רוצה לפתוח עסק של שכפול דיסקים..

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by AboveBeyond,

קראתי את הסטיקי , לא הבנתי ככ אם הוא מעדוכן או לא אני רוצה לקנות 500gb דיסק פנימי איזה דגמים הכי מומלצים כרגע ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by ORIT A,

מה מהירות הגישה לHD?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by Jack_g,

הברירת מחדל היא FAT לפחות בשלי שהוא SANDISK MICRO CRUZER TITANIUM U3 2GB כדי להמיר את זה ל FAT32? או NTFS? אפשרי בכלל?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by lshamir,

שלום, קניתי דיסק קשיח לסטרימר (EcoGreen Samsung), אבל עקב בעיות התחממות של הסטרימר (מאוד מאוד חם) אני רוצה להוציא אותו למארז חיצוני. יש לי מספר שאלות בקשר למארז חיצוני לכונן קשיח: האם יש למישהו נסיון עם מארז לכונן קשיח של Dynamode? ראיתי בKSP דגם עם USB 3 האם כדי לי לקנות למרות שכרגע אין לי חיבור כזה במחשב? האם כדי לקנות דגם הכולל מאורר למניעת התחממות הדיסק? האם יש דגם ממולץ אחר? תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. היי, קניתי את הצורב NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מנעה מחשבים. עכשיו לאחר שחיברתי אותו המחשב פשוט לא מזהה אותו, הוא לא מופיע ככונן ב"מחשב שלי" ולא נמצא במנהל ההתקנים... מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by HumanFly,

שלום לכולם.. אני בעל הרדיסק של W.D 200GB sata כאשר הרכבתי את המחשב אני בחרתי באפשרות בוט שהתקנתי את הוינדואז שזה יהיה בוט מרייד... של הרדיסק 1 כמובן.. שאלתי האם זה האפשרות היחידה לבוט עם SATA ? או שיש אפשרות אחרת ואני נמצא בבוט שהוא לא תקין במיוחד בוא נגיד.. אומנם הכל עובד אבל רציתי לדעת אולי יש אפשרות אחרת ולא דרך RAID..

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים