אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בעל הרדיסק של W.D 200GB sata כאשר הרכבתי את המחשב אני בחרתי באפשרות בוט שהתקנתי את הוינדואז שזה יהיה בוט מרייד... של הרדיסק 1 כמובן.. שאלתי האם זה האפשרות היחידה לבוט עם SATA ? או שיש אפשרות אחרת ואני נמצא בבוט שהוא לא תקין במיוחד בוא נגיד.. אומנם הכל עובד אבל רציתי לדעת אולי יש אפשרות אחרת ולא דרך RAID..
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב.. בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC? ובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות את הדיסק הבא: http://ksp.co.il/?uin=17091 למיטב הבנתי הוא תומך בתקני usb 2/3, והוא מתוכנן להכיל קבצים גדולים מ-4gb, כגון סרטי 720p ומשחקים כבדים. המשמעות לכך היא שאצטרך לפרמט אותו ל-exfat או ntfs, מה שמשאיר לי בעיה אחת - זמן שאין לי. אפרט את הבעיה כך: יש לי כונן 1 tb של אותה חברה רק בצבע ירוק (2.5), ולקח לי יום וחצי לפרמט אותו! בקיצור, יש לי 2 מחשבים: נייח ונייד. הנייח הוא עם מעבד i3, וממשק usb2, הנייד עם i5 ויציאה אחת של usb3. כך שברור שבנייד התהליך יהיה מהיר יותר. השאלה שלי היא כמה זמן? אני מודה לכל מי שיעריך בשבילי את הזמן.... גם בערך יתקבל בברכה. חיים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני מכניס CD ומקבל את התוכן בסייר. מוציא ומכניס CD אחר - התוכן נשאר מה CD הקודם. פעולת רענון F5 - לא עוזרת. פעם המחשב היה ב חלונות 98 ולא היו לי בעיות כאלו. מאז שהתקנתי את XP - יש לי "תופעות" בכוננים. יש עיצה ???
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי dell 8300 עם הרד דיסק מהיר מאוד - 10000 RPM ( לא scasii( אני חושב שהוא SATA (כבל נתונים דק ) המחירים של דיסקים כאלה עדיין מאוד גבוהים - מה גם שמה שחשוב לי שמערכת ההפעלה עם קובץ swap ישבו לי על ה דיסק המהיר ונתוני ארכיון ישבו על דיסק קצת יותר איטי וזול משמעותית . השאלה - אם אני מוסיף דיסק יותר איטי מבחינת מהירות הסיבוב (7500 במקום 10000 ) האם המערכת לא "תתישר" לפי הדיסק האיטי יותר ? וזה אומר שאני מחויב להוסיף דיסק במהירות זהה לדיסק המקורי ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבלי IDE יותר מהירים ויותר איטיים שההבדל שהמהירים זה הכבלים שהכבלים הם הדקים והאיטיים זה הכבלים העבים (הכבלים של חיבור הIDE) עם אני משתמש בכבל עבר (הישנים) זה תיאורטית יותר איטי והדקים זה המהיר? סליחה על הבורות.. אבל הATA 100 שזה התקן התקן הכי עדקני? והתקן עם הכבל הוא עם הפסים העבים (יש לי מלא ממחשבי P2 שמתו..) הוא ATA66 שזה איטי יותר והדקים אלה שבאים עם מחשבים מודרנים הם ATA133/100 והם המהירים? והאם יש דבר כזה ATA133 או 130 סליחה על החפירה חיפשתי בגוגל ול מצאתי..
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אפילו לא הצלחתי למצוא רק קופסא של כונן קשיח מבוסס רשת. וההארדיסק הכי זול מתחיל מ900 שקל!! מישהו מכיר מקום שמוכר במחירים שפויים?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואיתו גם צורב. על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB אותו אני רוצה לחבר לראוטר הבא בחיבור רשת: http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/ האם יש אפשרות כזו? יש מתקן כזה? או שאולי אפילו כבל יספיק? העדיפות כמובן לאיזשהו מפצל, במטרה לחבר מוצרים נוספים במידת הצורך בעתיד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות שני דיסקים מהדגם הנ"ל לצורך עבודה לבסיס נתונים בחיבור RAID 0 , האם הדגם הזה מתאים, לאור העובדה שראיתי באתר שלהם כי יש דגם שנקרא F1R שמוגדר כתומך RAID. האם זאת בחירה נכונה או אולי מומלץ משהו אחר. דיסק נוסף שראיתי הוא RAPTOR של WD בנפח 300M , אבל במחיר מטורף, האם יש בשוק דיסק אשר משתווה לו או דומה לו בביצועים במחיר שפויי.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
למען שמו באהבה יש לי כונן SATA שמשמש לגיבוי. אני מחפש כבל ESATA או USB 3.0 על מנת שיאפשר לי את החיבור של הדיסק, ואת העברת הגיבויים אליו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות, או להמליץ על מוצר מEBAY? שתהיה לנו שנה טובה! דודי.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם הוספת כונן קשיח שלישי תפגע בביצועי המחשב? תכביד על המעבד? המעבד: Q6600 לוח האם: ABIT IP35 PRO תודה, ארז.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחיצה בנפח 10 ג'יגה שמאכסנת 5.2 ג'יגה של קבצים ווינדוס מדווחת על 8.4 ג'יגה תפוסים :s05: ביצעתי ניקוי/איחוי דיסק, סריקת וירוסים, רוגלות ושום דבר לא השתנה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ובכן, הזמנתי שבוע שעבר והיום הלכתי לקחת אותו. התקנתי אותו במחשב - חיבור SATA ו-SATA Power. ב-BIOS מזהה את הכונן, אבל כשאני נכנס לויסטה, הויסטה לא מזהה אותו ולא מתקינה אותו. כנ"ל לגבי תוכנות אחרות, הן לא מזהות את הכונן. האם שכחתי משהו? בכונני SATA, צריך או לא, לשים ג'אמפר על אחד מהכוננים? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:19:49 עדכון: עכשיו ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכוננים ועכשיו הויסטה זיהתה לי את הכונן החדש, אבל שוב, אני לא רואה אותו ב-My Computer.מה אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:54:54 עדכון 2: מצאתי דרך, אני צריך פשוט לעשות מחיצות, אני עושה דרך Manage של ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קופסא של הרד דיסק חיצוני ולהפוך את ההרד דיסק שלי לנייד מצאתי אצלי שתי הרד דיסקים עם חיבורים טיפה ישנים אבל אולי יש להם קופסא מתאימה תמנות שלהם איכות פלאפון ) 1.http://jok.co.il/pics/e46433ab13599a42b3a88b2049693727.jpg 2.http://jok.co.il/pics/0118a0c878e418c5835e0afc5e9d5d75.jpg
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש בלוח-אם שלי יש 6 חיבורי sata. אם אני שם 2 צורבי די-וי-די + 1 כונן די-וי-די שכולם עובדים על sata, ז"א אני נשאר רק אם 3 חיבורי sata לדיסקים הקשיחים האם ישנה אפשרות לחבר עוד דיסקים קשיחים או שאני יהיה מוקבל רק ל -3?? תודה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי חוח אם של ASUS מסוג SABERTOOTH X58 עם שני בקרי רייד כאשר חיברתי 4 דיסקים של 1 טרה מסוג WD Caviar Black כאשר הגדרתי בביוס את סוג המערך שבו אני רוצה לעבוד (רייד 5) שמערכת הפעלה עלתה הכוננים לא זוהו נכון כפי שהגדרתי בביוס האם אני צריך לקנות דיסקים שמיועדים ספיצית למערכי רייד כמו WD RE4 ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-