עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nirh216,

שלום לכולם, איך אני יכול לפרמט את הכונן לעיל ב - NTFS?.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by arik100,

אהלן מחפש DOK מומלץ לקנייה. עדיפות לקנייה בEBAY 16-32GB עדיפות ל USB 3 תקציב סביבות 20-30$ עדיפות כמה שפחות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. אני מתבלט האם מערך 0 raid יתן ביצועים טובים יותר עם 2 דיסקים של 40gb 7200rpm 2mb. מאשר דיסק אחד של 80gb 7200 8mg? בנוסף במידה ואני אתקין מערך מה תצורת החיבור האופטימלית? ide 0: master: 40gb slave: none ide 1: master: 40gb slave: none או: ide 0: master: 40gb slave: 40gb ide 1: master: none slave: none תודה מראש לכל העוזרים! עריכה: ה-80 הוא דיסק שעובד כבר למעלה מ-3 שנים לעומת ה-40 שעדיין בתולים.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by עמיר שחר,

ברצוני לצרוב קובץ ISO על דיסק DUBEL LEYAR. אני עובד עם נרו 6 איך אני מעביר את המצב בנרו ל צריבה של 8 ג"ב ולא של 4?‬ בתודה מראש עמיר

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  5. שלום, לכל מי שלא מבין את הנושא שרשמתי שיכנס לאתר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=30865 טוב זה הולך ככה, בהתחלה לא היה לי מושג מה אני צריך בצורב, איזה חברה כדי לקנות, מהירויות, ומה זה מחיר סביר לצורב, בזכותכם עכשיו אני יודע את כל מה שהייתי צריך לדעת, אבל יש לי עוד שאלה אחת..... מאיפה אני יכול לקנות צורב של Lite-on????? הלכתי למס' חנויות מחשבים ולא היה להם, היו אפילו כאלה שלא ידעו על מה אני מדבר. נכנסתי גם לכמה אתרים וגם שמה לא מצאתי כלום.... יש למישהו איזה מקום או אתר שש בו את מה שאני מחפש??? אם כן, אני אשמח לקבל אותם. תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. קניתי היום DOK מיקרו קרוזר של סאנדיסק 4 גיגה ואני רוצה להעיף את הU3 ולאחד את המחיצות שלו. זה אפשרי עם הכלים הרגילים (partition magic ודומיו) או שאני צריך תוכנה מיוחדת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. רציתי לדעת אני רוצה להתחיל לצרוב במדיות גדולות לצורך אחסון קבצים וגיבוי סרטים ותוכנות ורציתי לדעת עם בשביל לצרוב על מדיות של 8.5 25 ו50 גיגה צריך צורב בלו ריי או שאפשר בצורב רגיל פשוט צריך מדיה מתאימה ??

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by AloN(-)KiLLeR,

מה ההבדל בינהם? קניתי את שניהם חבילה של 50 יחידות שלי Verbatim DVD+R וחבילה של 50 יחידות של Verbatim DVD-R מה ההבדל בינהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by tk_mc,

מישהו יודע מה זה dvd ram??? ואילו חברות טובות יש של צורבי DVD ???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ori-silver,

המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by ha,

סוף סוף הצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי אך נתקלתי במספר בעיות. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק של 400 המחולק לשתי מחיצות של 200 1. מהירות העברת נתונים נמוכה הרבה יותר ממה שציפיתי. כאשר אני מריץ את HDTune 2.53 מתקבלות התוצאות הבאות: Transfer rate (min) Transfer rate (max) 50M Transfer rate (avarege) 26M Accesse time 14mSec. העתקת נתונים בין דיסק רגיל ל RAID מתבצעת במהירות של 10 מגה לשניה בלבד. האם זו מהירות נורמלית? 2. לאחר נפילת מחשב, תוכנת ה RAID manager עולה ומתחילה לנסות לתקן את ה RAID. מכוון שלוקח לה ל…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by TalmoR,

שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של 2 טרה, אך יש לי כמה דילמות: 1. מה הבדל הביצועים בין הטכנולוגיה הירוקה לבין ההארדיסקים הרגילים? כי במחיר ההבדל הוא פי 2. באמת שווה את זה? 2. יש לי כרגע שני הארדיסקים, אחד חצי טרה ואחד טרה. רעיון שחשבתי עליו הוא להפוך את החצי טרה לראשי (שעליו יהיה הווינדוס) אבל הוא ההארדיסק הכי ישן שלי ואני לא ממש בטוח עד כמה כדאי לסמוך עליו

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by liorcomp,

מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז נכנסה המשכורת לכיס והארד דיסק הקודם הלך אז אני צריך לקנות אחד חדש(אני עכשיו עם מאקסטור 120 GB של חבר -זמני...)יש לי אפשרות ללכת או על מאקסטור או על WD ......הלכתי לברר מחירים והגעתי להחלטה שאני קונה 160 GB החלטתי להביא את הדגם WD1600JD ....הוא הגיע אליי שהוא פגום אז החנות בנתיים מזמינה חדשים אז יש לי התלבטות כי אני יכול להחליף למקסטור וע"פ הכתבה שX-BIT LABS עשו הווסטרן לא יוצא טוב מהכתבה אז מה אתם ממליצים......אני רוצה הארד דיסק הכי מהיר שיש לחברות הנ"ל בדגם של 160 GB כמובן עם SATA שקט הוא גם אפשרות אבל לא מוכרח......תודה ! ד"א הכתבה של אקסביט לאבס: http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/21hdd-160_2.html

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by צביקה3,

יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by RayZ,

ניסיתי היום לחלק בעזרת פרטישן מג'יק כונן ל 2 כוננים, לא עשיתי גיבוי לפני (שכחתי.. ). אז חילקתי, אחרי הריסט זה התחיל לחלק (לפני שזה עלה לווינדוס), ובאמצע החילוק זה נתקע, והייתי חייב לעשות ריסט. אחרי זה הופיע לי מסך כחול, זה לא נתן לי בכלל להעלות את הכונן. ניסיתי דרך מחשב אחר (זה שאני כותב מימנו) לחבר את ההארדיסק ולחלץ את הקבצים, זה מזהה את הכונן אבל לא נותן לי לגשת אליו. מה אני עושה? הקבצים שבהארדיסק הזה חשובים מאד, מאד חשובים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by hilikventura,

האם יש אפשרות או קיים מכשיר אחסון כגון דיסק נייד USB או SCASI שמאפשר לי להעביר קבצים בדוס המטרה היא: לגבות IMG של GHOST בדיסק חיצוני למחשבים ניידים וכמובן שאם זה USB אז שיתמוך ה V2 לא אכפת לי שזה יהיה רכיב חיצוני כגון PCMCIA

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by ShoX,

מי יותר מהיר? מי יותר שקט? מי יותר אמין? (גרסאות 250GB ו 160) ומה לגבי Maxtor 250GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB או Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה

22. האם יש מוצר שהוא מארז להארד-דיסק, עם חיבור חשמל עצמאי, שמתקשר עם רשת מחשבים אלחוטית ב-wi-fi בלי להיות מחובר למחשב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by quisp,

אני מגבה הרבה חומר (בדר"כ תמונות) על HD חיצוני,וגם על DVD/CD. מישהו יודע מה אורך החיים של החומר הזה? כמה זמן מחזיק חומר על HD? בצריבה על CD או על DVD? מה לדעתכם המדיה הכי בטוחה לארכיון התמונות היקר שלי? איך זה שבעצם אין שום פתרון גיבוי אמין לגמרי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.