עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by mystikal,

חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by rafip77,

שלום רב, קראתי את רב ההודעות וגם את הסטיקי. אך לא הצלחתי להגיע לתשובהץ תוכלו לעזור? 1. האם יש הבדל בביצועים בכונן 320GB מול כונן 500GB ? 2. ראיתי שיש הרבה דעות בעניין ביצועים לא מצאתי תשובה החלטית בעניין: האם בהתקנת מחשב חלוקת הדיסק למחיצות משפרת את הביצועים? קצת, הרבה? רב תודות

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. גוטן איוונינג אני מחפש כבל כזה : תמונה נוספת : כבל SATA ל eSATA . בחיפושי במקומות שונים מצאתי קדחת, נאדה, גורנישט. הדבר הכי דומה שמצאתי נמצא בגולדטופ. תודה ( רבה רבה ) מראש

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by asinnn,

נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

התקנתי מערכת הפעלה והדיסק קשיח זוהה בלי צורך לעשות עדכון לדרייברים של sata . ראיתי שבביוס הארדיסק מוגדר ככה : pch sata control mode / זה כותב שהוא מזהה את sata כ IDE ובעצם כותב לי IDE . לא ממש הבנתי את זה . האפשרויות האחרות שם זה לעשות RAID וזה לא מה שאני צריך. האם הכונן מוגדר היטב או שיש צורך לעשות משהו ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by erezb84,

שלום, אפשר לקבל המלצה לכונן חיצוני, סביבות 500G, לא קריטי הגודל הפיזי, חשוב שלא ידרוש חיבור לחשמל, אלא רק דרך ה USB והכי חשוב שיהיה אמין ולא עם כבל קצר כמו של WD... בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. Started by manbot,

אני צריך המלצה לצורב DVD עד 450ש"ח מקסימום הצורב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה! ראיתי את הצורב של סוני DWD-23A-שווה?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום אני עומד לרכוש מחשב. במקור חשבתי לרכוש דיסק קשיח יחיד (עוד לא החלטתי אם סיגייט 320GB או 500GB). מישהו אמר לי שעדיף לרכוש שניים קטנים יותר (למשל 250GBX2 או 320GB + 160GB), וזאת מאחר שהם נותנים יותר ביטחון למקרה שאחד מהם יתפגר. הבעיה היא שיש הפרשי המחירים משמעותיים בין רכישה של כונן גדול יחיד לבין רכישה של שניים קטנים. אם אפשר להשיג היום 500GB באיזור 400 ש"ח, הרי ששניים של 250GB יעלו כ- 550 ש"ח. וההפרשים דומים גם אם יורדים בנפח. רציתי לשאול לדעת חברי הפורום עד כמה לדעתכם העניין הזה קריטי?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by iyehuda,

קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  13. ובכן, הזמנתי שבוע שעבר והיום הלכתי לקחת אותו. התקנתי אותו במחשב - חיבור SATA ו-SATA Power. ב-BIOS מזהה את הכונן, אבל כשאני נכנס לויסטה, הויסטה לא מזהה אותו ולא מתקינה אותו. כנ"ל לגבי תוכנות אחרות, הן לא מזהות את הכונן. האם שכחתי משהו? בכונני SATA, צריך או לא, לשים ג'אמפר על אחד מהכוננים? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:19:49 עדכון: עכשיו ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכוננים ועכשיו הויסטה זיהתה לי את הכונן החדש, אבל שוב, אני לא רואה אותו ב-My Computer.מה אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:54:54 עדכון 2: מצאתי דרך, אני צריך פשוט לעשות מחיצות, אני עושה דרך Manage של ויסטה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by aviv512,

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by FatalZero,

אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  16. הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח נייד בגודל של טרה-בייט, והסתכלתי על דגמים שונים אבל אני לא ממש מבין אז יש לי מספר שאלות. 1. ESATA וFIREWIRE - הבנתי שאלו חיבורים שהמהירות העברת קבצים בהם תהיה מהירה יותר. איך אני יכול לדעת איך יש לי במחשב את החיבור התואם לזה? 2. יש המלצות בנוגע לכונן טרה בייט טוב? בינתיים הסתכלתי על הדגמים של WESTERN DIGITAL, אבל העדפתי לשאול פה. אה יש לציין שנכון לעכשיו אני לא מחפש כוננים קשיחים ניידים עם חיבורים של ESATA וFIREWIRE. אני יכול להסתדר אם יהיה רק USB 2.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום, האם השארת כונן חיצוני דלוק דינה כהשארת כונן פנימי? מישהו אמר לי שהם רגישים ועדיף שיהיו מכובים אם לא משתמשים בהם. האם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  19. כונן קשיח ממש איטי - זה הכונן Maxtor 6L200P0 200GB IDE חוץ מהבדיקה עצמה המחשב עצמו עובד בסדר גמור. המערכת AXP 2500 NOFRCE 2 1.5 GB DDR WIN XP SP3 דרייברים ללוח לא מותקנים, אבל הדרייברים של הבקר IDE מותקנים. ע"פ האתר, אלה הביצועים שאמורים להיות לו. http://www.hdtune.com/results/Maxtor_6L200P0.gif [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by Tushi,

קניתי פלופי (בבקשה לחסוך ממני את השאלות של "למה את צריכה את זה? ), חיברתי אותו, הגדרתי בביוס, הווינדוס מזהה, הכל לכאורה נראה בסדר, טוב ויפה. הכנסתי 25 דיסטקים לבדיקה, מחבילות שונות ומשונות, אלה דיסקטים ישנים, אבל לא יכול להיות שכולם לא עובדים!!! כשאני מפעילה מחדש את המחשב אז לפני שהוא יוצא מהווינדוס (כשאין דיסקט בפנים) הוא נותן לי את ההודעה: {אתחול דיסק לא מוכר} הדיסק בכונן A: אינו מאותחל כראוי. נא בדוק את הדיסק ואתחל אותו מחדש במקרה הצורך. (ביטול, נסה שנית, המשך) כשאני מנסה להריץ בדיקת אנטי ווירוס על דיסקט (וניסיתי על כולם) אז אני מקבלת את אותה ההודעה + הודעה מהאנטי ווירוס: Boot sector of disk A: - Error reading disk sector Path A:\ is invalid. נו, אז מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by Black_Devil,

יש לי הארד דיסק של 80 ג'יגה, שפעל כבר שנה+ הדיסק הראשי שלי מחובר עם SATA הדיסק הנ"ל מחובר בIDE הבעיה היא שהמחשב מזהה את הדיסק בהתחלה, אבל שהוא נכנס לווינדוס הוא לא מזהה אותו. בdevice manager הוא מראה אותו, אבל My Computer הוא לא מראה אותו. נכנסתי ל- Event Viewer וקיבלתי את ההודעה הבאה: The Logical Disk Manager Service failed while registering for device handle notifications on device \\?\storage#volume#1&30a96598&0&signature30002foffset7e00length12a14b8200#{53f5630d-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}. Win32 Error: 2. אם אני עושה בdevice manager דיסייבל ואז אנאייבל להארד דיסק הנ"ל הוא מראה אותו בMy Computer. איני יודע איך לסדר את זה. אודה למי שיוכל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. מישהו יודע מתי המשתיק Stabilizer של חברת Scythe יגיע לארץ? ולאיזו חנות אם אפשר... אני חייב את זה דחוף... תודה מראש. .swg

24. Started by ORIT A,

מה מהירות הגישה לHD?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. בפעם האחרונה שקניתי דיסק קשיח - לפני כשנה וחצי דיסק בנפח 500GB של samsung מסוג F3 עלה לי 190 ש"ח. עכשיו אני רואה שהמחירים נעים באיזור של 270 ש"ח. יכול להיות שפיספסתי משהו? כמו כן, למה אי אפשר למצוא דיסקים של samsung? תודה למעדכנים

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.