עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bengo5,

לשדרג למחשב של אחותי.. חיבור עם הכבל הצהוב הזה נראלי SATA... אממ.. משהו כמו 250 ג'יגה.. אפשר מחירים וחברות טובות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by David Ell,

אני רוצה לקנות כונן חדש, צריך משהו כמו 1-2TB, וSSD של לפחות 150GB רק למשחקים ולמערכת הפעלה. משהו טוב, מהיר ולא יקר מידי, התקציב הוא כמה שצריך למשהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר.

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. שלום! אני מעוניין לקנות כונן חדש בכדי לאחסן עליו המון מדיה. המחשב שלי יחסית ישן ולכן יש לו רק חיבור ATA. לכן, אני מעוניין בכונן SATA (שאוכל בעתיד להעביר למחשב HTPC), ובמארז חיצוני שיתחבר למחשב ב USB. התקציב יחסית גמיש, 700-800 שקל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by AmL1,

שלום כולם, אני מחפש כונן חיצוני באזוןר ה300-350 שקל כמה שיותר מקום.... ראיתי את זה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by ran_01,

שלום אנשים, אם לומר את האמת אז כול נושא הכוננים החיצוניים ממש חדש לי ואני לא מבין בזה כלום.... אני מחפש כונן לביצוע גיבויים במחשב, אני לא צריך 500GB אני חושב ש 160 או 250 בהחלט יספיקו הבעייה היא שיש כול כך הרבה סוגים כך שאין לי ממש מושג במה לבחור, לאחר חיפוש זריז בפורום הבנתי שיש 2 גדלים: 3.5 שהוא הגדול יותר (פיזית) ומצריך חיבור לחשמל (משהו שהייתי מעדיף להימנע ממנו) 2.5 שהוא קטן יותר, ללא חיבור לחשמל, אך גם יקר יותר וגם לא תמיד עובד "חלק" בחיבור לDVD בצפייה בסרטים...... (אם הבנתי נכון...) מה אתם אומרים על הדגמים הללו: Western Digital WDME1600TE ? למה הוא יחסית זול...? הרי מדובר ב 2.5 הוא לא אמור להיות יקר יותר? בנוסף ראיתי שמישהוא רשם פה בפורום שהוא נחשב לישן יחסית ול…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by WIZARD221,

לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. מספיק לי חיבור USB2.0 חשוב שיהיה קטן וקומפקטי, אך אם אפשר מעל 160 ג'יגה זכרון תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני של 1TB קטן מימדים (2.5 אינץ') והתקציב שלי הוא 450 ש"ח (ראיתי גם ב395 אבל אם כבר אז אני מעדיף שתמליצו לי אתם על הטוב ביותר בתקציב שיש לי). חשוב לי גם שיתמוך ב USB 3.0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2.5, ובקיבולת של 500GB ומעלה , השימוש שלי הוא בעיקר להעברת סרטים ולגיבוי של מסמכים וכו' התלבטתי בין ??? 1. WD עם שנתיים אחריות : דגם : WD : My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 מחיר : 300 ש"ח החיסרון העיקרי בכונן זה, זה שהחיבור שלו הוא לא מיני USB רגיל, ולכן צריך להתנייד עם הכבל שלו בלבד. היתרון הגדול שהוא תומך ב USB3 !. הוא הכי מוכר והכי נמכר. 2. סיגייט עם geoflex שנתיים אחריות דגם: FreeAgent 500GB 2.5'' GoFlex Ultra-Portable Drive USB 2.0 מחיר: 285 ש"ח חסרונות: הכונן מגיע עם בקר לחיבור לUSB 2, כאשר הבקר עצמו לא ממש יציב וחזק, ובנוסף טוענים שהכונן הפנימי הוא לא של סיגייט. יתרונות:…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by KingYes,

חבר שלי צריך כונן כזה לגבות חומר שלו.. אני מאמין שמספיק לו 500GB.. השאלה מה כדי לקנות? האם ההבדל בינו ל-1TB קטן? לאיזה כונן הכי מומלץ לכוון אותו? (כמובן שהעדיפות זה כונן כמה שיותר קל / קטן.. ובלי חיבור לחשמל). תודה רבה לכם

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, קניתי לפני כשנה וחצי כונן חיצוני WD Element Essential מהדור הראשון של 2TB, ובשבוע האחרון הוא החל להשמיע רעשים. בטרם יקפח את חייו, החלטתי לקנות כונן נוסף כדי לגבות שם את המידע לפני שאני מוסר אותו לתיקון. תמיד חשבתי ש-WD נחשבים יחסית עמידים, אולם לאחרונה שמעתי על מספר חברים שנתקלו בבעיות קריסה של כונני HD (חיצוניים 3.5" ופנימיים כאחד). שאלתי היא איזה כונן אתם ממליצים לי לקנות? הכונן יחובר ללפטופ עם USB 2 ולכן לא בטוח שאני ארוויח מהירות טובה יותר מ-USB 3. כמו כן, המהירות היא לא הפקטור החשוב ביותר עבורי, אלא דווקא העמידות של הכונן. אני יודע שיש לחברות דגמים שונים של כוננים עם MTBF שונים, אולם עושה רושם שהחברות מנסות להסתיר את המידע הזה מאחר ולא הצלחתי למצוא…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש כונן חיצוני 500/320GB (לא חשוב 2.5 או 3.5 וחשוב שיהיה מKSP כי משם אני קונה) עם תוכנת גיבוי שאפשר להגדיר שתעשה גיבוי אוטומטי בזמנים קבועים ולקבצים לפי בחירה. תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. יש דבר כזה? אני מעוניין לחבר כונן DVD דרף USB בלבד.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם אפשר להכניס יותר נפח בתקציב אז -בכיף תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. חשבתי על זה: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?item=N82E16822178741 זה עולה חצי מהמחיר בארץ. אגב, למה המחיר של גרסת ה8TB כזה זול? בארץ, כונן בגודל 4TB מתחיל ממחיר של 600.

17. מחפש כונן טוב ויציב, שלא מתנתק עם אחריות וכמה שיותר מקום אכסון.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Elad Shechtman,

אשמח להמלצות על כוננים ועל התכונות(מהירות קריאה\כתיבה\משהו אחר..) שצריך להיות לכונן כדי להתאים כמובן שהיעוד העיקרי זה משחקים , חשבתי על כונן של 2TB - 4TB תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. כרגע החיבורים הזמינים אצלי במחשב הם FIREWIRE, USB2, ESATA . הכונן ישמש תחילה ליעד קבצי עריכה ורינדור של וידיאו. לכן נדמה לי שחשוב שיהיה 7200RPM. בעניין החיבור, ESATA אמור להיות טוב יותר מ בחינת ביצועים מה- USB-3 (ראו כאן). וגם אין לי כרגע USB3. אבל אני לא מוצא כונן חיצוני מתאים (למעט אחד שעולה 2000 ש"ח) שיש לו חיבור ESATA.. המלצות שלכם?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכם, עברתי על הנעוץ אבל לא מצאתי המלצה קונקרטית לכונן חיצוני כלשהו. הכונן ישמש לגיבוי בלבד, ולא אמור לצאת מתחומי הבית. תרחיש השימוש הוא שמידי פעם אני אחבר אותו למחשב אגבה את המסמכים ואניח לו לשכח בשקט ליד המחשב ולנוח. חשוב לי בנוסף כי יתמוך בLCD, כלומר שאם הLCD יצליח להריץ סרט מUSB אז שגם יצליח להריץ מהכונן. התקציב הוא 400 ש"ח, אין לי מושג מהם הנפחים שאפשר לקנות במחיר זה. שאלה לא קשורה לנושא: אם אקנה את הכונן הפנימי של ה2TB שהמלצם, בהנחה שיש לי SATA אחד פנוי אין בעיה לחבר אותו למחשב, נכון? במידה ואין, איזה כונן עדיף שהוינדוס וכל שאר התוכנות ירוצו עליו הHD204UI או הDisk Drive ST3500320AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) שיש לי עכשיו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני, הוא ישמש בעיקר לסטרימינג והשימוש המשני שלו יהיה לגיבויים. הוא יתחבר ל- סטרימר (Popcorn C200) באמצעות USB2. מחיר 400 - 550 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by yamamoto,

אני מחפש הרד דיסק חיצוני גדול 2 או 3 Tb ומהיר 7200 בלי לקרוע את הכיס. יש כזה דבר? ישמש בעיקר לאיחסון מדיה (אני כמעט כל יומיים אני מעביר תיקיות גדולות במיוחד 10-20 גיגה)

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  23. אז ככה אני מחפש כונן שיהיה מהיר קצת ועדיף שיהיה 3.5 מתפשר גם ל2.5 אני חשבתי על my book או על My Passport כי אני רוצה מארז חיצוני שיהיה בינוני כזה לא גדול ולא קטן מעוצב כי הוא יהיה גלוי על השולחן

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by Ruya,

שלום, אני מחפש כונן חיצוני נייד עד 250 GB, עם חיבור IDE תודה,

25. אני מחפש כונן חיצוני לגיבוי וכו' בתקציב של 400-500 ש"ח. הוא לא יעזוב הרבה את הבית, אז גודל ומשקל לא כ"כ משנים לי. הנפח צריך להיות מינימום 500GB (לא נראה לי שיש 1.5/2TB בתקציב הזה, אז ההעדפה היא כמובן ל-1TB). בת'כלס הכי חשוב לי שהוא יהיה מהיר ונוח, הכי PLUG AND PLAY שאפשר. כמובן אמינות זה מקום ראשון, אבל זה נראה לי ברור מאליו. יש אפשרות לקנות בחו"ל ולייבא לארץ דרך קרובת משפחה שבאה לבקר, אם הפרשי המחירים ביחס לנפח הזיכרון משמעותיים מאוד. זהו בסה"כ. אני צריך לדעת עד היום בערב מה הכי כדאי לקנות, אבא שלי משום מה מאוד לחוץ על זה ואני לא רוצה לפספס את ההזדמנות שיהיה לי דיסק קשיח חיצוני שעליו אני יוכל לשים את כל התיקיות של המשפחה במקום שישבו לי על המחשב ויתפסו לי 80GB על פארש.…

דיונים חדשים בפורומים