עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. שלום אנשים יש לי unraid nas שרץ על מחשב ישן פנטיום 4 והלוח אם הוא msi ms-7173. כרגע מחוברים אליו שני קשיחים של wd green 1tb. בשניהם שמתי את הג׳אמפר מאחורה שמכניס אותם למצב תאימות לsata 150 MB/s. השאלה שלי היא האם גם בקשיחים החדשים בסדרת הgreen או אפילו red קיים הג׳אמפר הזה צריך לדעת לפני שאני מוסיף כונן... האם הלוח הזה ייתמוך בsata 2/3 בלי הג׳אמפר? מודה לכם..

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  3. קניתי דיסק קשיח ST3500418AS וחיברתי אותו למחשב כדיסק שני(חיברתי כבל SATA + חשמל). המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה ולפי מנהל ההתקנים הוא פועל טוב. בדקתי בביוס והוא מוגדר כסלייב בעוד ההארד הדיסק השני מוגדר כמאסטר ועדיין אני לא מצליח למצוא אותו או לגשת אליו כלומר בתייקיה המחשב שלי לא קיים כונן כלשהו. הדיסק מן הסתם עדיין לא מפורמט. אני מתאר לעצמי שזה טעות של ניובי אבל מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by elad-k1,

הוספתי הארד דיסק עכשיו יש לי שתיים חיברתי תשני הוא רושם לי שזיהה חומרה חדשה אבל "במחשב שלי" אני לא רואה אותו..

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by shloosh,

אני מחפש הארדיסק חיצוני שמיועד למחשב ביתי ולא נייד. אני צריך 500GB בסביבות ה-400 שקל. ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון די רע איתם תמיד,איך המקסטורים ואיך הלאסיי החדש שיש בבאג? ועד כמה ההבדל בין חיבור FIREWIRE לבין USB2.0 הארד דיסק מיועד למוזיקה וסרטים,לא למשחקים או משהו שדורש ביצועים... תודה!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום אני דיי חייב DOK למכללה בשביל להעתיק דברים מהבית למכללה ובחזרה. אין לי הרבה כסף להשקיע ואני גם לא צריך הרבה מקום 1-2GB יספיק. יש המלצות על דגמים מסויימים שהם איכותיים פחות או יותר בטווח המחירים של 50-60ש"ח? כלומר שלא יתפרק לי אחרי שנה, או שיהרס מדפיקה קטנה. אשמח לעזרה כיוון שאני בכלל לא מבין בזה. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by IlanF,

אשמח להמלצה לקשיח חיצוני, משהו כמו 1TB או 1.5TB, תלוי בהבדל במחיר בינהם גודל לא כל כך משנה, אבל יש העדפה ל-2.5" הכונן ישמש באופן כמעט בלעדי לגיבוי לכן יש העדפה לכונן שמגיע גם עם תוכנת סנכרון שתוכל לגבות לי תיקיות ספציפיות באופן אוטומטי לכונן החיצוני. אני מחפש משהו עד 400 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם זה שווה את זה. בנוסף עוד שאלה קטנה, אני רואה שהרבה מהכוננים החיצוניים מגיעים רק עם חיבור USB 3. החיבור תואם לאחור? זאת אומרת שאם אני מחבר את הכונן לחיבור USB2 הוא יעבוד? (אני מודע לזה שהעתקה ממנו/אליו תיהיה איטית יותר) תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by Knopix,

האתר של היצרן: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18322&search=ADDLINK+SSD http://www.addlink.com.tw/ssd-s70 מה שמעניין אותי: 1. כדאי לקנות? 2. מאיזה חברה השבבים? 3. דגם בקר 4. גודל SLC 5. כמה זיכרון? תודה

9. Started by bariko,

שלום רב, ברצוני לשאול האם מאחה הדיסק של ווינדוס הוא כלי מספיק יעיל עבור איחוי הדיסקים, גם הפנימיים וגם החיצוניים? במידה ולא, האם יש איזה תוכנה אחרת (רצוי חינמית) שעליה תוכלו להמליץ , שעושה את העבודה טוב יותר מהמאחה של ווינדוס, וגם לא צריך דוקטורט במחשבים כדי לתפעל אותה? ;D תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. היי, מתלבט איזה SSD 250 לקנות. ראיתי שממליצים על ה840 של סמסונג. הם באמת יותר טובים ומשתלמים מכל השאר? ראיתי שיש דגם חדש יותר שנקרא EVO שנמכר ב 120 שקל יותר. מה הוא נותן? שווה להשקיע את ה120 שקל האלה בנוסף ל800 שקל שעולה ה840 הרגיל? איך הכונן הזה למשל משתווה אליהם? SanDisk 256GB SDSSDP256G דבר נוסף שאני לא מבין, ניקח את סמסונג לדוגמא (וזה קורה בכל חברות שעושות SSD), נגיד יש הארדיסק 250 גיגה והוא עולה 900 נניח, למה יש גם כונן של 256 שעולה 1100? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 שווה משהו התקציב זה 300 שקל...גג 350...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by Tzuri,

אני מחפש ליקנות כרטיסי זיכרון של SMARTMEDIA הקטע שהמחירים שלהם יחסית יקרים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ביותר זול ?! תודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by sPoiled,

אני רוצה לשאול שאלה לגבי הצורב הזה. הוא מתחבר עם כבל SATA והשאלה היא אם יש בבאנדל כבל SATA או שצריך לקנות בנפרד. ממש תודה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום יש לי את הלוח: GA-965P-DS3P קניתי אתמול כונן SATA נוסף שאני רוצה לחבר,הוינדוס מזהה את שני הכוננים וגם בביוס שני הכוננים מזוהים אבל הוא לא מציג אותו במחשב שלי בתוך הוינדוס. יש למישהו מושג איך אני מחבר את שניהם בלי RAID? כמו כן בביוס הוא מגדיר לי את שני הכוננים הקשיחים על MASTER,לא מצאתי שם דרך לשנות את זה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. היי, מה ההמלצות? האם יש הנחיות ספציפיות איזה כוננים קשיחים צריכים לשרת זה? אשמח להמלצות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. וכו' יש לי כונן NTFS 37.2 GB ויש בו את כל התקיות Program Files WINDOWS Documents and Settings אני רוצה שהוא יהיה ריק. רק להורדות זה אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by VanStyle,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?

18. Started by itsik,

שלום לכולם יש לי צורב YAMAHA CRW3200E למעלה משנה בזמן האחרון יש לי בעיות בצריבה. זה התחיל מזה שאני לא מצליח לקרוא ולכתוב על RW. ובימים האחרונים אני לא מצליח לצרוב בכלל בכל פעם שאני צורב אני מקבל שגיאה כזו "current program area empty" "could not perfom fixation " אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה אני מאוד אשמח תודה מראש איציק.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by SD Project,

האם אני יכול להשים את ההארד דיסק הפוך ?! האם זה הורס אותו ?! האם זה מוריד לו מהRPM ?! תודה לעונים...

20. Started by CMuf,

בווינדוס 7, כונן קשיח סאטא, הנמצא בתוך מגירה עם מפתח און אוף בתוך המארז, בטעות המפתח סובב, דבר שבטח גרם לחשמל ונתונים של הכונן להפסיק. אני לא רואה שום בעיה בהפעלות מחדש של המחשב. נראה בסדר גמור. האם אני צריך לחשוש מאיבוד נתונים או בעיה בחלונות בהמשך הדרך? - אם לא אז מדוע - האם ה- אן טי אפ אס שומר על הנתונים תקינים גם באיבוד כזה של חשמל ונתונים לכונן? - אם כן - יש תוכנה שכדאי לי להריץ לבדוק תקינות?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by stingeR-,

אני משתמש כרגע בקושחה גירסא 1.W5 וראיתי שיצא 6-7-8.. אבל מכיוון שאני לא מבין את הסינית שמדברים בcdfreaks פניתי אליכם שתמליצו לי על הקושחה הכי טובה לצורב הנ"ל מLD...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by orengreen,

Hello everybody, I have a SATA HD that was partitioned to a 20GB C: partition and a 100GB D: partition. The partitions were created during the windows installation process (not using partition magic or other software). I'm using XP SP2. I want to change the size of C: to 30GB (D: has about 20GB free on it). Can I do it easily and safely? Thanks!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by Mad Season,

ככה , קניתי דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל : wd320ys 16 mb sata2 raid והחזרתי אותו לחנות בגלל שהוא היה מצפצף לי מידי פעם , וגם נתקע באמצע העברות קבצים , נותן שגיאה בשם windows delyded fail וגם הרצתי עליו את בדיקת דיאגנוסטיק של ווסטרן דיגטיל וזה נתן fail . כלומר , מדובר בדיסק פגום. עכשיו החזרתי אותו לחנות ואני צריך לקבל דיסק חדש.. וראיתי שיש דיסק בעל אותו נפח כמו שלי , wd320ks 16mb sata 2 עכשיו הדגם הזה זה אותו דבר רק בלי ה raid ויותר זול במשהו כמו 100 שקל. מה זה ה raid הזה בכלל ? אני חשבתי שזה יותר מהיר בגלל זה הזמנתי את הדגם של ה raid יכול להיות שיש אי התאמה בין ה raid ללוח אם שלי ובגלל זה היו לי כל הבעיות עם הדיסק ? יש לי לוח אם msi 6728 נראה לי עם צ´יפסט של אינטל משהו בש…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. בינתיים חשבתי על כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK -מה דעתכם עליו? האם USB2 לא מהווה מגבלה להעברת מידע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.