עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by G-FoRcE,

יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by abcdjkh,

שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by bugosvi,

שלום רב , רציתי להוסיף למחשב שלי כניסת usb 3 קראתי את השרשור כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510226.msg4362349#msg4362349 ולא הבנתי אם מה שהבחור קנה יפעל לו טוב בכל מקרה הלוח אם שלי הוא asus p5qd turbo האם הכרטיסים שקיימים בebay (חברות לא מוכרות ) יעשו את העבודה ? חשבתי על משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-NEC-720200F1-chipset-/230659716672?pt=AU_Components&hash=item35b463f640 או משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-ASMEDIA-1042-chipset-/330579002296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf80b43b8 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. מה יותר טוב צורב דיוידי H20L או H22N של חברת LG?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by alex28,

שלום חברים קניתי את כונן samsung 840 evo 120gb ואחרי התקנה שלו ותקנת WINDOWS עשיתי את בדיקה וקבלתי את תוצאות אלו זה בסדר? http://srv2.jpg.co.il/5/53d6363faefd0.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by qpalzm,

כמו שהכותרת אומרת^ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by matan_18,

הציעו לי אותו במחיר טוב! השאלה שלי האם משיהו נתקל בבעיות איתם? ושווה בכלל לקנות צורבים שלהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by limer,

שלום, ברשותי DOK עם הבעיה the disk is write protected . {בגודל 32 גיגה שמפורמט ב-ntfs , ואני עובד עם win 8.1} כמובן שעשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי ... Open a command prompt Diskpart list disk select disk attributes disk clear readonly clean DiskPart has encountered an error: The request could not be performed because of an I/O device error. See the System Event Log for more information. בנוסף לכך גם : Click start run regedit go to this directory HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Currentcontrolset\control\ if you can't find StorageDevicePolicies under control folder then make some new one. Follow this steps: .... וכו' ...גם זה לא עזר גם התוכנה : HDD LLF Low Level Format Too…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הי, דיסק WD JD 80GB שהותקן לפני כמה דקות, מזוהה ב-Boot ע"י הבקר Raid, אבל לא מופיע ב-XP ככונן... למה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי צורב DVD של NEC דדגם 3550A. הצורב עובד היטב אני צורב בו imag-ים, data ועוד. לאחרונה ניסיתי לצרוב סרט DVD ,אך גיליתי שהמחשב אינו מזהה שיש דיסק בכונן. ניסיתי מספר סרטים על מנת לוודא שהבעייה איננה בסרט. כמו כן עידכנתי קושחה (גירסה 1.06), אך הבעייה נותרה בעינה. אני רוצה להדגיש שהבעייה היא רק בקריאת סרטי DVD. האם מישהו יודע במה מדובר והאם יש פתרון, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. הכותרת אולי לא ברורה,אני מתכוון שאני רוצה לדעת איך מקליטים דברים על דיסקים רגילים ואיך על DVD.למה לDVD יש יותר זיכרון?ולמה יש דיסקים שהם יותר איכותיים ולמה פחות,מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

ככה, קניתי הרד דיסק 160 ג'יגה ושמתי אותו אצלי במחשב... וכתוצאה מכך ה 80 ג'יגה שלי היה אמור לעבור למחשב אחר בבית... הבעיה היא שהוא SATA ובמחשב השני(P2) אין חיבור כזה... יש למישהו הצעות שלא יעלו לי ביוקר? או אם אפילו מישהו רוצה לשדרג לעצמו את ההרד דיסק ולקחת Samsung SP0812C 80GB SATA ולתת לי בתמורה הרד דיסק אחר 80 ג'יגה של חברה מוכרת(WD, MAXTOR, SAMSUNG, SEAGATE...) תקין לחלוטין(ואפילו עם אחריות) בלי שום תוספת מחיר, אני מוכן.... רק זה צריך להיות מיידי - בימים הקרובים. תודה, דקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי יש אפשרות לפרמט את הדיסק הקשיח שלא דרך ההתקנה של מערכת הפעלהXP , הכוונה לפירמוט מהבוט עם תוכנה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. עדכנתי לקושחה של הspeed hack ,לאחר זמן מה הבאפר של הצורב השתגע וצריבה של 13 דקות נמשכה חצי שעה , התקנתי מחדש את הנרו , אך זה לא עזר . הורדתי NEC 3500A_2FA אך הוא רושם שהצורב was not found correctly ... למה אני לא יכול לעדכן לקושחה הרשמית ומה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by CL,

יש לי הארד דיסק של 40G אבל חילקו לי אותו ל-4 ואני רוצה לחלק אותו ל-2 איך אני עושה את זה, או איזה תוכנה עושה את זה ועם אתם יכולים לעשות קישור איפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת, יש לי xp תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by gilgol,

שלום יש לי 3 כוננים, 2 של טרה ואחד 250 ג'יג'ה , את שני הכוננים של הטרה הגדרת בביוס (DFI X48 TRES) והתקנתי מערכת הפעלה ויסטה 64 על ה250, משהו קרה והייתי חייב לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ואחרי שהכל הותקן, אני שוב מסמן מערך רייד בביוס אבל המחשב מיד אחריי תחילת טעינת מערכת ההפעלה זורק מסך כחול ועושה ריסט, שאני נכנס לביוס נראה כאילו הוא לא מזהה שום כונן, לאחר שאני מבטל את המערך, המחשב עולה מצויין אבל הוא מזהה רק כונן אחד ואומר שאני צריך לפרמט אותו יש לי המון המון מסמכים ודברים שם איך אני יכול לפתור את הבעייה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by LiorZi,

כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shahar07,

מה ההבדל בין My Book Essential לבין World edition ? נדלקתי על עניין הרשת, האם גם אוכל להשתמש בו להקרנת סרטים או שזה יהיה איטי מידיי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לפי הכתבה: Global HDD capacity expected to be restored to 80% in 1Q12 תיקון קטן שבכתבות אחרות שכחו לציין אותו. כוננים קשיחים הולכים לקבל התייקרות של 30-40 אחוז ממחיר של הכוננים לפני השיטפונות. הפעם עקב מחסור\התייקרות של חומרי גלם. לדעתי הניסוח היה אמור להיות שמחירי הקשיחים ירד בסוף 2012 למחירי 130-140 אחוז ממה שהם עלו לפני השיטפונות. הSSD נראה יותר ויותר "משתלם" למי שמתלבט בין תוספת ביצועים למקום אחסון בזמן האחרון. לפי הכתבה, בגלל השיטפונות הקשיחים היו צריכים לעלות ב110% ומה שבפועל יצא שמחירם הוכפל ואף שולש. נראה עד כמה הם יוכלו לתרץ אותנו במחסור בקשיחים, וסיבות חדשות בשביל להשאיר את מחירים שלהם כמו שהם. כנראה המצב הזה נוח, עד כמה שזכור לי הדו"ח הכספי של החברות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. האם הבעיה מוכרת? בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. "אזהרה": עידכון קשוחה של סמסונג PRO 850 משבית את הכונן (נראה שמדובר בגרסא : "EXM02B6Q ", גם אם היא הוסרה מהאתר שלהם לא ממליץ למהר לעדכן גרסאות בעתיד). לא ראיתי כתבה/פוסט שנפתח בנושא,אז חשבתי להזהיר אותכם מראש. פרטים נוספים: (הקישור מכיל עוד קישורים לעוד פורומים) http://www.theregister.co.uk/2015/02/26/samsung_850_pro_ssds_getting_borked_firmware https://tweakhound.com/2015/02/24/samsung-pulls-latest-ssd-firmware/ http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2421585&page=2 http://www.guru3d.com/news-story/after-samsung-840-evo-issues-now-the-850-pro-has-issues-too.html http://www.tomshardware.com/s/samsung+850+pro+ssd+corrupted+firmware+fix+read/ קבוצת פייסבוק על נושא…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להיעזר בכם, איזה כונן קשיח הכי טוב שיש ל-500 ג'יגה?? (אמור לעלות בערך 250-300) ואיזה צורב הכי טוב עד ל-150 ש"ח??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.