עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eli33,

שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אני מתכוון להוציא את צורב DVD שלי (LG GSA-H10A) ממארז של מחשב, ולחבר אותו לכבל USB to IDE שיש לי (קניתי בעיקר שיהיה יותר כל לעבוד עם HD אחרים בלי לפתוח את מחשבים). רציתי לדעת האם ביצועי הצריבה צפויים לרדת (בעיקר שגיאות)? האם כדאי לצרוב במהירות נמוכה יותר (ולגבי איזה פורמטים)? פעם קראתי שהדגם שלי ניתן ל"שדרוג" ל H10N (מהיר יותר) או H10L (עם lightScribe) יש עוד אופציות "שדרוג" שנוספו מאז? האם חיבור דרך כבל ה- USB to IDE שלי ימנע או יגביל את השימוש בצורב (רוצה לדעת בעיקר לגבי lightScribe כמובן אחרי "שדרוג" אם אעשה)? האם עדיף לערוך "שדרוג" כשצורב מחובר פנימית או שזה לא משנה וניתן לעשות אותו גם כשאר הוא מחובר בכבל USB to IDE? תודה לעונים, טל

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by blade2,

צרבתי סרט מdvd על dvd ולמרות שהוא עובד נהדר בכונן של המחשב, כשאני שם אותו ב dvd בסלון, הוא לא עובד (אומר לי "disc error" משהו) יש לי toshiba Sd200e (ומנסיון הוא קורא Cd-romים צרובים). ייתכן שהבעיה נגרמת בגלל שצרבתי על dvd רב פעמי? (dvd+rw) אם הבעיה ב DVD שלי, מה ניתן לעשות כדי שהוא יקרא צרובים? תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אני זוכר שלפני שנה קראתי על כך שלאט לאט יעלמו ההארד דיסקים המכאנים שכולנו מכירים מן העולם, ויחליפו אותם SSDים, יש חדש בנושא הזה בעולם? אני כבר לא מעודכן. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by קובי 1980,

תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by KF,

אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus

8. Started by devek,

קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by maxrub,

שלום, שמעתי פעם על אפשרות לחבר מארז חיצוני לראוטר של הרשת, האם באמת קיים מארז כזה? ואם כן, כיצד הוא עובד?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by e.s,

קניתי דיסק קשיח western 1600jb ide ואני רוצה להרכיב אותו איך אני עושה את זה?? זה כמו להרכיב כונן דיסקים?? אני חושב שאני יודע איך אבל אני פוחד שאני יקלקל משהו...

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by boludo,

מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by bg1987,

אני נוסע לארהב באוגוסט, ואני רוצה לקנות שם SSD. השאלה הראשונה היא מבחינת נפח. מה הנפח המומלץ לכונן כזה, הוא ישמש ככנון מערכת, אולי גם משחק או שניים שישבו בשביל שיפור ביצועים. עשיתי קצת קיראה, וראיתי שכרגע הVERTEX 3 של OCZ מאוד מומלץ, בחיבור של 6GB, (שכרגע אין, אבל אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב). מצד שני הם מגיעים רק ב120 ומעלה, אני חושב ש 80 יספיק לי בקלות(יש לי כרגע 35 מתוך 40 בכונן מערכת). האם יש אותו ב80?. אני רוצה לשמוע על כוננים אחרים ברמה של הV3, בשביל להשוות ביצועים ואולי גם לחסוך טיפה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. תקשיבו אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בצורב .. אז ככה אני חשבתי או על pioneer או Lg או samsung.. samsung - ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎ Lg - ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ pioneer - ‏DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata‎ מי הכי מומלץ (צורב טוב וכדומה),הכי שקט ועם הכי פחות בעיות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by mb74ever,

יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה.. הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי. ניסיתי להעביר למחשב אח…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  18. היי, אני רוצה לקנות SSD שיהיה לפחות 240GB. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הדגמים האלה: Sandisk Extreme, Corsair Force GT , Neutron GTX, Samsung 840 PRO למיטב הבנתי הניוטרון GTX והסמסונג פחות או יותר שווים. השאלה שלי אם לדעתכם ההבדל בביצועים מצדיק תוספת של 300 שקל לעומת הפורס וסנדיסק? תודה!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by b555,

האם אפשר לחבר את הקונקטור הרגיל של החשמל כמו בIDE

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by raam123,

אז מה באמת ההבדל ? :s05: 200GB 7200 ATA-100 8MB ל: 200GB SATA ואם יש לי 8MB כבר ואני מוסיף עוד HD האם הוא חייב להיות מאותו סוג ? ואם לא האם הוא מאט את ביצועי המחשב ?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Access Denied,

אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?

22. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני ומצאתי כבל בDX http://www.dealextreme.com/p/usb-sata-ide-cable-set-474 ניראה טוב הבעיה היחידה היא שממה שהבנתי הוא לא יתאים לשקע של ישראל המתאם הזה יעביר טוב את החשמל? http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 אם לא אז בקשה תמליצו לי על אחד אחר שיעבוד עם זה תודה רבה אה ועוד שאלה יש למישהו מושג מתי מחירי ההארד דיסקים יחזרו להיות נורמלים?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by hagay21,

קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by אופיר,

האם אפשר ליצור RAID 0+1, כלומר stripping+mirroring בעזרת תוכנה ב - XP SP2? ראיתי מאמר על RAID5 אבל שם נחוצים לדעתי יותר משני כוננים. ברצוני ליצור את ה - RAID על 2 כוננים (IDE) שאהפוך אותם לדינמיים. מערכת ההפעלה תשב על כונן בייסיק (SATA) מחוץ ל - RAID. ושאלה אחרונה - האם לשים את הדיסקים על אותו channel ב - IDE?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by amir85,

אני קונה DISK ON KEY אחרי שהישן שלי התפחלץ הצצתי ב ZAP וראיתי שהמוצרים של SanDisk הכי נפוצים השאלה היא האם יש איזה הבדל בביצועים בין הסדרות שלהם TITANIUM כי עיצוב וU3 ושאר השטויות לא מעניינות אותי. ואם יש בדל אז האם הוא שווה את המחיר או שפשוט להכנס ולבחור את ה 8G הכי זול שאני אמצע ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.