אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, עומד להיגמר לי המקום ב-HDD של הלאפטופ שברשותי. דגם HP Pavilion Entertainment PC dv6. כמו כן, גם בדיסק החיצוני שברשותי עומד להיגמר המקום. שניהם בנפח של 300 GB כרגע... אני מעוניין להחליף את שניהם בהארד דיסקים בעלי נפח באזור ה-500GB... פה אתם נכנסים לתמונה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
החלטתי לבדוק את המהירות של הצורב שלי בתוכנת nero info tools ושם הוא מראה לי שמהירות קריאת הצורב היא 40 והצורב שלי הוא 48 , בDVD שהמהירות שלו 48 הוא מראה נכון 48. גם בתוכנה של פלקסור טולס זה מראה כך, עידכנתי את הביוס של הצורב ולא עזר, החלפתי את הצורב וגם לא עזר. השאלה האם זה צריך להיות כך?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
האם זה תקין או שיש בעיה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות SSD שיהיה לפחות 240GB. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הדגמים האלה: Sandisk Extreme, Corsair Force GT , Neutron GTX, Samsung 840 PRO למיטב הבנתי הניוטרון GTX והסמסונג פחות או יותר שווים. השאלה שלי אם לדעתכם ההבדל בביצועים מצדיק תוספת של 300 שקל לעומת הפורס וסנדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני ומצאתי כבל בDX http://www.dealextreme.com/p/usb-sata-ide-cable-set-474 ניראה טוב הבעיה היחידה היא שממה שהבנתי הוא לא יתאים לשקע של ישראל המתאם הזה יעביר טוב את החשמל? http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 אם לא אז בקשה תמליצו לי על אחד אחר שיעבוד עם זה תודה רבה אה ועוד שאלה יש למישהו מושג מתי מחירי ההארד דיסקים יחזרו להיות נורמלים?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב קומבו של LG 4120B בעבר הייתי מכניס דיסקים וצורב בלי בעיות ב X8 יום אחד המחשב החליט שאותם דיסקים שהיו טובים ל X8 לא טובים יותר והוא לא איפשר לי X8 יותר אלא רק X4 אמרתי בסדר זרמתי איתו בימים האחרונים התחלתי לצרוב על DVD-RW במהירות X2 והיום על אותו דיסק הוא החליט שגם את זה הוא לא נותן לי ומאפשר לי רק X1 על אותם דיסקים ניסיתי גם את נירו 7 וגם את נירו 6 למישהו יש מושג מה הבעיה? כל הצעה לפיתרון תתקבל בשמחה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אמממ... לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה את הצורב כדי לגבות כמה דברים... איזה צורבים מאלה שיש בKSP הוא הכי טוב? קראתי את ת'רד המומלצים אבל מופיע שם רק הLG... דעתכם? המון תודה! נ.ב אם אני משלם באשראי כמה זה עולה שם? כי כל המחירים זה בכסף מזומן...
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה כתוספת לזה שיש לי. לפי כל אינדיקטור במחשב ההארדיסק אכן נמצא והוא קריא לחלוטין (לפי ה-SETUP של הביוס, לפי ה-DEVICE MANAGER של ווינדוס וכו') אך איני רואה אותו בMY COMPUTER ולכן אין באפשרותי להשתמש בו. מה לעשות? כמו כן ניסיתי להעלות אותו דרך COMMAND PROMPT אך אני משער שגם דרך שם איני מצליח למצוא אותו מאחר ואף כונן תחת אות חדשה אינו נמצא. מה הבעיה לעזאזל?:\ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מבקש המלצה על דיסק קשיח איכותי ומהיר ככל האפשר עד לסכום של 500 שקל
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים מחזורים של 20-30 שניות כל פעם של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
© קרדיט מלא לGenius מאתר Gamer שלום לכולם קיבלתי אתמול חשבון GMAIL ממיכאל ספיר המלך! הוא אמר לי שמותר לו להזמין 6 אנשים להשתמש בזה ושאלתי אותו אם אני יכול גם להזמין 6 הוא אמר לי שכן אבל זה הופעל לי רק היום רואים דבר כזה בצד שמאל Invite 6 friends to Gmail אבל זה לקח לי בערך 12 שעות עד שזה התעדכן הרעיון שלי הוא כזה: אני אזמר שאני אזמין 4 אנשים מגיימר מאור אתה ראשון ועוד שלושה שיבקשו (מועמדים - פבל /אלעד/אורן/ יוני) ו2 אני אשאיר ליום סגריר K ה4 שיקבלו יפתחו עבור עוד 16 אנשים שירצו וככה עוד 64 איש יקבלו וככה כל מי שרוצה בפורום אימייל של GMAIL יקבל חינם חינם כל מי שרוצה לקבל לו חשבון יירשם מה זה GMAIL? חשבון דואל בנפח גיגה שנמצא בשלב בטא מבית Goo…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחרי שבוע של המתנה, פתחתי את ה-330 של אינטל וחיברתי אותו למחשב דרך esata. עשיתי סריקה בוינדוס לאיתור חומרה חדשה והוא לא זיהה לי אותו... למה? מה עושים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צרבתי עכשיו 2 דיסקים עם צורב של nec nd4550 ויש לי בעיה כזאת - אחרי שאני מסיים לצרוב את הדיסק - קבצי וידאו עם נרו - הצריבה מסתיימת בצורה מוצלחת לפי נרו ואז כשאני לוחץ סיים זה מוציא את הדיסק..ועכשיו אני לא מצליח לקרוא את הדיסקים אחרי שהם גמורים בהתחלה חשבתי שאולי זה דיסק דפוק של teac ועכשיו גם צרבתי על דיסק של xerox וגם הצריבה הסתיימה באופן מוצלח והדיסק לא עולה אחרי הצריבה ..מה זה אומר שהצורב שלי התחיל להרוס דיסקים ? או שזו רק בעיה במחשב שלי ובמחשב אחר הדיסקים יעלו ?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
זה המחיר הכי זול שראיתי להארדיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא מורכב משתי פלטות של 320 ג'יגה כל אחת. מישהו כאן ראה את זה?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צורב שעושה copy disk חיצוני שלא קשור למחשב ושיכול לעבוד בכמויות גדולות ושכפול מהיר 500 מדיות ליום ככה..ושכפול מהיר אם אין דבר כזה אז USB גם יתקבל בברכה אבל אני צריך משהו מקצועי 500 מדיות ליום ואם אין דבר כזה אז תביאו משהו שהכי קרוב למה שאני צריך
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה ההבדל זה משמעותי מאוד ההבדל? יש לי 80GB SATA 8MB ועכשיו אני רוצה לקנות 250MB SATA 16MB הם יעבדו יחד אין בעיה עם זה נכון? וה250 ינצל את ה16 ה8 לא יפריע לו?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?