אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח לא גדול במיוחד 160giga, אבל לא ראיתי מנפחים גדולים יותר יש לדיסקים הקשיחים 16mb cache. האם שי הבדל ביצועים משמעותי בתוצאה מהגדלת זיכרון הקאץ ? שאלה נוספת: מה זאת טכנולוגית ה - ncq והאם משיהו יכול להמליץ על כונן קשיח לא יקר וטוב.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כל פעם כשאני צורב מדיה של דיוידי ה BUFFER משתגע קופת מ 3-85 כל הזמן ובגלל זה הצורב לא יכול לצרוב במהירות מעל ל כפול X1 בדקתי לצרוב מכל הכוננים הקשיחים שלי על כמה סוגי מדיות וגם בכמה תוכנות צריבה (NERO DVDDECRYPTER) ועשיתי DEFRAG. מה יכולה להיות הבעיה? רק אתמול היה תקין ולא הותקן המחשב שום דבר מאז כך שהבעיה הופיע פתאוםץ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מיקרו sd שתוכנו תמונות חשבות אך אני לא מצליח לזהות אותו בשום מכשיר ( כאילו הוא לא קיים ) . ניסיתי לפחות 8 תוכנות לשחזור ואף אחד לא זיהה את הכרטיס גם כן. הגעתי למסקנה שהדרך היחידה זה מעבדה מתאימה וטובה שתעשה עבורי את העבודה. האם מישהו התנסה במקרה כזה או מכיר מקום אמין וטוב שיודע לעשות את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום במצב הנוכחי יש לי מערך רייד של 2X36 רפטורים ראיתי בטרייד זון כונן של 15K סלד של סיגייט ואני רוצה לדעת האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אחליף את הרפטורים כמערך רייד בכונן בודד במהירות גבוהה יותר או שבכלל עדיף להמתין לכונני SSD.חשוב לציין שהכונן לא הכי זול.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני קונה DISK ON KEY אחרי שהישן שלי התפחלץ הצצתי ב ZAP וראיתי שהמוצרים של SanDisk הכי נפוצים השאלה היא האם יש איזה הבדל בביצועים בין הסדרות שלהם TITANIUM כי עיצוב וU3 ושאר השטויות לא מעניינות אותי. ואם יש בדל אז האם הוא שווה את המחיר או שפשוט להכנס ולבחור את ה 8G הכי זול שאני אמצע ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור למחשב של האבא של החברה. המחשב המדובר מריץ Win XP Pro עם הארד דיסק סביר אבל חלוקה דפוקה. הכונן הלוגי C מכיל את מערכת ההפעלה והוא רק 10 ג'יגה. הגודל ממש מגביל אותו ובמהלך העבודה הוא מקבל הרבה התרעות על מקום פנוי בדיסק והמחשב מאט מאוד. ישנן שתי אפשרויות שאני מכיר (ואם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע עליהן). 1. פירמוט והגדרה מחדש של הכוננים הלוגיים (בנוסף לעשות סוף סוף גוסט למחשב לצורך שיחזור מהיר בעתיד). 2. Repartition ללא איבוד מידע. בחיפוש בפורום ראיתי הודעה על Partition Magic אבל התוכנה מ2003 ועולה כסף אז רציתי לדעת אם יש אפשרויות חדשות יותר / זולות יותר כיום. כמו כן, יש הפניה לParagon Partition Manager (שגם עולה כסף) ומהאתר לא ברור אם האופציה לRe…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות פורמט לכונן הC שלי דרך דיסקט האיתחול של WIN 98 וכשאני נותן את הפקודה: format c מחשב רושם לי שאני לא יכול לבצע את הפירמוט מכיוון השההרד דיסק לא תומך בפירמוט הזה. מה יכולה להיות הבעייה? איך בכל זאת אני יכול לפרמט? דרך אגב: אין וינדוס על המחשב. מערכת הקבצים היא NTFS
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מבקש המלצה על דיסק קשיח איכותי ומהיר ככל האפשר עד לסכום של 500 שקל
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות מתאם לSATA כי כרגע יש לי את WD800JB עם IDE ואני די מסוקרן לדעת איך מתאם פועל ? והאם זה משתלם? בגדול זה בשביל הכבל המאוד נחמד של הSATA. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן חברה...מקוה שזה המקום הנכון לשאול(מהנלים לא לכעוס אם טעיתי) קיבלתי מחשב חדש ואיתו הרד דיסק חדש עכשי נכנסתי לFDISK וכמובן שלא אמורות להיות לי מחיצות קיימות עכשיו אנשים אמרו לי(עד היום השתמשתי ב FDISK? להביא WIN BOOTABLE ואני לא יצטך להתעסק עם ה FDISK והמחיצות.. עזרה בבקשה?!!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי, יש לי מספר כוננים (פנימיים) ממחשבי עבר שהייתי רוצה לבדוק מה יש בהם ולפרמט או לזרוק. האם אני יכולה לחבר אותם למחשב הנוכחי שלי והמחשב יזהה אותם כמו דיסק רגיל נוסף או שזה מסובך יותר ודורש הגדרות וביוס וכל מני כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מרכיב מערכת מחשב ורציתי לקנות את ה-500GB של Seagate עם 32MB buffer. בחנות המליצו לי יותר על ה-WD 500AAKS משום מה והסבירו בכך שהתגלו לאחרונה בעיות עם ה-Seagate-ים. למען האמת כרגע יש לי בבית Seagate דומה שעובד מצוין. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי חוח אם של ASUS מסוג SABERTOOTH X58 עם שני בקרי רייד כאשר חיברתי 4 דיסקים של 1 טרה מסוג WD Caviar Black כאשר הגדרתי בביוס את סוג המערך שבו אני רוצה לעבוד (רייד 5) שמערכת הפעלה עלתה הכוננים לא זוהו נכון כפי שהגדרתי בביוס האם אני צריך לקנות דיסקים שמיועדים ספיצית למערכי רייד כמו WD RE4 ?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000055NHn2oFXI36tmAZqfA02hn:12bbi68k5?id=4081501&pr=QJ5&N=2 31485 ולמה ההבדל הענק במחיר בינו לבין האחרים כמו ווסטרן למשל?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני משתמש בו בD2 שלי ושם סרטים ושירים ותמיד נעלמים הקבצים מהתיקיות שבכרטיס אני חושב שהוא דפוק כי תמיד שאני מכניס שוב את הקבצים החסרים הם נמחקים או שקבצים אחרים ואני גם לא מצליח להמיר אותו לNTFS משהו יודע מה אפשר לעשות? יכול להיות שהכרטיס הזה כבר לא טוב? ד"א קניתי אותו באיביי ב 35 שקל
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו זכרון מהיר אמרו לי שכדי לקנות את OCZ SSD RevoDrive 120GB 540/480 IOPS 75000 כמה שאלות בקשר לזה : * הכרטיס מתחבר לPCI-E ? איך זה אפשרי בכלל ? * העובדה שזה מתחבר לPCI-E תעשה בעיות ? * יכול להיוצר צוור בקבוק עם יש לי מעבד E6600 ? * והאם הוא עובד טוב ביחד עם דיסקים קשיחים אחרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בלוח,בחיבורים האחוריים חיבור של SATA חיצוני. עכשיו השאלה היא איך מחברים לו חשמל,הרי אם עשו חיבור כזה בטח יש איזושהיא דרך לחבר לו חשמל בקלות,אולי מישהו פה יודע איך? בטוח יש איזה פיתרון חוץ מלקחת כבל ישירות מהספק,כי אחרת זה סתם לא יעיל... תודה מראש. הלוח רשום למטה...
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-