אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי KingSton USB 2.0 Flash ווינדוס 98 לא מזהה אותו , אני צריך את הדרייבר שלו והדרכה אין בדיוק אני מתקין ומוסיף ידנית אותו כי עבר הרבה זמן מאז שעבדתי עם 98
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אז מה באמת ההבדל ? :s05: 200GB 7200 ATA-100 8MB ל: 200GB SATA ואם יש לי 8MB כבר ואני מוסיף עוד HD האם הוא חייב להיות מאותו סוג ? ואם לא האם הוא מאט את ביצועי המחשב ?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שיותר מופנית למקצוענים ובעלי הניסיון כאן... אני מחפש אמצעי איחסון מידע כזה: כניסות: וידיאו (קומפוסיט, פורמט אנלוגי, למשל PAL) וכניסת מידע כלשהי בפורמט TTL או RS-232. הכרטיס/מודול ידע לשמור את האות וידיאו כאשר הוא דוחס אותו ב-REAL TIME וידע לשמור גם את אות המידע שנכנס.... מומלץ מוצר מדף. הגבלה כספית -אין. (טוב, נו, נגיד 2000$ ;D) יש המלצות? תודה, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ערב טוב, האם כדאי לקנות כונן קשיח של 1TB מבית SEAGATE קישור : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730223 יותר נכון לקנות 2 כוננים קשיחים כאלו ולעשות מהן RAID 1 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את רב ההודעות וגם את הסטיקי. אך לא הצלחתי להגיע לתשובהץ תוכלו לעזור? 1. האם יש הבדל בביצועים בכונן 320GB מול כונן 500GB ? 2. ראיתי שיש הרבה דעות בעניין ביצועים לא מצאתי תשובה החלטית בעניין: האם בהתקנת מחשב חלוקת הדיסק למחיצות משפרת את הביצועים? קצת, הרבה? רב תודות
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אמממ... לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה את הצורב כדי לגבות כמה דברים... איזה צורבים מאלה שיש בKSP הוא הכי טוב? קראתי את ת'רד המומלצים אבל מופיע שם רק הLG... דעתכם? המון תודה! נ.ב אם אני משלם באשראי כמה זה עולה שם? כי כל המחירים זה בכסף מזומן...
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אני מחפש צורב DVD בחיבור של SATA בתקציב של 140-150 ש"ח .. אני פשוט די מבולבל מכל הדגמים שיש אשמח לכמה המלצות טובות .. תודה רבה והמשך יום נעים ..!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
DVD-R LG 10 Pack Cakebox Speed x8 ב25 ש"ח אני קונה שתי חבילות,רציתי לדעת עם הדיסקים האלה טובים.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: Asus P4S800-MX SE אני רוצה לקנות דיסק קשיח. אם אני יקנה דיסק SATA II זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע קניתי מחשב, והייתה לי בעיה עם ההארדיסק שלי (160 ג'יגה) שהמחשב זיהה רק 131 ג'יגה, וזה משום שהייתי אמור לעשות עדכון ביוס (הלוחות של היום מזהים מקס' עד 137 ג'יגה). בעזרת האנשים פה בפורום הצלחתי להזהות עוד 25 ג'יגה בערך שכך יש לי עכשיו 153 ג'יגה. מה שהצלחתי לזהות איחדתי עם כונן D ועכשיו יש לי בו 113 ג'יגה וב C יש לי 39 ג'יגה. הבעיה שיש לי עכשיו היא: שאחרי פרמוט של כונן C (בלי D) המחשב מזהה עדיין 131 ג'יגה וכל מה ששמרתי בD נשאר אבל, הוא לא נוצן לי להיכנס לכונן ואני צריך לעשות לכונן D פורמט והכל נמחק. **מה אני אמור לעשות בכדי שאחרי כל פירמוט של כונן C אני לא אצטרך לפרמט גם את כונן D וכל המידע שלי ימחק מהכונן?? אני חייב תשובה די מהירה בכדי שאוכל לגשת לחנות בהקד…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש הארדיסק חדש למחשב ולכן אני רוצה לשמוע חוות דעת והמלצות על: 1. ה-הארדיסק עצמו, איזה אחד כדאי לקנות. אני רוצה אחד של 500-640GB. אבל גם המלצות לגבי 1T יתקבלו בברכה. אני חושב על ה - Western Digital 640Gb 16MB AAKS - 7200RPM S-ATA שראיתי במפרטים המומלצים באתר, הוא נשמע לי טוב אבל כמובן אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח לשמוע. 2. אני אשמח אם יוכלו להמליץ לי על חנות מסויימת, אני חשבתי על אייבורי אבל היות שיש כמה וכמה שמועות לגביהם אז אני רוצה לבדוק חנויות אחרות. אני גר באיזור באר-שבע ולכן חנויות באיזור יהיו אחלה, מה שכן חנויות בירושלים גם כן יהיו בסדר כי אני מגיע לשם הרבה. ההעדפה שלי היא חנות שבה אני יכול לאסוף את המוצר בעצמי מכמה סיבות אבל ב…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות מתאם לSATA כי כרגע יש לי את WD800JB עם IDE ואני די מסוקרן לדעת איך מתאם פועל ? והאם זה משתלם? בגדול זה בשביל הכבל המאוד נחמד של הSATA. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן יש לי שני HD של 60 ו80 הHD של ה60 הוא למדיה (סרטים ומוזיקה) היום הוא התמלא לי לגמרי ויש לי בHD של ה80 מחיצות עם פול מקום שאני לא משתמש יש דרך להעביר את הגיגות מהHD של ה80 לHD של ה60? יעני נגיד מD לG כשD וG לא באותו HD?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל המלצה לכונן חיצוני, סביבות 500G, לא קריטי הגודל הפיזי, חשוב שלא ידרוש חיבור לחשמל, אלא רק דרך ה USB והכי חשוב שיהיה אמין ולא עם כבל קצר כמו של WD... בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק DVD של אירוע משפחתי זה העותק של דוד שלי . עכשיו אני קניתי צורב DVD ואני רוצה לשכפל אותו. קניתי נרו דיגיטל ושם כאשר באתי לעשות אימייג למחשב הוא אמר לי שהדי וי די מוגן? מה עושים? חוץ ממלכת לחנות כי זה לא די וי די רגיל שהשכרתי ואני רוצה לשכפל אותו. האם משיהו מכיר תוכנה שמתגברת על הנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי נייד של לנובו עם BT מובנה ונייח עם דונגל של BT. אני רוצה להעביר ביניהם קבצים, והם מזהים זה את זה, ואפילו הצלחתי להעביר בקלות קובץ בודד, רק שמשום מה, פתאום וללא כל סיבה הנראית לעין, כל קובץ שאני מנסה להעביר נכשל, ומתקבלת ההודעה הזו: The file transfer failed because the receiving Bluetooth computer or device did not respond. If you sent the file to another Windows XP computer, that computer must be running the Bluetooth File Transfer Wizard. If you sent the file to a Bluetooth device, make sure the OBEX File Push Profile is installed. זה לא שהמקבל הקפיץ לי שאלה אם אני מעוניין להתחבר או לקבל קובץ חדש, אלא פשוט זה התחיל ונגמר בשולח, שכשל בהעברת הקובץ. יש דרך שניתן לפתור…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא מזמן קנית מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ויש לי הארדיסק SATA עכשיו יש לי גם הארדיסק של המחשב הקודם שהוא IDE יש אפשרות לחבר אותו למחשב החדש ולהעביר חלק מהקבצים שבו למחשב החדש? ואם כן איך עושים זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
איך אני יודע על אילו פינים צריך הג'אמפר של ההארד דיסק לשבת? (המדבקה שעל ההארד דיסק מראה 3 אפשרויות - Device 0, Device 1 ו- Cable Sel.)
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-