אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש של 250gb sata II 16mb buffer הדגמים הם: western digital - wd2500ks seagate - barracuda 7200.9 sata מה מומלץwestern digital או seagate?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב CD-R הכי כדאי לקנות כיום? אני לא מחפש צורב DVD, יש לי אחד במחשב אחר. הצורב מיועד לצריבת מוזיקה ככה שהנושא הזה הכי חשוב. האם שווה להשקיע קצת יותר בצורב PLEXTOR PX-230A או שאפשר להסתפק גם באחרים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. תהיתי לעצמי כונן scsi ultra 320 שמתחבר למחשב בבקר PCI או PCIX אם יש בכלל.. נגד raptor 10,000k בממשק SATA או SATA2. מה יהיה יותר מהיר? והאם באמת ירגישו הבדל בביצועים? ואם יש אתר שמראה סכמה של השוואה של הסוגים (כולל כוננים סטנדרטים של 7200 וIDE) אז אני אשמח לקישור.. דבר שני- האם כונני scsi שאני מחבר למחשב אישי דרך PCI איטיים יותר? וגם הביוס יודע לזהות אותם כbootable? דבר שלישי- אני אשמח להסבר על איזה תכונות משנות בבקרי scsi..איך בעצם בוחרים בקר? ואם אפשר גם כמה קישורים לבקרים מומלצים למשב ביתי.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5642 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=825 תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ כבלי SCSI (כבלפנימי לטייפ גיבוי) עגולים ? באתרים בחו"ל ראיתי אבל המחיר לא מצדיק קניה שם...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את הכונן הפנימי שלי לכונן חיצוני, הבנתי שיש כמה סוגים שונים של חוטים ובתים לכוננים, אך לפני הכול, ברשותי Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS ועוד כמה כוננים קשיחים פנימיים די ישנים .. עכשיו הבנתי שיש חוט מסוים, אני מעדיף את החוט מאשר את הבית שאליו מכניסים את הכונן.. שני הכבלים שראיתי, 1. חבילה כבל USB IDE SATA בלי מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-SATA-IDE-HD-HDD-Converter-Adapter-Cable-S2-/350170718865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5187cd2291#ht_2786wt_1139 2. חבילה כבל IDE SATA USB עם מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-IDE-SATA-2-5-3-5-Hard-Drive-Adapter-CCB-5616-/270656559221?pt=AU_Components&hash=item3f04635875#ht_7125wt_905 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי שום מקום שמוכר כזה דבר, בהתחלה חיפשתי כרטיס PCI הרחבה לסאטה ולא מצאתי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני כאילו רק את המארז וגם את זה לא מצאתי ,עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 פרסקוט 2.8 512mb Asus P4S800MX מבוסס ציפסט של SIS אשר משמש כשרת קבצים בבית. ללוח אם אין כניסות SATA בכלל ולכן הוספתי לו כרטיס SATA של ST-LAB אשר משתמש בשבב של SIL מסוג 3112. מדובר בשבב שהיה פופלרי במיוחד בימי ה Nforce2 כאשר הגשר הדרומי לא תמך ב SATA באופן טבעי ובכדי לתת ללוח מחברי SATA הוסיפו את השבב ישירות ללוח אם. כרגע אני עובד עם שני כונני WD250KS על הבקר והוא פועל מצויין (בלי RAID). ברצוני להוסיף עוד בקר זהה עם שני כוננים בכדי להגדיל את הנפח על המחשב ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בחיבור שכזה? האם ישנם בעיות של התנגשות, למשל הנתגשות בביוסים של הכרטיסים בזמן עליית המחשב וכדומה? אשמח לתגובה או עצה, כמו כן אם ישנו בקר SATA זול עם 4 מחברים אשמח …
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך המלצה להארדיסק חיצוני 2 טרה או כל אמצעי איחסון אחר שהוא אמין. בעיקר לאחסון סרטים לטווח ארוך אז לא צריך מהירות אבל שלא יזחל, בעיקר שלא יהרס מידע ושיהיה אפשר להפעיל את הסרטים ישירות בלי בעיה. הרכישה תתבצע בארה"ב בסביבות ה-500 שקל אז אני צריך המלצות בהתאם. אפשר נפח גדול יותר אם ההבדל במחיר זניח ועדיף חיבור USB ללא חשמל. יש לי כרגע USB 2 אבל מתכנן לשדרג ל3 אז צריך משהו שיעבוד עם שניהם זה בכלל משנה הקנייה בארהב או שבשביל מה שאני מחפש אין הבדלים משמעותיים וגם אם מישהו מכיר אתר טוב אמין וזול לרכישה ומשלוח לארהב תודה
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, לפני כ3-4 שנים קניתי בבלק פריידיי, במבצע של כ70$- SSD של SANDISK PLUS. חשבתי שזו קניה טובה (בזמנו המחיר היה טוב) אבל אחרי כשנתיים ומשהו כשהתחילו בעיות, רק אז גיליתי שיש פרמטר שנקרא SLC,TLC ו MLC וכנראה הSANDISK היה TLC (או הגרוע מביניהם, לא זוכר) שלא מחזיק טוב. היום שוב הגיע הפריידיי, והפעם לא הייתי רוצה לחזור על אותה טעות. אני עדיין מחפש משהו שיהיה מתחת לרף ה75$ אבל הפעם אם אין כוננים שמתאימים לכל הפרמטרים, אני אחכה. אז השאלה שלי היא בעצם על מה בדיוק להסתכל? כי אני רואה למשל שאמזון מוכרת SSD של SILICON POWER בגודל 1TB, אז האם כדאי לקנות את זה אם יצטרף למבצעים ויהיה זול מ75$? או ה QVO של סמסונג? מבחינת מהירות גם הSANDISK הספיק לי, אבל אני …
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא מעניין אותי המהירות או המחיר העיקר שיצליח לקרוא דיסקים של DVD שרוטים או שיש איזה תוכנה לצריבת דיסקים צרובים תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זה משפיע על המהירות, שווה לקנות? תודה. אמיר.
-
SONY CRX-175E-RP 24X10X40 מפרט מלא http://www.sony-middleeast.com/pcrelated/crx175_fs.htm
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עורך תמונות בפוטושופ ולייטרום ומכיוון שאני מצלם בraw כל קובץ שוקל בערך 40-50 מגה בייט ולכן חשבתי לקנות כונן SSD. המצב הוא כזה : יש לי מחשב נייד ובו : I5 3210 עם 8GB זכרון וכונן SSD בנפח 128GB בצורת MSATA + כונן קשיח רגיל בנפח 500GB וכרטיס מסך מובנה. מחשב נייח ובו: E8400 עם 4GB זכרון וכרטיס מסך HD5850 + כונן קשיח רגיל בנפח 250GB. האם הייתם משדרגים את המחשב הנייח ומוסיפים לו יותר זכרון וכונן SSD ? *כרגע לצורך עריכה אני פשוט מחבר את המחשב הנייד כל פעם למסך הראשי שלי ועורך את התמונות,מה שמפריע לי זה שאני לא יודע אם הכרטיס מסך המובנה שיש לי בנייד משפיע איכשהו על הצבעים לעומת ה 5850 שיש לי בנייח. *האם כונן SSD עם נפח קטן של 64GB יספיק לווינדוס,פוטושופ ולייטרום או שאני…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דרך לאבטח יסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות ;D
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית דיסק קשיח נוסף. עקב דרישות storage גדולות, אני מעדיף לרכוש דיסק בגודל 2tb אך המחיר כרגע יקר מדי ולמעשה עדיף לקנות שני כונני 1tb (כמובן קיים גם השיקול של פיצול הסיכון אך אני מעדיף שלא להוסיף עוד דיסק ל4 שכבר ישנם). 1. האם מחירי כונני 2tb צפוי לרדת בקרוב? (שמתי לב שמחי ר wd 1tb black עומד על 490 כבר זמן רב). 2. האם דגם הwd 2tb caviar black מגיע בכלל לארץ? לא מצאתי חנות כלשהי שמוכרת אותו. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כותרת מפיתעה? אתכם... אני יודע שאתם תתחילו להגיד שאני מדבר שטויות, או שאלו 4 מקרים מתוך 300 אלף, אבל בכל זאת. 3 מקרי תקלות בנוגע לברקודה 4, שמוכיח שלא כל הנוצץ (סיגיט) זהב. -ברקודה 4, 60G, 7200. הגיע לפני כ5 חודשים לביתו של א', א' שמח, ומהר להתקין את הדיסק בשרת שלו, עם קירור אקטיוי (אם זה משנה זה P3 866) לאט אבל בנחישות, אחרי כשבועים התחיל הדיסק לפתח סקטורים פגומים, אחרי כחודש, היו כבר 19 מגה סקטורים פגומים, אבל בלי דיסק חלופי לא ניתן להוציא את הדיסק הזה משימוש, עקב היותו שרת שאנשים שלמו על שירותיו כסף. לאחרונה, הוחלף הדיסק, ובדיקה גלתה 73 מגה סקטורים פגומים, לאחר פרמוט, הדיסק הוחלף, לדיסק אחר, מתוצרת אחרת, שעובד כמו שעון שוויצרי. -ברקודה 4, 7200, 40G, הגיע לפני שבועיים …
-
שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בנתיים הרצתי את ה Quick Test והכל בסדר, חייבים לגבות לפני ה Extended זה יכול למחוק את המידע ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 2 הסדרות? (פרט לעובדה שבארץ ה-WD מקבל רק 3 שנות אחריות) מדוע ה-WD עולה כ-200 שקל יותר? האם יש משהו שמצדיק זאת? לסיגייט 1TB יש 2 דגמים: ST31000333AS ו- ST31000340AS כאשר לראשון קצב העברת מידע גבוה יותר. איפה ניתן להשיג אותו בארץ(הראשון)? איך הוא לעומת ה-WD1001FALS http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-