אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים Serial ATA שמחוברים ב-RAID-0 האם אני יכול לחבר דיסק קשיח רגיל נוסף שלא היה קשור לשני הדיסקים האחרים אני צריך אותו לאחסון
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://www.ninja-polo.com/index.php/sandisk-cruzer-8gb.html זה זיוף?? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו WD CAVIAR שנהרס לגמרי אחרי שנתיים וחצי של עבודה ממש טובה ובלי בעיות. אני מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 וגם תוכנות לעריכת סרטים על מחשב שולחני שקניתי ב-2011. אני הולך לקנות דיסק פנימי חדש במקום זה שנהרס, ורציתי לדעת על איזה פרמטרים כדאי להתעכב. ראיתי פה קודם דיון שדיבר על דיסק שמשמש לאחסון לעומת דיסק שמריץ את מערכת ההפעלה, ואני מניח שאצלי זה יהיה אותו דיסק שיעשה את שתי הפעולות. אם כדאי לי לדעת משהו בסוגיה הזאת, אני אשמח לשמוע - אני באמת לא מבין גדול. יש המלצה על משהו בתקציב סביר (400-600 שקל בערך)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי WD 80GB 8MB אבל רוצה לדעת האם באמת זה 8MB ולא הרגיל (2MB?). איך בודקים זאת?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש תמונה. איך התוצאה טובה ? הדיסק פועל כSATA לא SATA2. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Samsung 840 evo 120gb או Kingston v300 120gb מי מביניהם הכי מומלץ, מבחינת האיכות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום ;D קניתי מחשב חדש!!! והוא הגיע היום בבוקר עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס , והוא אומר שהוא לא מצליח לזהות את ב-HD אז יתקשרתי לחברה שהזמנתי ממנה את המחשב (נועה מחשבים) ובהצלחה אמרו לי להוריד מחדש את הדרבריים שלי הלוח אם (של DFI מסוג NF4 ultra ) לא עזר, אז אמרו לי לפתוח את המשחב ועשיתי את זה, ועכשיו שמנו לב של-HD מתחבר רק כבל אחד והוא הולך ללוח אם, אין יותר כבלים מחוברים הם אמרו לי שצריך להיות יציאות לבנות לחבר ל-HD אז לקחתי אחת (אמרו לי העיקר שלא יהיה מחובר לכלום),ולחבר ל-HD אבל לא הצלחתי לעשות את זה, זה לא מתחבר... ביום ראשון הם אמורים לבוא לקחת את המחשב (אחרי איומיים) וביום שני להחזיר (בתקווה) יש משהו שעד אז אני יכול לעשות לסדר את זה שהם לא יתצרכו לבוא?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות צורב, וראיתי צורב של סוני x52 במחיר של 260 ש"ח, האם הם נחשבים אמינים וטובים? למישהו יש ניסיון עם צורב כזה?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מצאתי את הדגם הזה במחיר של 1176 משלוח כולל מיסים דגם כזה חדש עולה למעלה מ-2000 ש"ח עיסקה כדאית או בזבוז כסף ? (השימוש: תחליף לכונן ססד שעומד להתמלא מאותה חברה ומאותה סדרה ואני מאד מרוצה מהסדרה הזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם המהירות של USB 2 לא אמורה להיות כמה מאות מגה? אני מעתיק מכונן חדש של טרה, לכונן חדש של 250GB בלפטום של HP מסדרת פביליון DV6690, וזה זוחל על 20 מגה לשנייה בלבד... מה שעוד יותר מוזר, זה שהחליפו לי את הכונן בלפטופ לכונן חדש (אמור להיות בדיוק אותו דגם), ואפילו בכונן הישן שהוחלף, המהירות המקס' הייתה 30 מגה לשניה (ואני מנסה להעתיק ספריה ספריה ללא מבני קבצים מסובכים, ככה שזה לא אמור להשפיע)... אז למה זה כזה איטי באופן כללי? ואיך ייתכן שבכונן החדש המהירות העתקה אפילו יותר נמוכה? אגב חשבתי שזה איטי בגלל הויסטה, אז אני מבצע את ההעתקות דרך UBUNTU וזה עדיין ככה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב. אז התקנתי רייד 1 בעזרת הפורום. אז קודם כל תודה רבה על העזרה. קינפגתי את הלוח אם. התקנתי באמצעות NLITE אחרי שהטמעתי את הדרייברים של RAID ICH10R ו AHCI הרלוונטים (אני מקווה...!) אם אני מבין נכון לא צריך ללחוץ F6 בהתקנה של וינדוס במקרה כזה, נכון? יופי. חילקתי את הכוננים הקשיחים לשני חלקים. 1. אחרי שהתקנתי, איך אני יודע שבאמת מתבצע רייד1? 2. איך אני מפרמט את מה שנשאר מהכוננים? בברכה, SPC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במערכת קבצים FAT32 לא ניתן להעביר קובץ יחיד ששוקל 4GB ומעלה, האם במערכת קבצים FAT ניתן לעשות את זה? אני רוצה את זה בשביל הפלסטיישן 3...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , רציתי להוסיף למחשב שלי כניסת usb 3 קראתי את השרשור כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510226.msg4362349#msg4362349 ולא הבנתי אם מה שהבחור קנה יפעל לו טוב בכל מקרה הלוח אם שלי הוא asus p5qd turbo האם הכרטיסים שקיימים בebay (חברות לא מוכרות ) יעשו את העבודה ? חשבתי על משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-NEC-720200F1-chipset-/230659716672?pt=AU_Components&hash=item35b463f640 או משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-ASMEDIA-1042-chipset-/330579002296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf80b43b8 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי את כונן samsung 840 evo 120gb ואחרי התקנה שלו ותקנת WINDOWS עשיתי את בדיקה וקבלתי את תוצאות אלו זה בסדר? http://srv2.jpg.co.il/5/53d6363faefd0.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי DOK עם הבעיה the disk is write protected . {בגודל 32 גיגה שמפורמט ב-ntfs , ואני עובד עם win 8.1} כמובן שעשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי ... Open a command prompt Diskpart list disk select disk attributes disk clear readonly clean DiskPart has encountered an error: The request could not be performed because of an I/O device error. See the System Event Log for more information. בנוסף לכך גם : Click start run regedit go to this directory HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Currentcontrolset\control\ if you can't find StorageDevicePolicies under control folder then make some new one. Follow this steps: .... וכו' ...גם זה לא עזר גם התוכנה : HDD LLF Low Level Format Too…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש אפשרות לפרמט את הדיסק הקשיח שלא דרך ההתקנה של מערכת הפעלהXP , הכוונה לפירמוט מהבוט עם תוכנה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי קניתי hd של wd 500g עם חיבור sata. אני מנסה לחבר , אני רואה את הhd בניהול כוננים (קליק ימני על מחשב שלי, manage, devise manager,disk drives) הבעיה היא, שאני רוצה להכנס לתוכן של הhd אני לא מצליח, , הכונן לא מופיע לי בmy computer ליד כונן c. ניסיתי לחבר את הhd לחיבור sata שונה בלוח אם. ניסיתי לעדכן את הגרסה של הhd, אך לשווא. ביצעתי uninstall ואז install -גם לא עזר. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש למישהו רעיונות?? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-