אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה להארדיסק 500ג'יגה בבקשה.. שקטטטטט מהיר ואיכותי.. קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש עם st3500320as והוא עושה טיפה רעש (טיקים כאלה) נאמר לי שזה הרעש הטבעי של סיגייט ואם אני רוצה אז יחליפו לי לwd מה אתם אומרים? על איזה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אומנם יש לו מחשב ישן, אך לדעתי הוא עובד לעט בצורה קיצונית לכן אמרתי לו לעשות בדיקה בHD TUNE... לדעתי הוא עומד למות בקרוב מאד. מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תחסכו את החוות דעת שלכם על החנויות- יש סמסונג 203 ב99 ש"ח בKSP / ב95 ש"ח באייבורי. אגב, יש במלאי בסניף KSP ר"ג, קניתי אחד ואז חבר ביקש שאקנה לו גם
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43844[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
(אני מצטער מראש אם זאת שאלה מטומטמת) להורים שלי יש מחשב מקרטע שלאחרונה בקושי עובד, ולי יש אצלהם מחשב נורמלי שלא בשימוש. האם זה אפשרי להעביר את הHD מהמחשב הראשון למחשב השני, ביחד עם כל המערכת הפעלה והתוכנות שמותקנות על גבי הדיסק ושזה יפעל בלי בעיות מיוחדות (מעין "השתלת מוח")? כלומר, אם אני אתקין את הHD של המחשב הראשון בשני ואדליק את המחשב, מה יקרה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון הארד דיסק שלי עושה יותר רעש מהרגיל וזה גבולי יכול להיות שהוא יחזיק תבערך חצי שנה עד המחשב הבא ויכול להיות שלא וביגלל שאני לא רוצה ליקנות במיקרה הצורך ארד דיסק למחשב הזה ואחד אחר למחשב הבא (אני בטח ימכור אותו איך שהוא או שאני ישיג ארד דיסק מימחשב אחר) רציתי לדעת יש מתאם לSATA 2 ללוח שלי ? ובמיקרה שיש כמה הוא עולה? ואני לא מצפה לביצועים מעולים במיפרט הזה אלה במיקרה הצורך ליקנות ארד דיסק גדול ואיכותי +מתאם יחסית זול ובמחשב הבא פשוט לפרמט ולהעביר אותו ואני רוצה להגיד אני לא שואל כרגע על סוגים של ארד דיסקים כי הנוכחי עדין חי אלה רק על מתאמים ומחירים בתודה STONE
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה ההבדל זה משמעותי מאוד ההבדל? יש לי 80GB SATA 8MB ועכשיו אני רוצה לקנות 250MB SATA 16MB הם יעבדו יחד אין בעיה עם זה נכון? וה250 ינצל את ה16 ה8 לא יפריע לו?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום . יש לי דיסק מקורי דוידי שתכולת בו בנפח 4.86GB ואני לא יודע אם הם הכניסו בדיסק רגיל 4.7GB או 9GB אני חושב ברגיל השאלה איך עושים את זה ? איך אני יכול לצרוב על דיסק דוידי רגיל תכולה של 4.86GB ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק 8.5GB, אני מעוניין לצרוב IMG בגודל 8.01GB וזה לא מאפשר לי. כיוון שבפועל שאני מסתכל מהו הנפח של הדיסק הוא מראה לי 7.9 (+/-). השאלה שלי, האם יכול להיות שהצורב שלי הוא לא תומך DualLayer והאם ישנה אפשרות להשתמש בכל ה 8.5 ג'יגה או לא? תודה לכל העוזרים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
http://www.liteonit.com.tw/ODD/webfw/LTR-52327S/R52QS0C.zip
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אלה לגבי כונן slot load.השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הכונן אנכית? למי שלא יודע זה כונן ללא מגירה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום כיום, אני בעלים של כונן קשיח מתוצרת Maxtor, בנפח של 40GB, ואני עובד עם מחיצה אחת בלבד (הכי נוח לי). לדאבוני, נגמר המקום על כונני הנפלא, ואני חושב על קניית כונן חדש (80G/120G) שאלתי היא: האם יש דרך, לאחר שאקנה את הכונן החדש, לחבר את 2 הכוננים למחיצה אחת? האם זה גורם לנזק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כן, יש עדין כאלה עם מחשבים ישנים ) אני צריך הארדיסק IDE למחשב ישן של אבא שלי. ראיתי בזאפ את זה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574284 אבל אולי יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להגיע לבחירה טובה יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ה-Sandisk Ultra II הינו SSD המציע נפחים מכובדים עבור תג מחיר נמוך. איך הוא עושה את זה, ואיך הוא עובד? לכתבה: http://hwzone.co.il/יותר-נפח-פחות-כסף-כונן-ה-sandisk-ultra-ii-בביקורת/
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש מקבילה לMemtest רק עבור דיסקים קשיחים?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לכונן קשיח חיצוני למחשב הנייד, USB 2, בנפח 150-250 (תלוי במחיר מול נפח..כמובן עדיפות למשקל מינימלי) המוצר יקנה רוב הסיכויים ב L.A לכן המחירים בארץ לא כל כך מעניינים אותי, אשמח לשמוע המלצות מכל סוג. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעזר לי (בעיקר נייק) לקבל את ההחלטה אם לקנות חיצוני או פנימי, ובסופו של דבר איזה פנימי לקנות. הוא כרגע מותקן במחשב שלי. בBIOS שני ההארדיסקים שיש לי (WD 250 שעליו נמצא למעשה כל מה שהיה במחשב עד עכשיו), והחדש, מופיעים כmaster, שניהם מחוברים בחיבור SATA2 ישר ללוח אם. הWD מופיע כmaster 0 והברקודה כmaster 2 יש גם master 1 שהוא ריק, ויש 3 4 5 ריקים, 6 שהוא הדיוידי, ויש לו slave שהוא הצורב. זה בסדר, או שאני אמור לחבר אותם אחד לשני ולהגדיר slave? עוד שאלה קטנה, שמעתי איפשהו שלהארדיסק חדש עדיף לתת שירוץ עם המחשב איזה יומיים שלושה ורק אז לפרמט אותו ולהתחיל להעביר אליו דברים. זה נכון או זה שטויות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-