אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה. אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים: 1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון. 2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק... 3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא הי…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חייב למצוא. אם יש למשהו seagate st3500320as. תודיעו לי, בבקשה. אני חייב למצוא חלק ממנו בשביל להוציא חומר.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]
-
שלום לפני חודשיים ארד דיסק היה עולה 300 שקל 1000 gb היום אני ניכנס לכל חנות מחשבים זה עולה 700 ??? מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? 400 gb עולה 600+ ???? למה מה קרה למה הקפיצה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
WD Caviar SE 80 GB SATA vs. EIDE. דיסק קשיח עובד ב-7200RPM מגיע עם ממשק SATA2 או ממשק EIDE. האם זה מעשי להגיע לצוואר בקבוק בגלל EIDE? (בהנחת שני התקנים על כבל) במלים אחרות: האם אני צפוי להוריד ביצועים בהתקנת דיסק EIDE במחשב בו מתאפשרת התקנת חלופתו ה-SATA? אודה להתייחסותכם, ilil
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שקניתי דיסק קשיח - לפני כשנה וחצי דיסק בנפח 500GB של samsung מסוג F3 עלה לי 190 ש"ח. עכשיו אני רואה שהמחירים נעים באיזור של 270 ש"ח. יכול להיות שפיספסתי משהו? כמו כן, למה אי אפשר למצוא דיסקים של samsung? תודה למעדכנים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה יותר טוב צורב דיוידי H20L או H22N של חברת LG?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת? הם נמכרים ב20$ עכשיו באמאזון בשעה הקרובה...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הצורב DVD הזה AW - G170A - B2 ומהם החסרונות העיקריים שלו. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תשמעו אני מתכונן להתקין את ההארדיסק 80ג'גה החדש שקיבלתי ובינתיים מותקן לי על המחשב דיסק של 60גיגה ואני רוצה להעביר את הכל מה60 ל80 ושיעבוד כרגיל עם הווינדוס והכל...יש אפשרות או שחייב להתקין הכל מהתחלה על הכונן החדש?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. קראתי קצת שיש כל מיני גדלי mm בכונני SSD 7mm 9mm הייתי קצת שמח לדעת על מה מדובר, וכמובן מה כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה יקרה אם אני יחבר הארד דיסק מלא שיש בו כבר מחיצת C עם WINDOWS למחשב עם הארד דיסק שגם בו יש מחיצת C עם WINDOWS? הם יצליחו לעבוד ביחד?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להתקין שני משחקים מאוד מאוד כבדים שמשקל אחד 100 ג'יגה והשני 250 ג'יגה. רציתי לרכוש כונן חיצוני על מנת להתקין את המשחקים בו ולא להיות מוגבל מבחינת מקום- כלומר 1T או יותר. אני לא בדיוק מבין באילו מרכיבים להתייחס (גודל/מהירויות/חיבורים שונים מלבד USB2) והאם לקנות בארץ או בארה"ב. אשמח לקבל הסבר קצר ותמציתי לגביי האפשרויות האולטימטיביות ומה הייתם ממליצים לי לרכוש. אציין כי אין משקל לאסתטיות בשיקול שלי- נטו שיהיה סוס עבודה. תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לקרוא ולהתפעל :-) http://www.fusionio.com/products/iodrive-octal/
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום רב קניתי HD חדש והתקנתי אותו כHD ראשי ועליו התקנתי את WIN הבעיה נוצרה כאשר נסיתי להתקין את ה-HD הישן , בביוס המחשב מזהה אותו אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב"מחשב שלי" הוא רושם כי לא ניתן בגלל שHD דינמי ו"זר" ודורש לפרמט על מנת להפוך לבסיסי. הבעיה שיש לי חומר עלוי שאני צריך, מה אפשר לעשות על מנת להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מידע על הארד דיסקים מסוג פייבר (fiber hard drive), הכוונה למידע כללי כאילו יתרונות חסרונות וכאלה..אם תוכלו להפנות אותי באתרים באנגלית גם יהיה טוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, כמה הבדל יהיה מבחינת מהירות בין אם מערכת ההפעלה תהיה מתוקנת על כונן קשיח (IDE) עם 16 מגה לבין 8 מגה. אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש על מנת להתקין את המערכת הפעלה שם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם פירמטתי את ה-DOK והסרתי את השירות U3. איך אני מתקין אותו בחזרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לצרוב משחק למשל , הבנוי מכמה דיסקים של 700 מגה בערך בקובץ ISO/BIN וכדומה על דיסק DVD אחד ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-