עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aquas,

כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום, חבר שלי צרב עבורי שני סרטים על DVD. רואים שהדיסק צרוב מזה שיש שינוי בגוון מהאחורה של הדיסק. הוא צרב בעזרת NERO. כשהכנסתי את המדיסק למחשב שלי הוא לא הצליח לקרוא אותו, כלומר מראה דיסק ריק. מה עושים? הסרטים עבור חברה שלי ואנחנו מתכננים לראות אותם במוצאי שבת, אם לא נצליח לקרוא את הקבצים עד אז אני בצרות... בברכה SPC

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by maverick,

ראיתי באתר נטאקשן צורב DVD מסוג GSA-4136B ושמתי לב למשפט הזה: "המוצר כולל את הכבלים, הספרות, וחבילת התוכנות המקורית של LG. בלעדיהם לא ניתן להשתמש בפורמט הצריבה." למה הכוונה? האם יש למישהו את הדגם הספציפי הזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by amisha,

אני מתכנון במוד שלי הקרוב לשים כונן אופטי בזוית מסויימת ( באיוזר ה 15-25 מעלות עם ציר האיקס אם נקרא לזה ככה ) אך הכונן יהיה מקובע ומחוזק למקומו האם ניתן להפעיל את הכונן בצורה בטוה שלא תפגום בו ? הכונן האופטי הוא צורב DVD ועוד כונן אחד שהוא CD ROM רגיל ........ שאלה נוספת : האם ניתן להציב דיסק קשיח על צידו ולהפעילו כשהוא מקובע למקומו ?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by nir.nir,

שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by maxrub,

שלום, שמעתי פעם על אפשרות לחבר מארז חיצוני לראוטר של הרשת, האם באמת קיים מארז כזה? ואם כן, כיצד הוא עובד?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by royi,

שלום... מקרה שקרה, אל תשאלו איך...אבל ההרדיסק הישן שלי (IDE) הגיע למצב הנ"ל (מצורפת תמונה) בקיצור, נשבר שם אחד הפינים...והכתום הזה גם קצת קרוע עכשיו העניין שיש לי דברים ממש ממש חשובים על ההארדיסק הזה...איך אפשר בכל זאת להעלות אותו? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by talt18,

שלום לכולם, ברצוני להחליף מחשב. המחשב החדש כמובן מגיע עם הארדיסק משלו. יש לי דברים על ההארדיסקים הקיימים שברצוני לשמור. אם אני יחבר אותם כמו שהם למחשב החדש (כמובן אחרי שהתקנתי על המחשב החדש ווינדוס והכל) האם זה יעבוד בלי שאצטרך לפרמט אותם? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. תשמעו אני מתכונן להתקין את ההארדיסק 80ג'גה החדש שקיבלתי ובינתיים מותקן לי על המחשב דיסק של 60גיגה ואני רוצה להעביר את הכל מה60 ל80 ושיעבוד כרגיל עם הווינדוס והכל...יש אפשרות או שחייב להתקין הכל מהתחלה על הכונן החדש?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום רב לכל חבריי הפורום. ברצוני לקנות כבל IDE 2 USB, ולחבר אליו WD 7200 40GB עד כמה יהיו הבדלי מהירות? (אולי נריץ עליו OS כלשהוא).

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  16. כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by popcop,

מהו הכונן הכי טוב מבחינת ביצועים שגודלו הוא 1Tb? הערות: *שיהיה SATA2 ולא ESATA *שיהיה לשימוש נרחב מאוד ובמשך זמן *שקט

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by iveco,

שאלה לגבי זיכרון DRAM של SSD : יש לי PATRIOT SSD 120GB ויש לו DRAM 32MB SDR מה זה SDR ? זה SDRAM ? זה ממש ישן לא ? זה מהתקופה של הפנטיום 3 והנפח 32 מגה ? ו SAMSUNG EVO860 יש DRAM של 512MB DDR4 יכול להיות שההבדל במהירות זיכרון ובנפח כל כך גדול?

19. Started by LinKinG,

איך הם בתור דיסקים לצריבה? שווה לקנות אותם?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. שלום לכולם, זה ממש דחוף עד מחר בבוקר. הזמנתי כבר מחשב אבל התברר שניגמא לחנות במלאי את הHD המקורי שרציתי לקנות שהוא WD 3200aaks של 320GB וכחלופה אני יכול לקחת אחד משני אלה: 1. בדיוק אותו WD רק של 250GB 2. Samsung 16mb HD403LJ שניהם עולים 70 ש"ח פחות. מה אתם ממליצים לעשות להישאר על הWD רק ב70GB פחות ? או לקחת את הSamsung שהוא באותו נפח רק 70 ש"ח פחות ? כעיקרון קראתי על הSamsung תגובות והן ממש בסדר, מהיר ושקט אבל מה אתם אומרים ??? תודה רבה רבה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by borg,

קיימים דיסקים רגילים בגודל של 80mm בנפח של 210MB, ודיסקים בגודל של כרטיס ביקור בנפח של 50MB. האם קיימים דיסקים מסוג DVD בגודל של 80mm בנפח של 1.5-2GB?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  22. קראתי את הסטיקי בראש הפורום - מאד מועיל ומושקע. נותרו לי כמה שאלות, כי על הרבה דברים נאמר שהם רק גימיק: 1) עד כמה משנה מהירות הסל"ד של הכונן? 7200 סל"ד מול 10000 סל"ד מול 15000 סלד מול IntelliPower- משמעותי? 2) האם החוצץ (באפר) באמת לא משנה אם הוא 32 או 64 MB? 3) האם SATA3 באמת לא מוסיף מול SATA2? 4) כשאני מנסה להשוות ביצועים, אני מקבל מושגים שונים שאינני בטוח אם הם קשורים: Buffer-to-host-speed, Buffer-to-Desk-Speed. איך להעריך מהירות העברת מידע? 5) האם חיבור כונן חיצוני ב eSATA או USB3 הופכת או מקרבת אותו למהירויות כונן פנימי? האם ניתו להשתמש בכונן חיצוני כפנימי, ולהפעיל ממנו תוכנות? 6) עד כמה כדאי ליחס חשיבות לאחריות? 5 שנים אחריות - כדאי כדרישת מינימום? 7) אילו מגבלות …

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by אופיר,

האם אפשר ליצור RAID 0+1, כלומר stripping+mirroring בעזרת תוכנה ב - XP SP2? ראיתי מאמר על RAID5 אבל שם נחוצים לדעתי יותר משני כוננים. ברצוני ליצור את ה - RAID על 2 כוננים (IDE) שאהפוך אותם לדינמיים. מערכת ההפעלה תשב על כונן בייסיק (SATA) מחוץ ל - RAID. ושאלה אחרונה - האם לשים את הדיסקים על אותו channel ב - IDE?

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by shriko,

לאחר העתקה של הרדיסק 40 GB ל 80 GB ע"י ACRONIS (העתקה שכוללת מערכת הפעלה) הפעולה בוצעה בשלמות ללא הפרעות לאחר מיכן ניתקתי את ההרדיסק הישן וניסיתי להדליק את המחשב במהלך הפוסט התקבלה ההודעה: MISSING OPERATING SYSTEM מה עושים??? תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.