אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קופסא לכונן HD103UJ כדי להפוך אותו לכונן חיצוני. אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות באילת הרדיסק של 1TB באילת יש 3 חברות מה עדיף? http://ksp.co.il/?select=1033..145 *אני מדבר על הדגמים הזולים ואם אני יחליט לרכוש 2TB מה עדיף? ה Western Digital? או ה Seagate *אני מדבר על הדגמים הזולים תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכוונה לדיסקים SATA כמובן. אני פשוט מבולבל בגלל סדרת ה RAID של WESTERN DIGITAL. מה ההבדל בין הדיסקים האלה לכל השאר?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דיסק של MAXTOR 80GB 7200RPM אבל בגלל שהוא יושב במחשב קצת ישן עם בקר פנימי של ATA33 הוא עובד מאד לאט השאלה היא אם שווה להשקיע בבקר ATA133 (של PROMISE) או שאפשר להסתפק בגרסה היותר צנועה של ATA100 (גם 100 ש"ח יותר צנוע). אני הבנתי שכיום הכונן גם ככה לא מנצל את הקצב של 133MB/S ולכן השאלה. כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי HARD DISK חיצוני 500GB שנפל לריצפה.דגם MAXTOR שלחתי אותו לחברת טיק טק בר"ג הם אומרים שהמנוע התקלקל,אבל הם רוצים הרבה מאוד כסף על שיחזור המידע כ -8000 ש"ח שאלתי היא האם יש מישהו שמתמחה בהחלפת מנועים כאלה,אין לי בעיה לקנות דגם זהה חדש ולהוציא ממנו את המנוע וזאת על מנת לשמור את המידע. אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ברשותי כונן WD 3200AAKS שהיה מחולק לשתי מחיצות - 20 ג'יגה וכל השאר. שבוע שעבר רציתי לפרמט את המחיצה של מערכת ההפעלה בלבד (ה-20) ולהתקין מחדש. אחרי שהעברתי הכל למחיצה השניה, משום מה מצאתי לנכון לפרמט את המחיצה בעזרת Partition Magic. היה נראה כאילו הכל עבר בהצלחה, אולם כשניסיתי להתקין מחדש את ה-XP, ההתקנה לא זיהתה את המחיצות הקיימות, ובאופן די מוזר קבעה שקיימת מחיצה בגודל 131 ג'יגה, וכל השאר הוא free space. כל ניסיון להתמודד םע הבעיה נכשל, וכאשר נותרה בידי רק האופציה לפרמט את כל הכונן ולאבד את כל שהיה במחיצה השניה, החלטתי לקנות כונן חדש זהה (התכוונתי לעשות מזמן, זו הייתה רק אמתלה), להתקין עליו את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן לנסות לשחזר את הכונן השני. וכעת מספר שאלות: 1. יש איזש…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היום סוף סוף גמרתי את המדיות הגרועות של FROTIS שהיו לי (חילקתי לאנשים בערך חחח רק רציתי להיפטר מהם) עכשיו אניר וצה לקנות מדיות איכותיות ולא כמו של פרוטיס שאחרי שצורבים הכונן לא מצליח לקרוא את הדיסק. באופיס דיפו יש כל הזמן מבצעים של VERBATIM (כתבתי נכון?) אני יודע שהם איכותיתיות במדה רגילה אבל ב DVD הם גם? עוד שאלה, לקנות DVD-R או DVD+R? בכל מקרה אני רוצה לקנות DVD+R (אולי עוגה של 25) כי הדיוידי שלי בבית קורו רק +R אז צביאו לי בבקשה המצלות למדיות איכותיות ובמחירים סבירים. הצורב שיש לי הוא NEC 2510A . אני חושב שהמהירות המקסימלית שלו היא X8 אם אני לא טועה. יש ברשותי בערך עוד צורב.. NEC 3520A.... אז אם יש בעיות של אי תאימות עם דיסקים מסויימים גם תגידו לי בבקשה (מחיפוש קצר בפו…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, ברשותי תוכנה GetDataBack לאחר שהתוכנה סרקה את הסקטורים והציגה בפניי את כל המידע שהצליחה לשחזר, נכנסתי למיקום של אותו קובץ (מצגת פאור פוינט) שנמחקה. כאשר אני מתכוון לנמחקה היא נמחקה בעזרת SHIFT DELETE. לאחר שנאי מנסה לפתוח את הקובץ, אין גישה אליו, פשוט לא מוצא אותו, שאר הקבצים לעומת זאת, כן נפתחים (שנמחקו) והוא מראה לי אותם במלוא צורתם כפי שהיו. מה יכולה להיות הבעיה? או הפתרון? האם למישהו יש תוכנה מוצלחת יותר (גם אם היא עולה כסף, זאת לא בעיה לקנות) אבל שבאמת עובדת. מישוה נתקל בכך? שהתוכנה אכן מצאה את הקובץ אך לא מצליחה לגשת אליו? למען ההסבר היותר טוב, המצגת נמחקה לפניי כ 4 שעות, לא היה שינוי במחשב, לא נעשה רסטרט (אולי כן צריך?) או כל עבודה שגרמה לפגיעה בנתונים. מערכת…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם דיסק SATA II יתאים ללוח של SATA רגיל? האם אפשר לחבר דיסק SATA בנוסף לדיסק שקיים בATA100? המלצות לדיסק קשיח חדש מארה"ב, בסביבות 200$? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את HGST לפי מה שהבנתי זה Hitachi ו westerndigital במבחנים המצויינים כאן https://www.backblaze.com/blog/best-hard-drive/ הדיסקים שלהם יוצאים הכי אמינים (אם אני קורא נכון) לא ראיתי שמוכרים אותם בארץ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בהארד דיסק מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק של 2 ג'אמפרים ו- 16 ראשים בנפח 80GB IDE) לאחד מההארד דיסקים במחשב החדש. ניסיתי לחבר את ה-80GB במקום ה- 500GB שהוא ה- primary master אבל מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב כל הזמן עשה restart. יש לזכור שההארד דיסק של ה- 80GB הוא בעל 2 ג'אמפרים ומג'ומפר כ- primary master.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות HDD חיצוני בגודל 2.5" ושיעבוד על חשמל חיבור USB3. הכונן בשביל גיבוי קבצי חומר גלם לסרטונים. בבקשה תמליצו על דגמים הכי מומלצים מכל חברה... תודה,
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הבנתי שרצוי לקנות מודל אחר במקרה ויש לי רק SATA 2 ולא SATA 3? בנוסף, איפה כדאי לקנות כונן כזה? אני מעוניין להוסיף את הכונן לPC שלי ולעשות מיגרציה של מערכת הפעלה לכונן הSSD. הבנתי שהכונים האלה באים עם תוכנות למיגרציה? אז איפה לקנות ומה כדאי לקנות בדיוק בהנחה ויש לי SATA 2 ולא SATA 3?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לוקח יותר זמן להעביר בן c לd מאשר להעביר מc לc או מd לd? אני לא כ"כ מבין את זה בגלל שזה אותו כונן שפשוט מחולק ל2
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, לדעתי הנושא קשור גם לגיבוי וגם לרשתות...אבל נראה לי שזה קשור יותר לפורום הנ"ל. בעבודתי ישנם 6 מחשבים אשר מחוברים לרשת של מקום העבודה. לאחרונה בעקבות גניבת אחד המחשבים הניידים אשר הכיל חומר חשוב החליט מנהל הצוות להקים מערך גיבוי שבועי/חודשי(תלוי ברמת הסבילות של העניין). הבעיה: מנהל רשת המחשבים אינו נותן גישה לשרת ובעצם אנו עובדים על דומיין-קלינט ולא בשיטת הWORKGROUP, מה שאומר שאני לא יכול לראות מחשבים אחרים ברשת. מאידך ישנו מקום על השרת קבצים אשר נועד לתעבורת קבצים בתוך מקום העבודה אך לא נועד לאיכסון והוא מוגבל גם כן על פי שיטת העובדה שכל קליינט יוכל להתעסק רק עם הקבצים שלו ברמה הלוקלית של המחשב. אני זקוק לגיבוי של לפחות 300 גי'גה מכל ששת המחשבים ביחד באופן אינ…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התקנתי למחשב עוד 2 דיסקים קשיחים אחרי שהוםפתי הכונן הדיסקטים הפסיק להגיב , כשאני מדלית את המחשב הנורה של כונן הדיסקטים דולקת וכשאני מנסה להחניס דיסקט אני לא יכול לא לקרטא מהדיסקט ולא לכתוב בו! מה לעשות???????????? ???
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לאבא שלי בעבודה יש מחשב ישן שהכונן הקשיח שלו מתחיל להראות סימני גסיסה. רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את כל המידע שיש על הכונן לכונן אחר (ווינדוס, מחיצות וכל שאר הדברים שיש על הכונן). תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה קטנה , איפה אני יכול למצוא מדיות לצריבת DVD דיול לאייר....? (אם יש אותם בארץ בכלל).
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-