אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב מחשב חדש שהדגש העיקרי בו שיהיה סופר שקט. מחפש הארדיסק מתאים למשימה הזאת - כמה שיותר שקט יותר טוב. עד כמה שידוע לי, סמסונג נחשבים הכי שקטים, אני טועה? יש איזה דגם ספיצפי שקט במיוחד? (באמת שלא משנה לי מאיזו חברה, העיקר שיהיה שקט ככל שניתן) נפח 500GB תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח פנימי יציב ואיכותי, עם הסיכוי הקטן ביותר לתקלות. בעיקרון רציתי עם נפח של 3GB, אבל מקריאה בפורום הבנתי שהם פחות מומלצים, אז אעדיף 4TB (אלא אם כן יצא יקר, ואז במסגרת התקציב אקח 2TB) מהירות: לא פחות מ-7200RPM WD Black נראה טוב, אבל מכיוון שזה חדר שישנים בו, מפריע לי העניין שאנשים ציינו פה שהוא רועש, אז בשלב הוא לא אחת מהאופציות. מידע נוסף: המחשב שלי היום עם לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P DDR4 Retail ומארז Antec Case GX 500 Window ומחובר אליו רק כונן SSD של 500GB. תקציב: עד 999₪. תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אפשר בבקשה המלצה ל DOK אמין בנפח 16G? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בנושא אני מחפש דיסק קשיח פנימי לאחסון תמונות עדיפות לנפח גדול כי כונן D שלי עומד להגמר, נשאר עוד 38 גיגה... אז אני כבר עכשיו רוצה להגדיל ראש ולקנות דיסק קשיח שיהיה נטו לתמונות שאני מצלם המלצות יתקבלו בברכה תודה, ירון
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקציב באיזור ה 300 , צריך להתאים ללוח [שבמפרט] תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה זה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחפש SSD 120/128 ג'יגה. יחובר למחשב נייח לשימוש ביתי בלבד (אינטרנט, אופיס) עם דיסק HDD של 2 טרה, כלומר ה SSD ישמש רק לתוכנות ולא למסמכים, תמונות וכו'. התקציב הוא עד אזור ה-120 ש"ח. אני רואה שיש לא מעט אופציות. יש באמת הבדל בין כל הדגמים בסדר גודל כזה של מחיר? מה מומלץ? תודה https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db5146774=5146775&db812109=1453349&db141821=141823&db141804=141810,1799192&db141811=3544077&orderby=ratesum&noidx=1
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם ישן המבוסס על צ'יפסט 690G של AMD עם Athlon X2 4200, תומך ב- SATA 2 בלבד. במהירויות האלה אמינות חשובה לי בהרבה ממהירות. ראיתי בעבר המלצה על ה Crucial M4, והמחיר שלו זה פחות או יותר מה שאני מוכן\יכול להשקיע, אבל מחיפוש קצר בדיונים אחרונים נראה שיש כבר דור מתקדם יותר למרות שאין לי מושג מה ההבדלים (SATA 3?). אני מתכוון להתקין עליו Lubuntu, אם זה משנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה בשביל מישהו שעובר ממחשב חדש ישן עם כונן מכני ל-SSD בפעם הראשונה. המפרט הולך להיות ככל הנראה מבוסס על Coffee Lake (אולי Kaby Lake אבל ככל הנראה לא) הכונן הולך להרכש מפלונטר ככל הנראה. מכיוון שלא נראה שיש צורך בכונן m.2 nvme (למרות שיש תמיכה ללוח כאמור מכיוון שיש כרגע רק לוחות עם Z370) אז המחשבה המקורית הייתה ללכת על כונן 2.5 אינץ' SATAIII. השאלה היא על איזה מבין הכוננים שבקישור הזה הייתם הולכים? בהתחלה המחשבה הייתה ללכת על הכונן של סנדיסק למרות שהוא ישן פשוט כי הוא זול. החסרון לפי מה שהבנתי הוא שאין לו DRAM ועל כן פחות מומלץ. עד כמה זה קריטי? (אני יודע שזה עדיף על כונן מכני, אבל ברכישת מחשב חדש האם שווה להשקיע את הכסף הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בבקשה דחף שווה לקנות בחול ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב גיימינג. Asus ROG X99 i7-5960X X2 Titan x 32GB Crosair Dominator Platinium DDR4 מה הייתם ממליצים למפרט הזה וללוח הזה? אני יודע שיש sata, pcie, m.2, sata express
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מעוניין לקנות SSD בנפח של לפחות 500GB, שני HD פנימיים של 4 ג'יגה ושני HD חיצוניים של 4 ג'יגה (שישמשו לגיבוי של הפנימיים). המלצות לאילו לקנות ואיפה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נערך: חשוב לי שהמדיות יהיו איכותיות (שיחזיקו לאורך זמן כמו שצריך, לא כמו ה TEAC שמתו לי אחרי יומיים), אבל אם זאת שלא יהיו יקרים בטירוף, במחירים סבירים (בטווח מחירים של רוב הדיסקים). כמו שאמרתי אני צריך 25 דיסקים ולא 50, עדיף מ LIRA.co.il כי יש להם מבחר נחמד, וגם משלוחים בדואר. לא אכפת לי פלוס או מינוס, אני סתם עדיפות פלוס (לא יודע למה, ככה התחשק לי, אבל מה שבא לכם אתם מחליטים), לא אכפת לי X16 או X8, גם כפול 8 מספיק לי (שוב, לבחירתכם). רב תודות! (:
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש DOK חדש בעל קיבולת של 16-32GB וקצב קריאה וכתיבה מהירים ולא כאלה שמגרדים בקושי את ה5MBps. אלא יותר לכיוון ה20+. התקציב הינו עומד על 200-300 ש"ח. קניה מאיביי עומדת על הפרק גם כן, במידה והמוצר הינו מקורי ולא זיוף כמובן. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טווח מחיר 400 ש"ח חריגה של 20 ש"ח לכל היותר. ראיתי את זה : WD 250GB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597603 אבל אם הוא לא מספיק טוב..ואין אחד מספיק איכותי של 250GB בטווח המחיר שקבעתי אז אפשר לרדת ל160GB. אני לא רוצה HD פנימי. חיצוני בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לSSD 120GB בסביבות ה500 שקל (גמיש). מחפש משהו מומלץ מאוד, מהיר, לא רועש (הם בכלל מרעישים?). רוצה להתקין עליו את הווינדוס ולחבר גם 2 הארדיסקים של סמסונג ואחד של WD הלוח אם שלי: גיגהבייט GA-EX58-UD5 מעבד i7 920 מה אתם ממליצים? תנסו בבקשה לתת תשובה מהירה כי יש לי חופש היום ללכת לתקן את המחשב אצל הטכנאי ולהתקין את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי אפשרות להשיג כונן SSD מהאתר Newegg, אין לי שמץ לגבי אילו נחשבים טובים יותר או פחות. הלוח-אם שלי http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Extreme4 תומך ב-SATA III. על הכונן אני אתקין את מערכת ההפעלה שלי וכמה משחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה160$, אפשר לחרוג במקרה וההפרש ביצועים מצדיק. מעדיף 120 ג'יגה ומעלה, אני חושב שפחות לא יספיק לי. אשמח לכונן שהוכח כבעל ביצועים מעולים ועם כמה שפחות בעיות. אעריך כל עזרה שאקבל, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני נוהג להחזיק SYSTEM די גדול של כ55GB ולכן מעדיף נפח של 80GB וצפונה, ראיתי שיש בסביבת ה1000 ש"ח (שזה המקסימום של התקציב) לא מעט אופציות. מה מהן העדיפה? מדובר כמובן בכונן למערכת שבחתימה שלי. אין חשיבות לFORM FACTOR, כלומר אם זה 2.5" או 3.5". חשבתי על כונן של OCZ שנמצאים בטווח המחיר. אני רואה גם כונני 40GB שאני מבין שמהירות הכתיבה שלהם איטית מהותית, אבל שניים כאלו נכנסים בתקציב. (אין כוונה לRAID) חשבתי יותר בכיוון של WINDOWS על אחד ו PROGRAM FILES על השני.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: asus zenbook ux32vd על הנייר הוא אמור להיות מחשב יחסית טוב.Intel i7 3517M 1.9GHZ - 2.4 GHZRAM: 10 MBNvidia GeForce GT 620M אבל הוא איטי ממש.. הכל לוקח נצח.. אמרו לי שמה שיתפתור את הבעייה הוא מעבר לSSD. אני מחפש SSD 512GB שיתאים למחשב ויהיה מהיר (לא מבין בסוגים כל כך ולא בא לי לקנות אחד, לבוא הביתה לפתוח אותו ולראות שהוא לא מתאים...) בנוסף, האם יש תוכנה שמעתיקה את מה שיש היום על ההארד דיסק הנייד לחדש? (נניח דרך הארד דיסק נייד)? כי איך אני בעצם מעביר את מערכת ההפעלה (וכל התוכנות) שלי לחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-