עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shimon23,

יש לי כרגע כונן קשיח אחד wd 80gb ide שמחובר ללא ג'אמפרים על מנת שיהיה מאסטר. היום קניתי את הכונן WD2500KS שאמור להיות מחובר עם SATA. חיברתי את הכונן, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הכונן השני מכיוון שאני מעוניין שהכונן עם ה IDE יהיה כרגע המאסטר. משום מה המחשב לא מזהה לי את הכונן SATA, לא בביוס ולא בווינדוס. מה אפשר לעשות? ד"א הלוח אם שלי הוא ABIT KV8 עם מעבד ATHLON 64 3000 S754.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by benma,

האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by ilstockman,

מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  5. של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ankond,

מתלבט בין ה3 האלו: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black הבנתי שה111 הוא מאוד טוב אבל הדגם הספציפי הזה DBK שונה ממנו וקצת יותר גרוע או בין שני NECים שאני לא יודע מה ההבדל בינהם NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מה תמליצו לי לקחת? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  7. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&affiliate=zap ראיתי פשוט שיש כמה דגמים של Maxtor DiamondMax 10

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

Hi, I'm currently in the U.S and I'm interested to buy a HDD. I've already decided about a model. However my issue is that my home computer is quite old- the motherboard is GIGABYTE 7VRXP and the chipset is KT333, and I'm not certain about whether the HDDs I can find here will plug and work with it. I know that a Serial ATA HDD won't work for sure. However I've seen a couple of HDDs that are Ultra ATA\100. Will that fit? If not, what should I be looking for? You can type your answers in Hebrew. Thanks a lot!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by eranir,

מחפש המלצה לצורב DVD חיצוני, עד 500 שקל. בשתי חנויות בעיקר הופתעו מהבקשה המוזרה, או לפחות כך פירשתי את זה כשהמוכרים לא זכרו אף דגם בעל-פה, משהו בסגנון של "בגדול LG, בוא נראה... (2 דקות המתנה) ... בד"כ אנחנו ממליצים על ה..." למישהו כאן יצא לעבוד עם העוף המוזר הזה שנקרא צורב חיצוני? מיועד לצרוב משהו כמו 5-10 דיסקים בשבוע, לעיתים רחוקות אצטרך לשכפל גם כמה עשרות דיסקים ברצף. חשבתי על ה-LG e10L, אבל רק בגלל ה-LightScribe, בלי הרבה ידע בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by or87,

קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kw,

יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by galh_5,

מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by kw,

איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  14. היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP) והוא זיהה שמשהו התחבר אבל הוא לא מזהה מה זה. למישהו יש דרך שהוא יזהה את הMP3? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by burekas,

שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. לא יודע של איזה חברה ליקנות מה אתם אומרים מי הכי איכותית ושקטה? חשבתי על MAXTOR או WD אבל ההיתלבטות קשה...

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

רכשתי לפני חודש את הצורב הנ"ל ואיתו עשרים דיסקים של TEAC כן, אני יודע, TEAC היא לא אחת החברות המובחרות בנושא אך בכל זאת יש לי כמה שאלות. לאחר שה DVD שלי (Apex 811) לא הצליח להפעיל מספר דיסקים הרצתי כמה בדיקות עם NERO SPEED וכל מדיה שבדקתי סיימה עם אחוז הצלחה של 0 חוץ מאחת שהגיעה ל 48 % כרגע צרבתי דיסק על מהירות 6 (במקום 16 כמו כל שאר הדיסקים) והמבחן הסתיים עם תוצאה של 97 % שאלותיי הם כאלה. 1. על החבילה שקניתי רשום 8x certified , האם זאת המהירות כתיבה וזאת היתה טיפשות שלי שצרבתי את כולם על מהירות 16 ובגלל זה כל המדיות יצאו גרוע? 2. האם אחת התופעות לדיסקים גרועים היא שכעבור כמה ימים המדיה פשוט לא מגיבה? 3. קראתי הרבה דיונים על כך שיש הרבה חבר'ה עם צורב של NEC שלאחר …

• 77 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. Started by nadavbu,

השאלה פשוטה: את פיוניר יש ב-225 ש"ח, ואת הסמסונג יש ב-230 ש"ח. איזה מהם עדיף? איזה מהם יותר טוב לשימוש סטנדרטי במחשב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  24. שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או :s05: ? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  25. נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.