אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס מסך שנשרף עכשיו לאחר שחזר מתיקון אני רוצה לוודאת שזה לא יקרה שוב, בתמיכה בדקו והבעיה כנראה בספק. עכשיו איך אפשר לבדוק את הספק ? כלומר את המתחים שלו או מה שזה לא יהיה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD, דגם MYBOOK 250 גיגה אני מחפש דרך, שיכולה לנעול תיקיות ואפילו את כל הכונן כך שאין אפשרות לגשת אל הקבצים ללא סיסמא. מכיוון שזהו כונן נייד שעובר בין מחשבים, אין אפשרות להתקין תוכנה שמבצעת דברים כאלה. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון או דרך מסויימת לנעול את הכונן או תיקיות מסויימות בתוכו תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ומהירות. מה טוב יותר למערכת ההפעלה, כונן במהירות סיבוב של 10KRPM או מערך RAID-0. כשיש לי שני אפשרויות לרייד א. על ידי בקר זול של סיליקון אימאג' בחיבור IDE. ב. על ידי שבב מובנה בלוח P5B דלוקס, שזה כמובן בחיבור SATA2. ידוע לי שמבחינת השקעה כספית אני אקבל פחות נפח איחסון פר שקל, באופציית הראפטור, מאשר באופציית הרייד. אבל אם ההבדל משמעותי לכאן או לכאן זה לא נורא.
-
- 69 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 הוא טוב ומהיר הבעיה כשהוא עובד "יותר מידי" (מוריד קבצים גדולים והאינטרנט או פותח ZIP גדול) וסתם מידי פעם יש מן רעש כזה... המחשב עובד 24/7 ואני מוריד מהאינטרנט בסביבות ה 5 GB ביום? האם זה הגורם? כי על המחשב הישן שלי גם WD אין כזה רעש... בנוסף פיצלתי אותו ל 50 ו 200 גיגה האם זה טוב? (כל מה שאני מוריד הולך לדיסק של ה 200) או כדי פשוט לשמור הכל על דיסק אחד? האם זה משפיע על מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק והדפרגמנטציה של הדיסק???
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב שני הארדיסקים של SEAGATE אחד של 40 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה. הדגמים שלהם : ST340016A ו ST380021A אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש ממש חזקים אחרי שנגעתי בו קצת עם הרגל (המחשב נמצא על הרצפה ונתתי לו בטעות מכה.. לא איזה משהו חזק) פעמיים הוא הרעיש אחרי שנגעתי בו עם הרגל .. כיביתי את המחשב, הדלקתי, והרעש נעלם. הרעש שהוא עושה ממש ממש חזק, והוא רצוף.. כלומר מרעיש כל הזמן עד בלי הפסקה עד שסוגרים את המחשב.. כשמפעילים מחדש הרעש נעלם.. לפני כ 10 דקות הרעש הזה התחיל שוב מעצמו בלי שנגעתי במחשב, כיביתי את המחשב, הדלקתי, ושוב אין רעש... פתחתי את המחשב כשהיה הרעש והוא לא בא לצערי מאף מאוורר אלא כנראה מההארד דיסק.... עד כמה שהצלחתי להבחין (שני ההארד דיסקים דיי קרובים) …
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני עושה דבר כזה? (הקובץ הוא סרט) ואם אני צורב דיסק נתונים של מוזיקה אני יכול לשמוע אותם גם במערכת סטריאו רגילה? זתומרת כמו דיסק אודיו? תודה על העזרה ואיך אני יכול לחתוך את הסרט? (את ההתחלה ואת הסוף)
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם...... מזמן לא הייתי כאן בפורום והיום נזקקתי לעזרה. אני מחפש צורב DVD חיצוני למחשב התקציב לקניה זה עד 500-600 שקל. אם אפשר כמה שיותר דחוף כי אני רוצה להזמין אותו כבר היום. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קראתי כל-כך הרבה דברים טובים על הצורב הזה. הנה לינק: http://www.cdfreaks.com/article/242/1 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות היום צורב , קראתי בפורום עברתי על כמעט כל מה שרשום על הצורבים. לפי בחינה של כל התגובות , הצורבים הנ"ל הם מהמומלצים , לא הצלחתי לגבש דעה החלטית איזה מהם כדאי לקנות. מה אתם ממליצים אודה לתשובה בהקדם ההפשרי , כמו שאמרתי אני מעונין לרכוש אחד מהם היום. בנוסף שאלה כללית : (אני מניח שעוד אנשים ישמחו לדעת את התשובה) 1. מה זה cross flash? 2. מה זה FL ? נראה לי שזה lable flash אך מה הפירוש מה זה עושה ? שאני אוכל לשנות את הLABLE? תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. התשובה החשובה יותר היא לגבי מה כדאי מבין הצורבים הנ"ל.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם נותנים אחריות חמש שנים כמו SUNDISK. האם יש הבדל בביצועים מול SUNDISK? הם עולים פחות במידה ניכרת. ל 2G לדוגמא הם עולים 200 לעומת 300 ש"ח. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הדיסקים שלי התחילו להרעיש יותר מהרגיל כנראה משימוש מסיבי שלי (כותב וקורא בכמויות גדולות) האם זה סופם, או שזה מצב נתון WD2500 SP120
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב שך LG H10 הזה שכולם ממליצים עליו בפורום מפרטים. עכשיו הבעיה היא כזאת :כאשר אני סוגר תמחשב, הצורב מוציא את הדיסק שבפנים ולא סוגר את הכונן. ככה שיוצא שהכונן בחוץ, והמחשב מכובה. איך אני מבטל לו את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש DOK בגודל 1GB ומעלה, שגם תומך בקידוד המידע, כלומר שיהיה ניתן לקרוא אותו רק ע"י הכנסת סיסמה. הכוונה היא שאני גם אוכל להריץ תוכניות (כמו למשל FIREFOX) רק ע"י הכנסת הסיסמה, ושחוץ מההכנסה שלה שהתהליך יהיה שקוף לגמרי מצידי. דבר כזה קיים(במחיר סביר)? סביבת U3 של סנדיסק תומכת בזה?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עכשיו פתחתי CD FREAKS ומה אני רואה http://www.cdfreaks.com/news/14189 הם אומרים שהרווחים ברבעון ה3 כל כך נמוכים שזאת ההחלטה.מה אתם אומרים כדאי לקחת את האחרונים?לפחות בשביל הסריקות.איזה דגם מומלץ(אולי OEM)?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD שקיבלתי כשקניתי את המחשב- SONY DVD RW DW-D22A DRIVER שעד לא מזמן עבד בסדר אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות: הוא מסתדר סבבה עם דיסקים CD אבל הבעיות הם עם DVD: כל צריבת DVD נכשלת (אין הדעת שגיאה. פשוט נכשלת). דיסקי DVD הוא קורא פחות טוב. דיסק עם סדרה (לא מקורי)- הוידאו קופץ מידי פעם. דיסק עם כמה סרטים (לא מקורי)- פותח את הסרטים והכל קורס. סרט DVD מקורי (בדקתי 3 סרטים)- בכלל לא נפתח. יש דרך לתקן את הבעיות או שאני צריך לקנות צורב חדש?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-