עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by qwerty1987,

כיום יש לי KINGSTON DATA TRAVELER, וכשאני מריץ ממנו FIREFOX PORTABLE, אני מרגיש שהוא נורא איטי. מחפש משהו מהיר יותר משמעותית, עדיף בלי מכסה פלסטיק שיוצר הרגשה שהוא הולך להישבר כל רגע. תודה.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by Torian,

אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by CRT,

עד היום היה לי CRUZER MICRO 8GB שהייתי די מרוצה ממנו, בסה"כ עשה את העבודה שלו כמה שנים (4+) עד שהיום הוא הפסיק לפעול. ולא הצלחתי להדליק אותו בשום מערכת הפעלה XP\7\UBUNTU. חשבתי על שני אפשרויות לקנות 1 16GB או 2 של 8GB ככה שיהיה לי יותר אפשרויות ואם אחד ידפק יהיה לי את השני. על מה אתם ממליצים? הדרישות פשוטות: מהירות כתיבה\קריאה לא פחות מהCRUZER שהיה לי, ומאוד רצוי נשלף או אם מכסה על שרוך שלא ילך לאיבוד. התקציב עד 250 ש"ח + חריגה 100 אם יהיה שיפור משמעותי. תודה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. Started by Cilay,

יש המלצה למשהו מסוים ? בעיקר בכדי להעביר סדרות\סרטי HD. אשמח לקבל המלצה על DOK מהיר איכותי ואמין. וכמה אמור לעלות DOK כזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, אני מחפש DOK בנפח בינוני, משהו כמו 8 גיגה, אין לי צורך ב-16\32, זה סתם יקר ולא יתן לי כלום. אבל הכי חשוב זה שיהיה לו כפתור שנועל לגמרי את הכתיבה (גם מתוכנות שעולות בבוט, לא רק הוינדוס וכו', לגמרי שלא יוכלו לכתוב בו). היה לי את זה בכל מיני DOKים קודמים, אבל משום מה בכל הסאנדיסקים הנוכחיים שלי אין את זה וזה ממש מפריע לי. תודה רבה!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lipa,

ללוח אם ASUS P4PE אני רוצה להתקין מערכת הפעלה על HD S-ATA תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. Started by DrowNz,

שלום רב. כבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה וכד' ואני כלל לא מעודכן למה שקורה בשוק. אני מחפש צורב DVD שיעשה את העבודה במחיר מינימלי, כלומר מקסימום תמורה למינימום מחיר. חשוב שהוא יגיע מהאתר הזה: http://www.scorptec.com.au/ [זה בדולארים אוסטרלים, בערך 3.1ש"ח לדולר.] בעקרון, הצורב ישמש אותי לצריבה של מדיה\משחקים בפרט. אני מקווה שלא החסרתי שום פרט, ואני אשמח לקבל עזרה asap. תודה מראש DrowNz.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by ytoledano,

היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA ‎ 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ 133 ₪ DVD±RW …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. Started by x-dude,

כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?

10. Started by arkadur,

שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. היי המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון ונראה לי שפירמוט יעשה לו טוב. אז במקום לעשות סדר בהארדיסק הקיים,גיבויים וצריבות, אני פשוט אקנה עוד אחד. נראה לי שאני רוצה הארדיסק של 1TB למרות שאם ממש כדאי לקחת 500GB אז אפשר גם כזה. על ההארדיסק ירוץ Windows 7 וכל שאר האפליקציות/משחקים/סרטים + אכסון. הכי חשוב לי שההארדיסק יהיה אמין וכדאי גם מהיר. אני קונה כנראה מ-KSP אז עדיף שזה יהיה מארדיסקים שנמצאים אצלם במלאי. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by omer-e,

שלום על איזה HD הייתם ממליצים? פחות תתחשבו במחיר אלא יותר בביצועים, אם יש לכם משהו אחר אנא המליצו, הWD 640 BLACK אזל להם... SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4505 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1431 תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Ananda,

שלום אני צריך HD 500 במינימום כסף [250-300] אבל שיהיה משהו נחמד למה רק עכשיו הלך לי HD עם מלא תמונות וסרטים ואני לא צריך להגיד עד כמה מבאס דבר כזה... תודה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by boaz2463,

לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. שלום. בתזמון מעניין הכונן הקשיח במחשב שבק אתמול חיים. אני מעוניין להחליף אותו ומכיוון שSSD בגדלים האלו עולים הון תועפות אני צריך כונן קשיח סטנדרטי. התרד על הכוננים הקשיחים עודכן ב2014 וכל התרדים האחרונים בפורום מדברים על כונני SSD, כך שהשאלה היא בעצם "מה חדש"? הקריטיריון העיקרי הוא אמינות, אחריו מהירות- עדיפות ל2TB אבל אם אין ברירה (דהיינו, כפי שניתן להבין מהתרד של 2014, הדיסקים של 1TB טובים מאלו של 2TB) גם גודל נמוך יותר הוא סבבה. אגב, מחר זה הבלאק פריידיי אז אם נתקלתם באיזו הצעה מעניינת של דיסקים קשיחים רלוונטיים אשמח ללינק. תודה רבה.

17. Started by giladoX,

שלום, אני מחפש HD חיצוני בנפחים שנעים בין 1 ל 2TB. חשוב לי מאוד מהירות העברת הנתונים (יש לי גם תמיכה ב USB3 במחשב). אם יש לכונן יכולות גיבוי כאלו ואחרות אז מה טוב - עדיף.. (בייחוד אם ניתן לחלק אותו למחיצות). תקציב? לא מוגדר. אין לי בעיה להוציא כמה שנדרש על מוצר איכותי (גם בסביבות האלף-אלפיים שח). בברכת חג שמח, גלעד.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by faza,

אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by bosmathaifa,

החלטתי לפנק את הסלון שלי בסטרימר Xtreamer Pro, והחלטתי שאני אולך כרגע ל(HD(3.5 אחד פנימי הבעיה היא אין בתוכו קירור לHD אז אני צריך HD שהצריכה שלו יחסית נמוכה שלא יגרום להתחממות רבה (הטמפרטורות בתוכו יכולות להגיע ל60 מעלות ) אני מבין שיש הרבה סוגים של משפחות ולא אכפת לי איזו מותג , חשוב צריכה נמוכה שלא יגיע לטמפרטורות גבעות ,שקט יחסית ,קיבולת 500G-2T,טווח מחירים 300-450 ש"ח (עדיפות ל2T ) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by arik100,

אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by navk2,

הרצתי פה חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית. הכונן יועבר מהמחשב לסטרימר בסלון, לכן צריך ליהיות כונן חיצוני בחיבור USB, הוא לא צריך ליהיות קטן במיוחד אבל חשוב שלא יראה רע כי הוא אמור לעמוד בסלון רוב הזמן. הנפח שאני מכוון אליו הוא משהו כמו חצי טרה, למרות שאני יודע שאני בחיים לא אמלא את כולו בסרטים, זה נחמד שיש איזה כונן גיבוי בצד. הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, אין לי כוח לחכות שעות בשביל כל פעם שאני מוריד פרק חדש של סדרה... מה הסדר גודל של זה בכלל ? כמה זמן בערך לוקח להעביר ג'יגה וחצי נגיד ?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

לאור ריבוי החברות בשוק בזמן האחרון אני מניח שעדיף להתרכז בחברות היציבות והותיקות ששרדו בזכות לאורך השנים ... MAXTOR WD segate ( מקווה שרשמתי בלי טעות ) הלוח שלי תומת ATA133 אך לא SATA יש לי גם שאלה אם יש הבדלים רציניים בין ATA100 ל 133 ? מחפש HD 80GB יציב, שקט, מהיר - מבחינת מהירות גישה , 7200RPM זה ברור מיותר לקנות פחות ואמין בסופו של דבר התקציב כפי שרשמתי 400 - 500 שח שזה המחירים הממוצעים בשוק של הנפח הזה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש באינטרנט המון זמן כונן קשיח בנפח של 160GB שמתאים לSATA

25. Started by cad5011,

שלום לכולם. ביום ראשון הזמנתי מחשב מ-PCH, עם דגש על רכיבים שקטים (ראו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=60063). לפי המלצות וחומר שקראתי, הזמנתי Seagate 80GB 7200 rpm ATA100 HDD. היום התקשרו מ-PCH ואמרו שכעת הם לא יכולים לספק אף HD Seagae. במקומו הם הציעו לי את ה- Western Digital 80GB 7200 rpm LB אבל אני מעדיף לא לקחת אותו מפני שהוא לא מוכר ואין עליו נתונים. האופציה הבאה בתור מבחינתי, היא Samsung 80GB 7200 שיש להם במלאי (548 ¤), אבל הטכנאי שדיבר איתי לא ידע להגיד לי את הדגם שלו. האם מישהו כאן יודע איזה דגם הם מוכרים? ידוע לי על דגמים שקטים כמעט כמו ה-seagate ועם ביצועים טיפה יותר טובים - כמו ה- SP1604N, אבל קראתי גם על דגמים רועשי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים