אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חיצוני? או שכונן קשיח חיצוני טוב רק לגיבוי קבצים וזהו?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
https://www.extremetech.com/computing/205382-ssds-can-lose-data-in-as-little-as-7-days-without-power
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני צריך אחד לשימוש ביתי, אני לא הכי מבין במהירות כתיבה ובכל הדברים האלה, אני צריך כונן SSD איכותי ומהיר סומך על התשובות שלכם
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זכרון למצלמה שלי. מה ההבדל בין כרטיס SDHC רגיל לאחד שהוא אולטרה? המהירות העברת הזכרון מההתקן למחשב? כרגע במצלמה יש לי אולטרה
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי את ה830 של סמסונג (256)ושאלתי היא מה הדרך הנכונה להשתמש בו ברשותי מחשב שמתבסס על 3770K ללא כרטיס מסך (כרגע)עם בלאק אחד השימוש לו נועד המחשב הוא עריכת ווידאו באמצעות פרמייר אני מבין שעלי לעשות את העריכה על הSSD איך הכי כדאי מבחינת התקנות תודה מראש נעזרתי רבות באתר בקניית המחשב קבלו את הוקרתי
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
במהלך חיפוש דיסק קשיח 2TB בזאפ מצאתי פרסומת מעניינת באתר של איבורי(http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7068 ) עוד משהו מעניין זה שבחיפוש בזאפ אייבורי הייתה הכי זולה מכולם בהפרש מאוד מוזר ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767239 ) נ.ב. מישהו כאן יכול להמליץ לי על דיסק קשיח חיצוני בגודל של 2TB טוב שגעו חופשי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, דרסתי בטעות קובץ שאני צריך בקובץ אחר באותו השם. האם יש דרך לשחזר את הקובץ הקודם? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום בבעלותי מחשב (AMD 455, 4GB DDR3, ATI 5770 ושני כוננים 1TB WD ו 1.5TB של SG) אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. מזה זמן רב הכוננן של SG עושה בעיות, תוקע ומאט את פעולת המחשב באופן קיצוני. עלה לי רעיון להשתמש בכונן חיצוני 2TB לאיחסון כל המדיה. ובנוסף לקנות כונן SSD לשיפור ביצועי המחשב. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע להצעה הנ"ל ולנחיצותה. ומידה והיא מתקבלת על הדעת אשמח להמלצות (יש להוסיף כי אני חייל ותקציבי מוגבל). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
את המחיצה חילקתי כשהתקנתי חלונות וויסטה,התקנתי חלונות 7 והוא לא נותן לי להכנס זה מה שהוא רושם(פרטים בתמונות) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב חדש, עם תקציב יחסית גבוה(8000 שקל ללא מסך) שאומר שניתן להתפרע באופן יחסי, אני מתכנן אחסון קשיח שיעמוד בין 200 ל-250 ג'יגה, אני שוקל בין 2 האפשרויות: מערך RAID 1(שתי דיסקים קשיחים שבו מאוחסון אותו המידע, במידה טעיתי בשם שכתבתי) עם 2 דיסקים קשיחים בגודל 26- ג'יגה, 16 מגה באפר ומהירות 7200. מול דיסק קשיח בגודל 73 ג'יגה במהירות 15000, 16 מגה באפר, שישמש בתור הכונן להרצת מערכת ההפעלה התוכנה ולחלק מן המשחקים הכבדים. ועוד דיסק פשוט, 160 ג'יגה, 7200 ו-16 מגה באפר למטרת אחסון מידע בעיקר. האם המחיר(שבהחלט אפשר להשקיע בו) שווה את ההשקעה? כמה מהיר יהיה RAID מול הדיסק המהיר?(משמעותית לדעתכם). הרי ברור ש-RAID (ללא קשר לעניין שצריך לקנפג מספר תהליכים שיש לי חשש של מתחילים כנראה …
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בWindows 7 אפשר ליצור תוכנית מותאמת לצריכה בחשמל אחת אפשרויות היא כיבוי הדיסק הקשיח לאחר מס' דק' שהמערכת לא בשימוש זה יכול להזיק לו אם הוא יכבה וילק בצורה כזו כמה פעמים ביום?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע בבוץ בצורה חמורה שלא תתואר. תראו מה הסיפור שקרה לי: קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז מה שקרה זה שנכון שה-mp3 מגיע עם דיסק כזה. אז בקיצור אחותי הקטנה (היא תינוקת) הכניסה את ה-driver אל הכונן של הדיסקטים המרובעים, ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו :kopfpatsch: . תעזרו לי, מה לעשות. יש איזו: שיטה, תוכנה, כל דבר לא משנה. או שאתם יכולים לישלוח לי את ה-driver של ה-mp3 לי (אם כן אני אשלח דגם מפורט). אני חייב עזרה דחוף, עד שקניתי אותו, לא שמעתי בו כלום. עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אם ישלי דיסק קשיח פגום ברמה קלה, האם אפשרי באמצעות תוכנה לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כונן חיצוני באזוןר ה300-350 שקל כמה שיותר מקום.... ראיתי את זה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-