אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן IDE WD caviar SE WD800JB הכונן עצמו עובד בצורה תקינה לגמרי אבל הוא לא נותן למחשב לזהות כונני IDE אחרים. לא משנה אם אני מחבר אותו master / slave / cs / ide1 / ide2 וכו. אם הוא מחובר המחשב לא מזהה כונן אחר גם כזה שמחובר לחיבור IDE השני של הלוח. (לא מפריע לזיהוי של כונני SATA) נבדק ב 2 מחשבים שונים ואם כמה כונני CD ו HD אחרים בתור הכונן השני שלא מזוהה. הבעיה בכונן הקשיח הזה הבעייה נראית כבר ב BOOT (בזיהוי כוננים של ה BIOS). תמיד כולם חוץ ממנו מופיעים כ not installed הכונן נקנה חדש ב 2007 ומאז עמד במחשב ללא כונן CD כך שייתכן שהוא תמיד היה כזה אני רוצה לחבר למחשב הזה CD. למחשב אין SATA ואין לי כונן CD SATA (כדיי להחליף אם מחשב אחר)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלו לכולם. אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA אין לי מושג מה הצורבים הטובים עכשיו אז אני מבקש את עזרתכם. תקציב בידיוק לא יודע תציעו לי כמה במחירים שונים. צורב אני לא הרבה אולי 4-5 דיסקים בחודש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה קטנה , איפה אני יכול למצוא מדיות לצריבת DVD דיול לאייר....? (אם יש אותם בארץ בכלל).
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש המלצות על הארדיסקים בני 60 גיגה שמחירים לא נע יותר מ 600-650 * בינתיים מה שעולה לי בראש הינו : WD 60GB 8MB אבל בכל זאת , אין לי מידע על המחירים וכו' אשמח לקבל פירוטים,הצעות וכדו'. - תודה מראש ; קובי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הוינדוס בלפטופ שלי נדפק ואין לי אפשרות לתקן אותו או להתקין מחדש. אין לי גם בעיה לפרמט את הדיסק, אך לפני זאת אני רוצה לגבות מידע חשוב שיש לי עליו. חיברתי את הכונן בדרך חיצונית למחשב אחר וסיירתי בו עד שהגעתי לקבצים הדרושים לגיבוי. הבעיה היא שאני רוצה להעתיק אותם, אבל הוא לא נותן לי בגלל שאין לי גישה אליהם. כנראה כי הם שייכים ליוזר עם הסיסמא שלי. מה אפשר לעשות בנידון? ניסיתי גם דרך מק וזה לא צלח כל כך. העדיפות זה לוינדוס. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לקנות הארד דיסק וSSD חדשים (הגיע הזמן.) 1. HD ---------- הגודל הרצוי הוא 2TB. חשבתי ללכת על הסיגייט בגרסת 2 הפלטות עד שקראתי פה ובעוד אתרים על בעיות אמינות קשות לסיגייט (כן, ברור לי שרוב ההארד דיסקים הבייתים כיום הם לא שיא האמינות, אבל הבחנתי ביותר תלונות על הסיגייט, מה שלא בדיוק מפתה אותי לאור ההיסטוריה האישית שלי איתם). אשמח להמלצה על הארד דיסק אחר עד 500 שקל. הWD Green הוא 5400 אז אני מניח שהוא ירד מהפרק. האם הטושיבה הוא הבחירה הנכונה? (ספציפית זה: http://www.tms.co.il/product/12210) 2. SSD ------------ שימושים עיקריים: עריכת תמונות (raw), ווידאו עד 4K ומשחקי מחשב. ההתלבטות בגדול (על פי מידע שאספתי) היא בין הmx100, mx200, bx100 ל850PRO. כן, אני יוד…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי משחק חדש ומשום מה הכונן שלי לא מזהה את הדיסק. אני מניח שהדיסק שרכשתי תקין מכיוון ש: 1. הוא עובד על מחשב אחר. 2. הוא חדש ונראה ללא שריטות. בדקתי כמה דיסקים מקוריים. סרט אנגלי זיהה. קרובים קרובים (ישראלי) זיהה. מבצע סבתא (מקורי!) לא זיהה. עידכנתי את הקושחה של הכונן וזה לא עזר. לא נראה שיש לו דרייברים משלובקיצור אני לא יודע למה הוא לא עובד. והנה הפרטים הרלוונטים: 1. דגם הכונן הוא DVD-Rom Drive : _NEC DVD_RW ND-3550A מידע מהיצרן - http://support.necam.com/Optical/ND3550A.asp אם אני מבין נכון, הוא משתמש בדרייברים של הWin לכן אין שם מה לעדכן. 2. מערכת הפעלה WinXPPro SP3 3. הדיסק הוא המשחק CIV4 - על הדיסק כתוב DVD ROM ו גם only dvd compatiable. אשמח לקבל עצות …
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש DOK מהיר וטוב ( העיקר מהיר) ניסיתי לחפש השוואת באתרים שונים ולא מצאתי. זה האפשרויות שלי (לא להציע אחרים כי אני משתמש באחריות): SANDISK CRUZER ND SANDISK CRUZER ULTRA BACKUP SANDISK CRUZER BLADE SANDISK CRUZER SLICE ועוד שאלה: קיבולת האחסון משנה את המהירות של הקריאה והכתיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שונה מאופן חיבור של CD-ROM פשוט ? כי קניתי צורב DVD ( nec 3520a) קניתי אותו BULK כלומר שאני מקבל רק את הצורב ללא הכבלים דרייברים וכו' . עכשיו שניסיתי לחבר אותו ניסיתי לחבר אותו כמו הסידירום בדיוק אותו דבר והמחשב בכלל לא זיהה אז לא את ההארד דיסק ולא את הצורב DVD ושהחזרתי לסידירום הכל עבד כרגיל. מה אני עושה לא נכון ? אני צריך לקנות כבלים חדשים ? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קראתי את ההודעה הזו לגבי סוג אחר של כוננים קשיחים: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=26709;start=0 ניסיתי למצוא באתר של IBM דרייברים עבור הכונן שלי (אני יודע שהוא מסדרת הדפוקים) כי קראתי פה בזמנו שיש עידכון שלהם שמאט את מהירות סיבוב המנוע ומשפר את אורך החיים של הכונן (אני משתמש סתם בשביל גיבויים של חומר לא חשוב כל כך). בכל מקרה, חפשתי באתר שלהם במשך שעה שלמה ולא מצאתי שום עידכון לכונן הקשיח שלי. מישהו יכול לעזור? הדגם שלו הוא: DTLA-307030 7200 RPM 30 GB תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התוכנית שלי היא לקנות שני כוננים קשיחים זהים. אחד יותקן בתוך המארז והשני במגירה נשלפת וישמש לגיבוי וניוד המידע יש לי שתי אפשרויות: הראשונה להשתמש בתוכנת סנכרון קבצים בין הכוננים. התוכנה בטח תגזול משאבים ותאט את המחשב. האפשרות השניה והמעניינת היא לבנות מערך RAID1 וכך גם אוכל להנות משיפור במהירות הקריאה כששני הכוננים במחשב. השאלה היא עד כמה דינמי השימוש ב RAID1 שמבוסס על ציפסט של אינטל? האם יש אפשרות לפרק זמנית ולהרכיב מחדש את המערך בזמן שהמחשב פעול (HOTSWAP)? האם Intel Matrix Storage Manager מסוגל לסנכרן בין הכוננים אחרי הניתוק הזמני? חשוב לציין שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד. תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
במחשב שרכשתי לאחרונה התקנתי זיכרון פלאש 120GB - 2.5 inch - SATA3 6GB - 9.5mm - S הנחתי שהמקום יספיק לתוכנות הדרושות. בנוסף רכשתי דיסק איחסון 7200rpm / 1T. מהון להון התקנתי windows 7, ולאחר שירדו כל העידכון הגעתי לתפוסה של 52%. עכשיו אני מרגיש תקוע: 1. לא יהיה מקום לעדכן את המערכת של וינדוס 10 שארצה לבצע בהמשך, גם אם אצא בהנחה שלאחר ההתקנה ה-windows7 תוסר. 2. גרוע יותר, אני לא רואה איך יהיה מקום לכל התוכנות הגרפיות העתידיות שאוריד בדיסק :C. - מה הפתרון האופטימלי למצב הבעיתי הזה? - האם, כמו שנהוג בסלולרי, יש דרך להעביר חלק מהתוכנה לדיסק חיצוני (נאמר הרוב, חוץ ממרכיבי ה-registry, dll וכיוב' ושלא יהיו תקלות).
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה. אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי. מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות. שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר. אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין... אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה לדעתכם מומלץ- להתקין תוכנות על כונן ווינדוס או כונן רגיל? נגיד אני רוצה להתקין תוכנה של טלפון נוקיה, כדאי לשים אותה לא בכונן מערכת ההפעלה? אני מנסה לחשוב מה יהיה כשאצטרך לפרמט למשל את הכונן של מערכת ההפעלה...
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית דיסק קשיח של WD דגם My Book 3TB שנקנה לפני שנתיים וחצי. עד לאחרונה הוא עבד מעולה, מחובר תמיד למחשב וההורדות עברו אליו, עד לפני שבוע - הדיסק נשאר מחובר, האור שלו דולק אבל אין לו זכר. ניתוק וחיבור מהמחשב משמיע צליל של חיבור USB, אבל כמה שניסיתי והחלפתי יציאות או מחשבים - הוא פשוט לא קיים. בניהול דיסקים ובתוכנה של WD מצאתי את הרמז היחיד, ששם מראים שקיים "איזשהו" דיסק אבל הוא חייב פרמוט - לא מצויין מה הנפח שלו ולא האות שלו ולא כלום - רק לפרמט אותו לפני. אז אולי הוא מראה סימני גסיסה מתקדמים, אבל לפחות עד אז אני חייב לגבות את הדברים החשובים שיש לי שם! כמה זמן אחריות יש לדיסקים מהסוג הזה? בכל החנויות ראיתי שנתיים אבל הוא ספציפית נקנה מחנות באילת אז אולי יש מצב שה…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אקדים ואומר שזאת שאלה קצת טיפשית, אבל אין לי ברירה, קניתי לי הארדיסק של מקסטור וכאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שאין בכלל שקע לחיבור חשמל, איך אמורים לחבר את זה? תודה מראש, האידיוט.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות בישביל מהירות טעינה ועבודה עם קבצים גדולים בתוכנות גרפיקה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-