אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מלא הסברים על raid 1 או raid 2 אבל לא על raid 5 ורציתי לגעת אם יש מצב של raid 1+2 ומה הוא עושה??
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני מחברת toshiba עד לא מיזמן עבד רגיל עכשיו לא נפתח , המחשב לא מזהה אותו. ה usb מחובר ישר ניפתח החלון של הסגירה שלו ( safely remove hardwere) ולא מוצא אותו ב "המחשב שלי" בדקתי את הכונן במחשב אחר והוא עובד רגיל. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לדעתי הנושא קשור גם לגיבוי וגם לרשתות...אבל נראה לי שזה קשור יותר לפורום הנ"ל. בעבודתי ישנם 6 מחשבים אשר מחוברים לרשת של מקום העבודה. לאחרונה בעקבות גניבת אחד המחשבים הניידים אשר הכיל חומר חשוב החליט מנהל הצוות להקים מערך גיבוי שבועי/חודשי(תלוי ברמת הסבילות של העניין). הבעיה: מנהל רשת המחשבים אינו נותן גישה לשרת ובעצם אנו עובדים על דומיין-קלינט ולא בשיטת הWORKGROUP, מה שאומר שאני לא יכול לראות מחשבים אחרים ברשת. מאידך ישנו מקום על השרת קבצים אשר נועד לתעבורת קבצים בתוך מקום העבודה אך לא נועד לאיכסון והוא מוגבל גם כן על פי שיטת העובדה שכל קליינט יוכל להתעסק רק עם הקבצים שלו ברמה הלוקלית של המחשב. אני זקוק לגיבוי של לפחות 300 גי'גה מכל ששת המחשבים ביחד באופן אינ…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב, אז הנה היציאה החדשה של LG: DVD+R 16x PCAV (8x, 12x is PCAV) DVD-R 16x PCAV (8x is ZCLV) DVD+RW 8x ZCLV DVD-RW 6x CLV DVD+R/DL 4 x None of these are LG's monopoly, or Hitachi's for that matter. Plextor PX-716A has 8x DVD+RW. Several manufacturers have 4x DVD+R DL. Matsushita introduced 5x DVD+R DL writers some time after Hitachi-LG's GSA-4120B release. P-CAV 16x DVD+R recording was first announced by Toshiba-Samsung two months ago. 16x DVD-R is even less unique. However, GSA-4163B is the first of all to support all of the above.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האחד: Western Digital WDBAAA3200ABK השני: IOMEGA Ego 320GB אני יכול להשיג אותם באותו מחיר(הבדל של 10 שקלים). מי מבינהם עדיף? תודה!
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יממ קניצי את 1TB של סייגייט אני לא יודע איפה צריך להשים את הג'אמפר שלו עזרה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי דיסק שאני לא כ"כ בטוח האם להמשיך לעבוד איתו או לא. לאחר סריקה בMHDD מצאתי 9 דיליי (DELAY) שהם קטנים מ500ms כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי לאחר בדיקה בהוראות ש MHDD ביצעתי תחילה ERASE ואז scan+erase delays ON ולבסוף scan+remap ON האם זה תקין!?! משהו נוסף שכדאי לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתעניין בכונן SSD בנפח 500GB/512GB. ראיתי 2 כונני סמסונג דגם MZ7TE500BW ודגם MZ7TD500BW. יש הבדלי מחירים ביניהם, מה ההבדלים ביניהם בפועל מבחינת ביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק WD1600AAJS-22PSA0 מתוך הנחה שמחברים אותו כמו כל דיסק. רק כשפתחתי את המחשב גיליתי שאין לדיסק החדש חיבור טורי לספק כח (התחברות דרך ה-4 פינים לסרט שיוצא מהספק)! הלוח אם הוא של gigabyte אם זה משנה למשהו. איך אמורים לחבר את הדיסק למחשב? יצויין, שיש לי חיבור sata בלוח אם (ואני לא בטוח אבל אולי גם sataII). מה עושים למען השם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו פה השתמש/משתמש במערך RAID בתוכנה ב XP או 2000 ויכול לרשום את ההתנסות שלו וביצועים... תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כונן קשיח חדש - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB ותכננתי להשתמש בו כונן קשיח חיצוני בתוך מארז שקניתי בנפרד, בחיבור למחשב בממשק esata. השימוש העיקרי שלי בו מיועד לגיבוי, ואיחסון (סרטים, מוסיקה וכו'). הכונן הפנימי שיש לי כרגע במחשב הוא Seagate Barracuda 7200.10 250GB - ST3250410AS (מפרט מלא בצד) והוא מוגדר ככונן הראשי שלי, עליו יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים שלי. עכשיו אני בהתלבטות אם כדאי לי להחליף בתפקיד בין השניים. האם אני אבחין בהבדל משמעותי לטובה בביצועים בעת שימוש במשחקים או ביישומים אחרים עם ה-Spinpoint F3? אם כן, מהו בדיוק התהליך המומלץ? זה אומר שאני אצטרך לעשות clone מהכונן הראשי ל-Spinpoint? או Full image backup ואז Restore?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הצורב הנ"ל. עד לפני כמה שבועות הכל פעל מצויין. אך בזמן האחרון הצורב לא מזהה דיסקים רב פעמיים שנצרב עליהם מידע כבר, כלומר, הוא יצרוב בהצלחה על דיסק רב פעמי זהה אך ריק, בעוד שעל דיסקים "משומשים" הוא לא יצרוב ויוציא הודעה בסגנון הבא: "הדיסק שהכנסת אינו ריק ולכן אין אפשרות לצרוב עליו". באותה דרך גם אי אפשר למחוק את הדיסק. התוכנות שהתשמשתי בהן הן נרו 7 ו-8. הדיסקים הם dvd+rw של silver line....שעד היום לא היו לי בעיות איתם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כונן lg x40x10x32 דיסק של 700 מגה לוקח לו בין 5 ל 6 דקות,האם זה זמן סביר (במהירות של 32 ) ? אם זה אמור לקחת פחות זמן איך אפשר לבדוק מה גורם לו להאט ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מניח שכולם מכירים סיפורי על קוראי CD שאחרי תקופה מסויימת מפסיקים לקרוא דיסקים צרובים וקוראים רק דיסקים מקוריים עכשיו אני מבין שעל הדיסקים המקוריים יש קטע כלשהו עם חתימה מסויימת על הדיסק, אבל מה מונע מהקורא CD "להסכים" לקרוא דווקא דיסקים עפ החתימה הזאת? בתודה מראש, דור..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב hp probook 430 G1, למחשב יש יציאת M2 NGFF בגודל 2242, אליה אפשר להכניס כונן SSD. רצה הגורל וקרוב משפחה מאמריקה מגיע לארץ בקרוב ויכול להביא לי אחד, אבל אני צריך להזמין אותו ביום-שניים הקרובים. הבנתי בתחום שואפת לאפס ולכן אשמח להסברים טיפה יותר מעמיקים (כמובן שאני מחפש את כל החומר הרלוונטי, ועדיין). אלו האופציות שאני מכיר: 1. http://www.amazon.com/gp/product/B00KLTPUG4/ref=s9_simh_se_p147_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=search-desktop-advertising-no-results-center-1&pf_rd_r=1V8KKG89TJPVVBVP96TW&pf_rd_t=301&pf_rd_p=1912906162&pf_rd_i=2242%20trancend 2. http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-0-85-Inch-ASP900NS34-128GM-C/dp/B00LBDJZBA/…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התקנתי למחשב עוד 2 דיסקים קשיחים אחרי שהוםפתי הכונן הדיסקטים הפסיק להגיב , כשאני מדלית את המחשב הנורה של כונן הדיסקטים דולקת וכשאני מנסה להחניס דיסקט אני לא יכול לא לקרטא מהדיסקט ולא לכתוב בו! מה לעשות???????????? ???
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
100 CD-R 2-40 SPEED 80Min 700MB - SLIM PLASTIC BOX ב 240 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי רכשתי התקן זכרון נייד שהוא בעקרון ג'נרי, לפחות מבחוץ, בנפח 30 גיגה (ולא 32) בתחילה הוא כתב במהירות של בין 9 ל-10 מגה בשניה, אך לאחר מספר "ניסויים" שכללו מחיקת מחיצות, יצירת חדשות, ופרמוט, הוא החל לכתוב במהירות קבועה של 1.5 מגה. בתחילה חשבתי שהוא עבר לעבוד בתקן USB 1 אבל אז ראיתי שהוא קורא במהירות של מעל 20 מגה לשניה. אז הבעיה היא מבינת כתיבה בלבד. למישהו יש איזה רעיון, לפני שאני הולך לממש אחריות? אגב יש לי כאן DOK Sandisk 16GB שכותב במהירות 4 מגה לשניה, וקורא ב20, לשם השוואה. עוד פרטים על ההתקן: על האריזה רשום שרכיב הזכרון הוא של סמסונג. מערכת ההפעלה מזהה אותו כדיסק שהוא לא מסוג removable storage (מופיע יחד עם הדיסקים הקשיחים ולא יחד עם דיסק-און-קיי ו-DVD) מבחינת חומר…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי כמה דיסקים של החברה verbatim צבעוניים ורציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את הסוג הזה ואם הם טובים
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאבא שלי בעבודה יש מחשב ישן שהכונן הקשיח שלו מתחיל להראות סימני גסיסה. רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את כל המידע שיש על הכונן לכונן אחר (ווינדוס, מחיצות וכל שאר הדברים שיש על הכונן). תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-