אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
^^^ כשאני מחבר 2 HD בתור מאסטר וסלייב, וניגש אל שניהם בו זמנית, נגיד עושה קופי- פאסט של שני קבצים (אחד על כל כונן). הכוננים יעבדו במקביל או בטור (דרך הבקר...) במילים אחרות- יש לי שתי תוכנות שצריכות לרוץ במקביל- יש טעם לשים כל אחת מהן על HD ניפרד או לא? (כדי לא לקבל האטה של המחשב וזמני עבודה קצרים יותר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
פתאום גיליתי שיש לפסי IDE מהירות! מה אתם יודעים... ;D אז ככה. יש לי הארדיסק ST340824A ז"א 40 ג'יגה ב 7200 סל"ד. סידי CRD-8521B ז"א LG קורא כפול 52. צורב CED-8081B ז"א LG כותב כפול 8. ( זה כל מה שאני יודע, וצריך לדעת עליו ) עד עכשיו הם היו מחוברים (בחיבור של 40 חוטים, למרות שאני לא בטוח שאני אזהה חיבור של 80 שאני אראה אחד...) הארדיסק ראשי לבד, וסידי וצורב על המשני, כאשר הצורב הוא האדון. (עברית שפה יפה). ומסתבר שההארדיסק עבד על UDMA MODE 2 וגם הצורב וגם הקורא על PIO. לפי מה שהבנתי PIO זה חטא, אז ניסיתי דבר ראשון לשים את הסידי כאדון, מה שנתן לו UDMA MODE 2, אך הצורב נשאר PIO, ניחא. עכשיו : מסתבר שההארדיסק מסוגל לתת ATA 100, אך מוגבל על ידי סוג הבאס ( 40 חוטים ). …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בת'ראדים הדביקים בכל מיני מקומות שבמידה ויש צורב איכותי ודיסק איכותי איןטעם לא לצרוב על המהירות המקסימאלית. עכשיו, רציתי רק לשאול- בהנחה שזמן הוא לא פקטור כאן, ואני צורב על מהירות נמוכה (4X) אז הסיכויים שהדיסק ייצא עם פחות טעויות קטנים, נכון? כי העניין הוא שזמן יש לי, אבל אני לא מתכוון לבדוק כל דיסק אם הוא יצא טוב כי אין לי כח לזה אז הצריבה על מהירות נמוכה יותר בטוחה? ועוד משהו- איך המדיות של פיליפס ושל TDK? וגם הצורב שלי של פיליפס איך הם?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
***סליחה מראש אם כבר נפתח על זה נושא, חיפשתי ולא מצאתי מחיפוש קצר שערכתי באינטרנט מצאתי שלמדיות DVD של שתי שכבות מצויה הגבלת מהירות: http://www.amazon.com/gp/product/B0009M96K4/qid=1134500293/sr=8-1/ref=pd_bbs_1/002-7135914-3562420?n=507846&s=electronics&v=glance רשום שם בתיאור: 2.4X זה נכון? האם זו המהירות המקסימלית לצריבה על גבי דיסק דו שכבתי? הרי כל צד הוא כאילו דיסק בפני עצמו לא? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צורב על לייט-און עם תוכנת נירו ודיסקים 24-40 של Mcd. 1. אמרו לי שכדאי תמיד לצרוב שתי דרגות מתחת מהמהירות המקסימאלית. זה נכון? 2. בממשק של הנירו ישנה תיבת סימון: Verify Data (או משהו כזה). מה היא עושה? 3. לפני כמה ימים קיבלתי הודעת שגיאה בשיחזור מתוך Cd צרוב - "cyclic redundancy check". מה המשמעות? 4. צרבתי כמה קבצי Wav בצורב של חבר מסוג LG. כשרציתי להעתיק את הקבצים למחשב שלי, חלק מהקבצים הועתקו מיד, וחלקם, המחשב העביר, והעביר, ...והעביר.... וכך הלאה עד שביטלתי את ההעתקה. והשאלה: למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום האם זה משנה באיזה מהירות צריבה אני צורב? שמעתי שאם צורבים על מהירות נמוכה יותר, הדיסק יוצא איכותי יותר... האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו וראיתי שמדיות DVD+RW יש במהירות X4 ו DVD-RW יש רק במהירות X2 מישהו יודע אם יש DVD-RW במהירות גדולה יותר?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
על איזו מהירות הכי כדאי לי לצרוב עותק "גיבוי" של סרט DVD? הצורב שלי תומך במהירויות: 1X-8X?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב dvd ואני רוצה לצרוב משהו אבל במהירות הכי נמוכה x1 , שאני מפעיל את הנרו או האלכוהול הוא נותן לי או x8 או x4 (מהירות הדיסק האי x8 ) איך אני יכול לצרוב על יותר לאט ? שמעתי שזה נחוץ (צריבה לps2 למשל...) שאלה נוספת : צרבתי משהו בנרו ולאחר שתהליך הצריבה הסתיים התוכנה בדקה את הדיסק (אימות מידע) , זה נחוץ ? ואם יש דרך לבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
תוך כמה זמן אני אמור להעתיק דיסק של DVD שלם להרד דיסק ? משום מה, כשאני מעתיק DVD להרד-דיסק, הוא לא "מתניע" לי, הוא עובד ממש שקט וניראה לי שהמהירות איטית ממה שצריך להיות.... (לא מדובר בסרט ככה שזה לא אמור להיות הRIP LOCK, ממה שאני מבין.) זה נורמאלי השקט הזה ? (אני רוצה לשמוע את החיה שבמכונה, ואיננה.)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היום קיבלתי את הצורב הראשון שלי TEAC 48x12x40 צרבתי דיסק במהירות 40x - וזה לקח 700MB ב3 דקות. עכשיו, עשיתי NeroSpeed אחרי זה ומהירות הקריאה של הדיסק עם ה CDROM שלי (ASUS 50x) הייתה מזוויעה, בניגוד לקראיה עם ה TEAC שהייתה אחלה. הנה תמונות: מהירות קריאה עם ה TEAC: מהירות קריאה עם ה ASUS: רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה :-\
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי NAS עם מערכת UNRAID. בלוח שברשותי יש 2 חיבורי sata, לכן חיברתי כרטיס PCI עם חיבורי sata. בדיסק שמחובר ללוח אם ישירות אני מקבל קריאה\כתיבה בערך 30MB\S אבל בדיסק שמחובר לכרטיס PCI אני מקבל כתיבה 30MB\S וקריאה בערך 1MB\S ואפילו פחות. בלתי אפשרי לקראות סרטי HD. כל הרשת היא 1Gbit. הבעיה היא בכרטיס? או שזה הביצועים של כרטיסים פשוטים? הבקר של VIA.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ובכלל, מה ייתן מהירות קריאה עדיפה, הרפטור או מערך RAID 1 של Seagate?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה! אם אני מרכיב במחשב 2 דיסקים במערך RAID1 האם מהירות הכתיבה/קריאה תהיה אותה מהירות כאילו עבד דיסק אחד, או שתהיה שונה? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מה המהירות המקסימלית שבה נשלח המידע ברכיבים הבאים: עכבר, מקלדת, מסך, HD. 2. למה תקשורת טורית יותר מהירה מתקשורת פרללית? 3. מה זאת מקלדת יד אחת? 4. מה זה cylinder/head skew? TODA ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. קניתי DOK 2.0, העתקת קובץ של 700 MB לוקחת כ 11 דקות (אליו וממנו) - אם אני לא טועה זה המהירות שאמורה להיות ב USB 1.1 לא? עדכנתי את הדרייברים של הלוח אם לגרסה 6.66 החדשה והבעיה נשארה כאשר אני מחבר את ה DOC המחשב מזהה אותו כ USB 2.0 ולא מראה על שום בעיה המחשב שלי: amd athlon xp 3000 Gigabyte GA-K8NF-9 1GB RAM winxp pro האם יש תוכנה חינמית שתוכל לבדוק האם ה DOC הוא באמת 2.0? או שמא זו המהירות האמיתית של USB2? 2. מסתבר שבנוסף למהירות השגוייה, כאשר מעתיקים ל DOC קובץ גדול (100MB) הקובץ נוצר בצורה פגומה (כיווץ שלא ניתן לפתוח/ וידאו שלא ניתן ליראות) בינתיים עשיתי פירמוט ובדיקת שגיאות לכונן וזה לא עזר. האם יש דרך לתקן את הבעיה? (אין אחריות על המוצר - הוא נקנה בחו"ל…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-