עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aviadzi,

האם יש בעיה לחבר HD עם SATA1 ללוח שתומך בSATA3? האם יש תאימות לאחור בלוחות אם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kozimus,

שלום. יש לי M4 64GB של CRUCIAL הפעלתי FILE COMPRESSION על כל הדיסק . עכשיו זה התוצאה שאני מקבל האם זה הגיוני בכלל ??!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by luXi,

אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by yanhak,

הצריבה הבאה נעשתה על גבי הצד של ה- DATA על גבי מדיות רגילות (LG DVD-R 4.7GB) ולא מדיות LF. הצריבה נעשתה באיכות הטובה ביותר. צריבת תמונה על מדיה ריקה לחלוטין לוקחת כ- 40 דקות. צריבת המלל נעשתה בחלק הריק של ה- DATA על גבי מדיה אשר נצרב עליה מידע מבעוד מועד. צריבה זו באיכות הטובה ביותר לקחה כ- 20 דקות. כאשר צורבים תמונות על שטח ה- DATA עדיף להשתמש בדיסקים עם רקע כהה ובנגטיב של התמונה (יש אופציה כזו) או בתמונות שחור לבן. בצריבת מלל עדיף לשים רקע כהה ולצרוב מלל בצבע לבן. בגדול היה קשה להמחיש בעזרת התמונות את התוצאות האמיתיות בגלל הפלש של המצלמה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. שלום לכולם אני רכשתי לא מזמן חבילת דיסקים DVD של חברת silver line בגודל של 4.7G אך כשאני מכניס אותם למחשב תחת מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת הצריבה שלי nero 8 אומרת לי שיש על הדיסק רק 4.43G האם זו בעייה נפוצה בכול חברות הדיסקים או רק בחברה שקניתי ניסיתי בתוכנת הצריבה לאפשר צריבת יתר אך היא מגבילה אותי עד 4.6G כך שאני לא מסוגל לממש את כל הגודל שרשום על דיסק ה DVD בנוסף רציתי המלצה לחברה שמייצרת דיסקים DVD איכותית שמחזיקים הרבה זמן ואולי ניתן לצרוב עליהם קרוב יותר ל 4.7G כי אני מעוניין לשמור עליהם מידע יקר ולאורך זמן ממושך תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by tombraider,

שלום חברים, אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על דיסק SSD דגם : SSD Corsair CSSD-F120GB2 120B 2.5" SATA חיסרונות ויתרונות בתודה ויום טוב לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kiki666,

האם נין לגבות א כל הנתונים ואת כל המערכת כמו שהיא, כדי שבעת קריסת המערכת אני יוכל להחזיר את כל המידע? אולי לצרוב לדיסק או בעוד דרך כלשהי?..

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. האם אפשר למחוק אותה וללא כל נזק כלשהו ? בפרמוט מהיר של לחצן ימני על הכונן ובחירה באופציית 'אתחול' ... אני מדבר על ה Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 למי שמכיר

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by idanrm,

היי, קיבלתי מחשב משומש (כבן שנתיים) ממחלקת ה-IT שלנו. המחשב הגיע עם כונן Samsung 850 EVO 1TB שאני מעריך שגם הוא בן סביבות שנתיים. יש לי כרגע בנפרד כונן חדש מסוג Samsung 860 QVO 1TB. שני הכוננים בעלי חיבור SATA. קראתי קצת בפורומים והבנתי ש-QVO קצת איטי יותר מ-EVO, אבל מצד שני זו סדרה יותר חדשה (860 לעומת 850) והכונן עצמו חדש לעומת כונן בן שנתיים. שאלתי היא האם כדאי להחליף את הכוננים ולהתקין את ה-Windows על הכונן ה-860 QVO או שכדאי להישאר עם הכונן הנוכחי? חשובה לי בעיקר מהירות ורספונסיביות של מערכת ההפעלה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by XGALX,

AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by doctor80,

קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by id3232,

אני מנסה להכניס לתוכו קובץ של 6.95 גיגה ויש 7.54 גיגה פנוי והוא אומר שאין די מקום בדיסק היעד! מה אוכל לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/3-5-2-5-SATA-HDD-Dock-Docking-Station-SD-CF-HUB-eSATA_W0QQitemZ280448505739QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item414c08978b כניסות ה USB והכרטיס SD מופעים בעת חיבור למחשב ומאפשרים לראות את תוכנם הכונן קשיח (תקין ומפורמט)אינו מאפשר כניסה אני חושב שהוא מקבל אות במחשב שלי אבל אינו מאפשר לראות אותו-המוכר טוען שאם הוא מופיע כאות היחידה תקינה אבל אני טוען שלא משום שהכונן לא מתחמם ולא מסתובב אגב ב COMPUTER MANAGMENT אני רואה התקן שנקרא SPIF301 USB2SATA BRIDGE האם זה ההתקן של הכונן הקשיח? שאלתי 1)מה ניתן לעשות 2) מי צודק תודה רבה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. קניתי אתמול מחשב חדש עם כונן WD של 640GB וכאשר התקנתי את הוינדווס וחילקתי את הכונן למחיצות הקיבולת הכללית של הכונן היא610GB למה זה קורה, והאם יש פתרון לדבר כדי שאוכל לנצל את ה-30GB הנוספים??? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום, חיפשתי באתר של סיגייט את התוכנה שבוקדקת את ההארד דיסק אם הוא תקין או לא, משום מה לא מצאתי... אפשר בבקשה לינק לתוכנה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. חברה , אני זקוק להמלצות על CDROM אמין ואיכותי שיוכל לשרת אותי נאמנה , כי ה-CDROM הנוכחי שלי של LG מקרטע וגוסס. לא משנה אם לא ניתן להשיג את ה-CDROM של חברה ספציפית בארץ בגלל שאני קונה בחו"ל ויש בחנות הזו מלא חברות של CDROM .

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by poopan,

אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by Cyanide,

אני משתמש בכונן האופטי שלי לעתים נדירות רק בהתקנת משחקים ומערכת הפעלה. לאחרונה החלטתי להתקין מחדש windows 7 על המחשב שלי. קודם כל במהלך רוב ההתקנה הכונן הרעיש מאד ובנוסף לכך ההתקנה היתה איטית מאד. ניסיתי להתקין בעזרת אותו הדיסק במחשב אחר והתהליך היה הרבה יותר מהיר ושקט. החלק שהיה איטי במיוחד היה הזמן שבו מחכים למסך שמופיעים בו המילים "install now" למי שמכיר את התהליך של ההתקנה... יש איך לפתור את הבעיה או שאני צריך לקנות כונן חדש? הדגם הוא: SAMSUNG SH-S223F

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

אהלן. אני מחפש DOK חדש בעל קיבולת של 16-32GB וקצב קריאה וכתיבה מהירים ולא כאלה שמגרדים בקושי את ה5MBps. אלא יותר לכיוון ה20+. התקציב הינו עומד על 200-300 ש"ח. קניה מאיביי עומדת על הפרק גם כן, במידה והמוצר הינו מקורי ולא זיוף כמובן. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by YOAV28,

שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח מסוג 500AAKS עכשוו הבעיה היא שאני לפעמים שומע רעש שהוא כאילו נכבה ונדלק וכך זה היה לי עם דיסק קשיח לפני אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מאוד תודה יואב

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by liran2003,

שלום, לפני יומיים הווינדוס (7) קפא לי במהלך עבודה שוטפת, ללא סימנים מקדימים. הדלקתי מחדש את המחשב והווינדוס לא עלה. הופיעה לי הודעה: עשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי את כל הפתרונות שהציעו אך ללא הועיל ונאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש. כשהווינדוס עלה גיליתי שנעלמה מחיצה מאחד (מתוך 2) הדיסקים הקשיחים. במקומה מופיעה לי מחיצה שנקראת System Reserved בנפח של 99.99mb. מישהו יכול להעריך מה בדיוק קרה? אפשר לשחזר את המחיצה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.