עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by M3m3,

שלום! אני מעוניין לקנות את אחד מהכוננים HD204WI או HD204UI. הבנתי שהWI יותר טוב אז אני כנראה אלך עליו - אם רק אפשר להסביר מה בדיוק יותר טוב בו זה יהיה נחמד... לנקודה: אני לא בטוח איפה לקנות את הכונן. אם יש חנות קרובה למודיעין או אפילו בתוך זה הכי טוב. אם לא - חנות אמינה עם מחיר טוב שעושה משלוחים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by gman_il,

יש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  3. אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by whitiger,

אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום,אני זקוק לעזרה... אני צריך לצרוב מדיה בנפח של 800MB,ולשם זה גם אני מחזיק אצלי דיסקים בגודל 900MB... הבעיה היא שברגע שאני מנסה לצרוב בNERO BURN זה אומר לי שאין מספיק מקום על הדיסק בשביל לצרוב... גם כשאני מאפשר OVERBURN [ואני כן יכול לעשות OVERBURN...צורב חדש של ASUS].... גם אם אני מגדיר לנרו שנפח הדיסק הוא 100 דקות זה עדיין מתעקש שאין מקום לצריבה על הדיסק...ומוציא אותו לפני תחילת הצריבה דבר מוזר נוסף הוא העובדה שאם אני מכניס את אחד מהדיסקים הללו [של ה900MB] אל אחד הכוננים במחשב,הוא מזהה את הדיסק כדיסק בעל נפח של 702MB ולא 900MB... חשוב לציין:כבר השתמשתי בדיסקים האלה בעבר לצורך צריבה של מדיות גדולות מ700MB ללא בעיות...והמחשב זיהה בעבר את הדיסקים האלו כדיסקים של 900MB..…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by atrio,

שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3

8. Started by talkfir,

1.יש לי כשנה 40GB maxtor עד שהוא התחיל לעשות דפיקה כל כמה שניות ופחדתי שבכל רגע הוא ימות לתמיד! אז אבא שלי קנה WD 80 GB 8M cache ועשיתי( בGHOST (DOSבהצלחה בלי אף דפיקה! אח"כ הוא שלח אותו שיחלופו לו באחר(אחריות) אז ככה-רציתי לשאול אם אפשר לעשות את הGHOST בלי לעשות fdisk ו format להארדיקדיסק החדש? זה פשוט יחסוך לי זמן יקר!(לא ניסיתי,הלכתי על בטוח..עשיתי fdisk ואז פורמט..) 2.שמעתי שלכל גודל GB יש את ההארדיסק שהוא הכי טוב לגודל הזה..אז מה הכי טוב ל80GB? ול40GB? האם ההארדיסקים שיש לי טובים לגודלם? 3.האם כשמדליקים את המחשב זה דופק את כל הרכיבים?(בגלל מכת המטח)? עדיף אז להשאיר אותו דולק כל הזמן? הוא צריך לנוח כל כמה זמן..(לתת לרכיבים להתקרר).מתם אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by noa5551,

היי, אני צריכה המלצות לכונן פנימי שיתאים ללפ טופ של דל inspirion 1440. מה ההבדל בין המהירויות השונות, והאם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח (520 במקום 420) בשביל מהירות של 7200 ופחות זיכרון (320 במקום 500 ג"ב)? כוננים קשיחים פנימיים של ווסטרן דיגיטל הם טובים? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. שלום יש לי שאלה די מעניינת. יש לי הרד דיסק מאד קטן ב (THINCLIENT). ויש לי כונן קשיח חיצוני USB האם יש לי אפשרות לקחת שטח אחסון פנוי מהדיסק החיצוני ולהרחיב את ההרדיסק הפנימי אפילו בצורה וירטואלית כלשהיא העיקר שבסופו של דבר יהיה לי כונן עם שטח משותף שיקרא "C:"

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BreezeNET,

אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי דיסק און קי של sandisk 16 GB חדש, השתמשתי בו כמה פעמים והכל עבד מצויין. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות כשאני מנסה להעביר קבצים מעל 4G, מופיעה לי הודעת שגיאה שאין מקום פנוי בדיסק, בזמן שהדיסק פנוי לגמרי. עשיתי לו איתחול חשבתי שאולי זה יעזור, אבל זה לא... מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by sharonbh,

שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה

17. Started by User_Name,

מה ההבדל בין כונן Bulk לכונן Retail? מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  18. מאז שעדכנתי לווינדוס 7 צץ לו במחשב שלי כונן Q ללא אמא וללא אבא. זאת לא מחיצה שבאמת קיימת על המחשב, גודלה 0 ביט, ולא ניתן להכנס או לשנות בה כלום. תחת ניהול דיסקים בכלי ניהול היא אפילו לא מופיעה, וכנ"ל מחוץ לווינדוס. איך נפטרים מהדבר הזה?!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ea666,

איזה צרוב DVD כדאי לי לקנות ומה המחיר בערך?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. (שואל עבור חבר)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה

24. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. אני אצתרך דרך לגבות את המידע שלי על מחשב חדש שאני הולך להשיג כך שבמקרה ווירוס, תוכנה שעושה בעיות או כשל בדיסק אני אוכל להשתמש בגיבוי לתקן מה שעשיתי או במקרה והדיסק נהרס להחליף אותו מייד בשני ולחזור להשתמש במחשב. חשבתי להשיג לו 2 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB ולפצל כל אחד ל C עם שטח קטן וD עם שטח גדול, על הC לשים את מערכת ההפעלה ועל הD את Program Files וכל הקבצים האחרים וככה במקרה ושינוי שעשיתי ל windows יצור בעיות אני אשתמש רק בגיבוי של C וכל כמה ימים אוכל לגבות את הD בשביל הקבצים החדשים שהוספתי או מחקתי . אני אתקין vista 32bit עליהם ואני לפעמים מתעסק עם פתיחת פורטים ושינוים למערכת ההפעלה בשביל יותר מהירות ככה שחשוב לי לשמור על כל השינוים שאעשה עליה …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.