אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מהו הכונן sata 2 160G ששווה לרכוש היום או איפה אפשר לצפות בהשואות? של איזה חברה דגם וכו' תודה מHEAD ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הוא הכונן שסמסונג דחפו ל 2000GB מסדרת G3 Station ????? http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 מבדיקות עולה שזה מהירות סיבוב 5400, בנוסף זה מהסדרה הירוקה מה שמכווין אותי אל שני האופציות הללו HD203WI או HD204UI HD204UI עוללה 490 הכי זול ולכן לא הגיוני לי שהצעות הכונן קשיח חיצוני החל מ450 כי זה מגיע גם עם מארז
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת, אני שואל כי הייתי אצל דוד שלי, והוא הראה לי כרטיס שמיועד לחריץ הרחבה וכונן קשיח רגיל, עם חיבור מיוחד, הוא אמר שקוראים לזה סקזי ושזה מהיר יותר מSSD, האם זה נכון? [סליחה על הבורות]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כחלק מהשיפורים והשאיפה לשקט מירבי אני שוקל להחליף את הכונן/צורב dvd של סוני שקניתי שמרעיש ביותר ביחס לכל שאר חלקי המארז. מה הכונן הכי שקט? האם יש בנצים לסוגיה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
???????????
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק בנפח של 500 gb, ולהפתעתי לא מצאתי כזה דבר (מלבד חיצוני שזה לא מה שאני מחפש).
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר אבל אני לא יודע מה להחליט. חיבור IDE. לא להתייחס למחיר. צורב DVD שעושה הכל מהכל... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש שם משהו כמו 20 צורבים ואני רוצה לדעת איזה לקנות. המחיר לא משנה כי ההפרש זניח. לא יודע מה זה LightScribe אבל אם זה מביא איזה תועלת אז בכיף להוסיף 20 שקל. תודה מראש. אגב אם צריך אני יכול להעתיק אותם לפה אבל הערכתי שזה לא סיפור להיכנס ל www.KSP.co.il ולראות. פטאליקו.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ראיתי שחנויות מוכרות כונני SSHD , מעוניין בבקשה לדעת: מהו כונן SSHD ? איזה תועלת הוא מקנה לעומת הכוננים האחרים? כאילו SSD מחובר עם HD ? ז"א נפח (capacity) כמו HD מהירות (speed) כמו כונן SSD ? ואפשר לדעת בבקשה, לא מצאתי ממש תשובה, על כן לא הבנתי.. איזה כונן מחברה מסויימת, עם תוכלת חיים (בשנים) ביחס לנפח (2-3TB) אשר קיימת היום (שווה)? Western Digital - Seagate - Hitachi וכו'..? תודה רבה לתמיכה והסבר
-
- 5 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
מן הסתם זו שאלה שחוזרת על עצמה, אך מכיוון וזה שייך להיסטוריה החלטתי לשאול שוב כי התשובה נשכחה מזכרוני. השאלה היא כזאת: שני חיבורי IDE Primary Secondary כרגע מחוברים שני דיסקים קשיחים על הראשי צורב (ראשי) + DVD על המשני (כשהדיוידי הוא SLAVE) מצד אחד אני רוצה שהעתקת קבצים (גדולים) תרוץ במהירות בין שני הדיסקים הקשיחים ומצד שני שזרימת הנתונים לצורב בזמן הצריבה יהיו מהירים וללא בעיות. האם להשאיר כך או לשנות ל: דיסק קשיח ראשי (מערכת הפעלה) וה-DVD משני צורב ראשי ודיסק קשיח (הנוסף) משני. או צירוף אחר? אבקש תשובה ברורה ומוחלטת (עובדתית) שדעת מומחי כל אינם חלוקים עליה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
-
צריך את עזרתכם בקניית צורב DVD מעוניין בצורב SATA ו- LIGHT SCRIBE בחבילה אחת, ידוע לי שלא קיימים הרבה כאלה בשוק אני כבר ימים מחפש ולא מוצא :'( חוץ מהדגם של ASUS שבו אני לא מעוניין אשמח אם תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ביממה הקרובה לגשת אל אחת מחנויות המחשבים ולצאת משם עם צורב DVD עברתי פה בימים האחרונים , אבל לא הגעתי למסקנה סופית, אולי תוכלו לעזור לי מהו צורב ה-DVD הטוב ביותר שקיים היום בשוק בישראל למכירה...פנימי בלבד אני מבין שרוב המחירים של הצורבים היותר מתקדמים נע בסביבות ה-500 שקל...אני צודק? טוב, מקווה שתעזרו, חוו דעה...ותנו סיבה אם אפשר...תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nt
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רכשתי כונן קשיח Segate FreeAgent 1000GB המחובר בחיבור USB2. אני מעונין לדעת האם קצב העברה בו אני מעתיק כרגע קבצים ל-HD (קבצים גדולים ומועטים) הינו סביר, כיוון שה-HD עבר מספר תלאות של פרמוטים וכו', ואני רוצה לדעת האם כדי לפרמט אותו פעם נוספת. כרגע הקצב בו העתקתי קבצים לכונן הוא 27 מגה בייט לשניה. מהו הקצב אותו אתם חווים? האם אתם יודעים מהו הקצב התאורטי של כונן זה?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא באיזה מדיות הוא תומך ב OVERSPEEDING? או באיזה מדיות העידכון קושחה הלא מקורי תומך ב OVERSPEEDING...? "חיפוש" לא הניב תוצאות... תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
יש לי בבית שני מחשבים אחד נייח (שמשם אני שולף את הסדרות) ומחשב נייד (מעביר את הסדרות לנייד כדי לראות בטלויזיה) עכשיו זה ממש בלאגן להעביר כל פעם פרק לנייד כדי לראות.. האם יש איזו דרך אחסון טובה שתוכל להריץ את קבצי המולטימדיה האלה ישירות מדיסק קשיח שמחובר בין שניהם? למשל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687383
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שהגיבויים שלי הם צריבת דיסקים רגילים ובזמן האחרון - DVDים. הגיבויים שלי כוללים בעיקר סרטים שאני מקליט במחשב דרך כרטיס לכידה. יש לי בערך 1000-1500 גיגה שנמצאים בגיבוי על דיסקים. השאלה שלי היא האם כיום, עם ירידת המחירים ביחס לנפח האחסון, הייתם ממליצים על גיבוי בדרך אחרת? כמובן שהתכונה החשובה ביותר של הגיבוי מבחינתי היא עמידותו לאורך זמן. כלומר, גם אם יתברר שישנו גיבוי זול יותר, אך דיסקים צרובים מחזיקים זמן רב יותר, ברור שאעדיף את הדיסקים. תודה...
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני משתמש כרגע בכונן קשיח של סמסונג בנפח 1TB בן כ 7 שנים כאיחסון התמונות של המשפחה. לאור החששות שיום יבוא והוא יקרוס, אני מחפש כונן שיהווה פתרון הולם לגיבוי התמונות והסרטונים. על הכונן נמצאים כל התמונות של המשפחה מעשר השנים האחרונות. אם הוא ילך אין לי שום תמונה ושום זיכרון משום מקום. מהו הפתרון המומלץ לצרכים אלו? האם מערך Raid 1? אולי כונן חיצוני? יש לציין שלאור השימושים, מהירות היא לא הפקטור פה. אביב.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-