עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לא מצליח להעביר שום קובץ לשום כונן חיצוני... משתמש בויסטה, הבעיה קיימת רק לאחרונה במחשב אחר תחת XP הכל עובד (אבל אין לי מה להעביר משם)

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  2. Started by witherwings,

היי, יש לי שאלה בקשר לסוגי זכרונות RAM SATA 2 / 3 הייתי רוצה לדעת לפי הנסיון שלכם אם יש הבדלים גדולים בניהם מבחינת ביצועים כמוכן עד כמה חשוב ה cache אם באחד יש 32 ובשני יש 64 האם אני ארגיש את זה ? (בואו נגיד שיש לי הרבה RAM) האם אני צריך לוח אם מתאים ל SATA 3 ? איך אני בודק שהוא מתאים אם כן Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - איזה סוג SATA זה ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by furyanaor,

שדרגתי לחבר מחשב זקן בן סביבות ה8שנים מווינדוס XP ל8.1 המחשב לא נע לשום כיוון פשוט תקוע.. הדברים מתבצעים איזה 2 דקות אחר כך במנהל משימות הכל טוב ויפה מלבד הדיסק הקשיח שעומד על 100% שימוש באופן מתמיד. ההליך שעושה את השימוש המסיבי ביותר בדיסק הוא חלק ממערכת ההפעלה (לא זוכר בדיוק את שם התהליך אבל זה לא משהו שאפשר לסגור) מקרה דומה קרה עם כמה מספר לפטופים של חבר'ה . אחד מהחבר'ה שמע להצעתי והחליף את הכונן הזקן שלו בקשיח חדש והכל הסתדר לו. בחור אחר קנה SSD והוא נהנה ברמות אך הבחור האחרון עם הXP, החליט שהוא לא רוצה להשקיע ורצה לשנמך חזרה לXP וכך היה להפתעתי הרבה, לאחר הפרמוט ובהשוואה למצב הראשוני, ווינדוס XP רץ רק ואפילו טוב מאוד על גבי הדיסק הקשיח שהתגלה כתקול עם התקנתו של ווי…

• 24 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by zipdrive,

אני מתלבט בין להזמין את: ה- M4 של crucial בכ-530 שקל ה-830 של samsung בכ-480 שקל מה עדיף ומדוע?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by cleric,

הביצועים של הדבר הזה פשוט מטורפים עריכה - כן, אני מודע לזה שזה פרסומת ויראלית מטעם סמסונג, אבל זה עדיין מדהים.

6. יש אפשרות להתקין כונן SSD במקום HDD באותו מקום במחשב נייד של אסוס? מאחר והמחשב חדש אני לא רוצה לאבד אחריות אז האם אפשר? הבנתי כי התקנה עם מתאם במקום ה-CD זה מבטל אחריות תודה

7. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by shibby15,

אני מתעניין לגביו בתור חלופה לייט און.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  9. הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by guy877,

אהלן, יש לי הרדיסק seagate barracuda 7200.11 דגם ST3500320AS 500GB ישן שהחליט למות פתאום. כשאני מחבר אותו לSATA בלוח המחשב פשוט לא עולה - נתקע בדוס עם איזה HD FAILURE (הוא לא הרדיסק ראשי הוא אחד מהכוננים המשניים) ניתקתי אותו וניסיתי לחבר דרך תחנת עגינה לUSB אני מקבל שגיאת USB malfunction. היה עליו כל מיני תמונות ודברים נוסטלגים שאני ממש רוצה לשחזר... מישהו מכיר איזשהי דרך לעשות את זה? או אולי אפילו להמליץ על מעבדה כלשהי שמתעסקת בדברים האלה באיזור חיפה והקריות ועושה שחזורים כאלה בזול (סטודנט) תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם ריבועים שמראה מה לוקח מקום במחשב... אם משהו יודע איזה זו או מאיפה אפשר להוריד(היא הייתה חינמית)

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. Started by aaaaa,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HD חדש בגודל 1TB. נמאס לי מצריבות לפי זאפ יש שני HDים פופולריים בגודל הזה: של סיגייט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 ושל WD‏: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אני מתלבט מה לרכוש. יש לי כונן פנימי של WD בגודל 160 ג'יגה שמחזיק יפה מאוד כבר זמן רב. עם סיגייט אין לי ניסיון כלל. מישהו יכול להמליץ איזה כונן לרכוש? הסיגייט זול בכ-100 שקל מה-WD, ובסיגייט מקבלים 5 שנים אחריות לעומת שנתיים ב-WD... (למרות שאחריות ל-5 שנים היא קצת לא פרקטית - הכונן הזה בטח יעלה גרושים אז, והרבה יותר חשוב לי אמינות הכונן מאשר אחריות... בכל זאת, הולך לשמור עליו מידע רב וחשוב). תודה רבה לכולם וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by avr132,

שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי, תעזרו לי…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by inflictioNz,

שלום לא מזמן נדפק לי הכרטיס של הגלאקסי 4S והוא פתאום לא מזהה אותו ושאני מכניס למכשיר הוא רושם לי שצריך לפרמט שאני נותן אישור הוא נכשל ופתאום לא מזהה אותו.אותו דבר במחשב שאני מכניס למחשב לא משנה עם איזה מתאם יש לי מלא סוגים של מתאמים הוא מזהה אבל אי אפשר להיכנס לראות קבצים וכאשר אני מנסה לאתחל הוא לא נותן לי. וגם שאני עושה אתחול שהוא מצגיג לי את האפשריות הוא רושם שם שהקיבולת שלו היא 1.99TB ולא 32GBהשאלה שלי היא כזו יש לי שם מלא תמונות וסרטונים יש דרך להציל אותם?ואם לא אז האם אפשר לפחות להציל את הכרטיס שיעבוד שוב? שיחזור לתפקד אפילו עם זה אומר שהכל יאבד ויצטרך למחוק הכל בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by arik100,

המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by ELpsycho,

שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לשדרג את הכוננן קשיח במחשב שלי ורציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הדגם הבא http://tms.co.il/product/7958 בהתחשב בעובדה שהחיבור לי הוא מהSATA הראשונים שהיו? האם הקונפיגורציה של המחשב שלי תתאים. תודה רבה, אלדד כהן. (המפרט מתואר בחתימה שלי)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש ברשותי כונן קשיח היטאצי 2TB אשר הומלץ בפורום. הכונן מרעיש כאשר המחשב נמצא במנוחה (כלומר - אני לא עובד עליו). אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הבעיה או לפחות להבין מאיפה היא נובעת. לפני כן היה לי כונן 500BG של WD ולא הרעיש בכלל (באותו מארז/מחשב). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by or0126,

מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by skyline,

שלום לכולם, אני מחפש כונן SSD עם ביצועים טובים ונתקלתי בדגם הנ"ל, שקראתי עליו קצת והתרשמתי ממנו . ראיתי אותו באיביי במחיר יחסית סבבה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150813711256 כמו כן ראיתי גם סיקור מקיף על מבחני ביצועים וגם בהשוואה לכונני SSD אחרים והוא מציג נתונים יפים : http://www.overclockersclub.com/reviews/ocz_vertex_4_256gb/9.htm מה דעתכם עליו? אם אתם צריכים, הנה מפרט של הנייד שקניתי ממש עכשיו: מעבדIntel® Core™ i7 3612QM Processor, 2.1GHz - up to 3.1 GHz, 6MB Cacheזיכרון8GB DDR3 1600Mhz 2 x 4096 MB, Up to 8 GBכונן קשיח1TB 5400 Rpmתצוגה15.6'' Full High Definition 1080p WLED with AntiGlareמאיץ גרפיAMD Radeon™ HD 7730M 2GBצורב8X DVD+/-RW Dri…

20. Started by clown,

אף אחד מהצורבים כאן לא נמצא בסטיקי והכי חשוב, בלי NEC, כבר נכוויתי. http://www.g-tech.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=16

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. יש לי הארדיסק של Samsung 80G 2mb buffer... ואתמול, הצלחתי לגרום ל-XP לזהות את הסנסור שיש בו. הכונן עומד על 51 מעלות במנוחה, רציתי לבדוק מה אפשר לעשות, אז הבאתי מאורר יחסית יחסית גדול, כיוונתי על מהירות מקסימלית, כאשר המאורר מכוון ישירות להארדיסק והגעתי ל-35 מעלות, זה משנה משהו?(לא נראה לי משפיע על מהירות) האם כדי לקנות קירור להארדיסק?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי במחשב כרגע דיסק קשיח 250GB מחובר ב SATA ויש לי עוד דיסק קשיח 80 GB של SATA שסתם שוכב בארון אצלי והוא לא ישן ועובד מצויין עכשיו השאלה שלי היא כזהות יש איזשהו שימוש מעניין שאני יכול לעשות איתו למשל שיעבוד משהו יותר מהר או גיבוי מידע או משהו כזה ואם יש משהו אנ ישמח אם תעזרו לי או תיתנו לי לינק לאיזה מאמר לקרוא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by mega1234,

יש הבדל בביצועים בין שני הכבלים האלו בהתחשב בעובדה שהם מחוברים לאותו דיסק קשיח ?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.